kocama yetişemiyorum

Herkes ne şanslısın falan demiş ama şahsen ben uykuyu çok severim. Gezmek tozmak güzel ama her zaman değil bence. yeri gelcek 24 saat uyucan kocanla haha
 
benim annem de öyle düşünüyor aaman gez kızım sağlığınız yerindeyken diyor. bende diyorumki sağlığımızı kaybedeceğimiz günler için biraz birikim yapalım.
Ben de eşimin birikim yapma merakindan sağlığımı kaybetme aşamasındayım. 2 evimiz, 2 arabamiz var ama gezemiyoruz:-(
 
bir kaç tane de oğulları olsa de mi nesil tükenmesin
 
canım dışardan güzel gibi görünüyor. ama fazla olunca yoruyor. sürekli elimizde valizler bavullar bi yerden biyere gidiyoruz iki çocukla 12 yılda 39 şehir sayısız ilçe gezdik. artık cazip gelmiyor. kendi bulunduğumuz şehrin bütün köylerini ilçelerini gezdik. bi arada buna kafayı takmıştı her hafta sonuna bi köy planı yapıyor oraya piknik yapmaya gidiyorduk.
 
Çalışan olarak ev hasretinizi anladım
Siz kafa yorgunusunuz en iyisi eşinizle konuşmak derdinizi anlatmak
 

aman allahım süperrrrr ,
çalışan bir kadınım ve gene haftasonu geliyor diye dertlenıyorum ,
 
hayaller sizinki gibi hayatlar evde duran kocaaa
 
Esiniz de benim gibi, 25 yasindayim 40 farkli ulke gezdim :) Yarim gun evde dursam duvarlar beni boguyor. Su an home office calisiyorum mesela ama hic evde durmadim her gun farkli bir mekanda calisiyorum. Sirketteyken mesaiye kalip 23.00de cikip bir seyler icip 3 gibi eve gelip sabah 7de tekrar kalkip ise gittigim cok oldu. O yuzden cozum oneremedim ikiniz de haklisiniz kendinize gore cunku.

Acil durumlar icin biraz birikim yapilmasi gerektigini dusunuyorum evet ama yasadigimiz tek gercek an su an. Dun bitti ve yarinimizin olacaginin garantisi yok. O sebeple birikimin dozunun kacirilarak su andan zevk alinmamasini hic dogru bulmuyorum ve kesinlikle yapamam zaten :)
 
Aslında sizi anlıyorum.aynısından bir tane de bende var. Ama bence bu bir artı. Biliyor musunuz, kışın tekin geçtiği bir şehirde yaşıyoruz.O karda kışta her pazar pikniğimize gideriz.Arabadan inmeyiz,o ekmek arası yapar biz yeriz.Ama o pikniğe gidilir.
 
Oturup haftalık plan yapsanız, bir gün evde oturma, bir gün gezme şeklinde. Orta yolu bulmazsanız işiniz zor valla
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…