Kocamdan soğudum

Şikayet etseydim ne olacaktı annem yine yanına almıycaktı ve ben sığınma evinde yada çocuk esirgeme kurumunda kalacaktım oda bi süre peki ya sonra
En azından ondan kurtulacaksın hiç bişi için geç değil iş bulup çalışabilirsin ve o adam sana yaptıklarının bedelini ödemiş olacak

Annenin evine yakın bir yerde, böyle part time, yarı zamanlı iş bulsan, annenin evinde kalsan böyle bir şansın olur mu? Boşanma işi zor, ailen kabul etmez. Ama evli halinle çalışıp, maaşından da biraz kendi ailene verirsen sıkıntı çıkmayabilir. En azından anne baba yanında biraz kafan rahat eder. Para biriktirirsin az biraz.
Evli değil nikah yok imam nikahıyla yaşıyor

Kadın sığınma evine git. Bak hiçbir yasal güvencen yok bu adamdan zaten. Resmi nikahın yok bir kere. Yarın sana hadi yallah dese hatta çocuğu da atsa ne kendin için, ne çocuğun için hiçbir şey talep edecek durumda değilsin. Sığınma talep et ailen destek olmuyorsa.

Uzun süredir birlikte olmuyoruz ama oğlumun velayeti onda reşit olmadığım için babasına verildi ve resmî nikahımız yok

Çocuk kreşe başlarken evraklarda soyadlarımız farklı olmasın bahanesi ile kısa zamanda nikah kıy. Gerekli evrakları kendin hallet. Onu sadece imzayı götür.

Ailene ne demek lazım hiç bilmiyorum söylenecek çok şey var ama susuyorum saygımdan tamam bir hata yapmışsın ama bedeli seni öldürmesi mi olmalı yani sonu bunu gösteriyor

Ah ah istismar bu yavrum ailen keşke peşine düşseymiş. Neyse olan olmuş. Sakın hamile kalma. Ailene yalvarsan yakarsan gitsen. Okuluna devam etsen açıktan falan. Çok küçüksün. Bak ben devlet memuruyum bşr sürü evli çocuklu kadınlar çatır çatır atanıyor. Sen de onlardan biri olabilirsin.

Resmî nikahınız yokmuş mahkeme ile uğraşmayacaksınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 şükür buna
Babanne vs bakıyor mu çocuğa bakan olmaz mı siz ise girip çalışsanız zaten bu adamla evli değilsiniz

Henüz cok küçüksün sen çocuksun daha anne olduğunda canım benim..
Hayatını kurman lazım eline iş lazım para lazım madem velayet babada bir şekilde bakabilir mi ki aldı velayeti..
Şimdilik baba babaannede kalsa çocuğun o sırada sende çalışsan birikim yapsan 1-2 yıla düzen kurup çocuğunu alsan of of

Merhaba ben 19 yaşındayım 16 yaşında cahilliğimle bir ilişki yaşadım ilgisizliğim yüzünden eşimin sözlerine aşık olmuştum ama sadece sözlerine ve gitmesin den çok korkuyordum bir gün bana yaklaşmaya çalıştı ve ben geri çekildim oda durdu ama o gün sonra bana soğuk davranmaya başlamıştı bende onu kaybetmemek için birdahaki buluşmamızda geri çekilmemiştim ve ilişkiye girdik o benim ilkimdi ama ben onun değildim ve kendimi çok kötü hissetmiştim ama hala onu seviyordum bi kaç gün sonra bu tekrar yaşandı ve ben hamile kaldım hamile olduğumu 3.ayında öğrendim o kadar cahildim ki hamile kalabileceğim aklımın ucuna gelmezdi ve hiç reglimi takip etmemiştim ben hamile olduğumu öğrendiğimde ona karşı sevgim bitmişti ben aldırmak istedim ama yapamadım sonra biz evlendik kaçtım annem biliyordu fakat babam bilmiyordu annemde beni zaten silmişti sonra ailesiyle bi ton şey yaşadık ben hamileliğim boyunca ağladım ağladım kimse görmedi sonra oğlum dünyaya geldi ve eşim beni görmüyordu önceden ilgiliydi ama artık yoktu sadece oğlum vardı onun hayatında sürekli işime karışıyor sürekli azarlıyor sürekli sinirli oğlum 3 yaşında ve eşim hala aynı ailem de biliyor ama sabret diyor peki nereye kadar sabredeceğim en ufak şey için bana vuruyor beni azarlıyor sadece yatakta karısı olduğum aklına geliyor ama seni seviyorum diyor o kadar boş ki artık bu laf benim için ondan iliklerime kadar nefret ediyorum
Abi sevmeyin yaa siktiredin böyle erkekleri az önce yine kadına şiddet ile ilgili haber okudum çok doluyum çok. Onun sana vurmasına müsaade etme. Herşey olabilir tartışma uyuşmazlık ama şiddet varsa o adam istediği kadar sana yatakta sevdiğini söylesin boş. En yakın zamanda Allah kurtarsın

Onun tarafından bakabilecek biri yok annesi yaşlı abları kendi çocuklarına zor bakıyor kimse bakmaz benim oğluma

Babamla aram iyi değil annemle de iyi o çalışıyor benim oğlum biraz yaramaz atıp kırma huyları çok anneme gittiğim zaman ne zaman gideceksin evde diye söylüyor benim üzüldüğümü görünce de şaka yaptığını söylüyor yani ben annemin evine sığamam

Of Allah'ım ne biçim anneler varmış. Kendi doğurduğu zor durumdaki çocuğuna tahammül edemiyor. Gerçekten bu dugurup sahip çıkmayan insanları anlamıyorum. Madem zor durumdaki çocuğunuza sahip çıkmayacaksınız ne diye anne baba oluyorsunuz diye sormak istiyor insan. Sanırım bazı kadın ve erkekler sadece üreme iç güdüsünü gerçekleştirmek için çocukları dünyaya gittirip sahip çıkmıyor.

Onun tarafından bakabilecek biri yok annesi yaşlı abları kendi çocuklarına zor bakıyor kimse bakmaz benim oğluma
Önce iş bulun, sonra çocuğunuzu kreşe verin ve çalışmaya başlayın.
Kazancınızın bir kısmı aile evine girerse sizi alırlar, bi daha da bu ayının yüzüne bakmayın artık.

Ah ah istismar bu yavrum ailen keşke peşine düşseymiş. Neyse olan olmuş. Sakın hamile kalma. Ailene yalvarsan yakarsan gitsen. Okuluna devam etsen açıktan falan. Çok küçüksün. Bak ben devlet memuruyum bşr sürü evli çocuklu kadınlar çatır çatır atanıyor. Sen de onlardan biri olabilirsin.

16 yaşında dogum yapmışsınız. Bu kayıtlara düşmüştür. Allah bunun peşine düşmeyen yetkilileri bildiği gibi yapsın. Göz göre göre harcanmışsınız. Keşke çocuk esirgemeye gönderilseydiniz. Oradan çıkınca memur olma hakkı oluyor diye biliyorum. Buna göz yumulmamasi gerekiyordu. Eğitim durumunuz nedir? En azından lise diploması edinmeniz gerek. El yatkınlığınız varsa güzellik üzerinden ilerleyebilirsiniz aslında. Yavaş yavaş ayaklanmanız lazım.

Kıyamam ya, Allah yardımcın olsun. O yaşlarda insan bilemiyor bazen gerçekten. Ama koca 23 yaşındaki adam bunu nasıl yapar aklım almıyor malum yeri kırılasıca. Gencecik kızın hayatını mahvetmiş. İş bulup annenizin evine geçseniz annenize de para verseniz belki destek olmaya yanaşacaktır eve ortak para giriyor vs diye düşünerek olmaz mı?

Back
X