- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi willedwoman
-
offfffffff aglıcam simdi e güzel dag tas gez arabayıda buyut mesela ohhhhhhhhhhhaktif yaşamak güzel ama inanın fazlası yoruyor. ben evi değiştirelim diyorum o evi boşver dört duvar arabayı değiştirelim daha rahat gezelim diyor.
kocam 40 ben 32 yaşındayım. hiperaktif gibi birşey 12 yıllık evliyiz. iki dakika yerinde duramıyor. ikimizde çalışıyoruz kamudayız. ikide kızımız var. akşam oluyor hadi kalk hize bi çarşı yapalım. neyse gidip geliyoruz hemen yatıcanmı kalk film izleyelim. gündüz işte yoruluyorum. muhasebeciyim akşama kadar hesap kitap kafam şişiyor. ben erkenden uyumak istiyorum. evde vakit geçirmek istiyorum. sürekli biryerlerdeyiz. ev otel gibi. cocuklarda babalarına çekmiş. hafta sonu gelmeden plan yapar. cumartesi kahvaltıyı şurda yapacaz akşam şuraya gezmeye gideriz. pazar günü şunu şunu yapacaz. 12 yıldır böyle. akşam yatağa kaçıyorum hemen uyuyacam diye peşimden geliyor ordada uyutmuyor. kendisi 24 saat uyumasın banamısın demiyor. nasıl bir bünyesi var anlamıyorum. evliliğimizin ilk 5 yılı bende çok keyif alıyordum ama artık yoruldum. bıktım yaşlandım. bensiz plan yap dediğimde bozuluyor. benle vakit geçirmek istemiyormusun diyor. ne yapmam lazım bu adamı durdurmak için
Bir ara acaba konuyu ben mi açtım dedim .. Yaş aralıklarımız da aynı sayılır . Allahtan bu ara eşim şehir dışı iş yapmaya başladı nefes aldım . Yetişemiyorum bende .adamın derdi benimle ilgilen.Temizlik yap demez, yemek yap demez, hadi gezelim hadi gezelim ....kocam 40 ben 32 yaşındayım. hiperaktif gibi birşey 12 yıllık evliyiz. iki dakika yerinde duramıyor. ikimizde çalışıyoruz kamudayız. ikide kızımız var. akşam oluyor hadi kalk hize bi çarşı yapalım. neyse gidip geliyoruz hemen yatıcanmı kalk film izleyelim. gündüz işte yoruluyorum. muhasebeciyim akşama kadar hesap kitap kafam şişiyor. ben erkenden uyumak istiyorum. evde vakit geçirmek istiyorum. sürekli biryerlerdeyiz. ev otel gibi. cocuklarda babalarına çekmiş. hafta sonu gelmeden plan yapar. cumartesi kahvaltıyı şurda yapacaz akşam şuraya gezmeye gideriz. pazar günü şunu şunu yapacaz. 12 yıldır böyle. akşam yatağa kaçıyorum hemen uyuyacam diye peşimden geliyor ordada uyutmuyor. kendisi 24 saat uyumasın banamısın demiyor. nasıl bir bünyesi var anlamıyorum. evliliğimizin ilk 5 yılı bende çok keyif alıyordum ama artık yoruldum. bıktım yaşlandım. bensiz plan yap dediğimde bozuluyor. benle vakit geçirmek istemiyormusun diyor. ne yapmam lazım bu adamı durdurmak için
offfffffffffff ne güzel cümleler bunlar yaa hadi gezelimm ne güzel ruhu cocuk bende öyleyim ama esim ruhsuz herifffBir ara acaba konuyu ben mi açtım dedim .. Yaş aralıklarımız da aynı sayılır . Allahtan bu ara eşim şehir dışı iş yapmaya başladı nefes aldım . Yetişemiyorum bende .adamın derdi benimle ilgilen.Temizlik yap demez, yemek yap demez, hadi gezelim hadi gezelim ....
kocam 40 ben 32 yaşındayım. hiperaktif gibi birşey 12 yıllık evliyiz. iki dakika yerinde duramıyor. ikimizde çalışıyoruz kamudayız. ikide kızımız var. akşam oluyor hadi kalk hize bi çarşı yapalım. neyse gidip geliyoruz hemen yatıcanmı kalk film izleyelim. gündüz işte yoruluyorum. muhasebeciyim akşama kadar hesap kitap kafam şişiyor. ben erkenden uyumak istiyorum. evde vakit geçirmek istiyorum. sürekli biryerlerdeyiz. ev otel gibi. cocuklarda babalarına çekmiş. hafta sonu gelmeden plan yapar. cumartesi kahvaltıyı şurda yapacaz akşam şuraya gezmeye gideriz. pazar günü şunu şunu yapacaz. 12 yıldır böyle. akşam yatağa kaçıyorum hemen uyuyacam diye peşimden geliyor ordada uyutmuyor. kendisi 24 saat uyumasın banamısın demiyor. nasıl bir bünyesi var anlamıyorum. evliliğimizin ilk 5 yılı bende çok keyif alıyordum ama artık yoruldum. bıktım yaşlandım. bensiz plan yap dediğimde bozuluyor. benle vakit geçirmek istemiyormusun diyor. ne yapmam lazım bu adamı durdurmak için
Bunu onunla konuştuğunuzda tepkisi yani cevabı ne oluyorkocamı çok seviyorum ama beni çok yoruyor. yorgunum dediğimde alaycı alaycı bakıyor. kendi yorgunluk nedir bilmediği için ona tuhaf geliyor.
ilk beş yıl benide heveslendirdi ayak uydurdum ama artık olmuyor.Keşke eşin gibi olsam :)
tersi olsun istemezdim ama ortası olsun isterdimKimse yazmamış ben yazayım; net boşanınŞaka bir yana tersi olsa daha mı iyiydi; bence an'ın tadını çıkarın,şükür sebebiniz olsun.
inanın herşeyin fazlası yoruyor insanıBulupta bunamak diye bir şey duydunuz mu siz hiç ?
çocuklarla gittikleride oluyor canım eve dönerken arıyor beni hadi hize hazırlan biz geliyoruz bilmem nereye yeni biyer açılmış diyeBenim eşimde böyledir.
Bu akşam için bile program yapmış,dışarda iftar yapıp oradan sahile,kızımı parka götürelim dedi tamam dedim yemek yapmak istemediğim için. Ama ben hamileyim ve bunalıyorum,yoruluyorum diye eskisi kadar üstelemiyor,akşam parka gitmek istemezsem kızımı alıp çıkıyor hakkını yiyemem.
Yarın akşam arkadaşları ile iftar yapacak,bana da diyor ki sizde anne kız akşamı yapın,çocuk sıkılmasın. Kendi planını yapmış,beni de yönlendiriyor anlayacağınız.
Kızımda ona çekti,daha şimdiden haftasonu ne yapacağimızın programını yapıyor.
Ben alıştım artık. Evde oturmaktansa haftasonları güzel bir program yapıp dışarda vakit geçirmeyi tercih ederim zaten şurada 2 ayım kaldı,istesem de dahil olamayacağım eskisi kadar. Baba kız gezerler artık bol bol.
Sizde arada çocuklarla göndermeye çalısın belki ikna olur.
benim annem de öyle düşünüyor aaman gez kızım sağlığınız yerindeyken diyor. bende diyorumki sağlığımızı kaybedeceğimiz günler için biraz birikim yapalım.Nesli tükenmiş olan eşiyle gezmeyi seven, evden çıkmak için çabalayan erkeklerin son örneği bence eşinizKorunması gereken kültür mirası listesine alınmalı acilen ben eşimi kanepeden kaldırıp dışarı çıkarmak için buldozer kullanacağım nerdeyse
inanın herşeyin fazlası yoruyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?