Kocama sinirlenmeli miyim

Adam nası bunaldıysa yalan söyleme gereği duyuyor açıklama yapmamak için. Bide bu nasıl güvensizlik konum takip ediyorsunuz falan

Evet tam olarak öyle oldu anlatamadım ben derdimi

Evet tam olarak öyle oldu anlatamadım ben derdimi
Bana kalırsa altında yatan sebepleri açık açık yazmalıydınız burada.
Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Eşiniz arkadaşına bir oyundan kız ayarladı, kızla arkadaşı eşinizin telefonundan görüştü ama aynı zamanda eşiniz de kızla yazışıyordu, bu da sizin şüphelenmenize neden oldu kavga ettiniz aileler araya girdi boşanmanın eşiğinden döndünüz, eşinizin arkadaşıyla da arası bozuldu bu olay yüzünden, her ne kadar yazışmaları görseniz de güveniniz zedelendi, bu yüzden o arkadaşıyla görüşmesi tekrar aynı şeyler yaşanır mı endişesi yaratıyor sizde.

Yani hanımlar mesele bu, durduk yere bir takip yok, geçmişte yaşanan bir problem yüzünden güvensizlik var.
Bu konuda üyenin yazdığına göre anladığım kadarıyla eş kendisi baskıcı, kadın da bana baskı yapan adam kendisi de rahat takılamaz diye düşünüyor.

Ay gerçekten size teşekkür ederim aynı sizin anlattığınız gibi yani şimdi benim yerimde olsanız ne yapardınız

Eşiniz de sağlam pabuç değil o zaman, böyle diken üstünde yaşamaktansa boşanmayı tercih ederdim.

Eşinizi neden takip ediyorsunuz ve neden bu görüşmeden bu kadar rahatsızsınız? Sizi bu denli takıntılı hale getiren bir olay mı yaşadınız?
Yaşadıklarını okudum da güvenmiyorsunuz eşinize, böyle yaşayamıyor ve kuşkularınız hep olacaksa boşanmak tek çözüm. Bu şekilde baskı ile çok dayanmaz.

Sevgili konu sahibi
Kaç yerde yazmissiniz ya ben evde onu bekliyordum
Benle vakit geçirmeliydi vs vs
Bakın ister eşiniz olsun ister evladınız komşunuz bir aile ferdiniz vs vs
Birisi sizinle vakit geçirmek istemiyorsa bunu zorla yapamazsınız
Elbette ki eşiniz bir tık farklı ondan talep edebilirsiniz o ayrı
Fakat burda sizce de soru şu değil mi bu adam neden sizinle siz talep etmeksizin vakit geçirmek istemiyor
Diğer yandan konuyu anladık evliliginize cooook zarar veren neredeyse boşanmaniza sebeb olan bir arkadaşı var siz onunla görüşsün istemiyorsunuz ama o görüşüyor ve size yalan soylerek??? O zaman ne istiyor boşanma olsun mu istiyor çünkü o arkadaş yeniden aynı şeyleri yaşatabilir değil mi daha önce yaşatmış
Simdi siz eşinizin gözünde böyle konum falan takibi yapıp yalanını yakalamaya çalışan ergen çocuk annesi gibisiniz yapmayın
Eşinizin annesi olmayın
Bırakın yaptıklarının sorumluluğunu alsın
Şahsen eşimin benle vakit geçirmek istememesi ve bana bununla ilgili yalan söylemesi beni üzer miydi evet çok üzerdi ama ben daima öz eleştiri yapan bir insanımdır sorunu kendimde de arardım
Ne bileyim hani anneler çocuklarına o arkadaşınla görüşme o yaramaz filan derler ya diğer arkadaşını da o kefeye koymuş gibisiniz eşiniz yetişkin bir birey kendisi görebileceği zararı hesap edemiyor mu uzak duramıyor mu siz böyle hep bu adamı tabiri caizse gudecek misiniz
Ve böyle devam ederseniz bir süre sonra bu adam evde kontrolcu bir anneye dönüşen eşten mütevellit ya disarda ateşli bir aşk Sevgili flört ararsa?

Eger Mune hanımın yazdığı durum varsa açık açık sorarım. Neden talan söylediğini?
Hayırdır derim. Bu sefer kimi ayarladınız?
Ayrıca eşinin telinden arkadaşının konuştuguna da hiç inanmadım. Evliliğiniz kurtulsun diye adam kendini feda etmiş.
Eşiniz de halen görüşüyor çünkü minnet duyuyor.
Ben olsam sorardım. Bugün neler yaptın? Şu saatte nerdeydin demezdim. Bilmiyormuş gibi sorardım. Yalan varsa saklanan birsey vardır.

26 Şubat 2025 konunuzdan

Tartışma çıkarsanız da eşiniz değişmeyecek bence. 2 yıl önceki olayda eşiniz suçu arkadaşına atmış, siz de eşinize inanmayı tercih etmişsiniz.

Eşinize güvenmemenize rağmen 6,5 aylık bir bebeğiniz varken, kendi elinizi kolunuzu daha da bağlamak için 2 aylıkta hamileymişsiniz.

Eşiniz sizi korktuğunuz gibi aldatıyorsa ne yapacaksınız ?

Eşiniz konumunu bildiğinizi biliyor mu ?

Kızla konuştum kızdan konuşmaları istedim attı eşimle değil gerçekten arkadaşıyla konuşmuş

6 buçuk aylık bebeğim yok ayrıca kız sonradan bana konuşmaları attı gerçekten arkadaşıyla konuşmuş çocuğu olan boşanamıyor mu anlamadım

30 Nisan 2025 Resimli iğrenen bakmasın acil yardım başlıklı konunuz :
Arkadaşlar 6 aylık olmasına 2 gün var bu gün irmik yoğurt elma ve yumurta çok az da pekmez yedi tuvaletini böyle yaptı normal mi sizce

6 buçuk aylık bebeğim yok ayrıca kız sonradan bana konuşmaları attı gerçekten arkadaşıyla konuşmuş çocuğu olan boşanamıyor mu anlamadım

Konu açtığınız, kirli bez fotosu yüklediğiniz bebek sizin değil miydi ?

16 Nisan 2025 2 ci 3 cü hamilelik başlıklı konunuz :

Hayır benim değil arkadaşımın benim diye belirtmedim ki orda

Bu konuda mı arkadaşınıza ait ? Üyeliği kaç kişi kullanıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…