Kocamdan Başka Kadına Övgü

sevgisizyasanmaz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
380
132
303
Kocam,dün gece bir bayan için kadının fiziğine bak maşallah Allah sana da versin,dedi. Sana da versin derken bayanı zayıf bulmuş o yüzden öyle demiş.Bu arada ben de 165cm ve 51 kiloyum.2 çocuğum var kilom pek yok ama maalesef göbeğim var önceden dümdüz bir karnım vardı.Çocuklarım henüz küçük _ biri 3 yasında diğeri de 6 aylık _ olduğu için spor yapamıyorum.Eşimin o cümlesi incitti beni.Eşimse bu durumu abarttığımı söylüyor.Sizce bu sözler bir kadını incitmez mi? Bir de bu sözleri kocamdan duymuş olmak daha da düşündürdü beni.Düşüncelerinizi bekliyorum.

Valla benim boyle bisiy basima gelse ben tepki vermem.amin derim.cocuklari ona birakir yuruyuse kosuya giderim.spor salonu icin ua da yag aldirma icin para isterim.bedavaya olmuyo super fizik iki cocuktan sonra..hem.cocukla hem evle hem eşle ilgilenirken insan kendiyle ilgilenemiyor.tesekkur et amin de ve kendine vakit ayir para ayir

Evet eşimin de mükemmel bir vücudu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…