İlk susma lafını ben kullandım.Bu açıklamayı da yapmak istiyorum.Ben kendi ilişkimden örnek verdim.Biz de kim sinirliyse diğeri susar.Yıllardır kural gibidir bu.Genelde susan taraf haksız olan taraftır.Haklı olan konuşur,konuşur.Bunu belirtmek istedim., o boyutta sussun kadın,
Katılıyorum adam da sktir gitin kibarcasını söylemiş zaten. Gerçekten bu lafın üstüne ne denir bilmiyorum.
Kocan kavga çıkarmaya yer aramış sen de aynı şekilde karşılığını vermişsin. Devam etsenizde yine böyle gider bence bu ilişki. Değişen bir şey olacağını sanmam.
Ben seni cok iyi anladim. Esine destek ol kabul ederse birlikte bir uzmandan yardim alin. Hakkinizda hayirlisi olsunEvet doğru bir tespit maalesef böyle. Ben sustuşum zamanlarda kendisi sonra gelip özür diliyor kırmamaya çalişiyor son zamanlar sabrım birmiş nedense durduramıyorum kendimi hemen cevap vermek isterim agresif yaklaşıyorsa bana karşı ben de yaklaşıyorum oyle daha da kötü bitiyor. Evet biz aslında dün tartıştık o adım attı barışmak için ama ben biraz nazlandım o da kızdı oyle kızgın uyugu. Sabah işlerim vardı gittim ben normalde cumartesi çaliliyor eşim akşam 7’de geldim kendisi 8 gibi dönüyor, yemekle geldim ..o da zaten kızgındı (dünden beri) bugun resmen kavga çıksın diye bahane arıyordu yemek yiyecek mısın sorduğumda hemen patladı çünkü bekledi…iletişim başlasın da. Butun gün konuşmadık haber vermedim bende diyorum ne haberi küstük konuşmuyorsun benimle yine bir sürü şey soyledin ne haberi?
Neyse artık bir önemi yok
Ama iyi ki yazmışım ben buraya kızlar çök teşeklür ederim biraz özgüvenim geri döndü aslında bana diyen laflar rezalet bir şey ö
Normalmiş demek ki
Kadınların ezildiği , saygı görmediği hiçbir fikire saygı duymuyoruz biz. Bu ülkenin kadınları yeterince çekti bu ezik zihniyetten. Bu zihniyeti yaşayan kendi içinde yaşasın. Normalleştirmeye çalışmasın.
Simdiki evlilikler kendimi ezdirmicem adı altinda oyun gibi evlen boşan. Sozlerimi yanlis tarafa ceken bir suru kisi olacak. Yukardaki yorumlarimi okuyanlar(amaaan simdi senin yorumlarinimi arayacazBenim kocam da öyle çok sinirli ama içinden gelerek asla demez. Sonra gönül almasını bilir. Mecburen kocam diyorsan yuva için böyle olmak zorunda canım aynen
Sevgiler saygilar hörmetler
Küfürden önce söylediklerinizi hep gecistirmişsiniz. Dünkü kavganızı da anlatmamışsınız. Adam kendi kendine mi delirdi siz mi delirttiniz nereden anlayabiliriz?Evet kızlar..bir kavga çıktı ve ben si*tir git dedim.
Uzun yazmayacağım, şunu diyeceğim sadece…evlenip ilk aylarda baya tartışıyorduk, 2 kere küfürleştik biz..sonra söz verdik asla si*tir git ve buna benzeri çıkmayacak. Eşim dedi bir daha dersen boşanma sebebi olacak.
Bugunkü olayı anlatsam..kısaca, dünden öfkesi geçmedi, ben de bugun dolaştım butun gün işlerimi hallettim eve koşa koşa geldim yemek yapamadım ama yemek aldım dışardan taksi işe geldim eve iftar’dan önce, bugun çalişiyor diye evde yok, grldim evdeyimiş yemek yiyecek mısın? Hayır dedi sen zaten geciktin (saat 7) butun gün yoksun bağırma başladı ben şoktayım nereye geciktim yemek te getirdim bir başladı bir başladı ..dedi sen tırnağımı bile değmezsin başımın belası kadınsın vs vs ben de bir şeyler dedim, sonra dedi ki bu evde kalmak zorunda değilsin (kabul etmiyor oyle demedim diyor) ben de cevap olarak dedim hayır ben hiç bir yere gitmeyeceğim Sen si**ir git bu evden istersen. Offf çök kötü nasıl çıktı ağzımdan anlamadım çök sinirlendim.
O da yüzüme tükürdü ..vs vs. Yüzüğünü çıkardı boşanıyorum senden dedi. Zaten soylemiştim bir daha küfür edersen yaparım bana kimse küfür edemez hiç bir kadın.
Ben tani ki haksızım Sozümü tutamadım o da tabi çirkin şeyler söyledi de bir önemi yok .. diyor ki barışsak bile sana tahammülüm yok toleransım yok doldurdun sen beni kafamda yazdım sen yine küfür ettin bana. Tamam o zaman dedim, yap gerektiğini. Ne diyeceğim. Ama tabi üzgünüm. Boşanma sebebi mi bu gerçekten ya…
Boşanma sebebi küfür değil de şiddetli geçimsizlik.cicim aylarında cilve niyetine kavga etmişsiniz.sagliginiz için boşanmanız daha mantıklı hayırlısı olsun.Evet kızlar..bir kavga çıktı ve ben si*tir git dedim.
Uzun yazmayacağım, şunu diyeceğim sadece…evlenip ilk aylarda baya tartışıyorduk, 2 kere küfürleştik biz..sonra söz verdik asla si*tir git ve buna benzeri çıkmayacak. Eşim dedi bir daha dersen boşanma sebebi olacak.
Bugunkü olayı anlatsam..kısaca, dünden öfkesi geçmedi, ben de bugun dolaştım butun gün işlerimi hallettim eve koşa koşa geldim yemek yapamadım ama yemek aldım dışardan taksi işe geldim eve iftar’dan önce, bugun çalişiyor diye evde yok, grldim evdeyimiş yemek yiyecek mısın? Hayır dedi sen zaten geciktin (saat 7) butun gün yoksun bağırma başladı ben şoktayım nereye geciktim yemek te getirdim bir başladı bir başladı ..dedi sen tırnağımı bile değmezsin başımın belası kadınsın vs vs ben de bir şeyler dedim, sonra dedi ki bu evde kalmak zorunda değilsin (kabul etmiyor oyle demedim diyor) ben de cevap olarak dedim hayır ben hiç bir yere gitmeyeceğim Sen si**ir git bu evden istersen. Offf çök kötü nasıl çıktı ağzımdan anlamadım çök sinirlendim.
O da yüzüme tükürdü ..vs vs. Yüzüğünü çıkardı boşanıyorum senden dedi. Zaten soylemiştim bir daha küfür edersen yaparım bana kimse küfür edemez hiç bir kadın.
Ben tani ki haksızım Sozümü tutamadım o da tabi çirkin şeyler söyledi de bir önemi yok .. diyor ki barışsak bile sana tahammülüm yok toleransım yok doldurdun sen beni kafamda yazdım sen yine küfür ettin bana. Tamam o zaman dedim, yap gerektiğini. Ne diyeceğim. Ama tabi üzgünüm. Boşanma sebebi mi bu gerçekten ya…
Yo hayır öyle yapmayın özür dilemeyi bilen kocanız var bu sefer siz özür dileyin o lafları duymazlıktan gelin içinde merhamet var ki özür dilemeyi biliyor kocanız hiç konuyu uzatmayın bahane bulup günüm kötü geçti strestliydim senden çıkardım çok özür dilerim diyip daha dikkatli olurum diyebilirsiniz emin olun sevmediği şeyleri yapmazsanız suskunluğu oynarsanız düzelir o da hatasını anlar size karşı dikkatli düşünerek konuşur.
Birbirinize bu sözleri söylemenize rağmen hâla aynı evde misiniz?
Ben mi çok abartıyorum bu evlilik hayatını ayol?
Şu andan bahsetmiyorum ki…Yani şu anda gideceğim yer yok ailem burda değil o da hiç bir yere gitmek istemiyor ne yapalım
Yok ben İzmirliyim.Burada ki herkes İstanbul hanımefendisiymiş onu anladım . Bense küfürlü meditasyon videosu dinleyen bir kadınımetrafımda kimseyle küfürlü konuşmam ama bunu dedim diye de eşim beni boşamaz ya ben mi çok rahatım bilemedim
Çok tehlikeli bir adamla berabersiniz, yerinizde olsam devam etmem. Olayları çarpıtıyor, sizin aklınızla oynamaya çalışıyor. Kişiliğinizi yok edene kadar da böyle devam edecektir. Yol yakınken uzaklaşmanızı öneririmGünaydın herkese. Tüm yorumlarınızı okudum teşekkür etmek istiyorum kızlar. Uyanınca bugün farklı düşünüyorum. Evet küfür ettim çök kötü kendime yakıştıramadım utanıyorum ve keşke demeseydim ..diyorum. Ama olay oldu.
Eşim bana küfürden daha da ağır söyledi şimdi okudum ben sizi ve gördüm. Değersizleşti beni aşağıladı …!! Yüzüme tükürdü , çök kıran şeyler söyledi o kadar stresliydim hepsini hatırlamıyorum tabi de sinir krizi geçirdim dün. Sabah hepsini söyledim ona, senin söylediğin şeyler daha biter bu yüzden ne yapmak istiyorsan yap, ha ağzımdan çıktı istemeyerek söyledim dersen konuşuruz ben de küfür ettim ağzımdan çıktı özür dilelim. Yok ben hakkıyım diyorsan seninle zaten işim olmaz dedim.
Şimdi diyor ki bunlar hepsi (tırnağımı değmezsin 5kuruş etmezsin Allahın belasıyım vs )bunları o sonra dedi yani önce ben küfür ettim o da sonra dedi artık.
Ama bu yalan. Asla öyle değildi ben çök iyi hatırlıyorum beni ne sinirlendi kesinlikle kabul etmeyeceğim ve dedim ki hakkı çıkartmaya çalişiyorsun sadece ben ne dediğini biliyorum sen de biliyorsun neyse kalsın oyle dedim.
Ve ben bugun suçlu hissetmiyorum! Evet kufur ettim yanlış bir şey ama bana de neler beler söylendi. küfür ettirecek seviyeye getirmesinler beni..
Ne yapmak istiyorsa yapsın o ben her şeye tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?