Adam nası bunaldıysa yalan söyleme gereği duyuyor açıklama yapmamak için. Bide bu nasıl güvensizlik konum takip ediyorsunuz falanŞimdi benim kocamın bi arkadaşı vardı 1 senedir falan görüşmüyorlar konuşmuyo değiller ama denk gelirlerse konuşuyolar bu gün kocamı 3 gibi aradım işteyim dedi 9 gibi gelirim dedi ama konumuna baktığımda işte değil o arkadaşının yanında olduğunu gördüm eve gelince söyledi bana gittiğini ama aynı zamanda eşim normalde 6 da çıkıyor mesaiye kalıcaz dedi 8 gibi geldi sizde tartışma çıkarmalı mıyım bu arada 3 de gitmiş arkadaşının yanına
Hayır ama bir çocuğu var onunla geçerdiği 4 saatin 1 saatini bize ayırabilirdiEvlendi die kimseyle görüşmemesi mi gerekiyor buyun vakitleri size mü ait olmalı ?
Evet tam olarak öyle oldu anlatamadım ben derdimiOlayı anlatmadığınız için insanlar sizi baskıcı sanıyor, oysa mesele şu bu arkadaşı online oynanan bir oyundan bir kızla yazışıyor, kızı ayarlayan eşiniz ve görüşmeler eşinizin telefonundan yapılmış, ister istemez aranızda sorunlar olmuş.
Bana kalırsa altında yatan sebepleri açık açık yazmalıydınız burada.Evet tam olarak öyle oldu anlatamadım ben derdimi
Ay gerçekten size teşekkür ederim aynı sizin anlattığınız gibi yani şimdi benim yerimde olsanız ne yapardınızBana kalırsa altında yatan sebepleri açık açık yazmalıydınız burada.
Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Eşiniz arkadaşına bir oyundan kız ayarladı, kızla arkadaşı eşinizin telefonundan görüştü ama aynı zamanda eşiniz de kızla yazışıyordu, bu da sizin şüphelenmenize neden oldu kavga ettiniz aileler araya girdi boşanmanın eşiğinden döndünüz, eşinizin arkadaşıyla da arası bozuldu bu olay yüzünden, her ne kadar yazışmaları görseniz de güveniniz zedelendi, bu yüzden o arkadaşıyla görüşmesi tekrar aynı şeyler yaşanır mı endişesi yaratıyor sizde.
Yani hanımlar mesele bu, durduk yere bir takip yok, geçmişte yaşanan bir problem yüzünden güvensizlik var.
Bu konuda üyenin yazdığına göre anladığım kadarıyla eş kendisi baskıcı, kadın da bana baskı yapan adam kendisi de rahat takılamaz diye düşünüyor.
Ayda yılda bir gerçekten 4 saat çok mu arkadaşıylaHayır ama bir çocuğu var onunla geçerdiği 4 saatin 1 saatini bize ayırabilirdi
2 yıl önce eşimin telefonundan bi arkadaşı bi kızla konuşuyor oyun içinden çok uzun mesele bende bu gün bi girim oyuna dedim kız mesaj atmış . Yazmış eşimde napıyosun kral demiş sizce ne yapmalıyım eşim bu arkadaşıyla küstü şu an konuşmuyor eşimin telefonundan konuşma sebebi de arkadaşıyla kızı eşim ayarlamış
Tartışma çıkarsanız da eşiniz değişmeyecek bence. 2 yıl önceki olayda eşiniz suçu arkadaşına atmış, siz de eşinize inanmayı tercih etmişsiniz.Şimdi benim kocamın bi arkadaşı vardı 1 senedir falan görüşmüyorlar konuşmuyo değiller ama denk gelirlerse konuşuyolar bu gün kocamı 3 gibi aradım işteyim dedi 9 gibi gelirim dedi ama konumuna baktığımda işte değil o arkadaşının yanında olduğunu gördüm eve gelince söyledi bana gittiğini ama aynı zamanda eşim normalde 6 da çıkıyor mesaiye kalıcaz dedi 8 gibi geldi sizde tartışma çıkarmalı mıyım bu arada 3 de gitmiş arkadaşının yanına
Eşiniz konumunu bildiğinizi biliyor mu ?Şimdi benim kocamın bi arkadaşı vardı 1 senedir falan görüşmüyorlar konuşmuyo değiller ama denk gelirlerse konuşuyolar bu gün kocamı 3 gibi aradım işteyim dedi 9 gibi gelirim dedi ama konumuna baktığımda işte değil o arkadaşının yanında olduğunu gördüm eve gelince söyledi bana gittiğini ama aynı zamanda eşim normalde 6 da çıkıyor mesaiye kalıcaz dedi 8 gibi geldi sizde tartışma çıkarmalı mıyım bu arada 3 de gitmiş arkadaşının yanına
Kızla konuştum kızdan konuşmaları istedim attı eşimle değil gerçekten arkadaşıyla konuşmuşEger Mune hanımın yazdığı durum varsa açık açık sorarım. Neden talan söylediğini?
Hayırdır derim. Bu sefer kimi ayarladınız?
Ayrıca eşinin telinden arkadaşının konuştuguna da hiç inanmadım. Evliliğiniz kurtulsun diye adam kendini feda etmiş.
Eşiniz de halen görüşüyor çünkü minnet duyuyor.
Ben olsam sorardım. Bugün neler yaptın? Şu saatte nerdeydin demezdim. Bilmiyormuş gibi sorardım. Yalan varsa saklanan birsey vardır.
Hayır bilmiyorEşiniz konumunu bildiğinizi biliyor mu ?
6 buçuk aylık bebeğim yok ayrıca kız sonradan bana konuşmaları attı gerçekten arkadaşıyla konuşmuş çocuğu olan boşanamıyor mu anlamadım26 Şubat 2025 konunuzdan
Tartışma çıkarsanız da eşiniz değişmeyecek bence. 2 yıl önceki olayda eşiniz suçu arkadaşına atmış, siz de eşinize inanmayı tercih etmişsiniz.
Eşinize güvenmemenize rağmen 6,5 aylık bir bebeğiniz varken, kendi elinizi kolunuzu daha da bağlamak için 2 aylıkta hamileymişsiniz.
Eşiniz sizi korktuğunuz gibi aldatıyorsa ne yapacaksınız ?
Arkadaşlar 6 aylık olmasına 2 gün var bu gün irmik yoğurt elma ve yumurta çok az da pekmez yedi tuvaletini böyle yaptı normal mi sizce
6 buçuk aylık bebeğim yok ayrıca kız sonradan bana konuşmaları attı gerçekten arkadaşıyla konuşmuş çocuğu olan boşanamıyor mu anlamadım
Konum takip etmek=çip taktırmakAdam nası bunaldıysa yalan söyleme gereği duyuyor açıklama yapmamak için. Bide bu nasıl güvensizlik konum takip ediyorsunuz falan
30 Nisan 2025 Resimli iğrenen bakmasın acil yardım başlıklı konunuz :
Konu açtığınız, kirli bez fotosu yüklediğiniz bebek sizin değil miydi ?
Hamileliği kanamalı geçirip diğer hamileliği normal geçirenleriniz varmı aranızda benim ilk hamileliğim maalesef kaybettim 2cide sürekli kanamam ve sancım vardı ama sağlıklı doğdu şimdi yine hamileyim ve çok korkuyorum
Hayır benim değil arkadaşımın benim diye belirtmedim ki orda
16 Nisan 2025 2 ci 3 cü hamilelik başlıklı konunuz :
Bu konuda mı arkadaşınıza ait ? Üyeliği kaç kişi kullanıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?