kocama mesaj atan kadin

Yanlis anlamayin ama aşk mesaji yakalamis gibi telasa dusup boşanmaya mi karar verdiniz benmi yanlis anladim..benimde bir sürü erkek arkadasim var mesajlasiorum telefonlasirum görüşüorumda..yillar sonra buldugum ark larimda var..illa fesatlikmi düşünerek oluyo bunlar..cok sasirdim dogrusu ..

zaten kadin erkek gibiymis.

Bu da ayri bi komik. Ne sacma bir savunma oyle. Zaten baska bir kadınla ilgili bir durum olunca, O kadin ya zaten erkek gibidir, ya yasli ya da sismandir (sanki sisman olunca ne oluyorsa. normal bi durum yani kilolu da olabilir). Ki hic bir zaman da soylenilen dogru cikmaz. Na aptalca savunma yapiyorlar bu erkekler

Bıktık su evlı adamların facebooktan evlı kadınlarla ustelık eskı arkadaslarıyla konusmasıyla...Bunca zaman akılları nerde oluyorda bırden cıkıp gelıyorlar yokmu bunun bır çözumu acaba??

Benimde evli ama samimi oldugum erkek arkadaslarim var benim o insanlarda gozum yok bir insan evliyse hayatini sadece o insan uzerine kuramaz yoksa asosyal olur. Tabi ki esinizin karsi cinsten arkadaslari da olacak. Bence cok buyutmussunuz.

Bugün dedimki beni liseden eski arkadaslarimla boyle bir konuşma yapsam diyorum gebertirim diyor sen yapiyorsjn ama dedim ben erkeğim diyor iyi de karsindakide evli ve kadin diyorum olabilir diyor bu kafayi çözen varsa banada anlatsin allah askina

Bu benimde erkek arkadasim var konusuyorum diyenlerin hepsinin. Erkek atkadaslari bunlara ne niyetle yakinlik kurdugunu bilmeyen yok. Tum kocalar hemen hemen hepsi senin kocan gibi dusunur.
Bizim cagdas kizlarimiz bekarlarmiz. Yada kocasi cok cok azinlikta kalan insanlarin ortaminda dolayi boyle soyler.
Yoksa guzel kardeslerim kadin erkek dogalari geregi cok yakin olamiyorlar sosyal olarak cunku farkliyiz. Zevklerimiz isteklerimiz herseyimuz farkli.
Neyin kafasi bu ya biz kocalarimizla, evli olmasak nasil yakin arkadas olucaz kadin erkegin konusacak paylasacak bu kadar yakin neyi olabilir.
Meraba mereba ayni ortam olur iki muhabet edersin faceden bilmem nerelerden ay ben bunla cok yakinim deyip bu yakinlasma neyin nesi.
Birbirine zitsiniz. Erkekler cok konusan esi sevmiyorlar hemen kaciyorlar cok konusan kiz arkadaslariyla muhabet etmeyimi seviyorlar.
Gidin allah askina.
Milletin kocasinin sizinle ettigi muhabet tabiyki hosunuza gider.
Ayni adamin karisi olsaniz. Bakalim size ne yapar.
Benim kocamda hep derdi ben erkegim soyleyim sen benim yaptiklarimi yapamazsiniz.
Konustugu kizlar vardi evlendik yine ariyorlar. Kocam istemiyor. kadina diyor arama, ben diyorum kadina arama, kadin bana diyorki sen nasil karisirsin bizim eski arkadasligimiz var.
Kocam artik vazgecti yapmiyor bu arkadas aramalari evlendikten sonra.
Bende yapsam dedigimde.
Milletin karisi. O...ospuluk yapsa sende yapican.
Onlar rahat o...ospu gibi davraniyorsa ben rahatim bana biseyde olmaz erkegim onlar kendine ceki duzen versin derdi.
Ben cildirirdim, karsidaki kadinlar hala onu aramaya arkadasliklarini surdurmeye cabaliyorlardi,kocam esimle aram aciliyor diyor artik uzak durmaya calisiyor. Tlf kapatiktan sonra onlara O..ospu diyor. bunlar hala benim kocayi ariyoyorlar. Ben diyorum neden bole yapiyorsunuz
Bana diyorki kadin sen ne bilecegin gecmiste aramizda neler yasadigimizi. Senin yaninda tabiy ole diyecek adam en son sıkılip tlf kartini bana verdi
Erkek kadin esittir.
Ama erkek o gozle bakmiyor. Cogunlukta boyle
Kadin erkek arkadasliginada karsida degilim
Ama ONCE KARSINIZDAKI ERKEKLERI TANIYIN.
Egerki karisida adamin karisida faceden sosyal arkadaslariyla gayet arkadaslik kurbiliyor. Adam buna kotu gozle bakmiyorsa tamm
Yoksa neyin ayagina. Milletin kocasiyla ayak ustu sosyal flörtlesiyorsunuz bunun adi budur.

Valla eşiniz de pek masum değil yani böyle şeyler karşılıklıdır kusura bakmayın da. Öyle düşündüğü kadınla hala telefon görüşmesi yapabiliyorsa pek masum değil yani...Sizi de erkeğim ben işte erkek şöyledir vs vs. diyerek gözünüzü boyuyor. Aramasını istemese arayamazlar demek ki hoşuna gidiyor. Kendinizi kandırmayın.

BRAVO

Eşiniz tüm kadınlara kötü gözle yaklaşıyor demek ki.
Herkesi kendi gibi biliyor.

Kadın ve erkek arkadaş olamaz diyen biru bayaa bayaa çağ dışıdır.

Demek her kadına o gözle bakıyor eşiniz. Bence kesin boşanin bu sapık adamdan.

Kadın ve erkek arkadaş olamaz diyen biru bayaa bayaa çağ dışıdır.

Demek her kadına o gözle bakıyor eşiniz. Bence kesin boşanin bu sapık adamdan.
He he canim
Cocuklarin tecavuze ugradigi yapanlarin cezasiz kaldigi hergun bir kadinin tacize hatta tecavuze ugrayip, hatta olduruldugu bir memlekette
Toz pembe yaklasiyorsunuz ya ben bile sizi anlamiyorum kocam nasil anlasin
Kocamin sozu
Soyle bu devirdeki kadinlardan ben korkuyorum!!
Benim erkek olarak cesaret edemedigime kadin olarak cesarete rahatliga sahip oluyorlar..
Ben karsimdaki kadindan kendimi koruyorum,
EGER O BANA GÜVENIYORSA DA BEN ONA GUVENMIYORUM
Benimkisinin dusuncesi bu. Cunku simdiki kadinlarin rahatligini dogru bulmuyor.
HA BIR ADAM KALKIP BEN KENDIMI KORUYORUM UZAK DURUYORUM KADININ RAHATINDAN DIYE Sen SAPIK DERSEN.....
O seni dusuncen benimde kocam da!! erkeklerle arkadas olmak icin bukadar yirtinan kadina kaşar diyor. Ne munasebet Onun hayatinda bir kadin var zaten eş arkadaş, dost herseyi . Ha bir arkadas isterse erkek arkadaslari var. Kendi deyimiyle ben bayan arkadasla ne yapicam ne hakkinda konusucam. Neyi paylasacam?? Ortamda bayan varsa tabiyki konusur sohbet eder ama okadar orda kalir. Dedigi gibi Benim hayatimda tek bir kadin var onunkinin disindakilerden banane. Bu adam sapiksa tmm.
Bu arada uzun yillardir evliyiz babama guvenmem kii kalkip kocama guveneyim (ben o tip kadinlardan degilim), bu adamin herkesin kalkip herzaman dedigi evine olan bagliligi, sabah8 aksam8 evinde baska hic bir hayati olmayan kalan tum zamanini ailesine ayiran kendine ayirdigi 1 saati olmayan kendisini ailesine adayan bir adamdir.

Kadin ve erkegin normal arkadas olmasi için bile once cok cok yol kat edilmesi gerekiyor, yoksa bu devirde daha cok gazetelerin 3 sayfalarinda kadin taciz ölumlerini okuruz. Biz cocuklarimizi erkek cocuklarimizi terbiye edicez. Artik cocuklarimizin yetistigi donemde insallah kadin hakketgi degere erisir. Yoksa erkekler yerinde sayarken, kadinlarimizin cağ atlamasi, traji komiklikten oteye gecmez. Once adamlari degistirin kendinizi degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…