- Konu Sahibi burcindemir
-
ben öncelikle kendi ailesi ile görüşeceğim çünkü annem ikinci evliliğini yaptı ve başka bir bey ile yaşıyor öncelikle onlarla konusmak isttiyorum saygı duyuyorum onlar benim büyğüm onlara durumu izah etmek istiyorum ben kararımı zaten verdim böyle bir insanla devam etmem imkansız nasıl bir hayat beni bekliyor bilmiyorum yha 2 kardeşimi alıp onlarla yasayacagım yada tek suan düşünemiyorum .....................
21 yasında evlilik bitirmekde dogru gelmiyor dul olmak üvey baba ile yasamak olmaz benim için ben çok dikkat cekici bir kadınım annemin eşi tutucu ...
Yukarıdakileri sen yazmıştın.Çaresiz,ne yapacağını bilmeyen,gidecek yeri olmayan birisinin satırları.
Şimdi ise güçlü,gidecek evi olan,eğitimli,parasını kazanan bir kadın olarak cevap yazmışsın.
İkincisi olmanı canı gönülden temenni ediyorum.
Mutluluklar dilerim.
ben anlamadım arkadas..
konu baslıgını okuyorummm aksamım zehır oldu yazıyor...
konuyu okuyorum
mesaj çekilen bir eş,
aldatma,
hakaret,
kavga-dövüş,
tabiki olayın sonunda aglayıp yalvaran bir eş,
öteki pis tü kaka kadın... falan fılan...
canım sen ne ıstıyorsun bu hayatta bence ona bır karar ver once..
esıne hala guvenıyorsan ve aldatmadıgını! dusunuyorsan barıs bız sana ne dıyelım
allah yolunu acık etsın arkadasım...
nedense ben bu 2. kadınla görüşme , saçını yolma hikayesine inanmadım .... o kadar içtenlikten uzak geldi ki bana anlatımı , sanki konu sahibesinin kafasında canlandırdığı senaryoyu okudum... sanırım tepkilerimizden sonra anlattığına pişman oldu, kocasını bizim gözümüzde aklamak için yazılmış bir hikaye :96:
Tüm yazılarınız için çok teşekür ederim öncelikle ben 15 yasımda 25.12.2005)evlendim suan an90 dogumluyum 21 yasındayım,oda 79lu 32 oluyor öncelikle akşam olanları gördüğümde kendime hakim olamadım ve cok sinirlenip buradan cıktım kendisini güzel uykusundan kaldırıp sordum sen bu kişiyle hiç görüşmedin sadece sana suan ilk defa msj cekti demi dedim evt dedi kan beynime fışkırdı resmen belki tastiklemeyeceksiniz ama elimde telefonu vardı ağzına bir tane vurdum iyi bunlar ne ozmn dedim ne yapıyorsun burçin dedi bende bunlar ne söyle cabuk dedim 14nde ve 15nde yogunluk telefon konusmları ayaga kalkdı yalvarırım dinle su için görüştük sebil için görüştük desede ben hiç inanmadım ve olayın böyle kapanmayacagını hem kadını hemde kendisini mahvedeceğimi söyledim tam 10kere konusma ve 6kere mesajlaşma var ...kesin olarak bbuldum ve saydım ..akşam yattım sabah kalktıgımda 11 adet mesaj vardı telefonumda af dilemeler,yalvarmalar ve sonuç olarak kabul etmiş mesaj da da yazmış mesajı: bak burçinim benim bu insanla aramda hiç bir şey yok tamam mesaj atmam,konusmam yanlış çok çok haklısın özür diliyorum ve hata mı telafi etmek için ne istersen yapmaya hazırım....Her akşam evimize gelip bana güller saçan adam çocugumuz olmasını isteyen adam 5gündür gözlerimin içine bakarak kandırmış meğersem beni belki öncesinde telefon yok ama ayarlama süreci bile olabilir ....Bunları düşünmek beni deli ediyor ama berbat hissediyorum kendimi mutluluguma gölgeler düştü. az önce kendisine mesaj cektim midemin cok bunaldıgına bana yapmayacagına bir daha söz verdiği halde yapdıgı için onu asla afetmemin mümkün olmayacagını söyledim ve akşam 2mizinde ailelerini cagırıp fikirlerimi söylemek istediğimi hala yalvarıyor ama yapmadan önce düşünmeliydi yapacagım tek bir numara kaldı oda kadınla yüzleşmek isdiorum sebepi çalışdıgı kantinde rezil olmasını ve kocasınında bunu öğrenmesini istiyorum ..snr 2si evlenirmi ask mı yasar beni ilgilendirmez kirli dünyalarında olmak istemiyorum inanın hiç kolay değil bbir anda silip atmak ben onu kocam abim babam bildim afedilir değil yaptıgı suan eve geldi cıkıyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekürler herkese
...............................................şuan ona ugraşıyorum bunları azından duyup delil olarak sunmak istiyorum mahkemeye ve kadınında kocasına ozmn haberder edicem ......o kadar canım acıyorki o kadar perişanım ki 2 gündür oturma odasında hiç konusmadan kendimi odaya kitleyip duruyorum bir de hakaret işittim dün kadın ben mesaj cektim ne biliyim sizin bu kadar cazgır,özgüvensiz bir kadın oldugunuzu diyince yemin ediyorum hayatımdan nefret ettim o an ...hem konusuyorlar hem inkar ediyorlar hem hakaret işiten ben oluyorum şuan bu site olmasa ne yapardım bilemiyorum dudaklarımda ucuklar cıktı sıkıntıdan yemek bile yemedim rica ettim ali ne olursa olsun benim için senin dürüstlüğün önemli dedim yok dior olmayan birşeyi nasıl anlatayım diyor ...masaüstüne dosya açtım ikisinin konusmalarını karsıma alıp baktım baktım inanmıyorum onlara içim cok acıyor konusmalarına baktıgımda 216,123,100 olanlarda var bana her msjından snra onunla görüştüğüne bakınca içim cok acıdı çookkkama inkar edicekler sürekli benim bunu ispat etmem lazım herkese ve mahkemeye yoksa herkese benim uydurdugumu hayelperest oldugumu bile söyleyebilirler ...
vadofone sitesinde ayrıntılı görüşme cıkyor siz benim yaptıklarımı yapmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?