- 11 Şubat 2012
- 2.203
- 3.241
- 333
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
-
Bana ters
İnanin bende bu yuzden garipsedim zaten hic konuşma yapmadi sdiye kadar. Ve kadin erkek arkadasligina inanmayan biriemenems .!.:Evet işkillenirdim ama banada çok garip gelmezdi sanırım. Evli barklı kadın. Bazen sevdiğimiz arkadaşlarımız olabiliyor ve iş dolayısıyla unutulup giden. Ben düzgünce sorar yanımda hoparlör açık aramasını isterdim sanırım. Ama benim sevgilime bir güven sorunum yok açıkçası. Sizin varmış daha hassas olabilirsiniz bu konuda.
Bir de insanına göre değişebilir. Hiç kadınlarlaarkadaş olmayan, olunacağına da inanmayan, telefonlaşmayan biriyse daha çok garipserdim tabii.
Beni kisitlayan insani bende kisitlama hakkina sahibim varsayiyorum. Tabi sosyal varlik da ne alaka calisma ortamında da kadin arkadaşları var. Bu neyin nesi yani. Sacmalik ayrıca eşimin evli bir bayanla konuşabileceği ne olabilir 1 haftalık tanisiklik ve araya giren 5 yil varken[/QUOTE]Bana ters demek nedir yahu?
İnsan sosyal bir varlık. Eşi dışında da çevresi olmalı ki bu zaten normal olanı.
Sanki her merhabanın altından bir şey çıkacak. Düşünce şeklinizi değiştirin.
unfortu post: 44310030 .!.:Beni kisitlayan insani bende kisitlama hakkina sahibim varsayiyorum. Tabi sosyal varlik da ne alaka calisma ortamında da kadin arkadaşları var. Bu neyin nesi yani. Sacmalik ayrıca eşimin evli bir bayanla konuşabileceği ne olabilir 1 haftalık tanisiklik ve araya giren 5 yil varken
Ogrenciyim ama ogretmenlik okuyorum tanidiklar olabilir diye öğretmenlik yaptim malum önceki konulardan tatsizlik yasamak istemem. Emin olun gerekli bir durum gorsem hic bir demem. Zaten engelleyip sildigini gereksiz olduğunu söyledi suan[/QUOTE]Anlıyorum da profilinize baktım öğretmenmişsiniz. Sizin de eskiden görev yaptığınız okullardaki öğretmen arkadaşlarınız size ulaşmaya çalışabilir. Bu sizin ya da karşı tarafın aklından bir şeyler geçtiği anlamına gelmez.
Okulda kimseyle konuşmuyor olamazsınız zaten. İnsanlar garipser bunu.
Kadın erkek gibiymiş öylemi! Kadın gibi olsa tehlike çanları çalıyor demekki...anlamıyorum bu evli insanlardaki rahatlığı.Tesadüf eseri facebook mesajinda gördüm . Eski is arkadaşları. Aradan 5 yil geçmiş ve gecwnlerde mesajlasmislar 5 gun once filan .Klasik sohbet geçiyor. Kadin evli bu arada başka bir sehire tasinmis kocam esinle mi gittin diyor vs vs. Sonra kadin telefon numarani verde arasiriz diyor esimde veriyor. Bir şeyler daha konuşup mesajlasmayi kesiyorlar. Aklima takilan konu ise su
Aradan 5 yil geçmiş neden telefonunu verde arasiriz diyor. Evli barkli kadin evli bir adama nasil yazar boyle bir şey. Bir de sorum su esimle güven sorunu var aramizda boşanma davasından önce dilekçe vermek gerekiyor mu?
Bu arada önce eşimi hasladim. Neden veriyorsun numarani elin karisina diye. Ayip olmasin diyeymis ve zaten kadin erkek gibiymis.
Bu cevap beni tatmin etmedi ve kavga ettim
Adami bosayacam diyor zaten. sizce tek o şıllığimi sucluyor gibimi gozukuyor.Esinde de var tek o şıllık karida değil suc
Muhattabim konu sahibiAdami bosayacam diyor zaten. sizce tek o şıllığimi sucluyor gibimi gozukuyor.
Tamam seviyeyi buraya kadar düsürduk.Muhattabim konu sahibi
aynen sucun buyugu esimde hatta cevap vermesen noluyor sankiEsinde de var tek o şıllık karida değil suc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?