- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
-
Kotu ki baskalarina siftiniyor
Bu benimde erkek arkadasim var konusuyorum diyenlerin hepsinin. Erkek atkadaslari bunlara ne niyetle yakinlik kurdugunu bilmeyen yok. Tum kocalar hemen hemen hepsi senin kocan gibi dusunur.
Bizim cagdas kizlarimiz bekarlarmiz. Yada kocasi cok cok azinlikta kalan insanlarin ortaminda dolayi boyle soyler.
Yoksa guzel kardeslerim kadin erkek dogalari geregi cok yakin olamiyorlar sosyal olarak cunku farkliyiz. Zevklerimiz isteklerimiz herseyimuz farkli.
Neyin kafasi bu ya biz kocalarimizla, evli olmasak nasil yakin arkadas olucaz kadin erkegin konusacak paylasacak bu kadar yakin neyi olabilir.
Meraba mereba ayni ortam olur iki muhabet edersin faceden bilmem nerelerden ay ben bunla cok yakinim deyip bu yakinlasma neyin nesi.
Birbirine zitsiniz. Erkekler cok konusan esi sevmiyorlar hemen kaciyorlar cok konusan kiz arkadaslariyla muhabet etmeyimi seviyorlar.
Gidin allah askina.
Milletin kocasinin sizinle ettigi muhabet tabiyki hosunuza gider.
Ayni adamin karisi olsaniz. Bakalim size ne yapar.
Benim kocamda hep derdi ben erkegim soyleyim sen benim yaptiklarimi yapamazsiniz.
Konustugu kizlar vardi evlendik yine ariyorlar. Kocam istemiyor. kadina diyor arama, ben diyorum kadina arama, kadin bana diyorki sen nasil karisirsin bizim eski arkadasligimiz var.
Kocam artik vazgecti yapmiyor bu arkadas aramalari evlendikten sonra.
Bende yapsam dedigimde.
Milletin karisi. O...ospuluk yapsa sende yapican.
Onlar rahat o...ospu gibi davraniyorsa ben rahatim bana biseyde olmaz erkegim onlar kendine ceki duzen versin derdi.
Ben cildirirdim, karsidaki kadinlar hala onu aramaya arkadasliklarini surdurmeye cabaliyorlardi,kocam esimle aram aciliyor diyor artik uzak durmaya calisiyor. Tlf kapatiktan sonra onlara O..ospu diyor. bunlar hala benim kocayi ariyoyorlar. Ben diyorum neden bole yapiyorsunuz
Bana diyorki kadin sen ne bilecegin gecmiste aramizda neler yasadigimizi. Senin yaninda tabiy ole diyecek adam en son sıkılip tlf kartini bana verdi
Erkek kadin esittir.
Ama erkek o gozle bakmiyor. Cogunlukta boyle
Kadin erkek arkadasliginada karsida degilim
Ama ONCE KARSINIZDAKI ERKEKLERI TANIYIN.
Egerki karisida adamin karisida faceden sosyal arkadaslariyla gayet arkadaslik kurbiliyor. Adam buna kotu gozle bakmiyorsa tamm
Yoksa neyin ayagina. Milletin kocasiyla ayak ustu sosyal flörtlesiyorsunuz bunun adi budur.
Tesadüf eseri facebook mesajinda gördüm . Eski is arkadaşları. Aradan 5 yil geçmiş ve gecwnlerde mesajlasmislar 5 gun once filan .Klasik sohbet geçiyor. Kadin evli bu arada başka bir sehire tasinmis kocam esinle mi gittin diyor vs vs. Sonra kadin telefon numarani verde arasiriz diyor esimde veriyor. Bir şeyler daha konuşup mesajlasmayi kesiyorlar. Aklima takilan konu ise su
Aradan 5 yil geçmiş neden telefonunu verde arasiriz diyor. Evli barkli kadin evli bir adama nasil yazar boyle bir şey. Bir de sorum su esimle güven sorunu var aramizda boşanma davasından önce dilekçe vermek gerekiyor mu?
Bu arada önce eşimi hasladim. Neden veriyorsun numarani elin karisina diye. Ayip olmasin diyeymis ve zaten kadin erkek gibiymis.
Bu cevap beni tatmin etmedi ve kavga ettim
Tepkimi koydum ve dun her seyden engellemis banada gosterdi . Kadinin whatsapp da yok zaten . Ama yinede olmamaliydiBize niye mesaj atan yok
Başlığı görünce kadın kendi yazmış eşin cevap bile vermemiş ya da görmemiş sandım
Ohooo nolar havada uçuşmuşken başlık bu olmamalıydı
Evet beni kizdiran da salak yerine konulmak oldu. Tesekkur ederimıkısındede suc
hadı kadın dusuncesız, yol yordam usul bılmeyen , resmen aranan bı kadın
eşine ne oluyor yanı...
bune esının verdıgı cevap sankı 5 yasında cocuksun kandırmaya calısıyor senı daha zekanı da hafıfe alıyor
neyse daha fazla konusmıyım esıne karsı doldurmak ıstemem
gecmıs olsun allah bol sabır versın sana
ınsallah cektıgın uzuntu sıkıntıyı unutturacak mutluluk yasarsın
Bende karsiyim bu tur kelimeleri sevmiyorum. Ama o... derken gercekten baska kadinlarin esi hayat kadinligi yaparsa en acik sekilde sendemi yapican gibisinden dedi. Orda demek istedigi baskasindan kendinle ornek verme.eşin çok büyük konuşmuş..
kadınları resmen o.. diye yargılamış.
yarın öbürgün bir kız çocuğum olursa diye ben korkarım böyle konuşmaya..
Bu kadar yadırgadığın hatta kınadığın başa gelebilir!!
Öncelikle yetersiz türkçe ve imla bilginiz nedeniyle yazdıklarınız zor anlaşılıyor.He he canim
Cocuklarin tecavuze ugradigi yapanlarin cezasiz kaldigi hergun bir kadinin tacize hatta tecavuze ugrayip, hatta olduruldugu bir memlekette
Toz pembe yaklasiyorsunuz ya ben bile sizi anlamiyorum kocam nasil anlasin
Kocamin sozu
Soyle bu devirdeki kadinlardan ben korkuyorum!!
Benim erkek olarak cesaret edemedigime kadin olarak cesarete rahatliga sahip oluyorlar..
Ben karsimdaki kadindan kendimi koruyorum,
EGER O BANA GÜVENIYORSA DA BEN ONA GUVENMIYORUM
Benimkisinin dusuncesi bu. Cunku simdiki kadinlarin rahatligini dogru bulmuyor.
HA BIR ADAM KALKIP BEN KENDIMI KORUYORUM UZAK DURUYORUM KADININ RAHATINDAN DIYE Sen SAPIK DERSEN.....
O seni dusuncen benimde kocam da!! erkeklerle arkadas olmak icin bukadar yirtinan kadina kaşar diyor. Ne munasebet Onun hayatinda bir kadin var zaten eş arkadaş, dost herseyi . Ha bir arkadas isterse erkek arkadaslari var. Kendi deyimiyle ben bayan arkadasla ne yapicam ne hakkinda konusucam. Neyi paylasacam?? Ortamda bayan varsa tabiyki konusur sohbet eder ama okadar orda kalir. Dedigi gibi Benim hayatimda tek bir kadin var onunkinin disindakilerden banane. Bu adam sapiksa tmm.
Bu arada uzun yillardir evliyiz babama guvenmem kii kalkip kocama guveneyim (ben o tip kadinlardan degilim), bu adamin herkesin kalkip herzaman dedigi evine olan bagliligi, sabah8 aksam8 evinde baska hic bir hayati olmayan kalan tum zamanini ailesine ayiran kendine ayirdigi 1 saati olmayan kendisini ailesine adayan bir adamdir.
Oncelikle kendi yazinizin arasina kocaman kocaman bosluklar birakarak, kelimeleri yanlislik yazarak, sizden ogrendigim kadariylada, ben kendim az turkcemle(!) Sizdem imla dersi alacak degilim. Onceki yazinizda kıt uslubunuzla. Ve aklinizla, birilerini SAPIK diye yaftalayabiliyorsunuz.Öncelikle yetersiz türkçe ve imla bilginiz nedeniyle yazdıklarınız zor anlaşılıyor.
Anladığım kadarıyla eşiniz "bir kadınla konuşacak neyim olur ki" demiş. Sanat, politika, edebiyat, mizah, ilişkiler, günlük hayat vs konuşabilir bir kadın ve bir erkek.
Ama tabii bu kalitede biri olmak lazım konuşabilmek için. Yoksa "ne konuşucam kadınlarla yeeaa" der boş biri örneğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?