Zaten ben onu hazmedemiyorum.. kendimi o açıdan kirlenmiş gibi hissediyorum... eşime dedim siz ikiniz benim attığım tırnak olamazsınız... o kadar ağrıma gidiyorki ben uzun olmasın sıkılmayın diye kısa anlattım yoksa eşimle çok tartıştım zamanında ben kendimi böyle seviyorum Rabbım beni kimseye muhtaç etmiyor elim ayağım tutuyor çok şükür dedim... o bana bunları söylediğinde susmadım yaniKpcanın senden önce yaşadığı ilişkilere takılman manasız (yalan söylemesi sorun) da senin soğuman için asıl neden seni rencide etmesi olmalıydı. Kendinize hiç mi saygı duymuyorsunuz ?
Kirlenmiş derken dedim ya benden önce 4 sene biriyle beraber olmuş ben onunla biz birbirimizin ilkiyiz sanarken o herşeyi yaşamış.... yani ben cinsel ilişkide kaçıncıyım.. bide bekarken temiz bir kızla evlenmek istemiş... benim daha önce biriyle beraber oldunmu dememim sebebi bu. Bana anlasaydı kabul etmeyeceğimi çok iyi biliyordu...Baştan sormuşsun, yalan söylemiş. Senden öncesini eğer sormasaydın seni ilgilendirmez derdim ama..
Vücudunla ilgili yaptığı yorumlar korkunç ve çok üzücü. Seven bir erkeğin yapacağı davranış değil bu. Üzgünüm bile bile lades olmuş. Nişanlıyken de yapmış bunu, evlenince bir anda değişmesini mi bekledin ki?
Ayrıca kullanılmış, kirlenmiş kelimeleri çok çirkin. İsteyerek yaşamışsın, neden kirlenmiş oluyorsun?
Çocuk yapma bu adamdan, genceciksin. Aklını başına alıp yoluna bak.
Ben hiç günah işlemiyorum demedim. Hatalar insanlar içindir. Rabbım günahlarımızı affetsin... sadece bana çok ağır geliyor eşime çok güveniyordum ve onu çok seviyordum. Nişanlıyken birşeyler yaşadığım cinsel ilişkiye girdiğim anlamına gelmiyorDindarlar günah işleyemiyor mu bacım?
Her nişanlı bir şeyler yaşamıyor. Hafızlık yapıyormuşsun yani sende dindarsın ama bak olanlar olmuş.
Geçmişi geçmişte bırak kocanla iyi olmak istiyorsan.
Sana hakaret etmesine izin verme.
Çok saçma senden önce olan bi durum çünkü bu kadar takılmana gerek yok ki asıl takılacağın yer senin seninle ilgili manipüle etmesi küçük
Doğru söylüyorsun.Eşinizdan daha çok kendinizi sevmelisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?