- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Böyle ayıların kapatıldığı bir yer yok halihazırda :) ya tutup hastaneye götürecek ,tedavi sonrası davranışlarını gözlemleyip ona göre davranacaksın yada boşanıp nefes aldığını hissedeceksin .. bence ikinci şık daha uygun .. bazı evciller insanı hayattan soğutuyor ..yalnız dört ayaklı olanlarına can kurban ..Kizlar benim eşim çok yalan söylüyor cok kinci nefret dolu ve nerdeyse beni kendine rakip goruyo surekli elestiriyor surekli kendi hakli bi guler yuz yok samimi sevgi yok daha cok yeniyiz ama o nisanliliktaki adam hic yok varsa yoksa senin annen soyle baban boyle siz bana sunu yaptiniz bunu yaptiniz ayrilmak isteyip evi terkettim agladi zirladi getirdi gene aynisi koynuna girmek istemiyorm hic bir seyine inanmiyorm guvenmiyorm inanilmaz yalan soyluyor ve cok ukala en kotusu de konusmayi bilmiyor sohbet edemiyoruz herseye bagiriyor yada beni kucumsuyor universite mezunu oldugum icin bile kucumsedi dusunun sevemiyorm artik sessizce yasamak geliyor icimden hic konusmadan biliyorm yanlis ama artik biktim su kisacik zamanda hayat enerjim bitti sesini bile duymak istemiyorm bosanmak istiyorm bu defa da intiharlar intiharlar kendini saga sola carpiyor yemiyor icmiyor sastim kaldim akil verin ya nolur ne yapim ben bu adamla
Böyle ayıların kapatıldığı bir yer yok halihazırda :) ya tutup hastaneye götürecek ,tedavi sonrası davranışlarını gözlemleyip ona göre davranacaksın yada boşanıp nefes aldığını hissedeceksin .. bence ikinci şık daha uygun .. bazı evciller insanı hayattan soğutuyor ..yalnız dört ayaklı olanlarına can kurban ..
İsin komik tarafi kizimda ikizler burcu oldu ..oda babasi gibi ..basimi nerelere vuram
Merhaba :)Hemen bakiyorm sayfasina
Aman keske benimkiler de 10da katilsalarmis hatta hic gelmeselermis. Gelip olay ckarttilar dugunumun icine ettiler..ustelik,tum masraflarinim esime ait oldugu dugun...kendileri 5kurus hatcamamisti ve gelipmahvedip gittiler..Keşke işini birakmasaydin birde ailen istemiş sonuçta artık buna yapacak birşey yok geçti bitti 1 ay içinde düğün yapabilmek pek de kolay değil sonuçta insanlar masraf yapıyorlar kolay değil ki ben eşimin ailesinin yaptıklarını ilk aylar çok taktım evimde huzurum kalmadı şimdi dalga geçiyorum artık ama yaptığıma pişmanım belki oda öyle bir duyguya girer nebilim ama her defasında yüze vurmak pek hoş değil gerçekten abur ay içinde nasıl dugun yapacaktı ailen bnm ailem bilezik istemedi şerefine kalsın dedi 4 bilezik geldi şaka gibiydi kendi kızı evlenirken gorucem diyorum şimdi eşime bana ne yapıldıysa bn de onu yaparım diyor eşim de artık anladı ailesini yine senin ailen düğüne ortasında katılmadılar dimi benim kınama 10 da geldiler şaka gibiydi napayim şimdi boğazina mı atliyim ir kaç ay daha idare etmeye çalış istersen
Aman keske benimkiler de 10da katilsalarmis hatta hic gelmeselermis. Gelip olay ckarttilar dugunumun icine ettiler..ustelik,tum masraflarinim esime ait oldugu dugun...kendileri 5kurus hatcamamisti ve gelipmahvedip gittiler..
Hayir. Daha beter olur. Hele cocuktan sonra... nasilsa artik cocuk var gidemez diye daha beter olur...esin saglikli bir ruh haline sahip degil. Kisiliginde sorun var daha dogrusu. Ezik, asagilik kompleksi var ve bunu senin ustunde kusuyor. Kendi ezikligini bastirmak icin seni asagiliyor. O srnin seviyene cikamayacagi icin seni kendi seviyesine indirdigini saniyor asavilayarak. Giderek daha beter olur. Daha fazla sayginizi yitirmeden bosanin.Duzelmiyor degil mi
Yalanin saygisizligin burcla alakasi yok. Ikizler burcu dengesiz yalanci denek degil. Esinizin karakter olarak sıkıntıları var bence. Oturun sakince derdinizi anlatin. Kavga etmek yerine yalanini yakalayinca ertesi gun ben yalan soylemini istemiyorum biyle iliski yurutemen deyin. Siz sabır gösterip dogru yolu anlatmaktan baska çareniz yok evlilik daha yeni. Ana sorunlar sanki kişinin karalterinden kaynaklanıyor. Bence duzeltneyi deneyin. Şahsi görüşüm de cok zor düzeleceği.Meslek lisesi mezunu canim bi yere gidiyor gitmedim diyor ben yakalayinca da ne var diyor baska sekilde uste cikiyor
Ben şu ailelerin altın isteme olayındam aşırı irrite oluyorum ya. Evleniyosunuz arkadaşım iş ortaklığına mı giriyorsunuz dimi ama.. Her neyse tabi ben biliyorum ki bunu düşünenler olarak azınlıktayız. Sonuçta Türk adeti gibi bişey olmuş artık bu. Kocandan evlendikten sonra istemediler ya önce istediler. Oda hoşuna gitmediyse evlenmeseydi. Boşanma hemen bence. Aile için edilen kavgalardan sonrasında çok pişman olursunuz. Ama yalanlarına dikkat et. İşte o en tehlikelisi.Kizlar benim eşim çok yalan söylüyor cok kinci nefret dolu ve nerdeyse beni kendine rakip goruyo surekli elestiriyor surekli kendi hakli bi guler yuz yok samimi sevgi yok daha cok yeniyiz ama o nisanliliktaki adam hic yok varsa yoksa senin annen soyle baban boyle siz bana sunu yaptiniz bunu yaptiniz ayrilmak isteyip evi terkettim agladi zirladi getirdi gene aynisi koynuna girmek istemiyorm hic bir seyine inanmiyorm guvenmiyorm inanilmaz yalan soyluyor ve cok ukala en kotusu de konusmayi bilmiyor sohbet edemiyoruz herseye bagiriyor yada beni kucumsuyor universite mezunu oldugum icin bile kucumsedi dusunun sevemiyorm artik sessizce yasamak geliyor icimden hic konusmadan biliyorm yanlis ama artik biktim su kisacik zamanda hayat enerjim bitti sesini bile duymak istemiyorm bosanmak istiyorm bu defa da intiharlar intiharlar kendini saga sola carpiyor yemiyor icmiyor sastim kaldim akil verin ya nolur ne yapim ben bu adamla
Allah razi olsun ..delirmemek icin gormezlikten geliyorm artik herseyiKendini duvarlara vuran, intihar etmekle ajitasyon yapan erkek mide bulandırıcı!
Allah sabır versin size
Evlenene kadar hersy cok guzel di ne istersen iste guzel gelinim hakkin diyordu kaynana :)Ben şu ailelerin altın isteme olayındam aşırı irrite oluyorum ya. Evleniyosunuz arkadaşım iş ortaklığına mı giriyorsunuz dimi ama.. Her neyse tabi ben biliyorum ki bunu düşünenler olarak azınlıktayız. Sonuçta Türk adeti gibi bişey olmuş artık bu. Kocandan evlendikten sonra istemediler ya önce istediler. Oda hoşuna gitmediyse evlenmeseydi. Boşanma hemen bence. Aile için edilen kavgalardan sonrasında çok pişman olursunuz. Ama yalanlarına dikkat et. İşte o en tehlikelisi.
Ugrasmayacagim kaybedecek olan kendisi o duzelsin ben kendim gibi oldukca mutluyum canim cunku ben cabaladikca o inatlasiyor beni degistirmeye calisma diyor kanepede sigara icip haliya kul dokerken ve ben bel fitigiyken hic ugrasamam canim valla naparsa yapsinYalanin saygisizligin burcla alakasi yok. Ikizler burcu dengesiz yalanci denek degil. Esinizin karakter olarak sıkıntıları var bence. Oturun sakince derdinizi anlatin. Kavga etmek yerine yalanini yakalayinca ertesi gun ben yalan soylemini istemiyorum biyle iliski yurutemen deyin. Siz sabır gösterip dogru yolu anlatmaktan baska çareniz yok evlilik daha yeni. Ana sorunlar sanki kişinin karalterinden kaynaklanıyor. Bence duzeltneyi deneyin. Şahsi görüşüm de cok zor düzeleceği.
Allah vermedigi surece asla cocuk istemiyorm zaten canim bebegimle ortada kalirim biliyorum gelen giden ezerHayir. Daha beter olur. Hele cocuktan sonra... nasilsa artik cocuk var gidemez diye daha beter olur...esin saglikli bir ruh haline sahip degil. Kisiliginde sorun var daha dogrusu. Ezik, asagilik kompleksi var ve bunu senin ustunde kusuyor. Kendi ezikligini bastirmak icin seni asagiliyor. O srnin seviyene cikamayacagi icin seni kendi seviyesine indirdigini saniyor asavilayarak. Giderek daha beter olur. Daha fazla sayginizi yitirmeden bosanin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?