Bir güzellik uzmanı olarak,pcos tedavisi bitmeden lazer dahi yaptırsan bir fayda göremezsin.Şahsen bana gelen danışan pcos tedavisi görüyorsa ona işlem yapıp,umut vermem.Önce onu hallet..Kocanın geçmişte yaptığını sormasan iyiydi ama olmuş bir kere.Evli bir kadınla ilişki olmuş,ve bu doğru birsey değil.Bir yorum da temiz bir kız istiyordu,yazmissin,neye göre kime göre.Keske temizlik sadece bakır veya bakirelikle olsaydı.Ne yapacağın midene bağlı artık,soğudum diyorsun.Biz ne desek boş karar seninArkadaşlar, ben 24 yaşındayım 4 senelik evliyim. Pcos hastasıyım tüylenme problemim var 19 yaşımda tüp mide ameliyat oldum 60 kilo verdim ve vücudumda ister istemez sarkmalar oldu maalesef. Eşimle tanıştık ona çok güvendim çok samimi geldi. Ben buna sevgili ve nişanlıken daha önce biriyle beraber oldunmu dedim hayır dedi. Biz sevgiliyken bana sürekli yüzümde tüyler çıktığı için (ister istemez belli oluyordu aldırsamda sen hiç kuaföre gitmiyormusun dedi) konuşmaya başladıktan 2 ay sonra nişanlandık maalesef her nişanlı gibi bizde birşeyler yaşadık vücudumu eleştirdi yaşlı vücudu gibi dedi. Senin neden buran böyle falan diye her fırsatta eleştiriyordu. Ben buna ayrılalım dedim yok dedi. Evlendik bu yine devam etti... sonra Birgün eşim alkol aldı ve bana geçmişte yaşadığı herşeyi anlattı evli bir kadınla 4 sene beraberlik yaşamış bekar bir kızla anal sexs yapmış. Ben bunları kaldıramıyorum her ne kadar geçmişte yaşamış olsada bana ihanet gibi geliyor aklımdan çıkmıyor herşyede o kadınla eşim gözüm önüne geliyor ve eşime olan neftrw daha çok artıyor... bu olayları bilmeden önce çoğu şeyi anlamıyodum ama bunları eşim anlatınca puzzle ın eksik parçları tamamlnmış gibi hissediyorum... kendimi kullanılmış ve kirlenmiş gibi hissediyorum... çünkü biz dindar aileyiz eşimle konuşmadan öncede hafızlık yapıyordum bir erkek eli elime değmedi. Eşimde öyle sanıyordum ama çok yıkıldım hele bana sırf vücudum ve tüylerim için o kadar zorbalamsı o kadar ağrıma gidiyorki bana seni seviyorum diyor ama benim için dürüstlük ve güven sevgiden önce gelir içim çok daralıyor ne yapmam gerekiyor sürekli tartışıyoruz...
Geçmiş ilişkileri olması beni çok rahatsız etmezdi,vücudumu kullanıp beni aşağılaması,sürekli rencide edecek şeyler söylemesi daha yıkıcı Bile bile evlenmişsiniz,siz kendinize kıymet vermez böyle leş adamlar tercih ederseniz sonraki olaylar hiç sürpriz olmaz....Arkadaşlar, ben 24 yaşındayım 4 senelik evliyim. Pcos hastasıyım tüylenme problemim var 19 yaşımda tüp mide ameliyat oldum 60 kilo verdim ve vücudumda ister istemez sarkmalar oldu maalesef. Eşimle tanıştık ona çok güvendim çok samimi geldi. Ben buna sevgili ve nişanlıken daha önce biriyle beraber oldunmu dedim hayır dedi. Biz sevgiliyken bana sürekli yüzümde tüyler çıktığı için (ister istemez belli oluyordu aldırsamda sen hiç kuaföre gitmiyormusun dedi) konuşmaya başladıktan 2 ay sonra nişanlandık maalesef her nişanlı gibi bizde birşeyler yaşadık vücudumu eleştirdi yaşlı vücudu gibi dedi. Senin neden buran böyle falan diye her fırsatta eleştiriyordu. Ben buna ayrılalım dedim yok dedi. Evlendik bu yine devam etti... sonra Birgün eşim alkol aldı ve bana geçmişte yaşadığı herşeyi anlattı evli bir kadınla 4 sene beraberlik yaşamış bekar bir kızla anal sexs yapmış. Ben bunları kaldıramıyorum her ne kadar geçmişte yaşamış olsada bana ihanet gibi geliyor aklımdan çıkmıyor herşyede o kadınla eşim gözüm önüne geliyor ve eşime olan neftrw daha çok artıyor... bu olayları bilmeden önce çoğu şeyi anlamıyodum ama bunları eşim anlatınca puzzle ın eksik parçları tamamlnmış gibi hissediyorum... kendimi kullanılmış ve kirlenmiş gibi hissediyorum... çünkü biz dindar aileyiz eşimle konuşmadan öncede hafızlık yapıyordum bir erkek eli elime değmedi. Eşimde öyle sanıyordum ama çok yıkıldım hele bana sırf vücudum ve tüylerim için o kadar zorbalamsı o kadar ağrıma gidiyorki bana seni seviyorum diyor ama benim için dürüstlük ve güven sevgiden önce gelir içim çok daralıyor ne yapmam gerekiyor sürekli tartışıyoruz...
Geçmişte kimle ne yaşamışsa yaşamış. He yalancı herifin teki o ayrı.Arkadaşlar, ben 24 yaşındayım 4 senelik evliyim. Pcos hastasıyım tüylenme problemim var 19 yaşımda tüp mide ameliyat oldum 60 kilo verdim ve vücudumda ister istemez sarkmalar oldu maalesef. Eşimle tanıştık ona çok güvendim çok samimi geldi. Ben buna sevgili ve nişanlıken daha önce biriyle beraber oldunmu dedim hayır dedi. Biz sevgiliyken bana sürekli yüzümde tüyler çıktığı için (ister istemez belli oluyordu aldırsamda sen hiç kuaföre gitmiyormusun dedi) konuşmaya başladıktan 2 ay sonra nişanlandık maalesef her nişanlı gibi bizde birşeyler yaşadık vücudumu eleştirdi yaşlı vücudu gibi dedi. Senin neden buran böyle falan diye her fırsatta eleştiriyordu. Ben buna ayrılalım dedim yok dedi. Evlendik bu yine devam etti... sonra Birgün eşim alkol aldı ve bana geçmişte yaşadığı herşeyi anlattı evli bir kadınla 4 sene beraberlik yaşamış bekar bir kızla anal sexs yapmış. Ben bunları kaldıramıyorum her ne kadar geçmişte yaşamış olsada bana ihanet gibi geliyor aklımdan çıkmıyor herşyede o kadınla eşim gözüm önüne geliyor ve eşime olan neftrw daha çok artıyor... bu olayları bilmeden önce çoğu şeyi anlamıyodum ama bunları eşim anlatınca puzzle ın eksik parçları tamamlnmış gibi hissediyorum... kendimi kullanılmış ve kirlenmiş gibi hissediyorum... çünkü biz dindar aileyiz eşimle konuşmadan öncede hafızlık yapıyordum bir erkek eli elime değmedi. Eşimde öyle sanıyordum ama çok yıkıldım hele bana sırf vücudum ve tüylerim için o kadar zorbalamsı o kadar ağrıma gidiyorki bana seni seviyorum diyor ama benim için dürüstlük ve güven sevgiden önce gelir içim çok daralıyor ne yapmam gerekiyor sürekli tartışıyoruz...
Banada öyle geliyor. Sırf temiz bir ailenin kızı olduğum için kaçırmak istemedi.Pcos tedavisi görüyorsunuz bence çocuk olmadan BOŞANIN Midem bulanıyor böyle yalancı, ahlaksız erkeklerden ya. Allahım sen iyi insanlarla karşılaştır bizi, genç kızlarımızı. Seven insan böyle özgüven yıkıcı eleştiriler yapmaz, sevmediği baştan belliymiş aslında...
Bir güzellik uzmanı olarak,pcos tedavisi bitmeden lazer dahi yaptırsan bir fayda göremezsin.Şahsen bana gelen danışan pcos tedavisi görüyorsa ona işlem yapıp,umut vermem.Önce onu hallet..Kocanın geçmişte yaptığını sormasan iyiydi ama olmuş bir kere.Evli bir kadınla ilişki olmuş,ve bu doğru birsey değil.Bir yorum da temiz bir kız istiyordu,yazmissin,neye göre kime göre.Keske temizlik sadece bakır veya bakirelikle olsaydı.Ne yapacağın midene bağlı artık,soğudum diyorsun.Biz ne desek boş karar senin
Arkadaşlar, ben 24 yaşındayım 4 senelik evliyim. Pcos hastasıyım tüylenme problemim var 19 yaşımda tüp mide ameliyat oldum 60 kilo verdim ve vücudumda ister istemez sarkmalar oldu maalesef. Eşimle tanıştık ona çok güvendim çok samimi geldi. Ben buna sevgili ve nişanlıken daha önce biriyle beraber oldunmu dedim hayır dedi. Biz sevgiliyken bana sürekli yüzümde tüyler çıktığı için (ister istemez belli oluyordu aldırsamda sen hiç kuaföre gitmiyormusun dedi) konuşmaya başladıktan 2 ay sonra nişanlandık maalesef her nişanlı gibi bizde birşeyler yaşadık vücudumu eleştirdi yaşlı vücudu gibi dedi. Senin neden buran böyle falan diye her fırsatta eleştiriyordu. Ben buna ayrılalım dedim yok dedi. Evlendik bu yine devam etti... sonra Birgün eşim alkol aldı ve bana geçmişte yaşadığı herşeyi anlattı evli bir kadınla 4 sene beraberlik yaşamış bekar bir kızla anal sexs yapmış. Ben bunları kaldıramıyorum her ne kadar geçmişte yaşamış olsada bana ihanet gibi geliyor aklımdan çıkmıyor herşyede o kadınla eşim gözüm önüne geliyor ve eşime olan neftrw daha çok artıyor... bu olayları bilmeden önce çoğu şeyi anlamıyodum ama bunları eşim anlatınca puzzle ın eksik parçları tamamlnmış gibi hissediyorum... kendimi kullanılmış ve kirlenmiş gibi hissediyorum... eşimle konuşmadan öncede hafızlık yapıyordum bir erkek eli elime değmedi. Eşimde öyle sanıyordum ama çok yıkıldım hele bana sırf vücudum ve tüylerim için o kadar zorbalamsı o kadar ağrıma gidiyorki bana seni seviyorum diyor ama benim için dürüstlük ve güven sevgiden önce gelir içim çok daralıyor ne yapmam gerekiyor
Ben uzun olmasın diye çoğu şeyi anlatmadım. Yüzeysel anlattım. Yoksa eşimin alkol almasına tabiki alkış çalmadım. Çok kavgalar ettim. Sırf alkol yüzüne. Alkol kullandığını bilmiyordum mesela kullanmıyorum diyordu.... yani size bunları detaylı yazmam için 3 konu falan olması lazımHafız olan birisinin benden daha fazla bilgisi ve dikkati olur dini konuda ve geneli buna uygun yaşar. Nişanlıyken mahreminizi görmesi sırf hafız dediğiniz için tuhaf geldi çoğumuza. Bir üyeye aklınıza neden ilk cinsellik geldi demişsiniz ama nişanlıyken, her nişanlı gibi bir şeyler yaşadık ve vücudumu beğenmedi yazan sizsiniz. Soyunmazsak kocamız bile vücudumuzu görmüyor yani. Görmesi için aynı evde olmamız (duş, giyinme vb.) veya sevişmemiz lazım.
Sonuçta hiç birimiz günahsız değiliz ama konuyu anlatırken hafız diyerek anlatınca "Dinimi tanıyorum, ona uygun yaşıyorum" alt mesajını verip bunun dışında davranmanız. Yoksa kimse sizin ne yaptığınıza takılmaz ve yaptınız ve suçlusunuz demiyor.
Eşinizin alkol alması size ve ailenize uygun mu? Bunlar olmasaydı sırf dindar oluşunuzdan dolayı Alkol aldığı için soğumanız lazımdı.
Ve hasta bile olmasanız sizin bedeninizi eleştiren bir adam oldukça kırıcı. Kendisi her b*ku yer ama temiz aile kızı isteyen erkekten zaten uzak durulması gerekir.
Adam size sinyal veriyor ve kaçmak için tam zamanı yaşınız genç. Hepimiz yaşlanıyoruz, vücudumuzda yaşlanıyor evlilik dediğin şey ömürlük kabul edilir ve gerçekten yaşlandığınızda sosyal medyada her önüne gelene asılan dayılar gibi bir eşiniz olacak. Yaşlandığımızda eşimiz ultra seksi olmamızı bekleyemez veya sakat kalabilirsiniz sizden koşa koşa kaçar. Eşinizin geçmişinden evvel yalancı, merhametsiz, küstah biriyle gerçekten bir ömür geçirecek misiniz? Buna karar verin.
E sonradan yalanci çıkmış işte boşa gitsin ne bekliyorsun çocuk olmasını ve çocuk bahane edip onun için boşanmıyorum deyip hala sızlanıp buraya konu açmayı mı ?Ben uzun olmasın diye çoğu şeyi anlatmadım. Yüzeysel anlattım. Yoksa eşimin alkol almasına tabiki alkış çalmadım. Çok kavgalar ettim. Sırf alkol yüzüne. Alkol kullandığını bilmiyordum mesela kullanmıyorum diyordu.... yani size bunları detaylı yazmam için 3 konu falan olması lazım
Anlat güzelim dinliyoruz biz 3 konu aç önemli değilBen uzun olmasın diye çoğu şeyi anlatmadım. Yüzeysel anlattım. Yoksa eşimin alkol almasına tabiki alkış çalmadım. Çok kavgalar ettim. Sırf alkol yüzüne. Alkol kullandığını bilmiyordum mesela kullanmıyorum diyordu.... yani size bunları detaylı yazmam için 3 konu falan olması lazım
Bende o kadar şeyin içinde bi bu alkol kısmını takıldım. Dindar ailenin çocukları ama alkol almış o da bi yana konu sahibi eşinin herşeyi anlatacak kadar zil zurna sarhoş olmasına hiç şaşırmamis her zaman olan bi durum da sanki bu sefer bi farklı olan sarhoşkn anlattığı şeylermis.Bir de eve alkolik gelecek kadar alkol aldığı bilinmeyen biri olamaz ailen hiç mi araştırmadı.
Eşimden önceki ilişkilerim sadece beni ilgilendirir, aynı şekilde benden önceki ilişkileride sadece onu ilgilendirir. Birbirimizin hayatında bile yokken yaptığı şeylerin hesabını soracak kadar kafayı sıyırmadım açıkçası. Size o kadar aşağılama ve hakaret edilirken sizin kalkıp benden önce onla bunla seks yapmış diye takılmanız ayrı bi alem.Arkadaşlar, ben 24 yaşındayım 4 senelik evliyim. Pcos hastasıyım tüylenme problemim var 19 yaşımda tüp mide ameliyat oldum 60 kilo verdim ve vücudumda ister istemez sarkmalar oldu maalesef. Eşimle tanıştık ona çok güvendim çok samimi geldi. Ben buna sevgili ve nişanlıken daha önce biriyle beraber oldunmu dedim hayır dedi. Biz sevgiliyken bana sürekli yüzümde tüyler çıktığı için (ister istemez belli oluyordu aldırsamda sen hiç kuaföre gitmiyormusun dedi) konuşmaya başladıktan 2 ay sonra nişanlandık maalesef her nişanlı gibi bizde birşeyler yaşadık vücudumu eleştirdi yaşlı vücudu gibi dedi. Senin neden buran böyle falan diye her fırsatta eleştiriyordu. Ben buna ayrılalım dedim yok dedi. Evlendik bu yine devam etti... sonra Birgün eşim alkol aldı ve bana geçmişte yaşadığı herşeyi anlattı evli bir kadınla 4 sene beraberlik yaşamış bekar bir kızla anal sexs yapmış. Ben bunları kaldıramıyorum her ne kadar geçmişte yaşamış olsada bana ihanet gibi geliyor aklımdan çıkmıyor herşyede o kadınla eşim gözüm önüne geliyor ve eşime olan neftrw daha çok artıyor... bu olayları bilmeden önce çoğu şeyi anlamıyodum ama bunları eşim anlatınca puzzle ın eksik parçları tamamlnmış gibi hissediyorum... kendimi kullanılmış ve kirlenmiş gibi hissediyorum... çünkü biz dindar aileyiz eşimle konuşmadan öncede hafızlık yapıyordum bir erkek eli elime değmedi. Eşimde öyle sanıyordum ama çok yıkıldım hele bana sırf vücudum ve tüylerim için o kadar zorbalamsı o kadar ağrıma gidiyorki bana seni seviyorum diyor ama benim için dürüstlük ve güven sevgiden önce gelir içim çok daralıyor ne yapmam gerekiyor sürekli tartışıyoruz...
3 konu açacak kadar daha derdiniz varsa boşayın gitsin ne yapmam lazım diosunuz burdakiler ne teselli verebilir ne de kocanızj bu kadar yalanın içinden çekip alabilir ahlaksız bir yalancı ile berabersiniz.Ben uzun olmasın diye çoğu şeyi anlatmadım. Yüzeysel anlattım. Yoksa eşimin alkol almasına tabiki alkış çalmadım. Çok kavgalar ettim. Sırf alkol yüzüne. Alkol kullandığını bilmiyordum mesela kullanmıyorum diyordu.... yani size bunları detaylı yazmam için 3 konu falan olması lazım
Çünkü oturmayan şeyler var o yüzden yani sonradan anlattıklarıda mesela yerli yerinde degil o yüzden hikaye geçmiyor insanaBende o kadar şeyin içinde bi bu alkol kısmını takıldım. Dindar ailenin çocukları ama alkol almış o da bi yana konu sahibi eşinin herşeyi anlatacak kadar zil zurna sarhoş olmasına hiç şaşırmamis her zaman olan bi durum da sanki bu sefer bi farklı olan sarhoşkn anlattığı şeylermis.
Bana biraz tutarsız da geldi bilmiyorum çokda geçmedi hikâyesi.
Belli kiailesi istememiş evlenmesini o da kendini kandırmış evlenmiş. Hayır kadın sadece dindar da değil üstelik hafızBende o kadar şeyin içinde bi bu alkol kısmını takıldım. Dindar ailenin çocukları ama alkol almış o da bi yana konu sahibi eşinin herşeyi anlatacak kadar zil zurna sarhoş olmasına hiç şaşırmamis her zaman olan bi durum da sanki bu sefer bi farklı olan sarhoşkn anlattığı şeylermis.
Bana biraz tutarsız da geldi bilmiyorum çokda geçmedi hikâyesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?