kocama yetişemiyorum

bizimki de gezerek çalışır ben kapalı bir kutu gibiyim iş yerinde ,hafta sonu ben dışarı çikmak istiyorum o evde durmak istiyor benim durum hepten vahim 4 ay doğum iznimde hep evdeydim bakkala bile giderken nereye diyor! orası bile gezme gibi geliyordu o derece bunalmıştım,

konunuza nazar boncuğu takıp okuyup üfleyin nazar değer bence.
Otel gibi olsun nolucak, sizin yerinizde olmak isteyen çok bayan vardır eminim.

benim eşimde aktiftir, sürekli hayal kurar plan yapar yeniliği sever. ben daha sakinim ama seviyorum o huyunu çok, ayak uyduruyoruz birbirimize ama itiraf edeyim yorulduğumu hissediyorum bende.

aynı benım eşim.hava az ıyı olmasın hemen piknik bağ ahçe semaver .hava yağsın az kurusun hemen hiç vakıt kaybetmez.aralık ayında sırf hava guneşli diye kahvaltı yaptık mesıre yerınde.ama memnunum dınlenıyorum ev işinden uzak insanlrdan uzak hoşuma gıdıyor.bence tadını çıkarın.12 yılda uzun sure haklılık payınız var .

Bunları eşinizle ve kızlarınızla paylaşın. Sizin bünyenizin onlar gibi olmadığını, sağlıklı olmak için daha fazla uyumaya ihtiyacınız olduğunu söyleyin, “benim sağlığımın kötüleşmesini istemezsiniz değil mi” diye sorun. Çünkü ihtiyacınız olduğu kadar dinlenememek tam olarak bunu yapıyor.

Sonra da planınızı anlatın. Atıyorum:

Her gün ortalama 7-8 saat uyumam gerekiyor. Haftanın 4 günü erken yatacağım. Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba şu saatte, Perşembe 00:00’da, Cuma ve Cumartesi 01:00’de yatacağım ama Cumartesi ve Pazar da en erken 9’da kalkacağım. Bir aksilik olur da hafta içi yeterince uyuyamadıysam hafta sonu daha da çok uyuyacağım. Film izleyeceksek Perşembe, Cuma ve Cumartesi uyku saatime kadar izleyebiliriz.

Ayda 1 kez Cumartesi , 1 kez de Pazar gündüz ev dışı programlara gelmeyeceğim. Baba ve kızlar olarak ister dışarıda ister evde takılın. Mutlu olabilmem için minimum bu kadar evde vakit geçirmem gerekiyor. Benim mutlu olmamı istersiniz değil mi?” deyin.

Bir ara acaba konuyu ben mi açtım dedim .. Yaş aralıklarımız da aynı sayılır . Allahtan bu ara eşim şehir dışı iş yapmaya başladı nefes aldım . Yetişemiyorum bende .adamın derdi benimle ilgilen.Temizlik yap demez, yemek yap demez, hadi gezelim hadi gezelim ....

offfffffffffff ne güzel cümleler bunlar yaa hadi gezelimm ne güzel ruhu cocuk bende öyleyim ama esim ruhsuz herifff

çocuklarla gittikleride oluyor canım eve dönerken arıyor beni hadi hize hazırlan biz geliyoruz bilmem nereye yeni biyer açılmış diye

benim annem de öyle düşünüyor aaman gez kızım sağlığınız yerindeyken diyor. bende diyorumki sağlığımızı kaybedeceğimiz günler için biraz birikim yapalım.

inanın herşeyin fazlası yoruyor insanı

Muhakkak ama öyle evde pinekleyecek ne bileyim erkenden yatıp uyuyacak yaşta değilsiniz. Hızlı yaşamak iyidir. Ben sizin yerinizde olsam bunu fırsata çevirir valla Türkiye'yi gezerdim Anam akşam kocam Ortaköye gitmeye ağladı, araba da var he adam gitmiyor. Ben 25 Eşim 31. Yorgunum diyor yahu ben hamileyim bende çalışıyorum ben iki kere yoruluyorum ama yoruluyoruz diye hayatı karınca gibi mi yaşayacağız yavaş yavaşŞanslısın şanslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…