Kocamdan NEFRET ediyorum...

Ailenle gitmek kötü fikir iyice çıkmaza girersiniz.Önceki konularına göz attım benzer yaşanmışlıklarımız olmuş.Sabrım bitti diyorsun ya az daha sabret bu kadar fedakarlık olmuş karşılıklı bir de çocuk var kimsenin gazına gelip yıkma yuvanı kendi kendini de doldurma lütfen.Soğukluk girmiş aranıza düzelir zamanla bir konunda eşinin iyi ve kötü yönlerini yazmışsın o yazdıklarına dayanarak bitmemesi gereken bir evlilik olduğunu düşünüyorum.Uzun yazacaktım fakat kızımın uyku saati kusura bakma yazmadan da çıkmak istemedim umarım okursun

Bu adam başındayken çektiğinden daha iyi olur merak etme

Şeytan çok mantıklı geldi bana.

Kal dönme daha o eve yahu koca değil ki evde yaşayan bir yabancı sadece,bildiğim kadarıyla boşanma olaylarında tayin imkanları vardı avukatlara danışın.

Özür grubundan boşanma nedeniyle tayin istenilebiliyordu 6 ay içerisinde. Mesela bu ay boşanan eylülde, eylülde boşanan ocakta tayin isteyebiliyor. Tabi degismediyse.

Esiniz gelip almiyorsa habersiz siz gidin evinize çocuğunuza yazık ozlemiş babasını benimde kızlarım var. Babalarına çok düşkünler.son kez konuşun eşinizle bir karara varın umarim iyi olur herşey

Aybeniz , daha sağlıklı yorum yapmak için eski konularına baktım .

Yaklaşık 2 yıldır boşanmak istemen , evlilikten sıkıldığınla ilgili muhtelif konuların var.

Hemen hepsinde de eşinin ailenle görüşmediğini öne sürmüşsün. Sebebide ; annenle eşini çekiştirirken adamın sizi dinliyor olması ve konuşmaları duyması (dinleme cihazı bir suç unsuru ama konumuz o değil şimdi ) Klasik anne kız konuşmasında bir eş ne boyutta çekiştirilir bilmem ama eşinin duydukları ağır sözler ise annenle görüşmek istememesi gayet normal. Kaynana oğlunu bi kenara çekip gelini kötülediğinde nasıl kaynanayı yerden yere vuruyorsak , annende bu çekiştirmede hatalı olabilir.

Bunun dışında da öküzlük başlığı altında , kusura bakma ama her biri saçma sapan şeyler yazmışsın. Çoğunda da eşin haklıymış üstelik. Ne keki ya ne keki ?? Çiçek meselesi .. vites değiştirecekken elini tuttuğunda verdiği tepkiyi hoş bi komplimanla düzeltmesi .. bak sen bu saydıklarımı hep , evliliğim berbat , eşim öküz , boşanacağım derken sıralamışsın . Bunların hiç birisi elle tutulur ayrılık sebebi değil , eğer bunlarla geçen 2 sene evliliğini zedelediysen ...

Şimdi ki tabloda eşinin , ayrı yatması , tatil zaten kal işte demesi ... evet son derece çirkin ama buna zemini sen hazırlamış olabilir misin ?

Bana tavrın biraz "şımartılmaya müsait" el bebek gül bebek geldi .

Tüm bunlar ağır gelip evliliğini sonlardırmayı istemen en doğal hakkın , ama bu boşanmanın tüm faturasını eşine çıkarman şu yazdıklarımı düşününce adil değil.

Eşinin eksilen sevgisinde payın var bence . Ha ne hali varsa görsün de diyebilirsin . Ama seviyorsan bu adamı ; biraz iğneyi kendine batırma zamanı bence .

Bence QUOTE="aybeniz15, post: 47224930, member: 599800"]Internetten kiralik evlere bakıyorum evimi ayirayim istiyorum. 2+1 bi ev var ilana bugün koyulmus. Kızımın kresinin yaninda. Seytan diyor soyle annene babana. Gidin evi tutun. Eşyalarını da nakliyeci tut koy eve. Sonra dön memeleketine. Okullar acilinca da git kizinla 1 sene yaşa. 1 sene sonra il dışı iste cik o sehirden.[/QUOTE]
Bence onu şeytan demiyor hakkınızda hayırlısı

Güzel kardeşim kimsenin acıyacağı bir durumda değilsin.
1.bombaların düştüğü rezil yerde vatan toprağı.senin tayin alıp gitme şansın var ama orada doğup orada yaşayıp orada ölmekten başka imkanı olmayan vatandaşlarımız var,bu kadar hor görme istersen.öyle diyeceğine sosyal imkanların olmadığı kendi kültürüme yabancı bombaların düştüğü can korkusuyla yaşadığım bir yer de mesela sanki böylesi daha doğru olur dimi
2.evladın konusunda babasının vurdumduymazlığına kızmakta üzülmekte haklısın.ara eşini alo diyince bi dk de ver kızına telefonu. Çocuk baba diye tutturunca baban işlerini bitirip gelecek sadece dondurmada değil oyuncak da getirecek sana de. Git küçük bir oyuncak al paket yaptır,kızım süpriiiiz babanın işleri sonra biticekmiş ama bak sana ne göndermiş de ver eline.
3.sağlıklı bir aile ortamı yaşamayan insanlar ailesine yeterince bağlı olamıyor ama sabırla tatlılıkla çaktırmadan zamanla öğretilebiliyor,eşinde böyle olabilir.
Büyük bir derdi vardır senle paylaşmayıp kendi içinde yaşıyordur,bozuk psikolojisini sana böyle yansıtıyordur.
Senin mutsuz olduğunu hissedip kendini sorumlu tutuyor bu konuda kendini çaresiz yetersiz hissediyordur,bunun gerginliğini sana böyle yansıtıyordur.
Aranızın limoni olması,ayrı yatmanız vs. seni üzmüş hassaslaştırmış o yüzden biraz önyargılı da olabilirsin.adam okullar kapalı kal ailenle tatil yap derken tamamen senin rahatın mutluluğun ailenle zaman geçirmen içinde samimiyetle söylemiş olabilir bunu.bence ara bende kızımızda seni çok özledik.sen bana böyle söyledin ama bizi istemiyorsun gibi geldi çok üzüldüm doğrusu nedir anlatırmısın hayatım dedi.hepsi bukadar.istemiyorum derse ona göre davran.yok yanlış anladın derse imkanın varsa bizi al yoksa biz gelelim çocuk çok özledi üzüntüden hasta olacak de.
O bombalardan biri Allah korusun eşinizin bir yakınına zarar vermiş olabilir,yaşadığınız yerde ekstra tehlikeli bir durum hasıl olmuş olabilir,eşiniz yokluğunuzda ailevi durumunuzu düşünüp sakin kafayla kendimi nasıl düzeltsem diye düşünüyor olabilir.sizin canınız dahamda sıkılmasın diye bunları size söylemiyor olabilir.
4.ne siz eşinizin ailesiyle nede o sizin ailenizle görüşmek zorunda değil.değil 4 yıl 14 yıl da aramaz annenizi bu onun tercihi. Sakın ha sakın bu yüzden gönül koymayın eşinize. O sizin biricik snneniz evet onu çok seviyorsunuz evet hep çok mutlu olsun el üstünde tutulsun istiyorsunuz evet.ama eşiniz onun hiçbirşeyi değil unutmayın.
5.o şehirde yaşamak sizin için çok zor ama eşiniz için çok çok çok daha zor.çünkü çok sevdiği karısı ve gözünden sakındığı evladı onun yüzünden öyle bir ortamda yaşamak durumunda kalıyor.böyle düşününce psikolojisinin bozuk olması çok doğal.

Sizi sakinleştirmem ve başka bir açıdan daha olayları göstermek için sadece eşiniz yönünden yansıttık durumu.yoksa ne kadar nahoş ve zor bir durumda olduğunuzun idrakindeyim. Allah yardımcınız olsun,Allah ailenize dirlik birlik huzur mutluluk sağlık versin,herşey gönlünüzce olsun İnşallah.

Canım benim.cok denedim. Tek çarem ayrılmak. Adam tatil falan istemiyor. Annemle zaten 4 senedir görüşmüyor. Son 2 aydir da ayri odalarda yasiyorduk zaten evdeyken bile

Ee tamam artık bitmiş. Sen de zorlama artık. Tayininı işte sl kızını hooop başka şehire git. Mis gibi kur düzenini yaşamına bak.

Cnmm bole durumlarda ailenden destek al zatn anlamislardir onlrda gelmiyo bu adam hic nasil damat die ailen gtse konussa bide sen nasilsn kocann ailesyle cockla ilgleniyomu ama ailenle paylas bu durumu sap gbi adami napcan bosa gtsin duzlmiyisa konusmayi dene once neden bole die yoksa baska kadin mi var soguk bukadr senden

Allah sabır versin hiç konustunuz mu size bu kadar kötü hissettirdigini?

Amin Allah razı olsun.. Sirayla cevap vereyim. Öncelikle, yasadigim yeri kucumsemiyorum. Ama bomba dusen bi uerde yaşamak nasil bisey iyi biliyorum.ve evimizde asla senin yuzunden buraya geldim tarzinda bi konusma olmadigi gibi esime iyi ki geldik işe daha rahat gidip geliyorsun tarzinda konustum hep...2. Meselede, babasina yeniden mesaj yazdim. Kızın zor durumda oldugunu ve surekli onu sayikladigini yazdim. Aradi ..direkt kizimla konustuu kizim 2 bucuk yasinda henüz..telefonda babasiyla konusurken şeker dikkatini cekti ve konusmayi bırakıp şekere daldı. Ben de alo, şekere daldı diyecektim ama dememe firsat bile vermeden kapat deyip bastı telefonu yüzüme..hareketleri cok itici..bir diger mesele,annemle ben evlendigimden beri resmen hic görüşmüyor. Gercekten usandım. Bi çıkış yolu bulamıyorum. Neresinden tutsam elimde kalıyor..bana vakit ayırdığınız icin tesekkur ederim. Iyi..dileginiz icin de..insallah hakkimizda hayirlisi olur diyeyim

Ailem biliyor herseyi. Sadece benim nasil bu kadar sabrettigime şaşırıp kalıyorlar. Baska kadın hayatinda yok. Ama kalbinde var mi onu Allah bilir sadece

Cnm hakkaten ne keki ben meseleyi hatirlayamadim cnm bana vakit ayirmissin Allah razı olsun tesekkur ederim.. Ama ciddi manada dusunuyorum ve kendimde suç göremiyorum. Cunku evliligimden beri buna balayi dahil bana canim demedi bana seni seviyorum demedi..bilmiyorum...ilk 2 sene sırf sex oldugu zaman yanimda uyudu. Beni kendisini arkadasiyla aldatmakla sucladi. Evi dinledi..etmedigini birakmadi..yasamadigim rezalet kalmadi..kendi yerine koy beni nolursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…