- 18 Ocak 2016
- 227
- 234
- 103
Ya sen çok baskıcı ve bunaltıcısın ya da bu adam hep yalancıydı ve seni böyle paranoyak hale o getirdi. İlk durumda kendini sorgula eğer ikinci durumsa sinirlen tabi kiŞimdi benim kocamın bi arkadaşı vardı 1 senedir falan görüşmüyorlar konuşmuyo değiller ama denk gelirlerse konuşuyolar bu gün kocamı 3 gibi aradım işteyim dedi 9 gibi gelirim dedi ama konumuna baktığımda işte değil o arkadaşının yanında olduğunu gördüm eve gelince söyledi bana gittiğini ama aynı zamanda eşim normalde 6 da çıkıyor mesaiye kalıcaz dedi 8 gibi geldi sizde tartışma çıkarmalı mıyım bu arada 3 de gitmiş arkadaşının yanına
Konum takip etmiyorum zaten Android telefonumuz sanırım burdan olmuyor ben şüphelendiğim için baktım ziyaretlere bakabiliyosunAynen böyle sıkıştırmaya bunaltmaya devam. Sonu super olur. İnsanları bize yalan söylemeye biz iteriz. boyle konum takip ettikce daha çok hayal kırıklığı yaşarsınız
Çünkü arkadaşı yüzünden baya sorunlar yaşadıkneden yalan söyleme gereği duyuyor ki gerçekten arkadaşının yanındaysa
Evet istemiyorum daha önce bi olay yaşadık baya büyüdü olay o yüzden konuşmuyolar zatenNeden yalan söyleme gereği duymuş ki ama?
O arkadaşıyla görüşmesini istemiyor musun?
Ne fettanlığı adam sürekli mesaide normal olarak erken geldiği günde benimle de vakit geçirmesini istiyorum en doğal hakkım değil mi konumunu da takip etmiyorum şüphelendiğim için baktımNe fettan ne baskıcı kadınlar var. Demrkki adama nefes aldırmıyorsun bide kavga cıkarsammı diyor. Kendini bi sorgula
, adam insaflıymışsa konum açmıs kadın halimle konumu mu kocama açmam
Ya sürekli etmiyorum şüphelendiğim için baktımKonum takip etmek beni dehşete düşürüyor ya, öyle evlilik mi olur. Karşınızdaki kocanız mı yoksa 8 yaşındaki çocuğunuz mu? Bu konum takibi işinden kocalarınızın haberi oluyor mu? O kadar çok konuda geçiyor ki şaşırıyorum.
Adatma olmadı ama bu arkadaşı yüzünden boşanıyoduk konumu sürekli takip etmiyorum şüphelendiğim için baktımEşinizin konumunu takip etme sebebiniz nedir? Arkadaşıyla vakit geçirmesi doğal ama size neden yalan söylemiş? Sizi daha önce aldattı mı ya da başka yalanlarını mı yakaladınız? İkinizin de kendinize ait özel alanı olmalı fakat öncelikle bu yalan söyleme ve üstüne çok gitme durumunu halletmeniz lazım.
Ya çok yalnış anladınız Android telefonda sürekli takip edilmiyo ediliyorsa ben bilmiyorum bu haritalardan gittiğin yerleri ve saatleri kaydediyor ben şüphelenince baktımBen de konum açıyorum ama çocuklarımın saatlerinde mevcut çizdiğim sinir dışına bilgim olmadan çıkarlarsa haberim olsun, müdahale edeyim diye ama benimkiler çocuk yani küçükler. Kocama hiç denemedim ki zaten duysa kıyamet kopar.
Konum açacak kadar güvenmemek, her anını takip etmek çok saplantılı. Yalan söylemesi hoş değil ama konumdan takip eden, evde dünyayı dar ediyordur kıskançlıktan.
Doğru söylüyosunuz ama eğer bu arkadaşı evliliğe zarar veriyorsa beni de ilgilendirir bir sürü arkadaşı var hiç biriyle böyle bişey yaşamadık sadece bu böyleArtı olarak insanlar sosyal canlılardır. Hayat eş ve çocuktan ibaret değil. Elbet arkadaşı olacak ve görüşecek. Anlattığınıza göre fazla görüşmemek dışında gittiği kişinin sıkıntılı bir yani yok.
Arkadaşlarımla görüşme sıklığım beni ilgilendirir. Kocama ne?
Aynı şey işte ben bütün gün evde vakit geçirecez diye beklerken adam erken çıktığında bana ayırması gereken vakiti arkadaşına ayırmayı tercih ediyortartış tartış da adam bi kaçsın kurtarsın kendını senden
Hayret ediyorum bazı adamlara ya nasıl böyle saçma sapan baskılara maruz kalıp adını evlilik koyuyorlar kendımıze hayat arkadaşı alıyoruz ahıra mal bağlamıyoruz ki
Ben sürekli takip etmiyorum yalanda söylemez normalde ama içime doğdu sankiYani yalan söylemiş bu kötü birşey tabi ki ama siz de konumdan takip ediyorsunuz demek ki zaten önceden de sıkıntılar var. Daha eşim şurdayım dediğinde şüphelenmek aklıma da gelmedi. Size de yazık yani birilerini böyle takip ederek Şüphe duyarak ömür geçmez,çok yorucu bu.
Konumuna bakmaya neden basladın? Daha önce aldattı mı?Şimdi benim kocamın bi arkadaşı vardı 1 senedir falan görüşmüyorlar konuşmuyo değiller ama denk gelirlerse konuşuyolar bu gün kocamı 3 gibi aradım işteyim dedi 9 gibi gelirim dedi ama konumuna baktığımda işte değil o arkadaşının yanında olduğunu gördüm eve gelince söyledi bana gittiğini ama aynı zamanda eşim normalde 6 da çıkıyor mesaiye kalıcaz dedi 8 gibi geldi sizde tartışma çıkarmalı mıyım bu arada 3 de gitmiş arkadaşının yanına
Aldığım en normal yorum öncelikle teşekkür ederim baskıcı tutumum yok tam tersi o daha çok baskıcı sadece bu arkadaşıyla boşanmaya kadar uzanan bi olayımız oldu ve normal olarak ben konuşmalarını istemiyordum arkadaşı da bunu farkedince konuşmak istemedi olay bu neden yalan söyledi onu hala anlayamıyorum çünkü zaten söyledi yanına gittiğini muhtemelen ben beraber bişeyler yapalım diyeceğim için bana söylemediSize yalan söylemesinin gerekçesi ne olabilir?Bu ayrıntıyı vermemişsiniz.İlişkinizde genel anlamda sizin baskıcı tutumlariniz mi var?Olaya objektif bakabilmek için bu bilgiye ihtiyaç var.Ortada bir yalan var ve bu neden söylendi?Bir seyler mi yaşadınız öncesinden?
İyi eğlenceler derim bana mesaiye kalıp arkadaşının yanına gitmesi sorun biz arkadaş gibiyiz tam tersi eşim sizin söylediğiniz gibi baskıcı biriEşiniz size iş çıkışı arkadaşıyla buluşacağını söylese "tamam, iyi eğlenceler" mi derdiniz yoksa kavga mı çıkarırdınız?
İkincisi ise, adamın yalan söylemesi gayet anlaşılır bir şey.
Ya ben bunaltıcı baskıcı falan değilim zaten dinlemez kocam ben baskıcı olsamda tam tersi o öyle paranoyak yapmak değil de insan hisseder ya öyle hissettimYa sen çok baskıcı ve bunaltıcısın ya da bu adam hep yalancıydı ve seni böyle paranoyak hale o getirdi. İlk durumda kendini sorgula eğer ikinci durumsa sinirlen tabi ki
Evlendi die kimseyle görüşmemesi mi gerekiyor buyun vakitleri size mü ait olmalı ?Aynı şey işte ben bütün gün evde vakit geçirecez diye beklerken adam erken çıktığında bana ayırması gereken vakiti arkadaşına ayırmayı tercih ediyor
Olayı anlatmadığınız için insanlar sizi baskıcı sanıyor, oysa mesele şu bu arkadaşı online oynanan bir oyundan bir kızla yazışıyor, kızı ayarlayan eşiniz ve görüşmeler eşinizin telefonundan yapılmış, ister istemez aranızda sorunlar olmuş.Aldığım en normal yorum öncelikle teşekkür ederim baskıcı tutumum yok tam tersi o daha çok baskıcı sadece bu arkadaşıyla boşanmaya kadar uzanan bi olayımız oldu ve normal olarak ben konuşmalarını istemiyordum arkadaşı da bunu farkedince konuşmak istemedi olay bu neden yalan söyledi onu hala anlayamıyorum çünkü zaten söyledi yanına gittiğini muhtemelen ben beraber bişeyler yapalım diyeceğim için bana söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?