aynen var mı böyle bir mantık karışma ben konuşurum iyi o zaman bende elin adamlarıyla konuşayım görüşeyim sende karışma snin hayatın de. ben buna hayır deyince adam sn iyi değilsin sorun çıkartıyorsun bana karışamazsın diyrSerbest olmak istiyorsan boşanırsın o zaman de sende.
Ne demek karışma.
Ben istediğim haltı yiyim sen evde beni bekle.
O zaman burnunu sürtsün de anlasın karışmamak ne demekmiş.
evet erken tepki verdim beklemeliydim ispatladıktan sonra yapacağımı yapmalıydım. şimdi haklıyı oynuyor bu beni daha da sinir ediyor.Şuan bu şekilde anlaşılamaz ama şüphelendiğinizi belli etmeyin.
Aman dikkat et Can'ım.Benzeri şeyler yap ki ne demek oldugunu anlasın.Böyle seni suçlar.Sende bak çekidüzen versin kendineson zamanlarda fark ediyordum telefona bakarken bi manken görse hemen açıp bakıyordu kadın resmi görse açıp bakıyordu bir kaç kez gördüm baktığını neden bakıyorsun neyi dikkatini çekti die sorduğumda sanane ne karışıyorsun derdi. anladımki adam kaymaya müsait
onun önüne koyduğum zaman bu iş bitecek bakalım o zamanda ne demek istiyorsun diyebilecek mi. o süreye kadar nasıl sakin kalırım bilmiyorum eve dönmek istemiyorum başka yerde de kalmak istemiyorum. beni hiç aramadı şu saate kadar adamın umrunda değil evde olup olmamam.Aman diyeyim 45 yaş deyip geçmeyin neler gördü bu gözler..
Genç güzel karısını elli yaşlarında gayet çirkin kadınlarla aldatan da var.
Ben abarttığınızı düşünmüyorum. Kadınlar hisseder denince dalga geçen biriydim ama kesinlikle öyleymiş gerçekten. Şüphelendiğinize göre var bu işin içinde bir çapanoğlu.
eşini takip eden insanlara hep derdim yormayın kendinizi varsa emin olun anlarsınız önünüze çıkar diye 3 yılın sonunda durduk yere mi güvensizlik oluştu hangi kadın olursa olsun küçük bir bakışı sırtı dönük olsa bile hisseder.Aklıma geldikçe o kadınla telefonda cilveli cilveli konuşması her şeyi yakasım geliyor bi de benim yanımda Allah mı şaşırttı neBir kadın bişeyler hissediyorsa vardır onun altında bir bit yeniği mutlaka tabi paranoyak değilse...Arkadaşımdan biliyorum şüpheleniyorum diyordu ertesi günü mutlaka eşi kendisini ele veriyordu.
O yüzden hiç belli etmeyin şüphelendiğinizi gizliden gizliden takip edin derim
Caktirmadan takip edin. Farkederse oda dikkat eder anlamaniz zorlasir. Emin olmadan harekete gecmeyinmerhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim bu süre içinde hiç eşimden şüphelenmedim beni aldatıyor mu diye .bu konuda çok rahattım hiç dert etmezdim kendime peşine düşmezdim olacağı varsa muhakkak ki ben görürüm diye.
yaklaşık olarak 1 aydır sebebini tam olarak bilmiyorum bir anda bir güvensizlik başladı şimdi düşününce küçük küçük şeyler beni daha çok şüpheye itiyor. kendisine bu durumu söyledim sadece yaptığı bana ters davranarak ne demek istyrsn demek oluyor.
dün akşam telefonla birini aradı iş için bir bayan baktım çok samimi konuşuyor samimi derken işte senli benli normalde asla iş hayatında biriyle senli konuşmaz baktım konuşurken bi yandanda beni takip ediyor gözleriyle onu öle takip ettiğini görünce şaşırdım kim dedim. neyse kapatalım iyi akşamlar dedi. telefondan sonra tekrar kim dedim 45 yaşındaki kadından mı kıskanıyorsun dedi. 45 deyince üzerinde durmadım kapattım konuyu sabah işe geldim kafama takıldı bu adam kendisinden buyuk birine neden sen diye hitap etsin. ve biraz düşününce bundan iki hafta önce o konuştuğu kişinin iş yerine gittiğini biliyordum iş gereği gidecekti ve o gün eve gelip kıyafetlerini değiştirip takım elbise giyinip koku sürülüp çıkmış eve gelince anladım.
eşime soruyorum sadece yaptığı bana kızmak ne demek istiyorsun demek.o bana oturup bir açıklama yapmadığı için ben konuyu kapatamıyorum ve içim içimi yiyor.
kızlar acaba ben mi yanlış anlıyorum. ben mi abartıyorum. lütfen yardımcı olun yol gösterin
Bir kadın erkeğinin nefes alışını tanır.Maalesef çoğu erkeğin elinde oyuncak oldu evliliklerimizeşini takip eden insanlara hep derdim yormayın kendinizi varsa emin olun anlarsınız önünüze çıkar diye 3 yılın sonunda durduk yere mi güvensizlik oluştu hangi kadın olursa olsun küçük bir bakışı sırtı dönük olsa bile hisseder.Aklıma geldikçe o kadınla telefonda cilveli cilveli konuşması her şeyi yakasım geliyor bi de benim yanımda Allah mı şaşırttı ne
yaşanmıyor biliyorum geçişler sancılı olur ben onun için herkesi karşıma alıp evlendim ailesinin yapmadığını yaptım o bana bunu yapyorsa kim gelirse gelsin aç açıkta kalacağımı bilsem yine bırakırım çünkü biraz karakter meselesi eğerki bir kadın yutabiliyorsa kalsın ama bn yutacak insan değilim evlenmek haksa boşanmak da hak dinimizde evet herkes mutlu olacak ne oldu o kadar mücadele ettin ne oldu sonunda diyecekler ailem üzülecek herkese cevap vermek zorunda kalacağız ama ama ama işte herşeyi göze alıyorum ispat ettikten sonra herkes kendi yolunaBir kadın erkeğinin nefes alışını tanır.Maalesef çoğu erkeğin elinde oyuncak oldu evliliklerimiz
Yakaladıktan sonra kimi ardına bakmadan çekip gitti kimi çaresizlikten kalıp kocalarının yalanlarına hehe demek zorunda kaldı.
Benim size tavsiyem gidemeyecekseniz bırakamayacaksanız hiç eşelemeyin!Evet tereddütler soru işaretleri buna izin vermiyor ama araştırıp yakaladıktan sonrada aynı evde mutlu bir evlilikte yaşanmıyor.
canım adama diyorum sn evlisin nasıl öyle cilveli konuşursun bana halen ne demek istiyorsun diyor gel de çıldırma evini barkını yakma bununAynı lafa takılmış durmuş "Ne demek istiyorsun, ne demek istiyorsun." Elinin körünü demek istiyorum diyip açık açık söylerdim valla içimdekileri.
dayanamdım bana öyle benm hayatıma karışma istediğimle konuşurum dediğinde duramadım şimdi ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum eğer geri dönersem herşeyini kabul etmiş olacağım evet ayakta durabilirim geçişler sancılı bilirsiniz ev tututmalıyım bu şehirde beni bağlayan eşim ve işim vardı başka ilde babamın evi var oraya mı gitsem oksa para kazandığım yerde mi kalmalıyım bilemedim bana kalsa bir dakika durmam bu şehirde sadece işim için duruyorum. kimseye açıklama yapmak istemiyorum boşanmak istiyorum çünkü benm artık gözümle bşy görmeme gerek yok
siz eşinizi tanıyorsunuz değil mi her zamanki adam değilse tepkiniz ne olur her neyse diyelim yanılıyorum abartıyorum hangi evlilikte bu geçerli adam diyor ben konuşurum ister samimi ister mesafeli sen karışamazsın benim hayatım dese demez misiniz hayırdır kardeşim karşındaki karın annen değilki kız arkadaşlarına sevgiline karışsın böyle diyen düşünen birine demez misiniz neyi bana kabul ettirmeye çalışıyorsunDaha bir şey bilmeden çok abartmiyor musunuz
iyice bir ogrenseniz
sonra ne yapacaginiza karar verirsiniz
bir telefon için fazla tepki vermissiniz
belki de size gıcık olsun diye öyle diyor
siz eşinizi tanıyorsunuz değil mi her zamanki adam değilse tepkiniz ne olur her neyse diyelim yanılıyorum abartıyorum hangi evlilikte bu geçerli adam diyor ben konuşurum ister samimi ister mesafeli sen karışamazsın benim hayatım dese demez misiniz hayırdır kardeşim karşındaki karın annen değilki kız arkadaşlarına sevgiline karışsın böyle diyen düşünen birine demez misiniz neyi bana kabul ettirmeye çalışıyorsun
ortada var ileri boyutta olmadığını bende biliyorum sadece karşılıklı hoşlanma biliyorum eminim bundan telefonları ortada şimdilik daha saklayacak boyuta gelmedi biliyorum ben sadece ilk kıvılcımı fark ettim. bunu da eşimin bana sen karışamazsın tavrıyla karşılasınca olay büyüdüBelki kadın kendine abla denilmesinden hoşlanmıyordur,hanım diyecek kadar mesafeli değillerdir? Bence sen yanlış anlayacaksın diye gözleriyle takip etmiş seni. Telefonu ortaya koyuyor mu mesela? Şifrelerini saklıyor mu? Bu tarz gözlemlerle biraz daha takip
ortada var ileri boyutta olmadığını bende biliyorum sadece karşılıklı hoşlanma biliyorum eminim bundan telefonları ortada şimdilik daha saklayacak boyuta gelmedi biliyorum ben sadece ilk kıvılcımı fark ettim. bunu da eşimin bana sen karışamazsın tavrıyla karşılasınca olay büyüdü
ben bir telefonla evi terk etmedim adam bana diyor konuşurum benim hayatım karışamazsın diyor ve bunu 1 ay içinde kaç kez tekrarlayınca olayın üstüne çıktım evden yani kim kabul eder iyi sen istediğinle konuş yazış istediğinle görüş ben de onun hayatı saygı duymalıyım diyeyim bana hiç bir açıklama yapmadı ki istediğini düşün dedi çıktı adam işin içindenBen normalde bu kadar ilimli yaklaşmam bu tarz konulara boşan gitsin derim
ama ilk defa siz benden de aceleci çıktınız
öfkeyle kalkan zararla oturur
keskin sirke kupune zarar
boşuna dememiş atalarımız
Bence öğrenmelisiniz ayrıntıları
orası sizin de eviniz niye adam yüzünden duzeniniz bozulsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?