Kocama küfür ettim

, o boyutta sussun kadın,
İlk susma lafını ben kullandım.Bu açıklamayı da yapmak istiyorum.Ben kendi ilişkimden örnek verdim.Biz de kim sinirliyse diğeri susar.Yıllardır kural gibidir bu.Genelde susan taraf haksız olan taraftır.Haklı olan konuşur,konuşur.Bunu belirtmek istedim.

Tabi canım, şimdi küfür kesinlikle olmamalı ama o saygı çerçevesinde bir ilişki yok ki. Tırnağıma değmezsin diyen adama da “bebeğim otur, hangi tırnağın” denmez yani.

Bu tip erkekler “boşanma fikri benden çıkmasın da, elalemle ve nafakayla uğraşmayayım” diye düşünüp karşı tarafı boşanmaya zorluyorlar. Zaten daha önce de küfürleşmişler, nereden tutsan elinde kalır

Biz kadınlar bu erkekleri donumuzda sallarız mantıklı konuşmalarımızla da işte bu ırkın kelime dağarcığı yemek, uyumak ve malum işten ibaret olduğu için nahifliğimizi bir kenara bırakıp küfür edince de böyle oluyor. Sanki beş kelimeden uzun mantıklı bir cümle kursak anlayacaklar da, küfür edince zorlarına gidiyor hazretlerinin

Ben seni cok iyi anladim. Esine destek ol kabul ederse birlikte bir uzmandan yardim alin. Hakkinizda hayirlisi olsun

Benim kocam da öyle çok sinirli ama içinden gelerek asla demez. Sonra gönül almasını bilir. Mecburen kocam diyorsan yuva için böyle olmak zorunda canım aynen
Simdiki evlilikler kendimi ezdirmicem adı altinda oyun gibi evlen boşan. Sozlerimi yanlis tarafa ceken bir suru kisi olacak. Yukardaki yorumlarimi okuyanlar(amaaan simdi senin yorumlarinimi arayacaz) ne demek istedigimi anlar. Kasti kasti seni ezen seni malı gibi goren psikolojik siddet gosteren kimse evli kalmayi haketmiyor. Kadinlar ayaklari uzerinde durmali ve buna boyun egmemeli. Ama kucuklugunde yasadigi sorunlardan dolayi boyle istemsizce sinirlenince ne yaptigini bilmeyen ama özünde iyi sonrasinda akli basina gelip gercekten pisman oluyosa uzman destegiyle bundan kurtulabilir. Gercek sevgi emek ister. Yazdiklarimi isteyen istedigi yöne ceker. Sevgiler saygilar hörmetler

valla yorumları okumadım devamında ne yazdınız bilmiyorum ama
ikiniz de küfür etmemeye söz verirken önemli olan sadece küfür müydü? yani "sen tırnağıma bile değmezsin, başımın belası kadınsın, bu evde kalmak zorunda değilsin, niye evlendim bilmem ne" demek küfürden daha mı hafif? bana göre bu denilenlerle küfürün hiçbir ayrılacak noktası yok. bu kadar lafı bu kadar basit bir şey için duysam benim için boşanma sebebi olurdu.

Küfürden önce söylediklerinizi hep gecistirmişsiniz. Dünkü kavganızı da anlatmamışsınız. Adam kendi kendine mi delirdi siz mi delirttiniz nereden anlayabiliriz?

Boşanma sebebi küfür değil de şiddetli geçimsizlik.cicim aylarında cilve niyetine kavga etmişsiniz.sagliginiz için boşanmanız daha mantıklı hayırlısı olsun.

Günaydın herkese. Tüm yorumlarınızı okudum teşekkür etmek istiyorum kızlar. Uyanınca bugün farklı düşünüyorum. Evet küfür ettim çök kötü kendime yakıştıramadım utanıyorum ve keşke demeseydim ..diyorum. Ama olay oldu.
Eşim bana küfürden daha da ağır söyledi şimdi okudum ben sizi ve gördüm. Değersizleşti beni aşağıladı …!! Yüzüme tükürdü , çök kıran şeyler söyledi o kadar stresliydim hepsini hatırlamıyorum tabi de sinir krizi geçirdim dün. Sabah hepsini söyledim ona, senin söylediğin şeyler daha biter bu yüzden ne yapmak istiyorsan yap, ha ağzımdan çıktı istemeyerek söyledim dersen konuşuruz ben de küfür ettim ağzımdan çıktı özür dilelim. Yok ben hakkıyım diyorsan seninle zaten işim olmaz dedim.

Şimdi diyor ki bunlar hepsi (tırnağımı değmezsin 5kuruş etmezsin Allahın belasıyım vs )bunları o sonra dedi yani önce ben küfür ettim o da sonra dedi artık.

Ama bu yalan. Asla öyle değildi ben çök iyi hatırlıyorum beni ne sinirlendi kesinlikle kabul etmeyeceğim ve dedim ki hakkı çıkartmaya çalişiyorsun sadece ben ne dediğini biliyorum sen de biliyorsun neyse kalsın oyle dedim.

Ve ben bugun suçlu hissetmiyorum! Evet kufur ettim yanlış bir şey ama bana de neler beler söylendi. küfür ettirecek seviyeye getirmesinler beni..

Ne yapmak istiyorsa yapsın o ben her şeye tamam.

Birbirinize bu sözleri söylemenize rağmen hâla aynı evde misiniz?

Ben mi çok abartıyorum bu evlilik hayatını ayol?

yarabbi şükür de desin mi?
yüzüne tükürmüş ya hani?

Yani şu anda gideceğim yer yok ailem burda değil o da hiç bir yere gitmek istemiyor ne yapalım
Şu andan bahsetmiyorum ki…

İlk küfür,hakaret değil anladığım kadarıyla…

Bu sıkıntı ilk yaşandığında evliliği bitiririm ben olsam. Küfür,hakaret istemeden yapılan hata değildir benim için.

Bu tür şeyleri okuyunca diyorum ki: bazı erkekler neden böyle?! Kadın küfür edemezmis.! Bak bu cümle cok önemli. Çünkü o kadar ezik psikolojiye sahip ki bi kadın bile ona küfür edecek pozisyona düşüyor (bile derken onun gözünden yorumluyorum) sonra da erkekliğini sorguluyor bu kez karsıdakini manipüle ediyor.
Onca laf saymıs s.ktr git e takılıyor. Daha fazlasını hakediyor. Kusura bakmasın. Ağzına etsin sonrasında da senden anlayıslı olmanı beklesin.
Daha kendisi kendi olamamış. Kendi değer algısı ile barışık değil.
Mesut süre ile ilişki testi var onu bi izlemenizi öneririm. Ne çiftler katılıyor ne laflar hava da uçuşuyor kavga esnalarıdna. Kimse kimseye bosanma sebebi demiyor.
Ayrıca bu lafı duymak istemiyorsan sınır çizeceksin. Beyimiz daha sınır çizmeyi bilmiyor. Ağır laflar ediyor ki karsı taraf kışkırtılsın ağır konussun ve nihayetinde kendini kötü hissetsin. Paşamız haklı konumuna geçsin.!!

Yok ben İzmirliyim.
Bizim evde öyle kolay kolay ses de yükselmez.

Lohusalık dönemimde sesim çok yükseldi, komşular duymuş,o da fiziksel olarak canım yanıyordu,tartışma değildi yani…

Çok tehlikeli bir adamla berabersiniz, yerinizde olsam devam etmem. Olayları çarpıtıyor, sizin aklınızla oynamaya çalışıyor. Kişiliğinizi yok edene kadar da böyle devam edecektir. Yol yakınken uzaklaşmanızı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…