kocama yetişemiyorum

Bizimkilerde kanepeyle aşk yaşayan kocalar :)))

Kadın milletini anlamak harbiden zormuş arkadaş.. kimisi tükendim diyor kocasının ilgisizliğinden, kimide tükendim diyor ilgisinden.
ilgisinden değil canım gezmesinden tükendim. bi dur adam bi sakin ol diyorum sanki yarın ölecek gibi bugün ne yapacağını şaşırıyor.

ilgisinden değil canım gezmesinden tükendim. bi dur adam bi sakin ol diyorum sanki yarın ölecek gibi bugün ne yapacağını şaşırıyor.
Aman Allah korusun..

Ne güzel yaa ben 26 yaşındayım eşim sayesinde yaşlandım valla adam iş iş iş bıktım artık senede bir kere tatile götürüyor ayda bir iki kez yemeğe çıkarıyor.. bunada şükür diyip oturuyorum ama en sonunda kopacak kıyamet..
Bence hiççç söylenme bırak planlar yapsın gezin valla ilerde sıkılır elbet yorulur.

Dışarıdan bakınca çoğu kişinin eşi kumanda başında ömür tükettiği için çok güzel gözüküyor. Ama içine girince hiç de güzel olmadığını düşünüyorum.
Tezcanlı,hareketli bir insan olmama rağmen dozu ayarlanmayan gezilerden nefret ediyorum.
Üstüne 2 küçük çocukla sürekli olunca kaos benim için.
Kayınvalidem aynen anlattığınız gibi. Ajandası var. Gezeceği yerler,ziyaret edeceği evler,katılması gereken günler,ağırlaması icap eden misafirler derken başım dönüyordu.
Bana göre çok saçma. İnsan neden evinde durmak istemez? Neden sürekli dışarı atmak ister kendini?

ne yorgunluğu sen daha gençsin diyor ah senin yaşında ben olacaktım diyor sanki 40 yaşında neyden geri kalıyorsa
valla aslında şunu dym 20 li yağlarda olupta ici geçmiş ve karsısındakinin de hayat enerjisini sömüren insan çok şu halinize gelmek isteyen kadın da cok eminim siluetinizin haklı yani elbet olabili ama çogu evlilige göre artı bi durum bence tadını çıkarın

Bu kadar enerjisi varsa ev işini ve yemeği ona zimmetleyin.Bunlar olmadıktan sonra giderim parka ,bahçeye ne olacak?Sanki akşam isten eve gelip evden cikmayan herkes oturuyor mu?Eşler elinde telefon......kadınlar yemek yapmasi,çocuga bakmasi,evi/banyoyu temizlemesi...bunları yapıp da çıkmak istesin dışarı sırtımda tasirim.

Bırak öyle kalsın evde oturup dizi izleyip uyuya kalsa koltukta bu seferde kocam hiç ilgilenmiyor evde kös kös oturuyoruz diyeceksin

bu konuda hakkını yiyemem ev işlerinde çok yardımcıdır. çamaşır makinaya atmak kurutmak ütülemek ve yerleştirme eşimin görevi akşam yemeği hazırlığında ben çorba yaparsam o pilav pişirir salatayı mutlaka o yapar. benimkini beğenmiyor kendileri. yemekten sonra masayı toplamayada yardım eder. ben süpürürüm o siler. yani ev içerisindede aktif.

maşallah size bekarsiniz galiba:)

Çok yorucu bir eş demekki ev işiyle fazla ilgilenmiyor

ilaç ver kolasınaaa

ayy ben çook kıskandim sizi

Bi taraflarını kaşımani tavsiye ederim nazar değmesin :) adam hem ev işi yapıyor hem gez toz enerjisi bitmiyor yaşama büyük olduğu halde sende enerji içeceği falan iç kanatlanirsin yetirsin belki :) :) derde bak bende böyle dert yanmak isterdim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…