Kocamdan NEFRET ediyorum...

Canım benim.cok denedim. Tek çarem ayrılmak. Adam tatil falan istemiyor. Annemle zaten 4 senedir görüşmüyor. Son 2 aydir da ayri odalarda yasiyorduk zaten evdeyken bile
Canim benim.boyle.adamlar tatil.falan kabul.etmez zaten ayni sey benmde başımdaydı hic sevilmeden 5 Yil durdum yarin dava açıyorum ne kdr beklesen düzelmesini o kadar üzülürsün cunku duzelmeyecek 40 yilda gecse ayni adam olacak. Kendine yeni bir yol ciz o senden sonra donmeni isteyecek kanma ona yoluna bak artk kendi hayatına bak kendinr deger ver

Peki siz
Elbetteki. Ama nuh diyor peygamber demiyor
dE

Peki siz de ona onun gibi soğuk mu davranıyorsunuz. Eger ona karşı çok sicak ve ask doluysaniz buz gibi olun onu mutsuz edecek kadar soğuk davranın. Ama eger siz de öyle soguksaniz sıcacık olun. Esiniz basta size aşık olmamis olabilir hâlâ da olmayabilir ama bundan sonra aşık olmayacagi anlamına gelmiyor. Belki siz de aşık dgilsinizdir ve onu aşık edeyim derken siz de aşık olacaksiniz

Nasıl oluyor da, sizi sevmediğini bildiğiniz bir adamdan çocuk yapıyorsunuz?
Aranan cevap geldi !! Hamile kaldigimda yaklasik 3 bucuk sene onceydi..2013 mayısta hamile kaldim hanfendi..daha 9 aylik evliyken.. Simdi düşünüyorum beni sevmediğini. Hey ya rabbi ya resulallah.

Canim benim.boyle.adamlar tatil.falan kabul.etmez zaten ayni sey benmde başımdaydı hic sevilmeden 5 Yil durdum yarin dava açıyorum ne kdr beklesen düzelmesini o kadar üzülürsün cunku duzelmeyecek 40 yilda gecse ayni adam olacak. Kendine yeni bir yol ciz o senden sonra donmeni isteyecek kanma ona yoluna bak artk kendi hayatına bak kendinr deger ver
Cocugunuz var mı. Sizin eşiniz nasildi

Peki siz

dE

Peki siz de ona onun gibi soğuk mu davranıyorsunuz. Eger ona karşı çok sicak ve ask doluysaniz buz gibi olun onu mutsuz edecek kadar soğuk davranın. Ama eger siz de öyle soguksaniz sıcacık olun. Esiniz basta size aşık olmamis olabilir hâlâ da olmayabilir ama bundan sonra aşık olmayacagi anlamına gelmiyor. Belki siz de aşık dgilsinizdir ve onu aşık edeyim derken siz de aşık olacaksiniz
Eşim beni çoook begenerek evlendi. Görücü usuluydu ama beni cok begendigini hep söylerdi. Ne olduysa evlendikten sonra oldu..soguk da oldum olmadı. Sicak da oldum olmadı.Allah sonumuzu hayretsin insallah cnm saol

Internetten kiralik evlere bakıyorum evimi ayirayim istiyorum. 2+1 bi ev var ilana bugün koyulmus. Kızımın kresinin yaninda. Seytan diyor soyle annene babana. Gidin evi tutun. Eşyalarını da nakliyeci tut koy eve. Sonra dön memeleketine. Okullar acilinca da git kizinla 1 sene yaşa. 1 sene sonra il dışı iste cik o sehirden.
Canım boşanma durumunda mazeret tayini isteyebilirsin ailenin bulunduğu şehire tayin iznin var. Ama sadece ailenin ikamet ettiği şehire tayin isteyebilirsin

Eşim beni çoook begenerek evlendi. Görücü usuluydu ama beni cok begendigini hep söylerdi. Ne olduysa evlendikten sonra oldu..soguk da oldum olmadı. Sicak da oldum olmadı.Allah sonumuzu hayretsin insallah cnm saol

Sizi elbetteki beğeniydur. Ama begenmekle aşk çok farklı şeyler. Aşk var mı aşk

Araniyrsun bemce canm kaynanamlarla oturuyrm yapmadiklari.kalmadi iki evin temzligi yemegi herseyi kendm yaptim gorumcem kovasini cocugunu aldi geldi helsinin hizmetcisi oldum esim icin katlandim sustum bosanmaya kadar gttik lizim.icin dayanacam zamnla duzelcek dedm esim ailem sana biraeybyapmadi annenle baban seni bize karsi doldurdu dedi agza alinmayacak kufurler etri hala da ediyr hatta suandada kavgaliyiz bugunde kufur etti bende ayni kufurleri ona ettim agza alnmayacak laflar ama 5 yildir da yetti artik ben inat etrim bu evlilik duzene grcek birsekilde ha o zmna da ne sevgi kalcak ne saygi ama pes eden ben olmayacam derdin yok tadan yok kaynana yok kaynata yok birak aramasnlar brak gelmesnler ne kadar uzak o kadar iyi onlar arayva senin kidemin mi artacak esini de bunaltmissin braz bu alimgamliga bir care bul esmle ayrild.barstm hergun kVga etti amnemle badam ozur dileyecekaon barsacaksin dye baristim ama tiksiniyorum onlardan igreniyrm yaptiklari kotulukleri.unutamiyrm 11 aydr esim ailemle gorusmuyrdu hic zorlamadm bir kere bile git demedim ramazamda kendisi dedi annenlere gdelm dye bayramda da gttik bugunde babamlar cagrdi piknige gttik yani sen zirlarsan daha cok uzaklasr nefret eder sen susup beklersen kendisi de yapmasi gerekeni anlar alinganligi da brak artik oyle hemen ev ayrma bosanma olmamali bosanmak cok kolay inemli olan savasip yuvani kurtarmak kuzunu babasiz buyuymemek esine sor ne istyrsun yaz bana de semde yaz ona gonder yavas yavas duzeltin birbirinizi bak ben colde kurek cekiyrm ama cekiyrm o kuregi belko Rabbik yagdirirda yurutur kayigimi

Canim bal dunya dua uzerine kurulu sinavini duayla.surelerle atlatmaya calis evliligi kurtaran her zaman ladnlar olur bunu unutma senn kozinmvar ve bu gunler gececk bak ben sana anlatygm onca cabadan snra ayrilil yoluma girdim pismanliktan tipis tipis geri.dondum.bu seferde nasilsa bu beni.brakamaz elimim altnda algisi oluatu hic bu islerw grme bosanan insanlar cok mutlu degl ne olcak.bosanimca evlenecek misim kizin var nasil guveneceksim evlenecegn kisiye jadi.guvendin o adamin dort dortluk cikacagina inaniyr musun kimden duydun esim mukemmel otesi herguncicek alir yemegi hazrlar evi temzler utuyu camasiri halleder paramizida kazanr bende premses gbi yaaarim dyen bak yasadim biliyrm.benm kizim 1
5 yasmdaydi o zmn balkona cikip yoldam gecen adamlara baba gel dye sesleniyrdu baba gelmis dye zioliyrdu balkonda icin yamar da donusum olmaz. don evine esine surpriz yap sonra derdini sor nye byle oldugunuzu sor ne yapmani ostedgni sor sende ona kendi isteklerimi anlat snra kendini.duzelt bakalm.belki sendeki.degsikligi fadkettikce duzene grcek isten geldgnde yorgun olsanda yuzune gul gunun nasil gevti de senn icin cok endiseleniyrm de filmler al birsuru komediacera flan acim izleyn misir patlatacam.yardimci olur musin de mutfakta beraber brswyler yapmaya cals mutfaktaylem.seni col ozeldim yanima.gel de burda otur de sohbet et evin icinde hos giyin guzel soz syle uyiyacagn zaman hadi gel uyuyalm de tut elnden gotur baktn.salomda yatacak git yanima yat bakbunlari.yap ki duzelmezde bosanrsan kendini suclama yada pisman olma. Cok sanslisin kaynana kaynata yok basnda bak benm kaynanamin ne bana me anneme atmadgi iftra kalmadi ben onun yuzunden.duzeltemiyrm senin cok.buyuk sansin var birde canm 7 gun boyunca hergun 1 barsak.suya 7 insirah suresi oku icin beraner esini gordugunde yuzune ya vedud c.c ismini oku yemek.yaparken de bol bol ya vedud c.c ve kevser surelerini oku hergunde dua et Allaha ims duzelrsiniz

Herseyden once meslegin var kendi ayaklarinin uzerinde duruyorsun bu en buyuk nimetin senin bu kadar takma hersey olacagina varir..

Bunu diyen şeytan olamaz mantigindir o evi kaçırma kirala hemen
Internetten kiralik evlere bakıyorum evimi ayirayim istiyorum. 2+1 bi ev var ilana bugün koyulmus. Kızımın kresinin yaninda. Seytan diyor soyle annene babana. Gidin evi tutun. Eşyalarını da nakliyeci tut koy eve. Sonra dön memeleketine. Okullar acilinca da git kizinla 1 sene yaşa. 1 sene sonra il dışı iste cik o sehirden.

Aranan cevap geldi !! Hamile kaldigimda yaklasik 3 bucuk sene onceydi..2013 mayısta hamile kaldim hanfendi..daha 9 aylik evliyken.. Simdi düşünüyorum beni sevmediğini. Hey ya rabbi ya resulallah.

'Bir kez olsun seni seviyorum demedi evleneli. Bir kez olsun canım demedi.'
Yukarıdaki yazı konunuzun üçüncü ve dördüncü cümlesi.. Kendinizi mutsuz ettiğiniz yetmiyor gibi,bir de çocuğunuz var hemde bir kız çocuğu.. Bende birbirini sevmeyen insanların elinde büyüdüm. Zor oluyor hayata hazırlanmak, hep bir yanın eksik kalıyor. Hayatın akışını tercihlerin belirlediğini unutmayın. Eğer kafanız karışık ve yanlış kararlar almaktan korkuyorsanız - destek alın.

Boşanmalarda tayin şansınız ailenizin yanına olabiliyor diye biliyorum. (Bir arkadaşım yaşamıştı.)

nefret ediyorsunuz, ki edilmeyecek gibi değil. Ancak mesleği olan aklı başında biriyken bu adamla hala neden evlisiniz, ve neden bu adamdan çocuk? Bir insan iki olur mu? Nesine değişecek?

Back
X