Kocama mesaj gelince akşamım zehir oldu !

bak canım aynı yaştayız fakat ben bekarım
bundan 3 ay öncesine kadar 1 yıldır beraber olduğum kişiden ayrıldım
sebebi ihanet beni 6 ay boyunca aldattığını o bayanı ailesiyle tanıştırdığını arama kayıtlarını ve bir sürü fotoğraflar
sonuç hala ama hala bütün bu gerçeklere rağmen inkar etti
erkeklerin elindekini kaybetmemk adına yapmayacakları şey yoktur sonuna kadar inkar ederler
bu aşamadan sonra asla evlilik falan düşünmüyorum güvenim o kadars sarsıldı ki
sen belki devem ediceksin boşanma olmayacak ama her an şüphe ve güvensizlik olucak
iyi düşün derim belki çok somut şeyler yok ama büyük ihtimal eşin yalan söylüyor

öncelikle vadofoneye üye oluyorsunuz snr telefona mesaj olarak şifre geliyor giriş yapıyorsunuz solda faturasız hat işlerim yazıyor tıklıyorsunuz detay görüntleme diyor tıklıyorsunuz 1.5 sene öncesine kadar olan tüm görüşmeler çıkıyor bilginize

acele karar verme olayı unutmuş gibi yapıp takibe alabilirsin..
inş.düşündüğümğüz gibi bir şey çıkmaz..

herşey erkeği başka manalarda mutlu etmek değilki...bir sürü şeyim var falan yazmışsınızz kıyafet falan filan....erkekler mantıklı kadınlarla gurur duyar...eşiniz sürekli sizden mantıklı dengeli olmak zorunda değil..siz de açıkları kapatmak ondan üste kalır yanlarınız olmalı...eğer bu ilk kez yaptığı birşey değilse demekki evlilikte eksik olan yanlar var...oturup konuşmak bence biraz da değişmek lazım....

26 yaşındayım...2.5 yıllık evliyim bir de oğlumuz varrr ama bu kadar atraksiyon yaşamadık biz...
yanlış anlamyın beni kardeşim yaşındasıınız ama sizin verdiğiniz fotodaki pozları ben cüret edemem çektirmeye...bakarken bile eşiniz görse ne der diye içimden geçirmedim değil...albümlere eklemişsniz...ordan bakarken konunuzu gördüm...

bence annenizin evine gitmeyin birde kadın zor durumda kalıp arası açılmasın babanızla...baksanıza kendiniz demişsiniz babanız tutucu diye...mutlaka zıtlıklar olur....

bi bayana da asla yakışmaz bi bayana şiddet...yapmak istemezdiniz tamam ama eşinizde karşılaştırmamalıydı sizi yada engel olmalıydı siz bayağı hırpalamışsınız bayanı....o anda eşiniz sizi izliyodu sanırım...

neyseee...umarm hayatınızda herşey değişir....2.kere evlenmek yuva kurmak çok kolay bişi değil....evliliğinize sahip çıkın...oturun konuşun....değişin....gelişin....

Son düzenleme:
isin icinde aldatma oldugu ortada...
kim mesaj cekmeyi ogrenmek icin elalemin sucusuna mesaj atar siz buna inaniyor musunuz gercekten?
buna minik bir cocuk bile zor kanar...
esiniz bariz yalan soyluyor...
ayrica kadin hakli olsaydi asla telefonu suratiniza kapamazdi, olayi aciklardi ve size kizardi telefon konusmasina ortak oldugunuz icin...
hem esinizin surekli evde oldugunu ima etmesi de herseyi acikliyor zaten...
burnuma cok pis hatta kokmus les gibi kokular geliyor

o kadina siddet uygulamaniz korkunc bir sey...
nasil bu kadar dustunuz anlamiyorum...
6 yillik evli olabilirsiniz ama gorunen o ki daha yanlisi dogruyu birbirinden ayirt edemiyorsunuz...
cok yanlis yapmissiniz...
ki dayak yemesi gereken biri varsa bu da sizin kocaniz...
kadinla ne isiniz var ki...
siz kocanizdan sorumlusunuz elalemin karisindan degil...
cok ayip cookkk...

bir de bu fantazi aletleri olayi falan...
eger bunlari kendiniz arzuluyorsaniz yapin tabii ki ama emin olun bunlarla esinizi elinizde tutamazsiniz...

Son düzenleme:

kelimesi kelimesine katılıyorum..
birde madem sonunda kocaya inanacağız neden eşeleyipte huzursuzluk çıkarıyoruz ki..
madem koca yapmıyor ne gerek var kiminle konuşursa konuşsun..
hiç bir erkeği elimde tutacağım diye fantezi bilmeme ne yapamam kaldıkı işe yarayacağınıda düşünmüyorum .. kocam bunu isteseydi kendimi kötü hissederdim..geri kafalımıyım ne

konuyla alakası yok ama o albümünüz nedir yahu?bu sitede çaktırmadan erkeklerde üyelik alabiliyo.ve albmnz herkese açık yazıkk gercekten yazık.

Sanırım ne yazıdıgnızın farkında değilsiniz kimse beni tanımadan yargılayamaz benim resimlerimde kimseyi alakadar etmez benim açtıgım konunun amacı belliydi sizin amacınız nedir onu anlamadım yazdıgınız yorumlarla sizleri kınıyorum ...Fantezilerede bu kadar takılmanızı anlamadım ben kimsenin evliliklerine karısmadım onlar evliliğimde yasadıklarımdan örnek verdim sadece takıntılı insanlarmısınız siz yha hayret birşey ..Lütfen konu dışında bir şey yazmamanızı rica ediorum hatırlamak istemiyorum konusulması gereken herşeyi konuştuk ve bir karar verdim...Amaç sadece rahatlamak huzur bulmak sizlerle paylaşmaktı ama sizin gibi 2 3 tane ne dediğini bilmeyen takıntılı insan çıkınca insanda nie yazdım diye pişman olmuyor değil yani...Ne diye kayıt oldunuz buraya anlamaıyorum son 4 yorum yazan kişilere bu yazılarım herkes edebinle takılsın ben derdimi paylaştım yalan söylemedim kimsenin beni yargılamasına izin vermiyorum ...Ben sanalcı değilim klavyede yazıp yazıp da snr arkasından başka şeyler yapan birisi değilim oldugum gibiyim...Havuzda bikiniyle resim cekilmişim ne giymem gerekiyordu eşortman mı eşim görse ne yaparmış allahım yha zaten eşimle gittim koydugum resimleride gösterdem insanları klavyede yargılamak kolaydır ama beni tanımıyorsunuz bende sizi tanımıyorum ...Ve rica ediyorum alaksız şeyler yazıp takıntılı olmayın..........İyi bir insan olsanız sizde burçincim resimlerinden bazıları silsen iyi olur cnm burada farklı insanlarda olabilir diyebilirdiniz bende olur der silerdim..

hakında hayıırlısı olsunnn bakalım çok küçüksün ayrıl yeniden evlennnirsinn boşver

tabiii eşine dersiniiii verrrr

aalbüme bakktım bendee gayett güzell dogall ben bişe göremedim

herkeze açık demiş arkdaşş yeni üye oldugu için ayarlarından düzeelltirr insanalrı karalamayın bencee

Yaptıgın bu yorumu sen kendine yakıştırıyorsan benim için hiç bir sorun yok.Hem beni yargılıyorsun hemde olmamış çocuguma laf ediyorsun !

canım arkadaşın mesajında dediğin kadar kötü birşey yokki,doğmamış çocuğuna nasıl bir laf etmişki:26:

resimleri görmedim ama bence konu sahibi arkadaşı uygun bir dille söyleyip silmesini rice edebilirdiniz.
bu kadar kızmaya gerek yok sonuçta zorla kimse size o resimleri bakın demiyor.
uygun bulmadıysan bakmazsın olur biterdi.

konuya gelince arkadaşım bende 21 yaşındayım ve bekarım.
bence sakin olmaya çalış vu bu işin peşini bırakma
umarım hakkında hayırlısı olur

ben edebimle tekiliyorum bu forumda aksini goren varsa orasi o insanlarin sorunu...
burada konu aciyorsunuz, size yol gosteriyoruz ama sonunda suclu biz oluyoruz.
gidip esinizin gonlunu eglendirmeye calistigi kadini dovmussunuz, ne kadar ayip dedim diye hosunuza gitmedi sanirim...
kusura bakmayin cok yanlis seyler yapmissiniz asla aferin diyemem, cunku ben sizin yerinizde olsam birine dayak atacaksam esime atardim bana bunu nasil yaparsin adi herif diye...
sizi esiniz aldatmis o kadin degil...
albumunuz beni hic ilgilendirmez isterseniz ciplak fotografinizi koyun o konuda asla bir yorum yapmam herkesin kendi secimi.
ki bence fotograflarinizda cok abartilacak bir sey yok ben aksine boyle dusunuyorum.
diger arkadaslarin da bu fotograf meselesini size tepki gostererek degil de uygun bir dille soylemesi ve arkadasca yaklasmalari gerekirdi diye dusunuyorum zira kimsenin fotografi kimseyi ilgilendirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…