neden yalan söyleme gereği duyuyor ki gerçekten arkadaşının yanındaysaŞimdi benim kocamın bi arkadaşı vardı 1 senedir falan görüşmüyorlar konuşmuyo değiller ama denk gelirlerse konuşuyolar bu gün kocamı 3 gibi aradım işteyim dedi 9 gibi gelirim dedi ama konumuna baktığımda işte değil o arkadaşının yanında olduğunu gördüm eve gelince söyledi bana gittiğini ama aynı zamanda eşim normalde 6 da çıkıyor mesaiye kalıcaz dedi 8 gibi geldi sizde tartışma çıkarmalı mıyım bu arada 3 de gitmiş arkadaşının yanına
Neden yalan söyleme gereği duymuş ki ama?Şimdi benim kocamın bi arkadaşı vardı 1 senedir falan görüşmüyorlar konuşmuyo değiller ama denk gelirlerse konuşuyolar bu gün kocamı 3 gibi aradım işteyim dedi 9 gibi gelirim dedi ama konumuna baktığımda işte değil o arkadaşının yanında olduğunu gördüm eve gelince söyledi bana gittiğini ama aynı zamanda eşim normalde 6 da çıkıyor mesaiye kalıcaz dedi 8 gibi geldi sizde tartışma çıkarmalı mıyım bu arada 3 de gitmiş arkadaşının yanına
Şuan bende şaşırdımKonum takip etmek beni dehşete düşürüyor ya, öyle evlilik mi olur. Karşınızdaki kocanız mı yoksa 8 yaşındaki çocuğunuz mu? Bu konum takibi işinden kocalarınızın haberi oluyor mu? O kadar çok konuda geçiyor ki şaşırıyorum.
Eşinizin konumunu takip etme sebebiniz nedir? Arkadaşıyla vakit geçirmesi doğal ama size neden yalan söylemiş? Sizi daha önce aldattı mı ya da başka yalanlarını mı yakaladınız? İkinizin de kendinize ait özel alanı olmalı fakat öncelikle bu yalan söyleme ve üstüne çok gitme durumunu halletmeniz lazım.Şimdi benim kocamın bi arkadaşı vardı 1 senedir falan görüşmüyorlar konuşmuyo değiller ama denk gelirlerse konuşuyolar bu gün kocamı 3 gibi aradım işteyim dedi 9 gibi gelirim dedi ama konumuna baktığımda işte değil o arkadaşının yanında olduğunu gördüm eve gelince söyledi bana gittiğini ama aynı zamanda eşim normalde 6 da çıkıyor mesaiye kalıcaz dedi 8 gibi geldi sizde tartışma çıkarmalı mıyım bu arada 3 de gitmiş arkadaşının yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?