- 2 Aralık 2011
- 1.709
- 722
- 123
- 36
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
-
zaten kadin erkek gibiymis.
[QUOTEVW annesininminikprensesi, post: 44306782, member: 673079"]
Bu benimde erkek arkadasim var konusuyorum diyenlerin hepsinin. Erkek atkadaslari bunlara ne niyetle yakinlik kurdugunu bilmeyen yok. Tum kocalar hemen hemen hepsi senin kocan gibi dusunur.Bugün dedimki beni liseden eski arkadaslarimla boyle bir konuşma yapsam diyorum gebertirim diyor sen yapiyorsjn ama dedim ben erkeğim diyor iyi de karsindakide evli ve kadin diyorum olabilir diyor bu kafayi çözen varsa banada anlatsin allah askina
Bu benimde erkek arkadasim var konusuyorum diyenlerin hepsinin. Erkek atkadaslari bunlara ne niyetle yakinlik kurdugunu bilmeyen yok. Tum kocalar hemen hemen hepsi senin kocan gibi dusunur.
Bizim cagdas kizlarimiz bekarlarmiz. Yada kocasi cok cok azinlikta kalan insanlarin ortaminda dolayi boyle soyler.
Yoksa guzel kardeslerim kadin erkek dogalari geregi cok yakin olamiyorlar sosyal olarak cunku farkliyiz. Zevklerimiz isteklerimiz herseyimuz farkli.
Neyin kafasi bu ya biz kocalarimizla, evli olmasak nasil yakin arkadas olucaz kadin erkegin konusacak paylasacak bu kadar yakin neyi olabilir.
Meraba mereba ayni ortam olur iki muhabet edersin faceden bilmem nerelerden ay ben bunla cok yakinim deyip bu yakinlasma neyin nesi.
Birbirine zitsiniz. Erkekler cok konusan esi sevmiyorlar hemen kaciyorlar cok konusan kiz arkadaslariyla muhabet etmeyimi seviyorlar.
Gidin allah askina.
Milletin kocasinin sizinle ettigi muhabet tabiyki hosunuza gider.
Ayni adamin karisi olsaniz. Bakalim size ne yapar.
Benim kocamda hep derdi ben erkegim soyleyim sen benim yaptiklarimi yapamazsiniz.
Konustugu kizlar vardi evlendik yine ariyorlar. Kocam istemiyor. kadina diyor arama, ben diyorum kadina arama, kadin bana diyorki sen nasil karisirsin bizim eski arkadasligimiz var.
Kocam artik vazgecti yapmiyor bu arkadas aramalari evlendikten sonra.
Bende yapsam dedigimde.
Milletin karisi. O...ospuluk yapsa sende yapican.
Onlar rahat o...ospu gibi davraniyorsa ben rahatim bana biseyde olmaz erkegim onlar kendine ceki duzen versin derdi.
Ben cildirirdim, karsidaki kadinlar hala onu aramaya arkadasliklarini surdurmeye cabaliyorlardi,kocam esimle aram aciliyor diyor artik uzak durmaya calisiyor. Tlf kapatiktan sonra onlara O..ospu diyor. bunlar hala benim kocayi ariyoyorlar. Ben diyorum neden bole yapiyorsunuz
Bana diyorki kadin sen ne bilecegin gecmiste aramizda neler yasadigimizi. Senin yaninda tabiy ole diyecek adam en son sıkılip tlf kartini bana verdi
Erkek kadin esittir.
Ama erkek o gozle bakmiyor. Cogunlukta boyle
Kadin erkek arkadasliginada karsida degilim
Ama ONCE KARSINIZDAKI ERKEKLERI TANIYIN.
Egerki karisida adamin karisida faceden sosyal arkadaslariyla gayet arkadaslik kurbiliyor. Adam buna kotu gozle bakmiyorsa tamm
Yoksa neyin ayagina. Milletin kocasiyla ayak ustu sosyal flörtlesiyorsunuz bunun adi budur.
BRAVOBu benimde erkek arkadasim var konusuyorum diyenlerin hepsinin. Erkek atkadaslari bunlara ne niyetle yakinlik kurdugunu bilmeyen yok. Tum kocalar hemen hemen hepsi senin kocan gibi dusunur.
Bizim cagdas kizlarimiz bekarlarmiz. Yada kocasi cok cok azinlikta kalan insanlarin ortaminda dolayi boyle soyler.
Yoksa guzel kardeslerim kadin erkek dogalari geregi cok yakin olamiyorlar sosyal olarak cunku farkliyiz. Zevklerimiz isteklerimiz herseyimuz farkli.
Neyin kafasi bu ya biz kocalarimizla, evli olmasak nasil yakin arkadas olucaz kadin erkegin konusacak paylasacak bu kadar yakin neyi olabilir.
Meraba mereba ayni ortam olur iki muhabet edersin faceden bilmem nerelerden ay ben bunla cok yakinim deyip bu yakinlasma neyin nesi.
Birbirine zitsiniz. Erkekler cok konusan esi sevmiyorlar hemen kaciyorlar cok konusan kiz arkadaslariyla muhabet etmeyimi seviyorlar.
Gidin allah askina.
Benim kocamda hep derdi ben erkegim soyleyim sen benim yaptiklarimi yapamazsiniz.
Konustugu kizlar vardi evlendik yine ariyorlar. Kocam istemiyor. kadina diyor arama, ben diyorum kadina arama, kadin bana diyorki sen nasil karisirsin bizim eski arkadasligimiz var.
Bende yapsam dedigimde.
Onlar rahat o...ospu gibi davraniyorsa ben rahatim bana biseyde olmaz erkegim onlar kendine ceki duzen versin derdi.
Ben cildirirdim, karsidaki kadinlar hala onu aramaya arkadasliklarini surdurmeye cabaliyorlardi,kocam esimle aram aciliyor diyor artik uzak durmaya calisiyor. Tlf kapatiktan sonra onlara O..ospu diyor. bunlar hala benim kocayi ariyoyorlar. Ben diyorum neden bole yapiyorsunuz
Bana diyorki kadin sen ne bilecegin gecmiste aramizda neler yasadigimizi. Senin yaninda tabiy ole diyecek adam en son sıkılip tlf kartini bana verdi
Erkek kadin esittir.
Egerki karisida adamin karisida faceden sosyal arkadaslariyla gayet arkadaslik kurbiliyor. Adam buna kotu gozle bakmiyorsa tamm
Yoksa neyin ayagina. Milletin kocasiyla ayak ustu sosyal flörtlesiyorsunuz bunun adi budur.
Bu benimde erkek arkadasim var konusuyorum diyenlerin hepsinin. Erkek atkadaslari bunlara ne niyetle yakinlik kurdugunu bilmeyen yok. Tum kocalar hemen hemen hepsi senin kocan gibi dusunur.
Gidin allah askina.
Bende yapsam dedigimde.
Erkek kadin esittir.
Bugün dedimki beni liseden eski arkadaslarimla boyle bir konuşma yapsam diyorum gebertirim diyor sen yapiyorsjn ama dedim ben erkeğim diyor iyi de karsindakide evli ve kadin diyorum olabilir diyor bu kafayi çözen varsa banada anlatsin allah askina
size karşı bir hatası oldu mu demek istedimAnlayamadim
Erkek milleti işteaynen sucun buyugu esimde hatta cevap vermesen noluyor sanki
Kadın ve erkek arkadaş olamaz diyen biru bayaa bayaa çağ dışıdır.Hayir kadin başkasehire tasinmis ddostluk olsa beş yil ara verilmiş dostluk olacagini düşünmüyorum. Ayrıca Esim kadin ve erkek arkadaş olamaz diyen turde bir erkek buna istinaden tekrar fikrini soyler misin. Benim erkek olan arkadaslarim bile konusturmayan kendi boyle bir durum yasandiginda nasil normal karsilamami bekliyorki
He he canimKadın ve erkek arkadaş olamaz diyen biru bayaa bayaa çağ dışıdır.
Demek her kadına o gözle bakıyor eşiniz. Bence kesin boşanin bu sapık adamdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?