- 20 Aralık 2018
- 323
- 262
- 18
- 32
- Konu Sahibi Elifffcikkk
Evet ama ben sorun etmiyorum açıkçası..Sizde de mi aynı durum
Yani ön sevişmeden hoşlanmıyor değil de erken boşaltma olduğu için direk olaya girmek istiyor olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama ben sorun etmiyorum açıkçası..Sizde de mi aynı durum
Yok gayet güzel bir bayanım. Nişanlıyken çok öperdi artık o da yok. Ben zorla öpüyorum kafasını çeviriyor gururum kırılıyor
Tedavi ile çözülür mü ondan korkuyorumÇok acele etmiyor musunuz???
33 yaşında ve daha önce hiç ilişkisi olmamış bir adam için bunlar normal.
Eşiniz evlenene kadar mastürbasyon yaptı, yani yıllarca. Şimdi ise gerçek bir ilişki yaşıyor.
ilişki sırasında zevk almıyor olabilir ve bunun için zamana ihtiyacı var. Üstüne giderseniz daha çok soruna yol açarsanız. Anlayışlı ve sabırlı olun.
Eğer hormonal açıdan bir sorunu varsa zaten tedavi ile halledilir.
Tedavi başvurdunuz mu ürolojiye. Erken boşslma da var.Evet ama ben sorun etmiyorum açıkçası..
Yani ön sevişmeden hoşlanmıyor değil de erken boşaltma olduğu için direk olaya girmek istiyor olabilir.
Yok dediğim gibi çok takılmam yani hiç tedavi ol demedim.Tedavi başvurdunuz mu ürolojiye. Erken boşslma da var.
Bunun görücü usulü ile nasıl bir alakası olabilir ki inanın merak edipte soruyorum görücü usulü olunca bile tanışma dönemi oluyor çünkü.bir insanı aynı evde yaşamadan aynı odayı paylaşmadan zaten tanıyamazsın ki severek hem de kaç yıl severek evlenenler bile sonrasında neler yaşıyor. Biz görücü usulü evlendik hatta üç ay içinde ama benim eşim tam tersi çok isteklidir.
Neden çözülmesin; çözülür tabi.Tedavi ile çözülür mü ondan korkuyorum
33 yaşında hiç ilişkisi olmadığını biliyor muydun ?5 ay görüştük . Ama ozamanlar sessiz biri diyordum bu kadar beklemiyordum. çok samimiyet kurmadım ama bu konuları konuşuyordu. 33 yaşında daha önce hiç iliçkisi de olmamış. Güzel bir bayanım fiziğim çok güzel![]()
Şöyle ilgisi var . Bazı şeyler ya açık açık konuşulur ya da yaşanır .Bunun görücü usulü ile nasıl bir alakası olabilir ki inanın merak edipte soruyorum görücü usulü olunca bile tanışma dönemi oluyor çünkü.bir insanı aynı evde yaşamadan aynı odayı paylaşmadan zaten tanıyamazsın ki severek hem de kaç yıl severek evlenenler bile sonrasında neler yaşıyor. Biz görücü usulü evlendik hatta üç ay içinde ama benim eşim tam tersi çok isteklidir.
Severek evlenenler evlenmeden önce illa aynı yatağı paylaşıyorlar mı ya da cinsellik konuşuyorlarmı yani hiç sanmıyorum bu insanların kültürleriyle yaşam tarzlarıyla alakalıdır biz dört kız kardeşiz ve bir tek ben görücü usulü oldu ama diğerleri de aynı benim gibilerdi. Aynı zamanda görücü usulü evlenipte nişanlıyken cinsellik yaşayan ya da konuşan olabilir herkes istediği hayatı yaşıyorŞöyle ilgisi var . Bazı şeyler ya açık açık konuşulur ya da yaşanır .
Kendim aynı evde yaşamak ne demek tecrübe etmedim ama kardeşim açısından olaya bakarsak 4 yıl birlikte yaşadıktan sonra evlendi. Huyu suyu ne bilir . Yatarken horlar mı bilir. Sexe düşkünlük nasıl bilir. Örnekler çoğaltılabilir .
Ben de yaşamadım zaten. Yaşayan ile yaşamayanın farkını verdim sadece .Severek evlenenler evlenmeden önce illa aynı yatağı paylaşıyorlar mı ya da cinsellik konuşuyorlarmı yani hiç sanmıyorum bu insanların kültürleriyle yaşam tarzlarıyla alakalıdır biz dört kız kardeşiz ve bir tek ben görücü usulü oldu ama diğerleri de aynı benim gibilerdi. Aynı zamanda görücü usulü evlenipte nişanlıyken cinsellik yaşayan ya da konuşan olabilir herkes istediği hayatı yaşıyor
Haftada 1 gün sizin için yeterli olabilir, eğer eşinizle bu konuda anlaşıyorsanız da hiçbir sorun yok.Haftada 1 gün normal değilmi ya , nasıl biri esin spor yapar mı ? Kendine bakarmi? Fizigin güzel olabilir ama eğer esin spor yapan biri ise spor yapan yani sıkılaşmis vücut ister .
Haftada 1 gün normal ama süresi sizin elinizde. Hergün yapmak için de yapmak migdemi bulandirir çok şükür haftada 1 gün gayet de güzel gidiyor . Süresi bence sıkıntı sizin .
Yani olabilir dediğiniz gibi , 10 dakika sürüyorsa düz bi şekilde oluyorsa evet . Evet haftada bir ama yani özen göstererek olunca süre uzayinca tatmin olunuyor. Ne bileyim belki konu sahibide birseyler katmali. Haftada bir anca hazırlık yapiyosun çünkü :)Haftada 1 gün sizin için yeterli olabilir, eğer eşinizle bu konuda anlaşıyorsanız da hiçbir sorun yok.
Ancak bana yetmezdi mesela. Haftada bir bana az gelirdi ve eşim bu şekilde davransa ben de mutsuz olurdum. Herkesin isteği, ihtiyacı, zevki farklı oluyor.
Dediğim gibi sanırım kişinin kendi beklentisi ve istekliliğiyle ilgili herhalde. Yani gecede bir bile bazen yetmiyorken haftada biri düşünemedim :)Yani olabilir dediğiniz gibi , 10 dakika sürüyorsa düz bi şekilde oluyorsa evet . Evet haftada bir ama yani özen göstererek olunca süre uzayinca tatmin olunuyor. Ne bileyim belki konu sahibide birseyler katmali. Haftada bir anca hazırlık yapiyosun çünkü :)
Canım kesinlikle hiç normal değil. Çabalaması lazım. Elini ittirmesi de ayrı bir konu. Ama en iyisi doktora gitmek. Allah yardımcınız olsun.Yeni evliyiz artık ayda 1 oldu neresi normal bunun. Sarılmıyor öpmüyor el tutuyorum ittiriyor