Kocama küfür ettim

Canım benim bak yukarıda eski eşimle söylediği yaptığı benzerlikleri vurguladım.
1. Her kavgada yastığını alıp gitmek ve uzun süre geri gelmemek, Bunu sık sık yapması.
2. Bana mesajla ve veya telefonda " sen benim için safi zararsın, seninle evlendim sürekli zarardayım" demesi ( boşanınca da iyi ki ayrıldık iyi ki kızını aldın gittin ben kardayım - maddi olarak - dedi !
3. Defol hayatımdan boşanalım ( ben tamam boşanalım diyene kadar evliliğimizin ilk gününden beri sürekli boşanmakla tehdit etti, ben tamam deyince de sen de amma meraklıymışsın dedi! - ya-ra-nıl-maz !

Bu ilişki seni manevi olarak daha çok yorar, ben maddi olarak o kadar zarara uğradım ki, kelimeler yetmez. iki yıldır psikolojik tedavi görüyorum anca kendime geliyorum. Maddi manevi bittim ama onunla beraber olduğumdan çok daha özgür, mutlu ve huzurluyum. Bir de kendimi çok güçlü hissediyorum !

Bence madem istiyor ayrılmayı, asla hayır deme. Tamam de anlaşmalı boşan gitsin, ben bir de ayrılmak istememesi ile ugrasmıstım. İnan kendisinin ayrılması büyük nimet.
( bu arada insanın hala sevdiği - sevmemesi gerektiğine rağmen- ayrılmak zorunda kalması acı verici, altı yaşındaki kızımı babasıyle büyütmeyi ben de isterdim, ama olmuyorsa kabulleneceğiz, değil m,i? )

Bunların hepsi love bombing.
Sevmiyorlar, kendilerinden başkasını sevemezler. Kabul etmesi o kadar zor ki . Aylarımı aldı kabul etmek.
Seven erkek seni o hale getirmezdi, kıyamazdı kıymamalıydı.
İnsan işte hep iyi yönlerine odaklanıyor, o iyi zamanlarımızı ben de çok özlüyorum. Ama gerçek yüzleri bu değildi, sadece maske takıyorlar maalesef.

Yine de umarım bir yol bulursunuz. Ben tedaviden birşey çıkacağını da sanmıyorum. Bi ara bennimki de tamam demişti ayrılmamak için şart koşmuştum, asla yapmadı öyle bir şey. her adımı yalandı...

Birbirinize saygı yok boşanın

Padişahın oğlu mu ne var yani küfürden. Görüyorum ki evliligi yürütmek hep kadinlarin yükü, hiç hataya yer yok. Onlar söver döver kendini baktırır ama kadinlarin hicbisey yapmaya hakki yok, sanki evlilik kadinlar icin bir lütufmuş gibi. Ne var yani abartmiş bence erkek dedigin biraz alttan almalı hart hurt yangina körükle gitmemeli

Bu yazdıklarınızın tamamı boşanmanız gerektiğini gösteriyor zaten saygı yok

Boşanma sebebi kocanizin kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…