Kocama nasıl teklif edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun da böyle fantazileri varmış 🤣🤣 kadınlar bu sebeple terkediyormuş o yüzden evlenemiyormuş
Ay Allah askına
Yıldırım Beyazıt sandım 😂

Bızim beyazıt öztürkü mü dıyosun
Ay ne severdim ben onu
Unlulerden kimi sevsem kuduruk cıkıyor yıkılıyorum, yine biri daha eksik kalmadı şükür 🥹

Bari Allah josh hollowayi korusun 🥹❤️

Ay Allah askına
Yıldırım Beyazıt sandım 😂

Bızim beyazıt öztürkü mü dıyosun
Ay ne severdim ben onu
Unlulerden kimi sevsem kuduruk cıkıyor yıkılıyorum, yine biri daha eksik kalmadı şükür 🥹

Bari Allah josh hollowayi korusun 🥹❤️
Yıldırım Beyazıt mı kahkaha attım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Arkadaşlar merhaba. 5 yıldır evliyiz, cinsel anlamda bütün zevkleri(grup, svinger, golden shower, vb. Yaşadık. Son zamanlarda eşime anal seksi teklif etmeye başladım, ama o izin vermiyor. Günah olduğunu biliyorum ama canım çekiyor. Kocama güzel bir anal deneyim yaşatmak istiyorum, tavsiyeler nelerdir?
Kocan diğer yaptıklarınızı sevap sanıyor herhalde :KK70:

Arkadaşlar merhaba. 5 yıldır evliyiz, cinsel anlamda bütün zevkleri(grup, svinger, golden shower, vb. Yaşadık. Son zamanlarda eşime anal seksi teklif etmeye başladım, ama o izin vermiyor. Günah olduğunu biliyorum ama canım çekiyor. Kocama güzel bir anal deneyim yaşatmak istiyorum, tavsiyeler nelerdir?
Günah olduğunu biliyorum derken hangi inanca sahipsiniz bilmiyorum ama bu diğer saydıklarıniz içinde en masumu gibi duruyor 😅 poponuza gül koyup karşısına çıkın belki ikna olur🥹

Günah olduğunu biliyorum derken hangi inanca sahipsiniz bilmiyorum ama bu diğer saydıklarıniz içinde en masumu gibi duruyor 😅 poponuza gül koyup karşısına çıkın belki ikna olur🥹
Sımdı bu kendı poposunu mu dıyor
Adamın poposunu mu ıstıyor
Ben onu anlamadım
Cunku biri büyük livata biri küçük livata😂 ona göre delircem

Grup ve swinger yaptıktan sonra sizi analda günah diye durduran ne merak ettim ? Absjselslfldşdlddndnd
Şeytan şok olmuştur valla
Yeni katılmıs buraya,amaçlar farklı,pip…li olma ihtimali var.

Böyle karı kocamı olur yav evli insanların yapmayacağı her haltı yemişler.Kendi hallerinde takılan cinselligin ..... çıkaran çiftlerdendir
O yüzden partner dedim aslında sevgili karısı demedim 🙈 değişik ilişki tarzları iğrenç..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X