Kadının evli olması daha vahim. Ahlaki bir problem.Geçmiştede olsa 4 sene normal bir süremi peki bir defa yapılan bir hata değil koskoca 4 sene
1. Ben ona sordum yok yaşamadım dediAsıl problem ebem gününde yasadigi şeyler mi sence? Seni eleştirmesi, kıl tüy bilmem ne görünüşüne laf etmesi daha kırıcı değil mi? Dindardin ama sende nisanliyken yaşadın bunları sonucta dimi, yani elestirdigin soğuttu dediğin seyleri yaptın, evlenmeseydin ne olacaktı? Olmamış gibi davranıp devam mi edecektin?
Ben hiç günah işlemiyorum demedim. Hatalar insanlar içindir. Rabbım günahlarımızı affetsin... sadece bana çok ağır geliyor eşime çok güveniyordum ve onu çok seviyordum. Nişanlıyken birşeyler yaşadığım cinsel ilişkiye girdiğim anlamına gelmiyor
Demi. Ve kadının eşi tır şoförü 2 çocuğu var ve çocuklar oda da uyuyorken yapmışlar aklım almıyor yaaaKadının evli olması daha vahim. Ahlaki bir problem.
1. Yalan söylemiş haklı demedim1. Ben ona sordum yok yaşamadım dedi
2. Birşeyler derken aklınıza neden direk cinsellik geliyor
3. Eşimle zaten nişanlıyken sırf eleştirdiği için ayrılalım diyen benim
4. Sizce 4 sene normal bir süremi
Anlatmak istediğim tam bu yemin ederim ben onu temiz sandım ilkiyim dedim elini tutarken bile elim titrerdi. Ama oda aksine çok rahattı ama ben çoğu şeyi anlayamamışım ona çok güvenmişim. Bide kayınvalidem beni ilk gördüğünde o eşime yapıştırmış oğlum temiz kız istiyor diğer kızlara güvenmiyor kafasını kaldırıp kimseye bakmıyor dedi ve çok etkilendim... dememkki temiz birini istediğine göre buda temizdir diye. DüşündümGeçmişe takılmamak ortada şeffaflık varsa ya da iki tarafta benzer kafa yapısındaysa geçerli kimse maval okumasın. Adam kendini muhafazakar bakir bir erkek gibi tanıtmış kadın da ben muhafazakarım evlilikte öyle birini arıyorum derken çok haklı. Aaaayrıca ne demek 4 senelik evli kadınla ilişki ??? Ahlaki yapısı çökük bir adam maalesef.
Çok geçmiş olsun sanada maalesef pcos öyle. Yazdığın şeyler için teşekkür ederim. Eşimde şeytan tüyü var maalesef bide ben çok merhametliyim üzüldüğünü görünce hemen geri vites yapıyorumpcos bildiğim kadarıyla geçmeyen bir durum bende de vardı ama hamile kaldığımda doktorum geçmiş dedi, bu konudan çok çektim önce onu söyleyeyim paketli gıdalar, gazlı içecekler ve hamur işlerinin aşırısından kaçıp biraz hareketli olursan getirdiği sorunlar yok oluyor. tüylenme bende de vardı alex lazer yaptırdım hormon bozukluğun yoksa tamamen bitiriyor. gelelim diğer konuya şimdi bu adam(!) baştan seni zorbalayıp sana kendini kötü hissettirmiş ona rapmen devam edip birlikte olmuşsun onun üstüne yine pislik yapmış ve sen bunlara rağmen evlenmişsin. aile durumundan mı yoksa depresyonda mıydın ya da seni manipüle mi etti bilmiyorum ama bu adam(!)ı hayatından çıkarman lazım, kendi iyiliğin için.
Anlatmak istediğim tam bu yemin ederim ben onu temiz sandım ilkiyim dedim elini tutarken bile elim titrerdi. Ama oda aksine çok rahattı ama ben çoğu şeyi anlayamamışım ona çok güvenmişim. Bide kayınvalidem beni ilk gördüğünde o eşime yapıştırmış oğlum temiz kız istiyor diğer kızlara güvenmiyor kafasını kaldırıp kimseye bakmıyor dedi ve çok etkilendim... dememkki temiz birini istediğine göre buda temizdir diye. Düşündüm
Ayy Allah razı olsun senden kardeşim o kadar güzel yazmışsınki resmen anlattıklarımın özeti.. gerçekten çok teşekkür ederim anlayışın için ASIL ANLATMAK İSTEDİĞİM BUDini yorum yapmak istemiyorum ama nikah dışı ilişki dinde zinadır ve zina da büyük günahlardandır. Dini inancı olan birinin de eşi olacak kişinin büyük günahlardan sakınmasını istemesinden daha doğal ne olabilir. Evlenmeden önce sırf inancı gereği cinsel ilişki yaşamayan bir sürü erkek var. Evet her inanan yaşamıyor demiyorum ama buna dikkat eden ve karşısındakinden de bu hassasiyeti bekleyen bir sürü kadın ve erkek var. Ben konu sahibinin hissiyatını anlayabiliyorum. Kaldı ki 4 yıl evli bir kadınla birlikte olması apayrı bir fiyasko. Allah yardımcın olsun konu sahibi bu adam dürüst ayakkabı değil
Nişanlıyken senin vücudunu görüp yaşlı vücudu gibi demiş. Ve iki ay yani. Sizi özel kılan neydi? Size 2 ayda bunu yapan diğerleriyle neden yapmayacaktı?
Oda bana çok güveniyor aklı ile (cahillik) çünkü ben ona aşırı derecede güvenmiştim gözüm çok açık biri değildim. Yaşadıklarını anlatnca taşlar yerine oturdu bende
Aynen öyle kardeşimBaktı ki temiz saf biri kaçırmadı tabi. Allah yardımcın olsun. Tiksinmekte de her şeyde de haklısın. Ama kullanılmış ve kirli değilsin. Bi daha alkolik eve gelip de her pisliğini dökmesin size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?