Aramıyorum zaten. O da aramiyor. Ozlemiyor da. Beni sevmiyor.En buyuk imtihan es imtihanidir Rabbim anlinin akiyla cikmayi sana nasip etsin .isin gercekten zor senin icin dua edicem . herkesin esiyle bir takim sorunlari var herkes dort dortluk degil inan bana onun huyu boyleyse esini.boyle kabullen . ablanin kocasi geliyomus.filan filan onlara fazla takilma.sen esinle.mutlu olmaya calis mesela annene gidince bayramlarda bi sure kal orda ve hic arama seni ozlemeyi bilsin . İnsallah Rabbim.esinin kalbine muhabbet sevgi verir . insallah araniz duzelir de buraya bende artik mutluyum diye yazarsin canim benim
Burada belirtmek istemiyorum malesefHangi sehirdesiniz merak ettim???
Ne mecburiyeti varmis? Ne kadar erkek egemen toplum delisi olduk ciktik ya. Cok rahatsiz oldum bu yorumdan. Ayrica, yasadigi yer ile ilgili anlattiklariyla ilgili vurmayin konu sahibini. Burda mevzu yasadigi yerin icinde bulundugu durum degil. Yeri gelmis, soylemis kadin. Burdan vurmak da olmaz ki, ayip.
Ozeldende yazabilirsiniz uygunsa hakkaten merak ettim çünkü...Burada belirtmek istemiyorum malesef
Bende esim icin hep oyle dusunmusumdur ama baktim ki cok kucuk seyleri dert ediyrum kendime saliverdim herseyi .. Sakin bosanmayi dusunme canm dayak.yoksa hakaret yoksa bence sabretmelisin benim kayinvalidem o kadar sikintilar cekmis kocasindan kadin sabretmis.bak.simdi cok mutlu sende sabret . ve namazlarini aksatma.kuranlarini oku namaz kilmayan kuran okumayan eve seytan bol girermisAramıyorum zaten. O da aramiyor. Ozlemiyor da. Beni sevmiyor.
benim dusuncem sabrettikce tepene çıkıyor insanlar Cnm. Bana yazik oluyor.cektiklerimi unutamiyorumBende esim icin hep oyle dusunmusumdur ama baktim ki cok kucuk seyleri dert ediyrum kendime saliverdim herseyi .. Sakin bosanmayi dusunme canm dayak.yoksa hakaret yoksa bence sabretmelisin benim kayinvalidem o kadar sikintilar cekmis kocasindan kadin sabretmis.bak.simdi cok mutlu sende sabret . ve namazlarini aksatma.kuranlarini oku namaz kilmayan kuran okumayan eve seytan bol girermis
Evet aynen esi hatali ama kimsenin huyunu degistiremez kimse hele erkekse daha zor bu durum o gelmyosa ben giderim o istemezse ben isterim her zaman bi kadinin yeri kocasinin yanidir . bu yuva kolay kurulmadi Rabbim.yikmayida nasip etmesin hic birimizeSuan neden evine gitmek istiyorsun neden gel beni al diyorsun bunu anlatmak istiyorum iste senin yerin esinin yani ha esinde mecbur seni gelip goturmeye burda esin hatali
Haklisin canim inan bana Rabbime sigin sana derdi veren Rabbimdir dermani da ondadir . hayata guzel bakmali insan herseyi dert etmemeli bak.ne guzel evladin var Allah uzun omur versin biz.de cocuk icin cirpiniyorz hic.sornlarimiz olmadi mi cokk ama ben artik esimin hareketlerine.huyuna gore hareket ediyorum ve daha.mutluyu. boylebenim dusuncem sabrettikce tepene çıkıyor insanlar Cnm. Bana yazik oluyor.cektiklerimi unutamiyorum
Allah bozmasın. Benim sanirim sabrım tükendiHaklisin canim inan bana Rabbime sigin sana derdi veren Rabbimdir dermani da ondadir . hayata guzel bakmali insan herseyi dert etmemeli bak.ne guzel evladin var Allah uzun omur versin biz.de cocuk icin cirpiniyorz hic.sornlarimiz olmadi mi cokk ama ben artik esimin hareketlerine.huyuna gore hareket ediyorum ve daha.mutluyu. boyle
Iyi de, herkes sevdigi icin gidiyor biryerlere. Bende evlenip Izmire geldim. Mecbur oldugum icin gelmedim, esimi sevdigim icin geldim. Kimse kendini mecbur hissetmiyor, gorucu usulu evlenmiyoruz sonucta dimi? Senin anlamadigin nokta burasi. Ama senin o yorumda yazim tarzin cok iticiydi. Mecbur gidecek falan demissin, tipki kaynana agziyla konusmussun, cok iticiydi, alintilamadan duramadim yani.Ayni sey erkek icinde gecerli burda kadin esinin meslegi zorunluluguyla tayin istemek zorunda kalmis yani esine bagli tayin eger kadina bagli tayin olsaydi erkekde kadinin yanina gitmeye mecburdu bu her iki taraf icinde gecerli ..aile butunlugu denilen bisey var canum etrafimazda kocasinin yanina hic gitmek istemeyen ve kocasini basibos birakan ve boyle durumda ayrilikla sonuclanan bircok evlilik var istisnalar haric..benim gorusum bu. Bende dogunun en kotu koyune istanbuldan gittim esim yanima gelemedigi icin ben gitmek zorunda kaldim esim goreve giderdi ben yalniz kalirdm cogu zaman ama ben bunu hic bir zaman koz olarak kullanmadim benim yerim esimin yani ayni sekilde esim icinde bunlar olmasi gereken seyler esinin yanina gitmeyecekte ne yapcak
Hayir imani guclu olan insanlarin.sabri.tukenmez onlar kalplerini Allaha dayamislardir sakin oyle dusunme.Rabbim buyuruyorki kurani kerimde hic kimseye yuklenemeyecegi yuku vermeyiz.emin ol bu gunlerde gececek sen sadece dua.et bu cok zor.degilAllah bozmasın. Benim sanirim sabrım tükendi
Aynen oyle canmEvet aynen esi hatali ama kimsenin huyunu degistiremez kimse hele erkekse daha zor bu durum o gelmyosa ben giderim o istemezse ben isterim her zaman bi kadinin yeri kocasinin yanidir . bu yuva kolay kurulmadi Rabbim.yikmayida nasip etmesin hic birimize
Yok canim aile butunlugu icin gitmeli demek istedim sonucta hepimiz sevdigimiz icin gidiyoruz belki msjim biraz itici gelmis olabilir nedenide ben eslerin bir arada olmasindan yanayim o yuzden mecburiyetten bahsettim..Iyi de, herkes sevdigi icin gidiyor biryerlere. Bende evlenip Izmire geldim. Mecbur oldugum icin gelmedim, esimi sevdigim icin geldim. Kimse kendini mecbur hissetmiyor, gorucu usulu evlenmiyoruz sonucta dimi? Senin anlamadigin nokta burasi. Ama senin o yorumda yazim tarzin cok iticiydi. Mecbur gidecek falan demissin, tipki kaynana agziyla konusmussun, cok iticiydi, alintilamadan duramadim yani.
Babama soylemeyi düşünüyorum. Arabayla 5 saat mesafede bir sehirde benim evim. Annemle babamla bize gitsek eşimle gorusse babam, olmuyorsa sa kızıma ev tutayim baska eve geçsin dese nasıl olur sizceCanim esinle arana bi sogukluk girmis esin seni yaninda istemiyor gibi bunun icinde bazi seyleri bahane ediyor gibi esin sana oyle dediyse sen yine de git evine esin neden boyle soyluyor nedeni ne iyce bi konus bunlar telefonla konusulcak seyler degil tlfnunu ne karistir kimlerle konusuyor ne yapiyor nasil zaman geciriyor ogren bunun icinde git zaman kaybetme
sen konus onceBabama soylemeyi düşünüyorum. Arabayla 5 saat mesafede bir sehirde benim evim. Annemle babamla bize gitsek eşimle gorusse babam, olmuyorsa sa kızıma ev tutayim baska eve geçsin dese nasıl olur sizce
Bence cok dogru dusunmussun ailenin konusmasi daha etkili olur diye dusunuyorum cunku bizde ailem araya girince hersey daha iyi yoluna giriyorBabama soylemeyi düşünüyorum. Arabayla 5 saat mesafede bir sehirde benim evim. Annemle babamla bize gitsek eşimle gorusse babam, olmuyorsa sa kızıma ev tutayim baska eve geçsin dese nasıl olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?