Yaptığım ironiyi anlayamamışsınız.Tam da bunu diyorum. Sıkışınca birileri taklit ediyormuş falan filan hani siz çok terbiyeli üslup kullanıyorsunuz ya. Bingo. Sıkışınca sağa sola saldırmaya başladınız. Madem çok terbiyelisiniz buyrun güzel bir cevap verin de vay bee diyelim ne hanfendi. ama yok anca "terbiyesiz şey hıh pis seni babama söyliycem senin anan babana yazık" gibi gülünç cevaplarben koca kadınsam siz de 15 yaşındasınız o halde
Cevap yazmayayım çünkü sen karşılık veremiyorsun dimi? Karşınızda kimse yok diye böyle forumlarda atar tutarsınız senin gibiler. Sonra biri cevap yazınca "pis terbiyesiz hıııh" diye çok akıllıca (!) kendinizi akladığınızı sanıp mutlu olursunuz. SEVİYEyi görüyoruz merciBu konuşma üç kilo da ondan ver şeklinde mi devam edecek?
Mars dili derken? Sizin farklı bir tür olduğunuzu yazdım iyi okuyun,anlayın.
Size ne benim nasıl yazdığımdan?
Çok köşeye sıkışmış gördüm sizi
İsterseniz cevap yazmayın seviyeniz yetmiyor çünkü...
Hiç anlayamadım çünkü ya iyiki söyledin yavrucum ironiyi duymuşsun ama cümle içinde kullanamamışsın otur sıfırYaptığım ironiyi anlayamamışsınız.
İyi okuyun ve anlayın
Hanımefendi size yeminler olsun ki ben kendi hayatımda da aynı düşünceleri savunurum vallahi bakın.Cevap yazmayayım çünkü sen karşılık veremiyorsun dimi? Karşınızda kimse yok diye böyle forumlarda atar tutarsınız senin gibiler. Sonra biri cevap yazınca "pis terbiyesiz hıııh" diye çok akıllıca (!) kendinizi akladığınızı sanıp mutlu olursunuz. SEVİYEyi görüyoruz merci
Merak ediyorum kızınıza eşi bir gün bir tane patlatırsa, üstüne özür bile dilemez bir şey yokmuş gibi davranırsa. "Kızım eşini karşına al bu evliliği kurtarmak istediğini, bir daha olursa gitmek mecburiyetinde kalacağını söyle" mi dersiniz? Sadece meraktan soruyorum. Sosyal ortamda da tavrım bellidir benim, burda da. Bir insan neden sadece kkda feminist olsun da sosyal ortamında ben bilmem beyim bilir desin anlamıyorum. Neden ikili bir hayat yaşadığını düşündünüz insanların çözemedim. Beni ortaokuldaki arkadaşlarıma bile sorsanız size fikrimi direk söylerler.
Lafı döndürün durun ancakHiç anlayamadım çünkü ya iyiki söyledin yavrucum ironiyi duymuşsun ama cümle içinde kullanamamışsın otur sıfır
Size düzgün olmayan bir cevap mı verdim de böyle ikaz tonunda bir yorum aldım acaba?Jannefel Ben düzgünce bir şey de sormuştum aslında ama?
Saygı ve hitap hakedilir diye düşünüyorumLafı döndürün durun ancak
Hitaplarınıza dikkat edin bakın ben size hanımefendi diye hitap ediyorum
Şiddetin sadece fiziki olmayacağını yazdınız durdunuz. Şimdi okuyorumda yorumları inanın sizi bu duruma getirdiğim için ben üzüldüm . Şuan iğneleme yapanlara sesleniyorum : sizin yaptığınızda şiddetin bir çeşidi değil mi ? Aşağılayan cümleler... Şimdi bana " Haketmissin " diyecekler çıkarsa ona da hiç şaşırmam... Herturlu yoruma açığım ama SAYGI çerçevesinde... O anki ruh haliyle kimseyle konusamadıgım için açtıgım bu başlık için pişman oldum . Teşekkürler.
Size düzgün olmayan bir cevap mı verdim de böyle ikaz tonunda bir yorum aldım acaba?
Ben de size bu konunun taa en başında yazdığım yorumu kopyalayayım:
"Evlenmeden önce bir şiddet eğilimi hissetmiş miydiniz? Bir gecede olmaz genelde bu kontrolsüz öfke ve saldırganlık. 2 yıllık evliyim eşim bırakın el kaldırmayı aptal, salak gibi kelimeler bile ağzından çıkmaz. Muhtemelen hiçbir zaman da söylemeyecek. Çünkü bu böyledir, bir erkek ya şiddete meyillidir ya şiddete meyilli değildir. İlk tokat geldiyse devamı gelecektir malesef. Belki gerçekten değişir, ama şimdi değil. 10-15 sene sonra olgunlastiginda, başından binlerce şey geçtiğinde anca dank edecektir hata yaptığı. Şu anki özürler göstermelik. Bunu sizin eşiniz için soylemiyorum, yapılan araştırma ve istatistiklere dayanarak söylüyorum. Burada açılan şiddet içerikli konulara çok üzülüyorum. Sizin için birşey yapabilmeyi çok isterdimyuva kurmak kolay degil, oyle ha deyince de yikilmiyor yuva. belki en azından bebek için biraz beklemelisiniz. Umarım esiniz pişman olup tekrarlamaz. Tekrarladığı takdirde psikyatristlerin öfke kontrolü terapisi var. Belki işe yarar."
Bence konunuzu kapattırın. Çünkü cidden bazılarınca seviye düşürülmüş.Şiddetin sadece fiziki olmayacağını yazdınız durdunuz. Şimdi okuyorumda yorumları inanın sizi bu duruma getirdiğim için ben üzüldüm . Şuan iğneleme yapanlara sesleniyorum : sizin yaptığınızda şiddetin bir çeşidi değil mi ? Aşağılayan cümleler... Şimdi bana " Haketmissin " diyecekler çıkarsa ona da hiç şaşırmam... Herturlu yoruma açığım ama SAYGI çerçevesinde... O anki ruh haliyle kimseyle konusamadıgım için açtıgım bu başlık için pişman oldum . Teşekkürler.
Aşağılayan bir cümle varsa altındaki kib butonunu kullanabilirsiniz. Ayrıca aşağılayıcı ne dediler size konu içinde merak ediyorum. Yani aşağılamaktan kastınız tam olarak nedir? Bir tokat sizce ne kadar aşağılayıcıdır?
Malesef canım güzel ülkemin güzel kadınları incelikli düşüncelerden bihaber, gayet sert ve eleştirel yaklaşırmış meğer hassas konulara. Tek yaptıkları, ezbere eğitimin bir refleksi olarak, dikteci ve baskıcı şekilde, tek bir doğruya inanmak ve kimseyi dinlememek. Bir de kendileri dışında herkesi şiddetsever sanan süper kahramanlar var malesef..Şiddetin sadece fiziki olmayacağını yazdınız durdunuz. Şimdi okuyorumda yorumları inanın sizi bu duruma getirdiğim için ben üzüldüm . Şuan iğneleme yapanlara sesleniyorum : sizin yaptığınızda şiddetin bir çeşidi değil mi ? Aşağılayan cümleler... Şimdi bana " Haketmissin " diyecekler çıkarsa ona da hiç şaşırmam... Herturlu yoruma açığım ama SAYGI çerçevesinde... O anki ruh haliyle kimseyle konusamadıgım için açtıgım bu başlık için pişman oldum . Teşekkürler.
Allah yardımcınız olsun, inşallah hakkınızda en hayırlı kararı verirsinizBana değil , birbirinize sarfettiğiniz bazı cümleler için aşağılayıcı dedim...
O tokat için ben zaten 2 gündür kendimle kavga ediyorum. Kimseyi affettiğimde yok , kocamdır döverde sever de dediğimde...
1 günlük evli olmadıgım için tek bir hareketine bakarak degerlendiremiyorum . Eşimin gelmiş geçmiş tüm tavırlarına bakarak biraz daha düşünerek en doğru karar vermeye çalışıyorum . Suan aynı odada kalmıyoruz konusmuyoruz . Yüzüme bakamıyor. Ben onu affetmedim , henuz buna hazır değilim ... Zaman sadece birazcık zaman diyorum kendim için.
Bana değil , birbirinize sarfettiğiniz bazı cümleler için aşağılayıcı dedim...
O tokat için ben zaten 2 gündür kendimle kavga ediyorum. Kimseyi affettiğimde yok , kocamdır döverde sever de dediğimde...
1 günlük evli olmadıgım için tek bir hareketine bakarak degerlendiremiyorum . Eşimin gelmiş geçmiş tüm tavırlarına bakarak biraz daha düşünerek en doğru karar vermeye çalışıyorum . Suan aynı odada kalmıyoruz konusmuyoruz . Yüzüme bakamıyor. Ben onu affetmedim , henuz buna hazır değilim ... Zaman sadece birazcık zaman diyorum kendim için.
Eğer eşiniz pişman olsaydı, sizden af dileseydi bütüne bakmanız mantıklı ama eşiniz pişman mı? 2 gündür af dilemediyse siz tavır aldığınız için dileyeceği özür ne kadar affedici olur?
olaydan hemen sonra gelip yalvar yakar olsaydı mı pişman sayılırdı ? Şuan yüzüme bakamıyor olması , mahcubiyeti inan bana daha anlamlı geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?