- 10 Mayıs 2014
- 4.885
- 5.509
- 358
- 32
- Konu Sahibi willedwoman
-
Bizimkilerde kanepeyle aşk yaşayan kocalar :)))Nesli tükenmiş olan eşiyle gezmeyi seven, evden çıkmak için çabalayan erkeklerin son örneği bence eşinizKorunması gereken kültür mirası listesine alınmalı acilen ben eşimi kanepeden kaldırıp dışarı çıkarmak için buldozer kullanacağım nerdeyse
ilgisinden değil canım gezmesinden tükendim. bi dur adam bi sakin ol diyorum sanki yarın ölecek gibi bugün ne yapacağını şaşırıyor.Kadın milletini anlamak harbiden zormuş arkadaş.. kimisi tükendim diyor kocasının ilgisizliğinden, kimide tükendim diyor ilgisinden.
bu planı yaptık canım haftada 5 gün dışarda 2 gün evdeyiz.Oturup haftalık plan yapsanız, bir gün evde oturma, bir gün gezme şeklinde. Orta yolu bulmazsanız işiniz zor valla
Aman Allah korusun..ilgisinden değil canım gezmesinden tükendim. bi dur adam bi sakin ol diyorum sanki yarın ölecek gibi bugün ne yapacağını şaşırıyor.
ne yorgunluğu sen daha gençsin diyor ah senin yaşında ben olacaktım diyor sanki 40 yaşında neyden geri kalıyorsa
bu konuda hakkını yiyemem ev işlerinde çok yardımcıdır. çamaşır makinaya atmak kurutmak ütülemek ve yerleştirme eşimin görevi akşam yemeği hazırlığında ben çorba yaparsam o pilav pişirir salatayı mutlaka o yapar. benimkini beğenmiyor kendileri. yemekten sonra masayı toplamayada yardım eder. ben süpürürüm o siler. yani ev içerisindede aktif.Bu kadar enerjisi varsa ev işini ve yemeği ona zimmetleyin.Bunlar olmadıktan sonra giderim parka ,bahçeye ne olacak?Sanki akşam isten eve gelip evden cikmayan herkes oturuyor mu?Eşler elinde telefon......kadınlar yemek yapmasi,çocuga bakmasi,evi/banyoyu temizlemesi...bunları yapıp da çıkmak istesin dışarı sırtımda tasirim.
Abartmış tabi ama güzel bence.
Ben evin her köşesinde ayrı sıkılıyorum sende buyurmaz mısın? :)
maşallah size bekarsiniz galiba:)Esiniz de benim gibi, 25 yasindayim 40 farkli ulke gezdim :) Yarim gun evde dursam duvarlar beni boguyor. Su an home office calisiyorum mesela ama hic evde durmadim her gun farkli bir mekanda calisiyorum. Sirketteyken mesaiye kalip 23.00de cikip bir seyler icip 3 gibi eve gelip sabah 7de tekrar kalkip ise gittigim cok oldu. O yuzden cozum oneremedim ikiniz de haklisiniz kendinize gore cunku.
Acil durumlar icin biraz birikim yapilmasi gerektigini dusunuyorum evet ama yasadigimiz tek gercek an su an. Dun bitti ve yarinimizin olacaginin garantisi yok. O sebeple birikimin dozunun kacirilarak su andan zevk alinmamasini hic dogru bulmuyorum ve kesinlikle yapamam zaten :)
Çok yorucu bir eş demekki ev işiyle fazla ilgilenmiyoraynen dediğiniz gibi 40 yaşında ama en fazla 28-29 gibi duruyo ben daha yaşlı kalıyorum onun yanında. ama her insanda öyle olamıyor. ben daha sakin bir hayatı seviyorum. mesela yağmur yağarken ben pencere önünde kahve içmeye bayılırım. ama eşim yağmurda yürümeyi sever hadi hize kalk yağmur yağıyor dışarı çıkalım, kar yağıyor dışarı çıkalım, hava ne kadar sıcak dışarı çıkalım, bu gün çok soğuk hava hadi çıkalım üşüyelim biraz. inanın durum aynen böyle.
ilaç ver kolasınaaakocam 40 ben 32 yaşındayım. hiperaktif gibi birşey 12 yıllık evliyiz. iki dakika yerinde duramıyor. ikimizde çalışıyoruz kamudayız. ikide kızımız var. akşam oluyor hadi kalk hize bi çarşı yapalım. neyse gidip geliyoruz hemen yatıcanmı kalk film izleyelim. gündüz işte yoruluyorum. muhasebeciyim akşama kadar hesap kitap kafam şişiyor. ben erkenden uyumak istiyorum. evde vakit geçirmek istiyorum. sürekli biryerlerdeyiz. ev otel gibi. cocuklarda babalarına çekmiş. hafta sonu gelmeden plan yapar. cumartesi kahvaltıyı şurda yapacaz akşam şuraya gezmeye gideriz. pazar günü şunu şunu yapacaz. 12 yıldır böyle. akşam yatağa kaçıyorum hemen uyuyacam diye peşimden geliyor ordada uyutmuyor. kendisi 24 saat uyumasın banamısın demiyor. nasıl bir bünyesi var anlamıyorum. evliliğimizin ilk 5 yılı bende çok keyif alıyordum ama artık yoruldum. bıktım yaşlandım. bensiz plan yap dediğimde bozuluyor. benle vakit geçirmek istemiyormusun diyor. ne yapmam lazım bu adamı durdurmak için
ayy ben çook kıskandim sizibu konuda hakkını yiyemem ev işlerinde çok yardımcıdır. çamaşır makinaya atmak kurutmak ütülemek ve yerleştirme eşimin görevi akşam yemeği hazırlığında ben çorba yaparsam o pilav pişirir salatayı mutlaka o yapar. benimkini beğenmiyor kendileri. yemekten sonra masayı toplamayada yardım eder. ben süpürürüm o siler. yani ev içerisindede aktif.
Bi taraflarını kaşımani tavsiye ederim nazar değmesin :) adam hem ev işi yapıyor hem gez toz enerjisi bitmiyor yaşama büyük olduğu halde sende enerji içeceği falan iç kanatlanirsin yetirsin belki :)bu konuda hakkını yiyemem ev işlerinde çok yardımcıdır. çamaşır makinaya atmak kurutmak ütülemek ve yerleştirme eşimin görevi akşam yemeği hazırlığında ben çorba yaparsam o pilav pişirir salatayı mutlaka o yapar. benimkini beğenmiyor kendileri. yemekten sonra masayı toplamayada yardım eder. ben süpürürüm o siler. yani ev içerisindede aktif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?