- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
7 yillik evliyiz. Biz sevgiliyken ismimizi sadece kirgin oldugumuzda kullanirdik. Simdi ise sadece duz isimle hitap eder olduk.
Esim insanlarin yaninda bi iki bebegim, hayatim dedim diye cok kizdi yeni evliyken. ben de agiz aliskanligindan kimse var mi yok mu bakmiyordum. Aliskanligim gitsin diye yalnizken de kullanmadim hitaplari. Oyle oyle sogudum sanirim. Simdi yalnizken de edemiyorum. Etmek istesem de dilimin ucuna geliyor soylemiyorum. Esim de soylemiyor.
Mesajlasirken yazayim diyorum onda bile yazip siliyorum.
Sadece cinsellik sirasinda kullanilir oldu guzel hitaplar bizde.
Bir insan esine canim bile diyemez mi?
Sanki dersem gururum kirilacak gibi hissediyorum.
Ama eslerine sevgiyle hitap edenleri gorunce kiskaniyorum.
Esime niye hitap kullanmiyorsun deyince dalgasina 3-5 hitap soyluyor arka arkaya. Sonra sen niye kullanmiyorsun diyor?
Nasil cozulebilir bu durum? Gercekten rahatsizim bu durumdan.
Canim sut ve ekmek alir misin gelirken yazdim. Sonra canimi silip gonderdim.
Kadinlar kulubundeki forumdaslara bile daha cok canim diyorum inanin.
Esim insanlarin yaninda bi iki bebegim, hayatim dedim diye cok kizdi yeni evliyken. ben de agiz aliskanligindan kimse var mi yok mu bakmiyordum. Aliskanligim gitsin diye yalnizken de kullanmadim hitaplari. Oyle oyle sogudum sanirim. Simdi yalnizken de edemiyorum. Etmek istesem de dilimin ucuna geliyor soylemiyorum. Esim de soylemiyor.
Mesajlasirken yazayim diyorum onda bile yazip siliyorum.
Sadece cinsellik sirasinda kullanilir oldu guzel hitaplar bizde.
Bir insan esine canim bile diyemez mi?
Sanki dersem gururum kirilacak gibi hissediyorum.
Ama eslerine sevgiyle hitap edenleri gorunce kiskaniyorum.
Esime niye hitap kullanmiyorsun deyince dalgasina 3-5 hitap soyluyor arka arkaya. Sonra sen niye kullanmiyorsun diyor?
Nasil cozulebilir bu durum? Gercekten rahatsizim bu durumdan.
Canim sut ve ekmek alir misin gelirken yazdim. Sonra canimi silip gonderdim.
Kadinlar kulubundeki forumdaslara bile daha cok canim diyorum inanin.