• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan şüphe etmek beni mahvediyor

Esra79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
56
2
86
45
Almanya
arkadaslar ben 7 senelik evli iki cocuk annesi bir bayanim esim cok yogun calisiyor kendi isi eve gelis gidis saatleri bellisiz onu önceden internette baska kadinlarla sohbetlerini yakalamistim ama geri affettim cunku onu cok seviyorum oda bize cok düskun aslinda ne beni ne cocuklari kirmiyo ama ben heran onu baska bir kadinla beni aldatiyor zannediyorum ses dinleme cihazi aldim 11 saat kayit yapiyor onun arabasina yerlestirdim biliyorum yaptigim dogru birsey deyil ama elimde degil hergun cihazi aliyorum dinliyorum gerci daha iki kez yerlestirdim biryandanda icimden iyisallah kötü birsey duymam diye dua ediyorum bakalim ben nasil yapicam böyle esim cok capkin oyüzden ona güvenemiyorumm.:çok üzgünüm:

insanların özel alanına müdahale doğru değildir fakat ewli çiflerdeki durum daha farklıdır bence çünkü onun muhtemel bir hatası sizin özel alanınıza direkt bir müdahale olacaktır.eğer şüpheniz warsa bunu hastalık haline getirmeden test etmekte bir sakınca yoktur diye düşünüyorum.dilerim siz yanılıyorsunuzdur,eşiniz böyle birşey yapmıyordur.ama yapıyorsa da dünyanın sonu değil,seçimini yapmıştır dersiniz we kendi prensipleriniz doğrultusunda ya dewam,ya tamam.bu sizin bileceğiniz bişey.önemli olan her iki durumda da güçlü olmaya çalışmak.

canım bu kadar güvensiz olma zamanla kendini yıpratırsın asla kıskandığını eşine belli etme erkekler bu durumlarda hem şımarıyor hem eşine karşı ağresifleşiyor inşallah korktuğun olmaz Allah yar ve yardımcın olsun

Ahhh arkadaşım yazık etme kendine nolur..:delphin:
Adam yapacağı varsa arabanın dışında da konuşur,yapar,ruhun bile duymaz..
Ama sen bu kadar çok üstüne düşersen kendi psikolojini bozarsın,Allahım saklasın..:teselli:

canım sen hergununu boyle şüphe içinde geçiremezsın kı psıkolojın bozulur aldatan mutlaka bır yerde acık verır

Iyi yapmadin bence!!benneyaptımki

Kendine eziyet ediyorsun, Laaleninde dedigi gibi yapcagi varsa yapacak zaten!!:delphin:

Hangisi daha aci diye düsündüm simdi onu öyle birseyde yakalamakmi yada böyle sürekli beraber bir hayat paylastigin insana Güvenmemekmi???:çok üzgünüm:

Üzerine gitme hersey olacagina varir zaten:1closedeyes:

Seviylea.s.

Ahhh arkadaşım yazık etme kendine nolur..:delphin:
Adam yapacağı varsa arabanın dışında da konuşur,yapar,ruhun bile duymaz..
Ama sen bu kadar çok üstüne düşersen kendi psikolojini bozarsın,Allahım saklasın..:teselli:

arabanin icinde yapardiye deyilde arabayi söförü sürüyor onunlada aralari iyi olurda belki birseyler konusurlar diye

canım onu affettın kendıne hayatı zehır edıyorsun..

bu guvensızlıkle evlılıgını yıpratırsın.....

Bence herşeyı oluruna bırak.....

offff.... bu seni çok yıpratır yaa...:uhm:

hem şüphe hemde acaba bi konuşma duyacak mıyım sıkıntı ve korkusuyla hayat sürer mi

biraz akışına bırak zaten varsa böyle bişey kendini ele verir

o zamanda yapacak bişey zaten yok.

ancak yoksa böyle bi durum sen zamanını üzülerek geçirdiğinle kalırsın

yazık olur yapma böyle..
a.s

Acaba larla yaşamak yer bitirir insanı.. umarım düşündüğün gibi değildir.. nedir bu kadınların çilesi bilmemki.. kendini üzmemeye çalış,sanada yazık günah.. sen huzursuz olunca bu durumun çocuklarınada yansır.. sonuç belkide umduğun gibi olmayacaktır..:teselli:

canım ya...
çok kötü bir duygu bu
süreklı şüphelerle yaşamak..
o aldatıyormu dıye kafanda düşünmekten kendı hayatının tadına varamıyorsun..kendı hayatını yaşayamıyorsun.
canım allah yardımcın olsun...
ama boş ver aldatan kendını aldatmıştır...
hayatının keyfıne bak...
yoksa saglıgın bozulur...
hadı arabanın içine o dınleme cıhazını koydun
sonrası ne olacak arabanın dışına nasıl mudahale edeceksın...
oyuzden boş ver...

Oldukça zor bir durum.
Belli ki bu işin peşini bırakmayacaksınız,kafanıza koymuşsunuz bir kere.
Hiçbir kadın aldatılmayı hak etmez.Umarım düşünceleriniz sadece kuruntu olarak kalır.

umarim bir an evvel bu suphelerinden kurtulursun, madem bu kadar kafaya takmissin artik yapip yapmadigindan emin olmadan rahat uyuyamazsin. diger kizlarin tam aksine suphelerinden kurtulman icin ne gerekiyorsa yap eger goze aldiysan, dedektif bile tutabilirsin, ama bir kere yapmadigin gordukten sonra icinden bu supheler cikip gitmezse o zaman saplanti olmus demektir bunu da unutma.

kaydirigubbakcemile3kendine bu kadar eziyet etme bence cnm ya düşüne düşüne akılsağlığına bişi olucak yapıyosa zaten farkettirmeyen ettirmiyo hergün canını yeme böle kendini sevdiğin uğraşlara ver meşgul et emin olmak istediğin için sanırım cihazıda o amaçla yerleştirmişsin tamam iyi ama kendine iyi bak önemli olan sensin çocukların takıntı haline getirme bu kadar tedbiride elden bırakma ...a.s.

Bir kadın anlar bence .bakışından,gülüşünden ,duruşundan eşinin bi işler cevirdigin anlar..bence siz bunu hissetmişsiniz ki gidip ses kayıt cihazı almışsınız.ya bulunursa ya adam arabayı temizletirken bulursa .eşiniz bu sefer size cok kızabilir..güveniniz bi kere kırılmış parcalanmış çok zor bi durum inş.sadece vesvesedir bu.

cihaz koymakla iyi yapmışsın helal valla
umarım her şey istedigin gibi olur

benzer durumu bende yasadım o yuzden cokkk ıyı anlıyorum senı. aynı sekılde ınternette kızlarla konusmalarına sahıt oldum ve guven duygum kırıldı gıttı... hala herseyıne supheyle bakıyorum. ama takıp altına almak ınankı cozum deıl. kendınde bunu asmalısın.bırde bazen herseyı bılmek cokda ıyı olmuyor :(

cahillik mutluluktur. ilişkisi olsa,sen öğrensen ne değişecek ki....sadece kendini yiyeceksin...

canım bende diğer bir çok arkadaşla aynı fikirdeyim,bu düşüncen sadece kendine zarar verir,peki senin düşündüğünün aksi bi durum varsa,eşin seni aldatmıyorsa,sadece sen çok sevdiğin için biraz şüpeci yaklaşıyosan,ve eşin seni aldatmadığı halde aracında o cihazı bulursa ne olucak,bu sefer onun sana güveni zedelenmiyceki,yapmadığı bişey için ona kuşkulu baktığını bilmek onun için ve evliliğiniz için korkunç bir hal almıycakmı??varsa bişey sen parmağını dahi oynatmasan ortaya çıkar,ne demişler yaşancının mumu yatsıya kadar..yerimsenibenyerimseniben

Back
X