Kocamdan Başka Kadına Övgü

Eşiniz terbiyesızlık yapmış .Sizde aynını ona yapın .Tvde bırını gorunce şuna bak bu erkekse diğerlerı ney.Allah sanada versın deyın.

İşiniz gücünüz yok mu? Yani sürekli eski konuları bulup yorum yapacak kadar işsiz ve boş biri misiniz? Kitap falan okusanız, kendinizi bu eski konularla geliştirmeye mi çalışıyorsunuz anlamadım.
Yani bu sizin için nasıl bir problem teşkil ediyor olabilir?
Konuları yeni okumuş olamazmıyım?...üzerinden zaman geçmiş konular ilgimi daha fazla çekiyor olamazmı?konu sahiplerinin sorunlarını nasıl çözüme kavuşturdukları yada zamanla neyi nasıl aştıkları ilgimi çekiyor olamazmı?
Burada herkes birbirine problemlerini anlatıyor çözüm önerisi bekliyor bir çoğu...benim bu konuları tarihsel olarak geç yorumluyor olmam size konunun neresinden bir eleştiri hakkı veriyor onuda çözemedim...

ben de onu çok hoş bulduğum erkek oyuncular üstünden vururdum şahsen.
ne yani kocan brad pitt mi, 2 çocuk doğurmuşsun sen kolay mı bir vücuttan başka bir can çıkarmak? ayrıcaaa kilon da gayet iyi sıkma canını, afedersin ama o kocanın odunluğu!!

Konu eskiymiş ama yine de yazayım. Konu sahibinin eşi büyük ihtimalle o kadını överken başka yerleri kastetmiş. Sonra eşinden tırsıp konuyu kiloya getirmiş. Çünkü konu sahibi 1.65 boya 51 kilo gayet zayıf

ya bu erkek milleti gerçekten düşüncesiz gerçekten yontulmamış odun ya. bide yok efendim abartıyomuşsun. sanki söylediği çok normal de sen başka bir erkek için kocan yanındayken of be adamın fiziğine bak Allah sana da versin de bakalım kendisi abartacak mı abartmayacak mı.. sinir oluyorum ya böyle şeylere, ama inan çoğu böyle biliyo musun ve sanki çok masummuş gibi kırılsak da yine bizi suçlayıp zeytanyağı gibi üste çıkmaları yok mu?
ayrıca 2 çocuk annesi olarak boy- kilo oranın cok iyi. bölgesel olabilir göbeğin falan, ne bekliyomus kendisi bi aynaya baksın da öyle laf söylesin.
ay cok sinirlendim yükseldim :)))

Aynı karşılığı vermeyip vermeyip de gelip burada konu açmanız da sinir bozucu oluyor artık yaa. Kendi söyleyemediklerinizi gelip burda bize söyleterek mi tatmin oluyorsunuz anlamadım ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…