Kocamdan soğudum

Dinsiz olduğum için şükrediyorum arkadaş neresinden baksam elimde kalıyor bu konu
Kime şükrediyorsunuz o zaman doğaya mı kusura bakmayın inancınızla dalga gecmek degil amacım. Türkçenin yetersizliği işte ne denir ki bu durumda da bilemedim inançsız bir insan hangi cümleyi kullanmalı ki neyse bu gün gereksiz şeyler düşünüyorum sory

Sarkazm yapmıştım ama anlaşılmadı sanırsam Türkçe her duruma, her olguya yeterli bir dil o konuda kimse endişelenmesin.

sexs
konu bana geçmedi üzgünüm. başarısız bir kurgu gibi duruyor.

Aynen öyle kardeşim. Böyle düşündüğünüz için teşekkür ederim. İnsanların çoğu olayları nerelere çekiyor. Herşey basit geliyor onlara demekki.

Hafız dindar bir kadın , bir dakka tutmaz böyle birini nikahında.

AY ARKADAŞLAR GERÇEKTEN BAZILARINIZ ŞAKA GİBİSİNİZ... BURAYA İLK DEFA İÇİMİ DÖKEYİM DEDİM AMA O KADAR PİŞMAN OLDUMKİ... HAFIZLIK DİNDARLIK ALKOL NELER NELER YAZMIŞSINIZ.. ÇOĞU DEMİŞ NİŞANIYKEN BİRŞEYLER YAŞAMIŞIN AMA HAFIZSIN. ARKADAŞIM BEN CAHİLDİM NE KADAR TÖVBE EDİYORUM BİLİYORMUSUN AKLIMA GELDİKÇE UTANIYORUM..... YANİ BENİ GÜNAHSIZ GÖRMEK İSTEMENİZ ÇOK TUHAF... BİRİ DEMİŞ HİKAYE KURGU... VALLA ÇOK BÜYÜK HATA YAPTIM BENİ ANLAYACAĞINIZI DÜŞÜNEREK.

Hanım efendi sizi anlamayan ve hak vermeyen bjr kişi bile yok şu yorumlarda. Sizin durumunuz bir diyetisyenin obez olusu gibi bisey olabilir ama yadirganmasi da normal yani. Sen onu bunu boşver ne yapacaksın ??

Hanım efendi sizi anlamayan ve hak vermeyen bjr kişi bile yok şu yorumlarda. Sizin durumunuz bir diyetisyenin obez olusu gibi bisey olabilir ama yadirganmasi da normal yani. Sen onu bunu boşver ne yapacaksın ??
Aynen dediğiniz gibi gerçekten.

ARKADAŞLAR KONUYU NASIL SİLCEM. GERÇEKTEN EMPATİ YAPARAK VE YARDIMCI OLMAK İÇİN YAZAN ABLALARIMA TEŞEKKÜR EDERİM ZAMAN AYIRIP OKUDUNUZ HAKKINIZI HELAL EDİN

Kardeşim sen dindarlığı hafızlığı birakta sana baştan beri zorbalama yapan adamla nasıl oluyor da 2 ay sonra nişanlaniyorsun ? Zaten sana gerçek yüzünü göstermiş daha bu işi niye resmiyete döktün? Sakın bana dindarliktan dolayı fazla görüşmemekten bahsetme. Bu sadece bahane. Dindar insanların bile düğüne hazırlığı vs min.1 sene sürüyor. Bunun dinle alakası yok. Yeter artık her şeyi şu dine bağlamayın yaa.
Adam baştan beri leşmiş seni beğenmemis ki sen bu adamın nesi ile evlendin? Evlenince sihirli değnek değecek mi zannettin?
Boşanman gerek. Bunun hiçbir amasi yok. Beni beğenmeyen adamla 1 dk.bile durmam. Evlilik,beğeni üzerine kurulu bir düzen. Sen neye göre evlendin?

Bide benim bildiğim dindar ailelerde dini nikâh, nişan söz vs. Olurken kıyılır bizde öyle mesela doğru yanlış tartışmiyorum bizde önceden dini nikâh kıyılır gençler nişanlyken rahat sevişsin günah olmasın diye hshsjs
Sizde kiyilmadı mı niye tövbe edip duruyorsunuz. Nişanlılk boyunca nikahsız mi gezdiniz tozdunuz aileniz nasıl müsade etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…