Kocamdan siddet gördüm

Merhabalar arkadaşlar, değerli fikirlerinize cok ihtiyacim var. Babam 3 sene evvel vefat etti. Kardeşime bana ve anneme evler ve araba miras kaldı. Biz arabayi annemin uzerine yaptik. Evleri de yapacaktık ki, devir parasi cok tutunca vazgectik. Annem suan biriyle evlenmek istiyor. Kiz kardesimle biz istemiyorduk,sonradan kabullendik. Annem arabayi goturmek istiyor, kiz kadesimde asla babamin arabasına baska bir adamin binmesine izin veremeyeceğini soyluyor. Bende kiz kardeşimden yana tavir aldim. Esim ve esi de bize hak verdiler. Olaylara cok dahil olamıyorum yurt disinda yasadigim icin. Annemle esim cok iyi anlaşırlar. Annem ole duygu sömürüsü yaptıki kamerada, kardesimle benim maddiyatci oldugumu soyledi. Esimde annemin yaninda bana bagirdi sizin anneniz evleniyor siz araba derdine duymuşsunuz. Annemin yaninda bole söylemesine cok bozuldum. Ben de kiz kardesime hak verdigini hatırlatınca bağırdılar, bana ben de kiz kardeşimi baglamak istedimm birlikte karar verelim diyerek. Esim herkese baska konuştuğu ortaya çıkacak diye sinirlendi, olaylara beni karistirmayin dedi. Kiz kardesimde ilk basta karismayacsksin o zaman deyince esim bana tekme attı. Kiz kardesimde ona hakaret edince bu beni dövdü. Canima kast ediyordu resmen. Bana nasil kotu laf ettirirsin diye ceneme yumruk attı. Ağzımdan kan geldi, dislerim salladı. Annemin ilk basta onu tebrik etmediği kaldi. Neymis ben yuz bulmayacakmisim. 7 senelik evliyiz çocuğumuz yok. Normalde iyi anlaşan bir çiftiz. Ben 32 o 39 yasinda.Onu affedemiyorum. 5 gundur küsüz. Kendimi bir odaya kapattim. Turkiyeye ucuslar kapali oldugu icin gelemiyorum.Ozurler diliyor. Cicekler,şiirler bırakıyor kapıya. Fakat ben gururuma yediremiyorum. Ilk dayakta ayrılmalı miyim? Yoksa affetmeli mi?
Ayrılmaya çok karşıyım ama şiddet varsa kesinlikle olmaz bir defa yapan hep yapar... Tekme, yumruk bunlar çok ağır şeyler... 👎👎👎

Eşin zıvanadan cikmis resmen.Anneni de cok hatali buldum.Esinin bu meseleye bu kadar karismasini fa.Onun da dişleri sallansin yumruk yiyip resmen hayvanlasmis diyeceğim .Hayvanlar yapmaz bunu

Merhabalar arkadaşlar, değerli fikirlerinize cok ihtiyacim var. Babam 3 sene evvel vefat etti. Kardeşime bana ve anneme evler ve araba miras kaldı. Biz arabayi annemin uzerine yaptik. Evleri de yapacaktık ki, devir parasi cok tutunca vazgectik. Annem suan biriyle evlenmek istiyor. Kiz kardesimle biz istemiyorduk,sonradan kabullendik. Annem arabayi goturmek istiyor, kiz kadesimde asla babamin arabasına baska bir adamin binmesine izin veremeyeceğini soyluyor. Bende kiz kardeşimden yana tavir aldim. Esim ve esi de bize hak verdiler. Olaylara cok dahil olamıyorum yurt disinda yasadigim icin. Annemle esim cok iyi anlaşırlar. Annem ole duygu sömürüsü yaptıki kamerada, kardesimle benim maddiyatci oldugumu soyledi. Esimde annemin yaninda bana bagirdi sizin anneniz evleniyor siz araba derdine duymuşsunuz. Annemin yaninda bole söylemesine cok bozuldum. Ben de kiz kardesime hak verdigini hatırlatınca bağırdılar, bana ben de kiz kardeşimi baglamak istedimm birlikte karar verelim diyerek. Esim herkese baska konuştuğu ortaya çıkacak diye sinirlendi, olaylara beni karistirmayin dedi. Kiz kardesimde ilk basta karismayacsksin o zaman deyince esim bana tekme attı. Kiz kardesimde ona hakaret edince bu beni dövdü. Canima kast ediyordu resmen. Bana nasil kotu laf ettirirsin diye ceneme yumruk attı. Ağzımdan kan geldi, dislerim salladı. Annemin ilk basta onu tebrik etmediği kaldi. Neymis ben yuz bulmayacakmisim. 7 senelik evliyiz çocuğumuz yok. Normalde iyi anlaşan bir çiftiz. Ben 32 o 39 yasinda.Onu affedemiyorum. 5 gundur küsüz. Kendimi bir odaya kapattim. Turkiyeye ucuslar kapali oldugu icin gelemiyorum.Ozurler diliyor. Cicekler,şiirler bırakıyor kapıya. Fakat ben gururuma yediremiyorum. Ilk dayakta ayrılmalı miyim? Yoksa affetmeli mi?
Anneniz koca meraklısı bir kadın. Şiddet uygulayan adamı ben asla sevemem asla.. Biter benim için..

Darp raporu almadim aklima da gelmedi sok gecirdim ve 5 gün geçti aradan. Buradaki polisler cok ilgili değil yabancilara ozellikle. Burda siginabilecegim kimsem yok. Maddi imkanın da yok. Herseyi kendi ustune yapip burada evliligi tescil ettirmedi. Turkiyede evlenmiştik. Buranin kanunlarinda pek bir hük mü yok. Anneme gereken cevabi verip iletişimini kestim

Türkiye’de evlenmiş olsanız da orada oturum izniniz olduğuna göre evliliğiniz ordaki sisteme de işlenmiştir muhtemelen.
Kadınlara yardım eden bir kuruluş mutlaka vardır, belki siz bilmiyorsunuzdur. Ben olsam Türkiye Büyükelçiliğini arayıp yardım isterdim. Benzeri başıma geldi, 15 gün tek kelime konuşmadan kapımı kilitleyip yattım aynı evin içerisinde. İş yok güç yok tek bir akraba-tanıdık yok, kış soğuk... göçmen olmanın verdiği özgüvensizlik... Ben korkudan titrerken onun içerden horlama veya komedi videolarına gülme sesi geliyordu. Şuan kabus gibi geliyor neden katlandıysam. Bitti sayılır çok şükür.

Burdan bir avukatla iletisime gectim. Ve kocam buranin da vatandasi 20 senedir burada.
Fark etmez siz de oradan devlet koruması alır, kurtulursunuz. Bir video var. Çocuk gelin diye Almanya ya gelen sonradan boşanıp eğitim gören bir kadının hikayesi. Hayattan vazgeçmeyin

Benim oturumum gecen sene cikti. Daha once vize ile yasiyordum. O zaman otomatikman evlilik tescil edilmis midir? Oleyse islemleri baslatabilirim fakat avukat neden apostil istedi acaba?

Ölmek istemiyorsan ayrıl. Ya da kendisi bir akıl hastanesine yatmayı kabul ediyorsa.

Anneniz rahatladı mi merak ettim sogdumu biryerleri . Ve eşiniz niye karışıyor işinize buna niye müsade ediyorsunuz . Bosanin gitsin birikimim yok demeyin babanız size yapacağı iyiliği yapıp gitmiş . Elinile annenize devretmediginiz iyi olmuş . Yerinizde olsam annenizle bir daha görüşmem ... Net!

Kim bilir babası bilse ne çok üzülürdü. Gerçekten çok çok üzüldüm. Nefret ediyorum böyle erkeklerden.

cok uzuldum yasadiklariniza..

yerinizde olsam geri adim atmam, yaptiginin cezasini cektirir, ceker giderim.

sinirine hakim olamiyor, kontrolden cikiyormus-mus .. e o zaman her sinirlendigimizde birbirimizin, coluk cocugumuzun, komsunun, bakkal amacanin cenesini kiriverelim...
o isler oyle olmuyor iste, gucu ancak size yetmis.. pislik adam.. elleri kirilsin

Dönün memlekete. Bazı şeylerin affı yoktur. Babanızdan miras kalmış. Maddi olarak desteğiniz var.
Annenize gelince neyse...
Bir araba yüzünden bir sürü üzüntü yaşadınız. Keşke satıp üçe bölelim denseydi.
Ayrılın. Yapamam diyorsanız sürüm sürüm süründürmeden barışmayın.
O mesajları, çiçekleri kıvırıp kıvırıp kapının önüne koyun o mesajı anlar.

Hanim Canim bembeyaz Karim. Kurbanin olam bu kuslugu bitirem da 6 gun oldu. Mevlam muslumanin bile 3 gunden fazla kus kalmasini yasaklarken eslerin kuskalmasi hec dogru degil. Son yazdigi mesaj okumuyormus gibi yapiyorum. Ya bunlar herseyi ne kadar basite aliyor .

Bir kere el kaldırmıştı tokat atmisti hamileligimin basinda hemde gunler sonra affetmistim ne yeminler ne sevgi sozleri ooo kandim bir daha olmayacagina sonra doğuma yakin bir kavga da şiddet gördüm bosaniyoruz bir kere yapan bir daha yaparmis acı tecrubeyle ogrendim siz de tecrube etmeyin tekrardan...

Doktora yapmis biri diplomali, egitilmemis öküz. Gerci hayvanlara hakaret oluyor. Hayvan olan bunu yapmaz. Hala gozumun onunden gitmiyor o sahne

Ayrılın. Devamı gelmesin. Bildiğin öldüresiye dövmüş. Artık bunun ilki sonu olmaz.

Türkiye’de evlenmiş olsanız da orada oturum izniniz olduğuna göre evliliğiniz ordaki sisteme de işlenmiştir muhtemelen.
Kadınlara yardım eden bir kuruluş mutlaka vardır, belki siz bilmiyorsunuzdur. Ben olsam Türkiye Büyükelçiliğini arayıp yardım isterdim. Benzeri başıma geldi, 15 gün tek kelime konuşmadan kapımı kilitleyip yattım aynı evin içerisinde. İş yok güç yok tek bir akraba-tanıdık yok, kış soğuk... göçmen olmanın verdiği özgüvensizlik... Ben korkudan titrerken onun içerden horlama veya komedi videolarına gülme sesi geliyordu. Şuan kabus gibi geliyor neden katlandıysam. Bitti sayılır çok şükür.

Kurtulmaniza sevindim

Back
X