Kocamdan Başka Kadına Övgü

Eşin ağır saçmalamış
İki küçük çocuğu olan kadının hayatını gayet yakından biliyorum, kardeşimin biri 6 diğeri 8 aylık iki çocuğu var, tanıdığım en fit ve bakımlı kadınlardan biridir. 2. Çocuğu doğduğundan beri saçını bile tarayamıyor garibim, sıkıntısından egzama döktü bu hafta. 100 kilo bile olsanız eşinizin takdir etmesi lazım şu an sizi. Böyle ayarsız bir adam için bir kilo vermem ben, tavayla dövülesi herif:kızgın:
Onun için değil ama sıkılasmak için spor yapcam inşallah.

2 cocuk ve 51 kilo senin kocan kafayi yemis kendini brad pit saniyor... 2 cocuktan sonra kadinlarim cogu sisiyor yerinden kalkamiyor cok ayip etmis... kendi dogursaymis cocuklari... Hemen bi spor salonuna yazilim cocuklari da birakin ona baksin aksamalri
O zaman görür gününü.

Kocam,dün gece bir bayan için kadının fiziğine bak maşallah Allah sana da versin,dedi. Sana da versin derken bayanı zayıf bulmuş o yüzden öyle demiş.Bu arada ben de 165cm ve 51 kiloyum.2 çocuğum var kilom pek yok ama maalesef göbeğim var önceden dümdüz bir karnım vardı.Çocuklarım henüz küçük _ biri 3 yasında diğeri de 6 aylık _ olduğu için spor yapamıyorum.Eşimin o cümlesi incitti beni.Eşimse bu durumu abarttığımı söylüyor.Sizce bu sözler bir kadını incitmez mi? Bir de bu sözleri kocamdan duymuş olmak daha da düşündürdü beni.Düşüncelerinizi bekliyorum.
Bazen bu kocalar lafın nereye gittiğin farkında olmuyorlar düzler İncirmi kırılırmı akıl edemiyorlar kırıldığınızı anlatın bir daha böyle üzücü laflar etmesin

Kocam,dün gece bir bayan için kadının fiziğine bak maşallah Allah sana da versin,dedi. Sana da versin derken bayanı zayıf bulmuş o yüzden öyle demiş.Bu arada ben de 165cm ve 51 kiloyum.2 çocuğum var kilom pek yok ama maalesef göbeğim var önceden dümdüz bir karnım vardı.Çocuklarım henüz küçük _ biri 3 yasında diğeri de 6 aylık _ olduğu için spor yapamıyorum.Eşimin o cümlesi incitti beni.Eşimse bu durumu abarttığımı söylüyor.Sizce bu sözler bir kadını incitmez mi? Bir de bu sözleri kocamdan duymuş olmak daha da düşündürdü beni.Düşüncelerinizi bekliyorum.
Sen de boylu poslu üçgen vücut bi erkek için aynı şeyi söyle eşine. Kısasa kısas bacım yoksa anlamaz odunlar...

Eşinizin boy ve kilosu nedir

165 boya 51 kiloysaniz ve göbeginiz oldugunu düsünüyorsaniz. Vucudunuzdaki butun yag sadece karninizda toplanmis olmali... bence lafi son anda cevirmis, üstüne tüy dikmeyi ihmal etmemis.

Back
X