Kocama küfür ettim

O gün itibaren hiç konuşmuyoruz. Sadece hafta sonu arayıp yine beter şeyler soyledi temizlik konusunda. Defol git hayatımdan, yürü git vs dedi
Ben de dedim.
Artık çıkmaz sokağı galiba. Yapamadık

Eşinizin size söyledikleri sizin ona ettiğiniz küfürden aşağı kalmaz. Al birini vur ötekine misali. Aranızda saygı yok bunu çözmezseniz zaten bir gün olacak şey boşanmanız.
Ya herkes diyor saygı yok, ben anlamıyorum bunu…onu her zaman düşünüyorum, onun rahatını, ailesiyle saygılı bir şekilde davranıyorum, evi bakıyorum, yemek vs, evet tartışırken ikimiz kontrol edemiyoruz, once O, sonra ben. Kavga bitiyor zaman geçiyor barışıyoruz ve yine her şey normal. Asla çözemedim neden bu kadar seven ve ikimiz bu aileyi istedik severek evlendik nasıl bu duruma düştük.
Çök öfkeliyim ben..o da bana, ama artık dayanamıyorum. Demek ki ayrılmak en doğrusu

Bu tür tipler kavgadan, tartışmadan beslenir. Benim eski eşim de aynı senin eşin gibiydi. Beni delirtir ağır ve kötü laflar söylememe sebep olana kadar hakaret ve küfür eder, kışkırtır, aynı senin eşin gibi önce sen söyledin sonra ben söyledim hikayesini yazardı.
Evden kaç kez kovuldum, yedi yıllık evliliğimde artık sayısını vallahi unuttum
Kovardı bende çanta toplardım, gitmeyeyim diye kapıyı kilitlerdi. Sonra da sen de gitmeye ne kadar meraklıymışsın.
Full manipülasyon bunlar, maalesef ben de bir çok arkadaşım gibi eşinde narsisistik eğilimler görüyorum.
Ben eşimin narsist olduğunu bilmeden çok önce ona kavgadan ve kaostan beslendiğini söylemiştim, vallahi yanılmamışım ! En fazla onbeş gün en az 3 gün içinde yeni bir kavga kaçınılmaz oluyordu.
Boşandıktan sonra evi de terketmedi, aksine ben kızımı alıp gidip başka bir daire tuttum, böyle de "adam" değiller.

Neyse, sana diyeceğim o ki daha yolun başındasın. Ayrılmayacaksan bile lütfen ama lütfen çocuk yapma, çünkü sizin ilişkinizin de sonu yok gibi görünüyor. Asla tedavi olmayacak çünkü hasta olduğunu kabul etmeyen adam tedavi de almaz.

Sevgiler...

Olay sadece si*it değil ki. Bunun başı da korkunç. Si*it dememiş olsanız bile tırnağıma bile değmezsin, başımın belası demesi normal bir şey değil. Madem öyleymişsiniz ona göre, yol verin gitsin. İnsan karısına böyle mi der hiç.

Aynı benimki işte biz de bir gün iki üç gün kötü. Her kavga ufacik şeylerden çıkıyordu. Seviyordum, o da seviyor sanıyordum. Ama narsist kişilik taşıyor bu bahsettiğimiz erkekler ve çok çok sıkıntılı birşey bu. Ben bugün yarın bosanma davası açıyorum. Pişman gibi başkasına aratıyor konuşması benle yasak. AMA düzelmeyecegini bildiğim için içim yana yana vazgeçiyorum.

Yani bence boşanma sebenı deıl canım.

agresif olduğunu kabul ediyor..dediğim gibi psikologla bile görüşmeye başladı..daha 2 görüşme oldu ama yeni başladı tabi bir mucize beklemem.

Evet bir hafta iyi sonra 3-4 gün kavga yine 4-5 gün iyiyiz sonra kavga. Ufak şeyden başlıyor o aşırı tepki verdiği için artık ben de susamıyorum o da frenlemiyor kendini…

Ağır laflar soyluyor..ben de melek değilim asla onu diyemem ama bu ilişki beni yıpratıyor artık….mutlu değilim evde sanki psikolojik şiddeti var. Adamın ne korkusu yok nede bir şey gururundan ve egosundan hariç “ben istediğimi yaparım gitmek isteyen gider zaten “vs vs

Hep acaba şimdi nasıl bir tepki olacak nasıl patlar o şimdi yaaa yeter artık diyorum kavga ederken bile rahat olmak istiyorum evet kavga ettik ama hemen ayrılıyoruz-boşanıyoruz olmamalı bu his. Ama bizde hep böyle yoruldum artık

Barışsak bile haftaya yine bu olur …ve hep ben suçluyum ben de diyorum sen ne zaman büyüyeceksin ve sorumlu olursun acaba yapıtkların için. Bence kadınlara karşı bir öfkesi var çünkü bir anda o kadar ağır şeyler duyuyorum asla hak etmediğim bir şey kesin o an tüm kadınlara bunu söylüyor yani beni görmüyor o anda..

He, bir de diyor ki senden ne katkı var bende? Full zararsın. Zararımmış ben.

Bunca şey deyip “s g” dedim ben ama , ana laf bu..onun söyledikleri iyi normal.

Belki beni kaybedip ancak bir şey anlar veya anlamaz onu artık öğrenemem. Çök üzülüyorum kalbim param parça sevdiği adamdan ayrılmak bu sebepten dolayı. İyi aile olabilirdik….

Kısmet değilmiş

Küfürde bir şey yok arada olur öyle. Küfür işin bahanesi adamın size sevgisi kalmamış bence.
Seviyor, daha geçen hafta severek hediye aldı güzel plan yaptık şehir dışına gidecektik yeni mobilya alıyoruz misafire gidiyoruz gülüyoruz öyle bakmayın hep öyle yaşamadık biz çök güzel günler oldu yemek yedik birlikte ev temizliği yaptık akşam sahilde dolaştık tatlı yedik akşam çay sohbet …

Her şeyimiz var, dı. Artım yok ve olmayacak çünkü ..4-5 gün öyleyiz sonra kavga bitmeyecek doz daha da artıyor

Kalsam bile yine aynı davranacak

Bu hanzo neye sinirlendi en basta?

Hikaye uzun biraz ama. Sabah işe hazırlanıyorduk, bana diyor ki ağustosta tekne tatile gidiyor arkadaşlarla. (Daha once bunu konuştuk ama ben hep sinirleniyorum nasıl evli bir adam tekne tatile gidecek!! Olmaz oyle şey!) bu sefer işte diyor gidiyorum, tarihleri de soyledi..bir haftadır beyefendi gidiyor ben de şoka girdim nasıl yani bir hafta mı??? O da evet ne var? Daha önce bunu soyledim sana ilk defa gibi duyuyorsun yapma. Neyse tartıştık ben işe gittim.. o gün hiç konuşmadık.

Ertesi gün, oğlen gibi mesaj yazıyor, işine yakın olacağım istersen işten sonra alabilirim seni ben de tamam dedim. Akşam aldı arabaya oturuyorum o diyor ki ne bu yuz ifadesi sanki haklısın..? Yani haklıyım aslında dedim. Ve başladı….
Bağırdı, ben de bağırdım, ben niye adım atıyorum!!! Ben niye geldim!!! Bundan sonra b*k gibi görürsün benden adımları vs vs eski konular açtı ben de bağırdım eve bıraktı kötü ayrıldık yani

Sonra işte yazdığım olay oldu

Cumartesi sabahtan işlerim vardı gittim ben. Butun gün konuşmadım. Akşam 7’de yemekle beraber taksiyle geldim eve eşim evdeydi yemek yiyecek mısın Ve başladı yine…

Bağırdı sonra dedi işte tırnağımı değmezsin, 5luruş etmezsin allah belasısın Ben de tabi cevap verdim …bağırdım…dedi ki evde tutan kimse yok gibi bir şey soyledi ben de artık iyice sinirlendim dedim ben hiç bir yere gitmeyeceğim bu evde sen s* g*

Yüzüme tükürdü…
Defol ol, artık benim hayatımda yoksun vs vs
Ben de benzeri şeyler soyledim artık
Öyle işte. O günden beri hiç konuşmuyoruz eve geç geliyor ben uyuyorum ayrı yatıyor ben evi bulmaya çalişiyorum bir yerden haber bekliyorum

Ayrılmak istiyorum

Sus sessiz kal ve izle.Bakalim eğer ciddiyse yapacak bir şey yok zaten.

Keşke bende sizin kadar masum küfür edebilsem benim ettiğim küfürü buraya yazamam bile.. Sinirli bir insandan ne tepkisi bekliyor ki kusura bakmasın ama yüze tükürmek ettiğiniz küfürden ağır boşanmanız daha doğru olur, birbirinize tahammülünüz kalmamış her hareketiniz batmaya başlamış eşinize

Nasıl sizi bu kadar manipüle etmesine izin veriyorsunuz ?
“sen tırnağımı bile değmezsin başımın belası kadınsın vs vs ben de bir şeyler dedim, sonra dedi ki bu evde kalmak zorunda değilsin”
Bu laflar boşanma sebebi değil de S***** G** (Defol) demek mi boşanma sebebi. Bu laflar hazmedilebilir de o küfür mü hazmedilmez ?
Ya Allah aşkına böyle adamlarla ömür harcamayın 1 tane hayatınız var

Haaaa ben de diorum ne alaka yemek getirmis kadin neye delirmis. Bu basbaya tekne tatiline kafasi rahat gitmek için ayrılıyor. İlla gidecek yani kavma mavga yaratıp. Cikardigi kavgalar bile kendi gibi abuk sabuk.

Çok sevdiğim bir söz var 'kendinize depresyon ya da itibar kaybı teşhisi koymadan önce çevrenizdekilerin aşağılık insanlar olmadığına emin olun ' diye durum tam da bu...eşiniz sizi tahrik ediyor, kendinizi suçlu hissettiriyor psikolojik şiddet görüyorsunuz resmen.Keşke pahalı hediyeler almasaydı , işleriniz de güzel olmasaydı ama mutluluk olsaydı geçim olsaydı. Bunlar değer göstergesi değil maalesef...Sizin ağzınızdan bal da damlasa böyle biriyle mutlu olamazsınız.

O gün itibaren hiç konuşmuyoruz. Sadece hafta sonu arayıp yine beter şeyler soyledi temizlik konusunda. Defol git hayatımdan, yürü git vs dedi
Ben de dedim.
Artık çıkmaz sokağı galiba. Yapamadık
eski konunuzu da okudum şimdi önceden de okumuştum
bu ne tahammülsüzlük size karşı
yok haftada 2 dışarı çıkarmış haspam bide saat sorunca kızıyor
evet küfür etmişsiniz bu yanlış ama oda sabrınızı pek taşırmış
hakkınızda hayırlısı olsun

Yani yüzyüze bakacağımız insana ağzımıza geleni söylememeliyiz bu bir gerçek ama eşiniz de az değil yani. Adeta sizi doldurup küfür ettirmiş kendine ve şimdi de bahane ediyor bunu bir güzel.
Kadınlığınıza,kac kuruş edeceğinize kadar söylemiş ki bunlarda kabul edilemez.
Saygı yok aranızda bence. Saygı olmadan da zaten yürümez. Bana saygıli davranmayan biriyle bir ömür geçiremem şahsen.
Sizde çocuğunuz yok sanırım,yol yakınken bırakın gitsin.
Üzmeyin kendinizi,hakkınızda hayırlısı böyledir belkide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…