Merhabalar arkadaşlar, değerli fikirlerinize cok ihtiyacim var. Babam 3 sene evvel vefat etti. Kardeşime bana ve anneme evler ve araba miras kaldı. Biz arabayi annemin uzerine yaptik. Evleri de yapacaktık ki, devir parasi cok tutunca vazgectik. Annem suan biriyle evlenmek istiyor. Kiz kardesimle biz istemiyorduk,sonradan kabullendik. Annem arabayi goturmek istiyor, kiz kadesimde asla babamin arabasına baska bir adamin binmesine izin veremeyeceğini soyluyor. Bende kiz kardeşimden yana tavir aldim. Esim ve esi de bize hak verdiler. Olaylara cok dahil olamıyorum yurt disinda yasadigim icin. Annemle esim cok iyi anlaşırlar. Annem ole duygu sömürüsü yaptıki kamerada, kardesimle benim maddiyatci oldugumu soyledi. Esimde annemin yaninda bana bagirdi sizin anneniz evleniyor siz araba derdine duymuşsunuz. Annemin yaninda bole söylemesine cok bozuldum. Ben de kiz kardesime hak verdigini hatırlatınca bağırdılar, bana ben de kiz kardeşimi baglamak istedimm birlikte karar verelim diyerek. Esim herkese baska konuştuğu ortaya çıkacak diye sinirlendi, olaylara beni karistirmayin dedi. Kiz kardesimde ilk basta karismayacsksin o zaman deyince esim bana tekme attı. Kiz kardesimde ona hakaret edince bu beni dövdü. Canima kast ediyordu resmen. Bana nasil kotu laf ettirirsin diye ceneme yumruk attı. Ağzımdan kan geldi, dislerim salladı. Annemin ilk basta onu tebrik etmediği kaldi. Neymis ben yuz bulmayacakmisim. 7 senelik evliyiz çocuğumuz yok. Normalde iyi anlaşan bir çiftiz. Ben 32 o 39 yasinda.Onu affedemiyorum. 5 gundur küsüz. Kendimi bir odaya kapattim. Turkiyeye ucuslar kapali oldugu icin gelemiyorum.Ozurler diliyor. Cicekler,şiirler bırakıyor kapıya. Fakat ben gururuma yediremiyorum. ayrılmalı miyim? Yoksa affetmeli mi?
Son düzenleme: