- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 40
- Konu Sahibi willedwoman
-
büyüttükk arabayı daha 8 ay oldu değiştireli 8 ayda 50000 km yol yapmışızofffffffff aglıcam simdi e güzel dag tas gez arabayıda buyut mesela ohhhhhhhhhhh
bunu bende düşündüm biliyormusun bi ara 4-5 ay pharmaton kullandım ilk zamanlar iyiydi ama sonra oda etki etmedi.bence sen kendıne vitamın al , çünkü herkesın mumla aradıgı bir koca tipine sahipsin,
Ben de eşimin birikim yapma merakindan sağlığımı kaybetme aşamasındayım. 2 evimiz, 2 arabamiz var ama gezemiyoruz:-(benim annem de öyle düşünüyor aaman gez kızım sağlığınız yerindeyken diyor. bende diyorumki sağlığımızı kaybedeceğimiz günler için biraz birikim yapalım.
bir kaç tane de oğulları olsa de mi nesil tükenmesinNesli tükenmiş olan eşiyle gezmeyi seven, evden çıkmak için çabalayan erkeklerin son örneği bence eşinizKorunması gereken kültür mirası listesine alınmalı acilen ben eşimi kanepeden kaldırıp dışarı çıkarmak için buldozer kullanacağım nerdeyse
canım dışardan güzel gibi görünüyor. ama fazla olunca yoruyor. sürekli elimizde valizler bavullar bi yerden biyere gidiyoruz iki çocukla 12 yılda 39 şehir sayısız ilçe gezdik. artık cazip gelmiyor. kendi bulunduğumuz şehrin bütün köylerini ilçelerini gezdik. bi arada buna kafayı takmıştı her hafta sonuna bi köy planı yapıyor oraya piknik yapmaya gidiyorduk.konunuza nazar boncuğu takıp okuyup üfleyin nazar değer bence.
Otel gibi olsun nolucak, sizin yerinizde olmak isteyen çok bayan vardır eminim.
benim eşimde aktiftir, sürekli hayal kurar plan yapar yeniliği sever. ben daha sakinim ama seviyorum o huyunu çok, ayak uyduruyoruz birbirimize ama itiraf edeyim yorulduğumu hissediyorum bende.
canım dışardan güzel gibi görünüyor. ama fazla olunca yoruyor. sürekli elimizde valizler bavullar bi yerden biyere gidiyoruz iki çocukla 12 yılda 39 şehir sayısız ilçe gezdik. artık cazip gelmiyor. kendi bulunduğumuz şehrin bütün köylerini ilçelerini gezdik. bi arada buna kafayı takmıştı her hafta sonuna bi köy planı yapıyor oraya piknik yapmaya gidiyorduk.
iki kızımız var diyorum eşime sen bu kızları böyle alıştırıyorsun herkez senin gibi olmaz yarı büyüyüp evlendiklerinde çok sıkıntı yaşarlar diyorum. verdiği cevap evlenmesinler diyorbir kaç tane de oğulları olsa de mi nesil tükenmesin
son 5 yıldır konuşuyorum eşimle ama anlamıyor. sen gençsin diyor. yaşlanınca çok otururuz söz diyor.Çalışan olarak ev hasretinizi anladım
Siz kafa yorgunusunuz en iyisi eşinizle konuşmak derdinizi anlatmak
hayaller sizinki gibi hayatlar evde duran kocaaakocam 40 ben 32 yaşındayım. hiperaktif gibi birşey 12 yıllık evliyiz. iki dakika yerinde duramıyor. ikimizde çalışıyoruz kamudayız. ikide kızımız var. akşam oluyor hadi kalk hize bi çarşı yapalım. neyse gidip geliyoruz hemen yatıcanmı kalk film izleyelim. gündüz işte yoruluyorum. muhasebeciyim akşama kadar hesap kitap kafam şişiyor. ben erkenden uyumak istiyorum. evde vakit geçirmek istiyorum. sürekli biryerlerdeyiz. ev otel gibi. cocuklarda babalarına çekmiş. hafta sonu gelmeden plan yapar. cumartesi kahvaltıyı şurda yapacaz akşam şuraya gezmeye gideriz. pazar günü şunu şunu yapacaz. 12 yıldır böyle. akşam yatağa kaçıyorum hemen uyuyacam diye peşimden geliyor ordada uyutmuyor. kendisi 24 saat uyumasın banamısın demiyor. nasıl bir bünyesi var anlamıyorum. evliliğimizin ilk 5 yılı bende çok keyif alıyordum ama artık yoruldum. bıktım yaşlandım. bensiz plan yap dediğimde bozuluyor. benle vakit geçirmek istemiyormusun diyor. ne yapmam lazım bu adamı durdurmak için
ne yorgunluğu sen daha gençsin diyor ah senin yaşında ben olacaktım diyor sanki 40 yaşında neyden geri kalıyorsaBunu onunla konuştuğunuzda tepkisi yani cevabı ne oluyor
iki kızımız var diyorum eşime sen bu kızları böyle alıştırıyorsun herkez senin gibi olmaz yarı büyüyüp evlendiklerinde çok sıkıntı yaşarlar diyorum. verdiği cevap evlenmesinler diyor
aynen canım ortası yokBu konuya yorumları okuduğumda erkeklerin bir kere daha normal olmadığını gördüm. Ya hiperaktifler ya da yerinden kalkmıyorlar. Yok ya sorun bizde değil kesinleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?