Kocama mesaj gelince akşamım zehir oldu !

21 yasında evlilik bitirmekde dogru gelmiyor dul olmak üvey baba ile yasamak olmaz benim için ben çok dikkat cekici bir kadınım annemin eşi tutucu ...

Yukarıdakileri sen yazmıştın.Çaresiz,ne yapacağını bilmeyen,gidecek yeri olmayan birisinin satırları.
Şimdi ise güçlü,gidecek evi olan,eğitimli,parasını kazanan bir kadın olarak cevap yazmışsın.
İkincisi olmanı canı gönülden temenni ediyorum.
Mutluluklar dilerim.

ben anlamadım arkadas..
konu baslıgını okuyorummm aksamım zehır oldu yazıyor...
konuyu okuyorum
mesaj çekilen bir eş,
aldatma,
hakaret,
kavga-dövüş,
tabiki olayın sonunda aglayıp yalvaran bir eş,
öteki pis tü kaka kadın... falan fılan...

canım sen ne ıstıyorsun bu hayatta bence ona bır karar ver once..
esıne hala guvenıyorsan ve aldatmadıgını! dusunuyorsan barıs bız sana ne dıyelım
allah yolunu acık etsın arkadasım...

Kimseye güvenmem hayatımda kendimden başka babam çok acılar çektirdi bize 3yıldır görüşmüyorum onunla tüm aldatmalarını ben buldum diye nefret etti benden dövdü beni aşağıladı her zmn, bir kere sevgi görmedim ondan herkes bana çok sinirli tepkili oldugumu söylüyor,annem evlendiği eşine bazen tek bir kelime de tepki gösterdiğim için kızıyor bana yha anne güvenemiyorum kimseye diyorum içim çok acıyor ..o yüzden inanın aldatılmaya hiç bir affım yok olamaz ben annemin ne kadar horlandıgını aşağılandıgını gördüm önümde yediği dayaklar hiç gözümün önünden gitmiyor ..hayatta asla afedemiyeceğim şey bbu onurun gururun yerlerde sürünmesi ne demek bizzat yaşadım annem bizim için katlandı benim katlanmam için bir neden yok .Ama güven sorunum var diye hemen onu idam etmek istemedim bazen anliamak istediğim gibide anlayabiliyorum olayları yani annem öyle diyor bana hep o kadar şüpheci olmuşumki bende güvenmek istiyorum ama kendim kadar gvenemiorum kimseye kaç yıllık babam beni kendi hatası için gözden çıkarınca bende ne oldugumu anlayamadım.İçinizde benden büyük insanlar var ben ali hatasız demiyorum hatalı ama kadınlardaa hatalı yha neden bunu birbirrimize yapıyoruz diye düşünüyorum babam annemi hep benim suanki yasımdaki kızlarla aldatmış halbuki annem cok güzel bir kadın annem onu çok yatakda yakalamıs yazık kadına neden sustun diyorum neden yılların geçti bitti değermiydi diyorum..Ben bilmiyormuyum bir insan 7sinde neyse 70nde odur .Ama ne yapayım deneyeyim bir kere daha dedim hep kötü şeyleri düşünmek isdemiyorum gülmek isdiyorum artık bende son şansımı veriyorum bende annem gibi 3cocukla ortada kalmayı asla istemiyorum hangi kadın ister annem diyorki okadar zorki cocuklu kadının bir daha evlenmesi diyor adam kardeşime bir şey dese demiyor allahtan şuan iyi birisi içim acır ben isdermiyim kendim öle oluyum ..üzgünüm kafanızı şişirdim belkide çok zor bir hayatım oldu ama mutlu olmak istiyorum inş dogru karar vermişimdir .........

eğitim lise terk gittiğim kurslar var sedece eğitimli sayılmam kendini geliştirmeye calısan biriyim sadece kardeşlerimi alıp annemin evinde yasamyı düşünüyorum nerede yasayacagım yoksa kendim kirada oturuyorum üvey baba yanında oturamam yha zaten annem 2kardeşimi aldı birde koskaca kızmı alıcak kendim yanlıs izah etmiş olabilirim izmirde gaziemirde anneannemin evinin karsısında müstakil bahceli güzel bir evimiz kiracı oturuyor ,hatta annem onu satıp ev almak istiyor bize üstünede biz para koyarak diyordu yani izah ederken yanlıs etmiş oolabilirim ama eşim evimizin oldugunu biliyor annem kimi zaman dior gidin orada oturun die ben istemiyorum ..

Ne isteyeceğim sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam .....Olması gerektiği gibi yanlıslarım varsa lütfen söyleyin ben size bana anlatılanları söyledim ben bir nevi duygusal yaklaşabilirim siz karsıdan daha net görebilirsiniz tabiki

Neden öyle düşündünüz anlayamadım yalan hiç bir şey söylemedim size nerede yaşadıgınızı bilmiyorum ama olayın yerini ayrıntılı anlatayım odtü kampüsünün içinde saklıkantinde yaşandı olay bayanın adı nurten 74dogumluymus gayet net agzından ,neden aliyi aklıyımki sanki benmi adamlarla görüştüm bana yanlıs yapıldı benim ne günahım var evde oturan akşama kadar kocasının eve dönmesini bekleyen bir kadınım ..Neden saçını yolamayım keşke yapmasaydım ama çok pişmanım çok hatta telefonlarım düştü öğrenciler cama yapıstı kendimi küçük düşürmüş oldum bana yakısmadı hiç ama hiç sinirlerime hakim olmam gerekirdi sakince konusmam gerekirdi hatta gitmemem gerekirdi ama ben onu görmek istedim ..Keşke keşke hiç bir şey yasamasaydım da anlatmak zorunda kalmasaydım 21 yasındayım duygusallık yapmıs olabilir yanlıs olabilir ben sizlerle hislerimi herşeyimi paylaştım ne olursaa hemen geldim yazdım Aklamak kendini kandırmakdan başka hiç bir şey olmaz ,kandırdıkça daha kötülerini yaşamayı kabul etmiş olrurum zaten

Son düzenleme:
Her kadın günün birinde annesine dönüşür, istese de istemese de. Bunu düşünmeni isterim.

Ne yapmalı ozaman hiç evlenmemelimiyiz bekar olarak mı yaşamalıyız evlendiğimz adamın 5 10 yıl snr değişmeyeceğinin garantisi yok çünkü ben haklıyım yani insanlara güvenmeme konusunda en iyisi yalnız hayat sürmek

yazıyoruz çiziyoruz ama aynı şeyleri biz yaşamış olsak tepkimiz farklı olmazdı heralde....

uzaktan davulun sesi hoş gelir insana..içine giripte aynı şeyi kocanızdan gördüğünüzde tepkiler bukadar rahat olmayacaktır...

konu sahibi arkadaş, küçük yaşta evlenmiş..kendi ailesinde düzgün bir aile ortamnı görmemiş..insan babasına bile güvenemezken başkalarına güvenmesi kolay olur mu ?
kocasında gözünü açmış..onu deliler gibi sevmiş..kolaymı şimdi paspas gibi çiğneyip gitmek herşeyi...tabiyki eşinin haklı olmasını ister, aldatılmadığına inanmak ister..hernekadar gerçeğin farkında olsa bile....

arkadaşın yaşadığı travmayı yaşamadan anlamak çok zor..ALLAH HİÇ KİMSEYEDE YAŞATMASIN İŞALLAH...

herşeyı bıre bır yaşayan goren sensın sonucta senın dunku sevgılın degıl 6 yıllık kocan onun yalan soyleyıp soylemedıgını en ıyı sen anlarsın bu yaşadıgın zor gunlerın bır an once gecmesını dılıyorum ne kadar sıddete karsı olsamda kadını yaptıgın sey ıcın sana hak verıyorum herkes haddını bılmelı bır ıs ıcın bıle olsa ne hakla msj atıyor dımı yanı kendını bılmezler sonra bunların yuzunden kendımızı yıpratıyoruz kocana ıyı bır ders olmuştur bu yaşananlar ne karar verırsen ver sen en dogrusunu verecegınden emınım ben hakkında hayırlısı allah kolaylıklar versın cnm bnm

canım bak eşinin söyledikleri çelişiyor. burada kırmızıyla belirttiğim yerde yazdıkların, kocanın az da olsa kabullendiğini gösteriyor. sonradan bakmışlar olmuyor, hikaye uydurmuşlar seni kandırmak için gibi geldi bana. hem insan samimiyeti olmayan birinin msj çekmesiyle dalga geçmez. bunu yapması için de belli bi yakınlık gerekir. ayrıca konuşmaya gittiğinde kadının imalı bakışlarından söz etmişsin, bunun üstüne kadını dövmüşsün. eğer kadın iyi niyetli olsa o şekilde davranmazdı. biri benim yüzümden eşiyle tartışsa bi yanlış anlaşılma yüzünden, ve bu yanlış anlaşılmaya ben sebep olsam, bunu düzeltmek için elimden geleni yapardım, bi yuvayı yıkmanın vebalini üstüme alamazdım. ama kadının davranışları öyle gibi gelmedi bana.
ben sana onu yap bunu yap ayrıl veya ayrılma diyemem, böyle önemli ve bir hayatı etkileyecek konularda kimseyi olumlu veya olumsuz etkilemeyi göze alamam. ama kocanın bu kadınla bişeyler yaşadığı aşikar bence...
hakkında her şeyin hayırlısı olur umarım...

kadının suçu yok demedim ki bence en büyük suçlu kadın sonra da kocan şimdi diyecekler ki kadına ne kocan yapmayacaktı o kadın da hem buna alet olup bi de onun kurtulmasına imkan vermeyecekti şimdi düşün bakalım suçsuz kadın ne yapardı suçlu kadın ne senin yaptıkların karşısında düşün suç kimde bul

kimse kendini kandırmasın gitmek zor yeniden başlamak zor biz olsak napardık diye..işim param gidecek yerim yokken 1 yaşında çocukla arkama bakmadan çıktım 7 yıl oldu hala da bakmıyorum ha çok şükür bu yüzden kötü yola da düşmedim ayakta kalan kalıyor

Üzülmeyin artık, olan olmuş.Üzülmesi gerekenin eşiniz olması gerektiğini hissettirin ona.Sizi kaybedebileciğinin sinyallerini verin ona.Bundan sonra daha dikkatli olun ve kesinlikle taviz vermeyin.

Lütfen aynı aynı konuları tekrar konuşmaz isek çok sevinirim ..İnanın hiç kolay değil olup olmadıgını düşünmek ama ben eşime güvenmek istiyorum hergün hergün en başa dönmek içimi yakıp kavuryor .Sinirliydim fevri davrandım aslında en dogrusu ayrıntılı tel konusmalarını bulduktan snr takip etmekti ve gerçek nedir yüzleşmekti ben sinirli davranıslarıma yenildim aslında en mantıklısı mümkün olmayacagı halde sakin olmak şüpheniz olursa vadofone sitesinde ayrıntılı görüşme cıkyor siz benim yaptıklarımı yapmayın..Ben size güvenip herşeyimi ayrıntılı anlattım başıma gelen bu olayın ayrıntısını bilmiyorum ne konustular ne yaptılar ...Tek bildiğim 6yıldır yaşadıgım insan ona inanmak istiyorum çünkü bana bir tokat bile atmadı,bana saygı duydu,tek hakaret etmedi,hergün mesaj atıp aradı ,her öğlen evine gelip yemek yedi,akşam saatinde evine geldi..Ben kendisine bir şans verdiğimi söyledim size içimi açtıgıma hiç pişman değilim sizin düşündüklerinizin aynısını bende düşündüm biliyorum ..Umarım dogru bir karar vermişimdir ,yanılmam.

. Kendisinin yaptıgı bu hatanın sonunun ne olacagını ayrıca dün akşam annem geldiğinde tekrardan kendisine söyledi..Annem herşeyi dün akşam öğrendi daha eşide kendiside aliye asla böyle bir şey yaparsa kabul edilmeyeceğinni benim arkamda olduklarını söylediler.Bunun üstüne bir utanmazlık işlerse hiç soru sormayacagım direk evden cıkıp gidecek..Babam olmasada iyiki annem var varlığı benim mutlu olmama sebep..
Umarım hayatanızda böyle bir tecrübe olmaz,yaşamazsınız...Sevgilerimle

...............................................

Son düzenleme:
Sağolun yani teşekür ediyorum ben neler yazdığımı ne yaşadıgımı unuttuğumu söylemedim..!Dün eşim izinliydi her çarşamba izinli genelde aklıma geldi birden acaba diye ptesi konusmuslardı salıda acaba ogün vergi dairesine gitmişti ogünden varmıydı diye baktıgımda bir şey farkettim yoktu abisi ve benle konusmasından baska hiç bir şey yoktu........Bu olanları silmez kadının mesaj cekmesini 30dk öncesinde yanlıslıkla aramasını silmez..aslında keşke konusmalarının geçmişini buraya koyabilsem izin verirlermi tel nolarını kapatıp koysam ..Sizin beni dşündüğünüzün oldukça farkındayım kim isterki bir bayanın aciz dıurumda olmasını,aptal yerine koyulmasını hiç kimse..!Ama ben o durumda değilim,oldugumu anlarsam kesinlikle ve kesinlikle bir kelime konusmadan bitireceğime emin olun..

canım sen emın olmak ıstıyosun galıba ama ınsallah yanlıs bı sey yapmazsın şupeyle yasamak cok zor

Numaraları vermeseniz bile konuşmaların geçmişini lütfen paylaşmayınız. Hukuki olarak doğru değil.

canım sen aldatılmadığına inanıyorsan, kimseye kanıtlamak zorunda değilsin bence. buradaki insanar da sana senin içini rahatlatmak için, destek olmak için yorum yapıyor zaten. mutlu olduğun sürece sorun yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…