• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan şüphe etmek beni mahvediyor

oda bize cok düskun aslinda ne beni ne cocuklari kirmiyo.....esim cok capkin oyüzden ona güvenemiyorumm.:...çok üzgünüm:

capkin ama kirmiyor...siz zaten bastan kabullenmisiniz onun capkinligini, affetmissiniz hatta, yine yapsa yine affedersiniz, o da sizin affedeceginizi biliyor, kendisine mecbur oldugunuzu dusunuyor...Ne denebilir ki artik....

Simdi dinleme cihazindan biseyler ciksa ne yaparsiniz?

cahillik mutluluktur. ilişkisi olsa,sen öğrensen ne değişecek ki....sadece kendini yiyeceksin...

cok sey deyisir benim hayatim deyisir birdaha kesinlikle birhata yapmiycana yemin etmisti eger yaparsa sonucu ayriliktir orasi garanti enazindan kafam rahat olur yapiyomu yapmiyomu ögrenirim hayatim

capkin ama kirmiyor...siz zaten bastan kabullenmisiniz onun capkinligini, affetmissiniz hatta, yine yapsa yine affedersiniz, o da sizin affedeceginizi biliyor, kendisine mecbur oldugunuzu dusunuyor...Ne denebilir ki artik....

Simdi dinleme cihazindan biseyler ciksa ne yaparsiniz?

düsündügünüz gibi degil aslinda birkere affetmek onun herdefasinda her hatasini affetmek degildir o beni gayet iyi tanir ben onu seviyor olabilirim ama ona mecbur degilim. kendi ayaklari uzerinde duran bir bayanim ama evliligime sade bir sans verdim ama 1 kac gun sonra yada en gec 1 kac hafta sonra anliycam aceba ona busansi vermekle iyimi kötümü yapmisim

canim ya,biraz baska seylerle falan ugras ne bilim esim beni aldatiyor psikolojisinden cik.....olan sana olur sonunda....

İnşallah kötü birşeyle karşılaşmazsın ne diyelim. Böyle yaparak daha da zorlaştırırsın ama bence herşeyi. Bıraksaydın da Allah karşına çıkarsaydı belki daha hayırlı olurdu.

Canım bu hayatta herşey olacagına varır,o birşey yapsa senmi önliyeceksin,içinden gelmesin yapmak,yaptıktan sonra açıkça öğrenceksin ozamanda ya ayrılık ya devam,hayat böyle.sen kendine kuruntu yapıp bugünü zehir etme.

canım yenı actıgın konuyu okudum bence esınle konus sakın bı sekılde of ALLAH ım cok kotu bır durum ALLAH yardımcın olsun canım

evet arkadaslar sonuc belli oldu esimin busabah beni aldattigindan emin oldum biraz once dinlerken sok oldum esim ve arkadasi yani soforu bu gece saat 4.30 da bir yerde durdular ve bir bayana bizimle gelirmisin biraz vakit gecirmek istermisin diye sordular oda sanirim hayir cevabini verdi bunlar devam etti yola ve uff ya gelmedi negüzeldi öyle onunla simdi ne guzel vakit gecirmesi olurdu dediler ve daha buraya yazamiycam terbiyesizce laflar. ohayir derse desin ya baska kizmi yok gece gecede neguzel olur birtane bulsak diyolardi suan elim ayagim titriyo ne yapicagimi sasirdim lutfen yardim edin

ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum...
bosan diğecem ki ben olsaydım sadece aldatılmayı sindiremezdim...:delphin:
ayakları üstünde durabilen bir kadın mısın bilmiyorum...
ama eşinin yaptıgı son derece terbiyesizce kabullenemez bir durum...
öncelikle onu karsına alıp konusmalısın ondan sonra da kendi hayatım hakkında bir yok çizebilirsin...:kahve:

önce şunu düşün duysan görsen ne yaparsin...evet bunu düşün...ve akillica bi karar ver..en iyisi ayrilmak çünkü bu gerçekleri görmek duymak zannettiğin kadar kolay olmaz..ayrilacaksin bir yerde ayrilacaksin evet..ama yok seviyorsun sevginde bitti ama evlilik kutsal birşey bozamiyorsun tmm onuda gözden çikardin millete ne diyeceksin..millette önemli değil hadiii aldatmayan bir erkek mi bulacaksin yoksa daha iyisimi var yoookkk yoookkk hepsi ayni bence...bütün kadinlar mutlumu saniyorsun..sadece düşünmüyorlar mutlular mi?mutsuzlar mi?eee başakalari bunu bile düşünmezken sen kendi kuyunu kendin kaziyorsun bence yapma bunu kendin için yapma.inanlar asla gerçeklerle yüzleşmemeli..belkide aldatmiyordur o zman ne yapacaksin ona tapacakmisin..hayir şimdi olmasa bile ilerde bir gün aldatacak...buna emin ol..her bayan gibi birgün sen de bende altilacağiz bu gerçeği bil ve onunla yaşa..kendine güven eşini sev ve evliliğini yürüt..gurur onur bir başkasinin sana verdiği değer saygi sevgi değil insanin kendisine verdiği değer ve saygidir...ha bi söz vardir...eşini bir başka kadin yüzünden terk eden kadin aptaldir..katiliyorum....sen sakin aptal olma...kendine güvan inan ve unutmaki ne olursa olsun oooooooo senin...

Yeni okudun diğer yazini....hayir sakin ama sakin konuşma onunla..dedim ya eğer ayrilacaksan bile konuşmaya değmez..ki ayrilmayacaksan kesinlikle konuşma bildiğini asla belli etme...sana saygisini yok etme..o zaman varya onun için herşey daha kolay olur...ve sende bu kabullene kabullene oturacaksin..susss üç maymunu oynaaa sana lan sadakatini yitirmiş olabilirisn ama bari saygisini yitirme...

Yeni okudun diğer yazini....hayir sakin ama sakin konuşma onunla..dedim ya eğer ayrilacaksan bile konuşmaya değmez..ki ayrilmayacaksan kesinlikle konuşma bildiğini asla belli etme...sana saygisini yok etme..o zaman varya onun için herşey daha kolay olur...ve sende bu kabullene kabullene oturacaksin..susss üç maymunu oynaaa sana lan sadakatini yitirmiş olabilirisn ama bari saygisini yitirme...

size katılmıorum.sadakatini kaybetmişsin saygısını kaybetme demişsiniz.saygı duyan bir erkek zaten sadakatsizlik etmez.olmayan saygı kaybedilmez.ben olsam bir dakika durmazdım ama ayrılın yada ayrılmayın diyemem.fakat iki seçenektede asla yanına bırakmayın.bunun bedelini ödemeli.ayrılmasanızda cezasını çekip dersini almalı.

canım Allah yardımcın olsun ama sana sunu dıyebılırım eger bole bısı duyarsan ne yapacaksın ayrılırmısın kocamı cok sevıyorum dıyosun ve bole bıseyı daha once affettım dıosun bole bısıyı bırdaha duyarsan yaada gorursen affedermısın eger evetse bence hıcbıseyle yuzlesme kendını bosyere bu kadar uzme he ama yooo kabul edemem yakalarsam bıttı dersen sonuna kadar gıt pesını bırakma durumun zor arkadasım ALLAH YARDIMCIN OLSUN

bi kere sarsmış güvenini..
o yüzdende sen hep tetikte olacaksın artık...
ama hayatı da kendine bu şüphelerle zehir edemezsin cnm..

ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm canım... eğer bu yaptığınıda affedeceksen hiçbişey söyleme ne bilim ya eğer aynı şey başıma gelse telefon açar bayan için söylediği birkaç şeyi söyler sana tanıdık geldi mi bi daha seni gözüm görmesin der ayrılırdım heralde...başına gelmeden bu konularda ahkam kesmek kolay tabii.sana sadece nasıl mutlu olacaksan öyle davran diyebilirim... böyle mutlu olmanda zor görünüyor kocan kredisini çoktan tüketmiş.iyice düşün kararını ver canım hakkında hayırlısı olsun.

allah yardimcin olsun çok üzüldüm yaa içim acidi böle şeyleri okuyunca herşeyden bikasim gelio hayattan soguorum eşinle konuşmayi dene lütfen

arkadaslar ben 7 senelik evli iki cocuk annesi bir bayanim esim cok yogun calisiyor kendi isi eve gelis gidis saatleri bellisiz onu önceden internette baska kadinlarla sohbetlerini yakalamistim ama geri affettim cunku onu cok seviyorum oda bize cok düskun aslinda ne beni ne cocuklari kirmiyo ama ben heran onu baska bir kadinla beni aldatiyor zannediyorum ses dinleme cihazi aldim 11 saat kayit yapiyor onun arabasina yerlestirdim biliyorum yaptigim dogru birsey deyil ama elimde degil hergun cihazi aliyorum dinliyorum gerci daha iki kez yerlestirdim biryandanda icimden iyisallah kötü birsey duymam diye dua ediyorum bakalim ben nasil yapicam böyle esim cok capkin oyüzden ona güvenemiyorumm.:çok üzgünüm:

Arkadasım belkı bıraz ters olucak ama su ses dınleneme cıhazını nasıl temın ettın bende almak ısterım benneyaptımki
eşim bugune kadar kuskulanıcagım yada suphelenıcegım brısey yapmadı evıne baglı bır ınsan.. ama sorun bende ok süpheci ve kıskanc bır yapım var he esım kıskanc degılmı o da benım kadar kıskanc ama gunun cok uzun saatlerınde dısarıda olan o oldugu ıcın ben ondan daha cok dusunur durumdayım onu.. elimde değil ne yapayım.. acaba benı aldattıgı oldumu dıye cok dusunurum.. aldatmak dırek bırlıkte olmak degıldır.. bır bayanla cok kısa surelı bır kur yada bır bakıs bıle yeter benım ıcın.. cok merak edıyorum bana yalanı var mı kandırıyor mu ? oof oofff... eğer oyle bırsey varsa biterım ben dusunmek bıle cok yoruyor ıcımı karartıyor.. :1no2:

b u şüphe insanı öldürü canım ya...
nasıl yaşayabiliyorsun bu şekilde. yanlış anlama seni kınamak değil.
ama bence bu kadar şüphe norml değil, bi doktora gözükmelisin.

Ahhh arkadaşım yazık etme kendine nolur..:delphin:
Adam yapacağı varsa arabanın dışında da konuşur,yapar,ruhun bile duymaz..
Ama sen bu kadar çok üstüne düşersen kendi psikolojini bozarsın,Allahım saklasın..:teselli:

Iyi yapmadin bence!!benneyaptımki

Kendine eziyet ediyorsun, Laaleninde dedigi gibi yapcagi varsa yapacak zaten!!:delphin:

Hangisi daha aci diye düsündüm simdi onu öyle birseyde yakalamakmi yada böyle sürekli beraber bir hayat paylastigin insana Güvenmemekmi???:çok üzgünüm:

Üzerine gitme hersey olacagina varir zaten:1closedeyes:

Seviylea.s.

Tamamda kizlar, kendine yazik eder diye eli kolu bagli otursun mu?
Bence birsey yapmadan beklemesi onu daha fazla üzer.
Bir acigini yakaladiginda en azindan kendine bir yol cizer.
Bu yüzden iyi yaptigini düsünüyorum. Gerceklerle yüzlesmedikce insanin icindeki kusku asla gitmez.
Umarim tek gercek esinin seni aldatmadigi olur canim.

offff.... bu seni çok yıpratır yaa...:uhm:

hem şüphe hemde acaba bi konuşma duyacak mıyım sıkıntı ve korkusuyla hayat sürer mi

biraz akışına bırak zaten varsa böyle bişey kendini ele verir

o zamanda yapacak bişey zaten yok.

ancak yoksa böyle bi durum sen zamanını üzülerek geçirdiğinle kalırsın

yazık olur yapma böyle..
a.s

Back
X