kocama mesaj atan kadin

ben aslında çok problem göremedim.
çok geniş düşünceli bir insan da değilim aslında..
ama sıradan belki iş icabı bir ihtiyaç olur ya da ailece görüşülür gibi düşünüyorum.. mesela iş arkadaşlarımın numaraları var ben de ama hiç arama gereği duymadım. onlarda öyle. yıllar önce çalıştığım insanların da telefon numaraları var bilemedim. anormal bir durum gibi değil.. yani boşanılmaz ki bunun için..

eşin çok büyük konuşmuş..
kadınları resmen o.. diye yargılamış.
yarın öbürgün bir kız çocuğum olursa diye ben korkarım böyle konuşmaya..
Bu kadar yadırgadığın hatta kınadığın başa gelebilir!!

Eşinizin size söylemesi gerekirdi diye düşünüyorum. Bak canım bu bizim falanca yerden arkadaş kaç yıl olmuş burdan yazdı, numaramı istedi bende verdim iyi arkadaşımdı ailecek görüşürüz deseydi sanmıyorum ki bu kadar karşı çıkın. Ama siz kendiniz öğrenmişsiniz. Gereksiz bence de. Yani etrafında hiç mi arkadaşı yok da böyle numara vermiş falan. Birde ne konuşacaklarmış çok merak ettim. Kadın yazsa da eşin cevap vermeyecekti. Ama ben zannetmiyorum ki bir erkek numarasını vermesin, eşim duysa hoş karşılamaz onun yapmasını istemediğim şeyleri ben de yapmayım diyecek erkek varsa helal olsun. Ama sırf bu sebepten de boşanılmaz. Tamam haşlamışsın, kavga etmişsin de neden boşanasın ki? Benim eşimde fazlasıyla saftır, huyumu bilir, mesela bir numara aramışsa kayıtlı değilse sorarım, kim diye. Hata yapmayan insan alınmaz direk söyler. Sende yakın takibe al. O senin sevmediğin birşeyi yapıp seni sinir ettiyse sende acısını böyle çıkar, bunun için yuvanı dağıtma.

Bize niye mesaj atan yok
Başlığı görünce kadın kendi yazmış eşin cevap bile vermemiş ya da görmemiş sandım
Ohooo nolar havada uçuşmuşken başlık bu olmamalıydı

ıkısındede suc
hadı kadın dusuncesız, yol yordam usul bılmeyen , resmen aranan bı kadın
eşine ne oluyor yanı...

bune esının verdıgı cevap sankı 5 yasında cocuksun kandırmaya calısıyor senı daha zekanı da hafıfe alıyor
neyse daha fazla konusmıyım esıne karsı doldurmak ıstemem
gecmıs olsun allah bol sabır versın sana
ınsallah cektıgın uzuntu sıkıntıyı unutturacak mutluluk yasarsın

Evet beni kizdiran da salak yerine konulmak oldu. Tesekkur ederim

Eşiniz söyleseymiş size sorun olmazmış sanırım. Ama gizli saklı gibi olması tabi ki rahatsızlık verici ve şüphe uyandırıcı. Yalnız başk ne yaşadınız ki boşanmayı düşünüyorsunz? Bu boşanma sebebi olmaz bence.

Evlenince karşı cins "arkadaşlar" ile görüşmekten rahatsız olunuyorsa demek ki onlarla bekarken çok samimiyet içinde olup flörtleşilmiş demektir. Onun da adı arkadaş değil eski kırık dökükler oluyor. Yani zaten görüşmemesi gereken kişiler. Bekarkenki olan bu çeşit arkadaşlıkları varsa bunun adı flörttür arkadaş değil. Zaten evlendikten sonra görüşmemesi gerekiyor. Bu bir marifet ya da prensipli olma durumu değil. Bekarken de olsa evli de olsa insanın prensipleri sınırları değişmez.

Bende karsiyim bu tur kelimeleri sevmiyorum. Ama o... derken gercekten baska kadinlarin esi hayat kadinligi yaparsa en acik sekilde sendemi yapican gibisinden dedi. Orda demek istedigi baskasindan kendinle ornek verme.
Obur turlu benim bunu meslek edinmis kadinlara bile laf soleme hakkini ne esim kendisinde ne ben kendimde bulabilirim. Kimsenin yurudugu yolardan gitmeden onu secimlerinden yada secmek zorunda birakilmalarindan dolayi yargilayamam ne esim ne kendim.

yanlış anlama ama iş hayatında benımde çok sevdiğim evli erkek arkadaşlarım var,erkek arkadaş derken başbaşa yemeğe gitmıyorum,her seferınde eşinız nasıl,çocuklar nasıl dıye sorarım,bunların için nıyetı yanlış olanı sezdiğim anda silerim,terslerim,bence sen bişey hissetmiş isen kesınlıkle bişey vardır,kadın erkek bir arada yaşıyoruz,spor salonları,alışveriş ,cafeler,iş hayatı,hangı kadını alıkoyacaksın ki,iş erkekde biter,ve cidden 5 yıl sonra evli barklı bır kadın evl barklı bır erkeği araıyorsa ya geçmişten bişey vardır,yada gelecekde olmasını istediğindendır,bekar adam dolu ortalık dıcemmm,ama kadında evli,yanı mıllet kımı bulursa,gunu kımle geçircem,geceyi kımle geçirsem,derdınde,ne acı,ne acı,ama o kadınada haddini bildirirdim,eşimede resti çekerdim,kımsenın yaptığı yanına kar kalmasın

esım eskı bı tanıdıgına telefon numarasıo vermıs olsa ve bırbırlerını arasalar bu kdar dert etmezdım sanırım..

Öncelikle yetersiz türkçe ve imla bilginiz nedeniyle yazdıklarınız zor anlaşılıyor.

Anladığım kadarıyla eşiniz "bir kadınla konuşacak neyim olur ki" demiş. Sanat, politika, edebiyat, mizah, ilişkiler, günlük hayat vs konuşabilir bir kadın ve bir erkek.

Ama tabii bu kalitede biri olmak lazım konuşabilmek için. Yoksa "ne konuşucam kadınlarla yeeaa" der boş biri örneğin.

"lou salome, post: 44339593, member: 656999"]Öncelikle yetersiz türkçe ve imla bilginiz nedeniyle yazdıklarınız zor anlaşılıyor.

Anladığım kadarıyla eşiniz "bir kadınla konuşacak neyim olur ki" demiş. Sanat, politika, edebiyat, mizah, ilişkiler, günlük hayat vs konuşabilir bir kadın ve bir erkek.

Ama tabii bu kalitede biri olmak lazım konuşabilmek için. Yoksa "ne konuşucam kadınlarla yeeaa" der boş biri örneğin.[/QUOTE]

Bunlari elin karisiyla telefonda konusacagina gelsin kendi eşiyle konussun bence.

Oncelikle kendi yazinizin arasina kocaman kocaman bosluklar birakarak, kelimeleri yanlislik yazarak, sizden ogrendigim kadariylada, ben kendim az turkcemle(!) Sizdem imla dersi alacak degilim. Onceki yazinizda kıt uslubunuzla. Ve aklinizla, birilerini SAPIK diye yaftalayabiliyorsunuz.
Kusura bakmayin ne uslup nede yeah turkcenizle ben sizinle ayri kulvarlardayiz.
Aklinizla benim kapali goruslu dusunen kocamla bel alti zaten siz ne anlarsiniz daha yazmayi bile bilmiyosun diyeyerek beni yereceksin.
Bende sen ole dedin diye gercekten eksik yetersiz olucam:))
Komisin ya senin demenle ben ne batarim ne cikarim. Tavsiyem...
SENDE BIR DAHA KENDINDE OLMAYANLA KARSINDAKINI VURMAYA KALKMA.
Onceki yazina bak sonra konus
Ki senin benimle konusmaya basta karakterin yeterli gelmiyor.
Bu arada farkettim sonda baya kelimerine noktana, virgulune dikkat etmissin ya,
Keske beni bozmaya calismak icin bukadar ugrasacagina yazdiklarimi anlasaydin. Yok ama beni bozmakti dimi tüm meselen unutmusum, hayata insanlara yaklasimini degistirmen dilegiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…