Kocamdan soğudum..

ikizler burcumu? genelde onlar çift karakterli oluyor. babamdan biliyorum. ben çekemem böyle birini çekene helal olsun.
Ah bacim hic sorma o ikizler burcu illetine ben tutuldum bennnn dehset biseyler cift karakter omrumu yedi...duzelmiyolarda anam

Meslek lisesi mezunu canim bi yere gidiyor gitmedim diyor ben yakalayinca da ne var diyor baska sekilde uste cikiyor
Kendi içinde bir eziklik yaşayıp bunu sizi ezmeye çalışarak kapatmaya çalışıyor sanırım.

Güzellikle konuşmayı deneyin; bu olanlara anlam veremediğinizi, böyle giderse birbirinize yabancılaşağınızı anlatın. Saygı, sevgi ve güvenin öneminden dem vurun. İnşallah düzelir.

Canim oyle konusulacak biri degil ki ben bunlarin onemini anlatsam hemen savunmaya gecer yok oyle degil soyle diye o yuzden vazgectim susmak en guzeli diye dusunuyorm

denizlililili nin yaptığını yap.

Dört ay bile olmadi canim ama evlendigime evlenecegime pismanim valla ne kadar olumlu yaklasmak istesem o kadar nefret dolu
her şeyi idare et derdim ancak yalancı insan idare edilmez.
çünkü güvenilmez. e güvenilmez insana sevgi saygı da duyulmaz.

bu evlilik sürmemeli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…