Kocama sinirlenmeli miyim

Ya sen çok baskıcı ve bunaltıcısın ya da bu adam hep yalancıydı ve seni böyle paranoyak hale o getirdi. İlk durumda kendini sorgula eğer ikinci durumsa sinirlen tabi ki

Demekki evde huzur yok adam hır gür çıkmasın diye erkek arkadasıyla bulusacagını bile gizliyor ne özelini anlatır ne arkadas olarak görür sizi ancak baskıcı zorba evdeki olarak kalırsınız.

Aynen böyle sıkıştırmaya bunaltmaya devam. Sonu super olur. İnsanları bize yalan söylemeye biz iteriz. boyle konum takip ettikce daha çok hayal kırıklığı yaşarsınız
Konum takip etmiyorum zaten Android telefonumuz sanırım burdan olmuyor ben şüphelendiğim için baktım ziyaretlere bakabiliyosun

Ne fettan ne baskıcı kadınlar var. Demrkki adama nefes aldırmıyorsun bide kavga cıkarsammı diyor. Kendini bi sorgula
, adam insaflıymışsa konum açmıs kadın halimle konumu mu kocama açmam
Ne fettanlığı adam sürekli mesaide normal olarak erken geldiği günde benimle de vakit geçirmesini istiyorum en doğal hakkım değil mi konumunu da takip etmiyorum şüphelendiğim için baktım

Ya sürekli etmiyorum şüphelendiğim için baktım

Adatma olmadı ama bu arkadaşı yüzünden boşanıyoduk konumu sürekli takip etmiyorum şüphelendiğim için baktım

Ya çok yalnış anladınız Android telefonda sürekli takip edilmiyo ediliyorsa ben bilmiyorum bu haritalardan gittiğin yerleri ve saatleri kaydediyor ben şüphelenince baktım

Doğru söylüyosunuz ama eğer bu arkadaşı evliliğe zarar veriyorsa beni de ilgilendirir bir sürü arkadaşı var hiç biriyle böyle bişey yaşamadık sadece bu böyle

Aynı şey işte ben bütün gün evde vakit geçirecez diye beklerken adam erken çıktığında bana ayırması gereken vakiti arkadaşına ayırmayı tercih ediyor

Arkadaşı yüzünden neden boşanıyordunuz? Görmeden duramıyor sanırım gündüz vakti kaçmış gitmiş, ilişkileri falan mı var ? O kadar gizemlisiniz ki anlaşılmıyor

Ben sürekli takip etmiyorum yalanda söylemez normalde ama içime doğdu sanki

Konumuna bakmaya neden basladın? Daha önce aldattı mı?

Aldığım en normal yorum öncelikle teşekkür ederim baskıcı tutumum yok tam tersi o daha çok baskıcı sadece bu arkadaşıyla boşanmaya kadar uzanan bi olayımız oldu ve normal olarak ben konuşmalarını istemiyordum arkadaşı da bunu farkedince konuşmak istemedi olay bu neden yalan söyledi onu hala anlayamıyorum çünkü zaten söyledi yanına gittiğini muhtemelen ben beraber bişeyler yapalım diyeceğim için bana söylemedi

İyi eğlenceler derim bana mesaiye kalıp arkadaşının yanına gitmesi sorun biz arkadaş gibiyiz tam tersi eşim sizin söylediğiniz gibi baskıcı biri

Ya sen çok baskıcı ve bunaltıcısın ya da bu adam hep yalancıydı ve seni böyle paranoyak hale o getirdi. İlk durumda kendini sorgula eğer ikinci durumsa sinirlen tabi ki
Ya ben bunaltıcı baskıcı falan değilim zaten dinlemez kocam ben baskıcı olsamda tam tersi o öyle paranoyak yapmak değil de insan hisseder ya öyle hissettim

Olayı anlatmadığınız için insanlar sizi baskıcı sanıyor, oysa mesele şu bu arkadaşı online oynanan bir oyundan bir kızla yazışıyor, kızı ayarlayan eşiniz ve görüşmeler eşinizin telefonundan yapılmış, ister istemez aranızda sorunlar olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…