kocama mesaj atan kadin

Evet işkillenirdim ama banada çok garip gelmezdi sanırım. Evli barklı kadın. Bazen sevdiğimiz arkadaşlarımız olabiliyor ve iş dolayısıyla unutulup giden. Ben düzgünce sorar yanımda hoparlör açık aramasını isterdim sanırım. Ama benim sevgilime bir güven sorunum yok açıkçası. Sizin varmış daha hassas olabilirsiniz bu konuda.
Bir de insanına göre değişebilir. Hiç kadınlarla arkadaş olmayan, olunacağına da inanmayan, telefonlaşmayan biriyse daha çok garipserdim tabii.

Bana ters demek nedir yahu?
İnsan sosyal bir varlık. Eşi dışında da çevresi olmalı ki bu zaten normal olanı.
Sanki her merhabanın altından bir şey çıkacak. Düşünce şeklinizi değiştirin.[/QUOTE]
Beni kisitlayan insani bende kisitlama hakkina sahibim varsayiyorum. Tabi sosyal varlik da ne alaka calisma ortamında da kadin arkadaşları var. Bu neyin nesi yani. Sacmalik ayrıca eşimin evli bir bayanla konuşabileceği ne olabilir 1 haftalık tanisiklik ve araya giren 5 yil varken

İnanin bende bu yuzden garipsedim zaten hic konuşma yapmadi sdiye kadar. Ve kadin erkek arkadasligina inanmayan biri

İnsan sosyal bir varlık. Eşi dışında da çevresi olmalı ki bu zaten normal olanı.
Sanki her merhabanın altından bir şey çıkacak. Düşünce şeklinizi değiştirin.
Beni kisitlayan insani bende kisitlama hakkina sahibim varsayiyorum. Tabi sosyal varlik da ne alaka calisma ortamında da kadin arkadaşları var. Bu neyin nesi yani. Sacmalik ayrıca eşimin evli bir bayanla konuşabileceği ne olabilir 1 haftalık tanisiklik ve araya giren 5 yil varken[/QUOTE]

Anlıyorum da profilinize baktım öğretmenmişsiniz. Sizin de eskiden görev yaptığınız okullardaki öğretmen arkadaşlarınız size ulaşmaya çalışabilir. Bu sizin ya da karşı tarafın aklından bir şeyler geçtiği anlamına gelmez.
Okulda kimseyle konuşmuyor olamazsınız zaten. İnsanlar garipser bunu.

Anlıyorum da profilinize baktım öğretmenmişsiniz. Sizin de eskiden görev yaptığınız okullardaki öğretmen arkadaşlarınız size ulaşmaya çalışabilir. Bu sizin ya da karşı tarafın aklından bir şeyler geçtiği anlamına gelmez.
Okulda kimseyle konuşmuyor olamazsınız zaten. İnsanlar garipser bunu.[/QUOTE]
Ogrenciyim ama ogretmenlik okuyorum tanidiklar olabilir diye öğretmenlik yaptim malum önceki konulardan tatsizlik yasamak istemem. Emin olun gerekli bir durum gorsem hic bir demem. Zaten engelleyip sildigini gereksiz olduğunu söyledi suan

Ogrenciyim ama ogretmenlik okuyorum tanidiklar olabilir diye öğretmenlik yaptim malum önceki konulardan tatsizlik yasamak istemem. Emin olun gerekli bir durum gorsem hic bir demem. Zaten engelleyip sildigini gereksiz olduğunu söyledi suan[/QUOTE]

Eh bir şey diyemiyorum artık.
Ama kafanız karışmasın bence basit bir şey.

hoş bir tavır değil bence yaptığınız insan bunun için boşanır mı ya

kadının davranışı ahlaki değilmiş

görüşürüz demiş ne var

biz yıllar önce tanıştığımız insanları anıp ayy karşılaşsak ayy muhabbet etsek vs diyoruz

bizim evde normal

bir de bu facebook insanları böyle yapıyor galiba

Kadın erkek gibiymiş öylemi! Kadın gibi olsa tehlike çanları çalıyor demekki...anlamıyorum bu evli insanlardaki rahatlığı.

[/QUOTE]Bana ters demek nedir yahu?
Sanki her merhabanın altından bir şey çıkacak. Düşünce şeklinizi değiştirin.[/QUOTE]

Bence siz yasadiginiz ulkeyi degistirin. Turkiyedeki erkekleri kadina bakis acisini bilip bu kadar utopik yorumlar, gercekten once gercege donun. Yok sizin ortamlariniz cok farkli kadina kadin gibi degil insan gibi bakiliyorsa tamam. Cok cok azinliktasiniz
Bir fikradaki gibi dunyadaki kadinlara sorulmus. Kocaniz aldatsa ne yaparsiniz. Hepsi oldururum vururum sunu yaparim bunu yaparim.
Türk kadini BENIM KOCAM YAPMAZ.
Konu sahibine tavsiyem biz turk kadini olarak zaten aldatilmadigimizdan rahat ol. Guven kocana
Babana guvenme diyen bir milletin evladi olaeak sen ona guven. Ataerkil bir toplumun ekmegine yag sür. Yok 3 maymunu oynamazsan. Ozamanda esin cok bunaltti ondan yaptim bahanesine siginir.
Burdaki hanimlarla beraber hepsi de adama hak verir.
Hersey erkeklerden yana degilmis gibi bide bizde hemcinsimizi yerelim sucluyalim cok guzel aferin bize

Son düzenleme:

Bence siz yasadiginiz ulkeyi degistirin. Turkiyedeki erkekleri kadina bakis acisini bilip bu kadar utopik yorumlar, gercekten once gercege donun. Yok sizin ortamlariniz cok farkli kadina kadin gibi degil insan gibi bakiliyorsa tamam. Cok cok azinliktasiniz
Bir fikradaki gibi dunyadaki kadinlara sorulmus. Kocaniz aldatsa ne yaparsiniz. Hepsi oldururum vururum sunu yaparim bunu yaparim.
Türk kadini BENIM KOCAM YAPMAZ.
Konu sahibine tavsiyem biz turk kadini olarak zaten aldatilmadigimizdan rahat ol. Guven kocana
Babana guvenme diyen bir milletin evladi olaeak sen ona guven. Ataerkil bir toplumun ekmegine yag sür. Yok 3 maymunu oynamazsan. Ozamanda esin cok bunaltti ondan yaptim bahanesine siginir.
Burdaki hanimlarla beraber hepsi de adama hak verir.
Hersey erkeklerden yana degilmis gibi bide bizde hemcinsimizi yerelim sucluyalim cok guzel aferin bize[/QUOTE]

Yaşadığım ülkeden gayet memnunum.
Kadının toplumdaki durumunun bu kadar ezik olmasının sebebi yine kadındır.
Tüm kadınların "benim kocam yapmaz o yelloz baştan çıkardı" inanışının sebebi yine kadındır.
Erkeklerin bu kadar özgüven sahibi olmasının sebebi küçük yaşlardan beri "oyy yerim pipini" diyen kadındır.
Aldatmayı affedip "erkektir yapar" diyen, dayağa sea çıkarmayıp "erkek adam sinirlendi herhalde" diye düşünen yine kadındır.
Ben bu tip kadınlardan kopalı çok oldu. İş ortamındayım çalışıyorum. Kimseye bu şekilde müsaade etmesine izin vermem. Birey olmaya ve çevreme de bunu kabul ettirmeye çalışıyorum.
Benim ne düşüncelerim ne de beklentilerim ütopik değil. Ütopik görünmesinin sebebi erkeğe tapan, kendini tanımadan bir başkasını idare edebileceğini düşünen, kadın olmanın tek vasfının bir erkeğin yatağına girmek olduğunu düşünen kadınların var olması.
Saçmalıkları reddettiğim için garipsenebilirim ancak zihniyetler davranışları, davranışlar da sosyal kuralları belirler.
Evli erkek arkadaşlarım var. Ne onlar bana kadın gözüyle bakar ne de ben onları erkek olarak görürüm. Eşleri de arkadaşım ya da tanıdığımdır zerre rahatsız olmazlar.
Bazı kadınlar bir erkek saati sorunca bile "ayyy seviyor beni" kafasında olduğu için bugün bu noktadayız.
Erkeklerle ilişkilerimizi zihnen dengeleyemediğimiz için böyleyiz. Her insan dünyayı kendi bakış açısına göre yorumladığı için eşine ya da sevgilisine merhaba diyen kadını potansiyel tehlike görüyor. Mantık "ben bir erkeğe yanaşırsam duygusal bir şeyler vardır, yoksa ne muhatap olacağım elin herifiyle" şeklinde.
Çoğunluk hastalıklı bakış açısına sahip diye ben de aynı hastalığa tutulacak değilim.

Yazmissinda yazmissin. kadinlari suclamani anliyorum. Kocasi aldatinca o yelloz yapti diye sardirirken. Hemcinine bu kotulugu yapan kadini neden suclamiyorsun. Kadin erkegi yetistiriyor. Ama erkelerin koydugu kurallar icinde. Kadinin caresizligini goremiyor hemcinsinize saldiriyorsunuz. Siz kadini suclamaya devam edin.
Erkekler dogru onlar yapmiyo kadinlar yapiyo dogru yoldasiniz. Cozumede bu sekilde hemcinsinize saldirarak bulacaksiniz. Aferin

Tamam
Muhattabim konu sahibi
Tamam seviyeyi buraya kadar düsürduk.
Tartismaya acik bir konumda msj atarsaniz siz muhattap gorulur cevap alirsiniz.
Tekete muhatabinizla konusmaniz gerekir ki bunu demeniz mantikli olur.
Ama sadece onunla muhatap olucam diyorsaniz sizin bileceginiz birsey saygi duyarim
Sizin aksinize

1 haftalık iş arkadaşlığı 5 yıl ara üzerine mesaj ve numara verme.

Hiç hoşuma gitmedi bu durum.

İki taraflı sallantılı evlilik yaşayan birilerinin aranma durumu var sanki.

Aslinda püf noktaları yazmamissiniz konuaya aralarda kalmis.

1 hafta beraber çalışmış olmalari ve esinizin sizin hiç bir erkek arkadaşınız ile konusmanizi istememesi.
Bunlaro yazıp güncelleyin bence ona gore yorum gelsin.

Bunlara göre eşinizin haklilik payi kalmıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…