Yapmayacam Rabbimde hayirli zamanda bir evlat nasip etsin insallah bu cocugumu da sevmezYalan soyleyen ve merhametsiz insanla yapamazdim ben. Ilk aradigim 2 ozellik.. cocuk yapmayin
Tesekkurler canmöyle bir anlatmışsınız ki adamı tanımadan itti! Allah yardımcınız olsun
belli zaten dengesizligindenYok canim terazi dengesinden anlayabilirsin
Kullaniyorm tatlim insallah ona ragmen olmaz atama bekliyorm artik ne zaman gelirseadet olunca eczaneden dogum kontrol hapı al başla bu adamdan çocuk yapma ,
ve acil işine başla
Kullaniyorm tatlim insallah ona ragmen olmaz atama bekliyorm artik ne zaman gelirse
Ah bacim hic sorma o ikizler burcu illetine ben tutuldum bennnn dehset biseyler cift karakter omrumu yedi...duzelmiyolarda anamikizler burcumu? genelde onlar çift karakterli oluyor. babamdan biliyorum. ben çekemem böyle birini çekene helal olsun.
Kendi içinde bir eziklik yaşayıp bunu sizi ezmeye çalışarak kapatmaya çalışıyor sanırım.Meslek lisesi mezunu canim bi yere gidiyor gitmedim diyor ben yakalayinca da ne var diyor baska sekilde uste cikiyor
düzelmez babam ve kardeşimden biliyorum ikiside ikizler.Ah bacim hic sorma o ikizler burcu illetine ben tutuldum bennnn dehset biseyler cift karakter omrumu yedi...duzelmiyolarda anam
İsin komik tarafi kizimda ikizler burcu oldu ..oda babasi gibi ..basimi nerelere vuramdüzelmez babam ve kardeşimden biliyorum ikiside ikizler.
Canim oyle konusulacak biri degil ki ben bunlarin onemini anlatsam hemen savunmaya gecer yok oyle degil soyle diye o yuzden vazgectim susmak en guzeli diye dusunuyormKendi içinde bir eziklik yaşayıp bunu sizi ezmeye çalışarak kapatmaya çalışıyor sanırım.
Güzellikle konuşmayı deneyin; bu olanlara anlam veremediğinizi, böyle giderse birbirinize yabancılaşağınızı anlatın. Saygı, sevgi ve güvenin öneminden dem vurun. İnşallah düzelir.
valla nereye vurursan vur olan başına oluyorİsin komik tarafi kizimda ikizler burcu oldu ..oda babasi gibi ..basimi nerelere vuram
Kizlar benim eşim çok yalan söylüyor cok kinci nefret dolu ve nerdeyse beni kendine rakip goruyo surekli elestiriyor surekli kendi hakli bi guler yuz yok samimi sevgi yok daha cok yeniyiz ama o nisanliliktaki adam hic yok varsa yoksa senin annen soyle baban boyle siz bana sunu yaptiniz bunu yaptiniz ayrilmak isteyip evi terkettim agladi zirladi getirdi gene aynisi koynuna girmek istemiyorm hic bir seyine inanmiyorm guvenmiyorm inanilmaz yalan soyluyor ve cok ukala en kotusu de konusmayi bilmiyor sohbet edemiyoruz herseye bagiriyor yada beni kucumsuyor universite mezunu oldugum icin bile kucumsedi dusunun sevemiyorm artik sessizce yasamak geliyor icimden hic konusmadan biliyorm yanlis ama artik biktim su kisacik zamanda hayat enerjim bitti sesini bile duymak istemiyorm bosanmak istiyorm bu defa da intiharlar intiharlar kendini saga sola carpiyor yemiyor icmiyor sastim kaldim akil verin ya nolur ne yapim ben bu adamla
her şeyi idare et derdim ancak yalancı insan idare edilmez.Dört ay bile olmadi canim ama evlendigime evlenecegime pismanim valla ne kadar olumlu yaklasmak istesem o kadar nefret dolu
Duzelmiyor degil miBoşan. Düzelir diye beklemek vakit kaybı.
Haklisin ve bu benimde hakli oldugumu gosteriyorher şeyi idare et derdim ancak yalancı insan idare edilmez.
çünkü güvenilmez. e güvenilmez insana sevgi saygı da duyulmaz.
bu evlilik sürmemeli bence.
Hemen bakiyorm sayfasinadenizlililili nin yaptığını yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?