- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
- Konu Sahibi burcindemir
-
Yaptıgın bu yorumu sen kendine yakıştırıyorsan benim için hiç bir sorun yok.Hem beni yargılıyorsun hemde olmamış çocuguma laf ediyorsun !
Burcinin kadini dövmesi ayip, ama kadinin evli bir adama mesajlar cekmesi veya güya "yanlisklikla" aramasi gayet dogal birilerinin gözünde.. Anlamiyorum!
Ortak arkadasimiz olmadigi taktirde, kadini kadin, erkegide erkek arar. Kadinin kocasi arasin sucuyu ne günlere kaldik ya?
Burcin kadinin sacini basini yoldukdan sonra mahkemeye niye vermedi? Demekki haketmis!
Hangi normal insan sucuya elektrikciye vs deneme suretiyle mesaj yazar, ararmisin der? Kadinin terbiyesizligi.
konuyla alakası yok ama o albümünüz nedir yahu?bu sitede çaktırmadan erkeklerde üyelik alabiliyo.ve albmnz herkese açık yazıkk gercekten yazık.
öyle bi yazmışsınız ki bende dedim ne var acaba albümünde... gayet normal resimler... bu kadar art niyetle olaya baktığınız için bence size yazık
o zaman kadinin kocasi bu olayi ogrenince geldin konu sahibinin kocasinin agzini burnunu kirsin hastenelik etsin bu dogru mu sizce?isin icine siddet girmemeliydi ve umarim ileride de boyle sorunlarla karsilasmaz iki tarafta...
ben edebimle tekiliyorum bu forumda aksini goren varsa orasi o insanlarin sorunu...
burada konu aciyorsunuz, size yol gosteriyoruz ama sonunda suclu biz oluyoruz.
gidip esinizin gonlunu eglendirmeye calistigi kadini dovmussunuz, ne kadar ayip dedim diye hosunuza gitmedi sanirim...
kusura bakmayin cok yanlis seyler yapmissiniz asla aferin diyemem, cunku ben sizin yerinizde olsam birine dayak atacaksam esime atardim bana bunu nasil yaparsin adi herif diye...
sizi esiniz aldatmis o kadin degil...
albumunuz beni hic ilgilendirmez isterseniz ciplak fotografinizi koyun o konuda asla bir yorum yapmam herkesin kendi secimi.
ki bence fotograflarinizda cok abartilacak bir sey yok ben aksine boyle dusunuyorum.
diger arkadaslarin da bu fotograf meselesini size tepki gostererek degil de uygun bir dille soylemesi ve arkadasca yaklasmalari gerekirdi diye dusunuyorum zira kimsenin fotografi kimseyi ilgilendirmez.
Türk kadınının genel sorunu bu sanırım, evleninceye kadar ölüp ölüp diriliyoruz, malum evde kalmak çok ayıp ya bizim toplumumuzda. İyi tanımadığımız anlaşıp anlaşamayacağımızı bilmediğimiz biriyle aynı eve gidiyoruz. Sonra Türk erkeğinin genel sorunu çıkıyor karşımıza, Türk erkeği korkudan vücuduyla yapamasa bile gözüyle aldatır. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Arası yok. Ayrılmayı gözü yemeyen biz kadınlar inandırılmaya bayıldığımız için erkeğin söylediklerine inanıyoruz. Peki, madem ayrılmayı gözümüz yemiyo (öyle ya boşanmış bir kadın olarak ayakta kalabilmek, çalışmak, koca parası yememek çok zor) o zaman neden adamın telefonunu mesajlarını karıştırıyoruz. Sonuç ne oluyor biliyor musunuz, bu olaylar örnek oluyo, adam bundan sonra da kiminle ne isterse onu yapıyo, nasıl olsa kadını yine inandıracak, sen sağ ben selamet.
O dayak atılan kadın mı sizinle nikah masasına oturup imza atmıştı, sizin kocanız eğer gerçekten sizi seviyor olsaydı (nasıl siz bir kişiyi sevdiğiniz için gözünüz başkasını görmüyor, herhangi bir karşı cinsten gelen sinyalleri almıyorsunuz) onun da gözü o kadını veya bir başkasını görmezdi.
Erkekler evde bir eşleri olsun, ona yemek yapsın, temizliğini ütüsünü yapsın, canı çekince de onunla birlikte olsun istiyor. Ama bunun yanında dışarda yaptıklarını aldatma bile saymıyorlar. Çok sinirlendim tüm bunları düşününce. Söz meclisten dışarı diyelim de arkadaşın gazabına biz de uğramayalım.
ben edebimle tekiliyorum bu forumda aksini goren varsa orasi o insanlarin sorunu...
burada konu aciyorsunuz, size yol gosteriyoruz ama sonunda suclu biz oluyoruz.
gidip esinizin gonlunu eglendirmeye calistigi kadini dovmussunuz, ne kadar ayip dedim diye hosunuza gitmedi sanirim...
kusura bakmayin cok yanlis seyler yapmissiniz asla aferin diyemem, cunku ben sizin yerinizde olsam birine dayak atacaksam esime atardim bana bunu nasil yaparsin adi herif diye...
sizi esiniz aldatmis o kadin degil...
albumunuz beni hic ilgilendirmez isterseniz ciplak fotografinizi koyun o konuda asla bir yorum yapmam herkesin kendi secimi.
ki bence fotograflarinizda cok abartilacak bir sey yok ben aksine boyle dusunuyorum.
diger arkadaslarin da bu fotograf meselesini size tepki gostererek degil de uygun bir dille soylemesi ve arkadasca yaklasmalari gerekirdi diye dusunuyorum zira kimsenin fotografi kimseyi ilgilendirmez.
kadinin kocasi burcinin kocasinin agizini burnunu degil, kendi karisinin agizini burnunu kirar.. Düsün bakalim neden?
Demezmi kocasi, madem mesaj yazmasini ögreniyosun neden bana yazmiyosun? niye beni aramiyosun? vsvsvs.. kadinin davranislari cok sacma.. senin iki cocugun var kendini kime ispatlamaya calisiyosun be kadin??
Kesinlikle katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?