Kocamdan Tokat Yedim

Yaptığım ironiyi anlayamamışsınız.
İyi okuyun ve anlayın

Cevap yazmayayım çünkü sen karşılık veremiyorsun dimi? Karşınızda kimse yok diye böyle forumlarda atar tutarsınız senin gibiler. Sonra biri cevap yazınca "pis terbiyesiz hıııh" diye çok akıllıca (!) kendinizi akladığınızı sanıp mutlu olursunuz. SEVİYEyi görüyoruz merci

Konu sahibi bana ozelden dua etmem icin yazmisti onun caresizligini o anda anlamistim
Bence sen vajinismusu kocan olacak ayi yuzunden oldun konuya tam hakim degilim simdi hepsini okuyacam yarin obur gün cocuklarinin onunde de dayak yersen ya
Yavrucaklar omur boyu pisirik hayata karsi korkak olurlar manyak babalarinin yuzunden
Neden kacip kurtulmuyorsun?

Ben çok üzülüyorum hemcinslerim için. Bir tane tokata olur öyle şeyler gözü ile bakmak için neler yaşayıp neler görmüş olmak lazım? Evlilik yürütmek zor, bir yuva kolay kurulmuyor falan. Niye ki? Aşk varsa, saygı varsa, karşınızdaki insan adamsa neden zor olsun ki evlilik yürütmek. İki karakterin birbirine uyumu zaman alan bir şey ama tokatı hoş görecek kadar da zor değil evlilik.

Hanımefendi size yeminler olsun ki ben kendi hayatımda da aynı düşünceleri savunurum vallahi bakın.
Karşılık veremesem nasıl bu kadar sinirlenecektiniz ki..
Hiç önemli değil

Jannefel Ben düzgünce bir şey de sormuştum aslında ama?

Hiç anlayamadım çünkü ya iyiki söyledin yavrucum ironiyi duymuşsun ama cümle içinde kullanamamışsın otur sıfır
Lafı döndürün durun ancak
Hitaplarınıza dikkat edin bakın ben size hanımefendi diye hitap ediyorum

Şiddetin sadece fiziki olmayacağını yazdınız durdunuz. Şimdi okuyorumda yorumları inanın sizi bu duruma getirdiğim için ben üzüldüm . Şuan iğneleme yapanlara sesleniyorum : sizin yaptığınızda şiddetin bir çeşidi değil mi ? Aşağılayan cümleler... Şimdi bana " Haketmissin " diyecekler çıkarsa ona da hiç şaşırmam... Herturlu yoruma açığım ama SAYGI çerçevesinde... O anki ruh haliyle kimseyle konusamadıgım için açtıgım bu başlık için pişman oldum . Teşekkürler.

Jannefel Ben düzgünce bir şey de sormuştum aslında ama?
Size düzgün olmayan bir cevap mı verdim de böyle ikaz tonunda bir yorum aldım acaba?
Ben de size bu konunun taa en başında yazdığım yorumu kopyalayayım:
"Evlenmeden önce bir şiddet eğilimi hissetmiş miydiniz? Bir gecede olmaz genelde bu kontrolsüz öfke ve saldırganlık. 2 yıllık evliyim eşim bırakın el kaldırmayı aptal, salak gibi kelimeler bile ağzından çıkmaz. Muhtemelen hiçbir zaman da söylemeyecek. Çünkü bu böyledir, bir erkek ya şiddete meyillidir ya şiddete meyilli değildir. İlk tokat geldiyse devamı gelecektir malesef. Belki gerçekten değişir, ama şimdi değil. 10-15 sene sonra olgunlastiginda, başından binlerce şey geçtiğinde anca dank edecektir hata yaptığı. Şu anki özürler göstermelik. Bunu sizin eşiniz için soylemiyorum, yapılan araştırma ve istatistiklere dayanarak söylüyorum. Burada açılan şiddet içerikli konulara çok üzülüyorum. Sizin için birşey yapabilmeyi çok isterdim yuva kurmak kolay degil, oyle ha deyince de yikilmiyor yuva. belki en azından bebek için biraz beklemelisiniz. Umarım esiniz pişman olup tekrarlamaz. Tekrarladığı takdirde psikyatristlerin öfke kontrolü terapisi var. Belki işe yarar."

Aşağılayan bir cümle varsa altındaki kib butonunu kullanabilirsiniz. Ayrıca aşağılayıcı ne dediler size konu içinde merak ediyorum. Yani aşağılamaktan kastınız tam olarak nedir? Bir tokat sizce ne kadar aşağılayıcıdır?

Cevap vermediğiniz için yazmıştım o ikaz gibi cümleyi. Nedense diğer arkadaşlarla seviyeli bir tartışmayı sürdürmeyi yeğlediniz bana cevap vermek yerine de o yüzden yazmıştım.
Yuva yıkmak kolay değil de bir çocuğu yetiştirmek kolay mı? O çocuğa hamile kalmak bile bir süreç, karnında taşıması doğurması, bakması, ilk kelimesinden ilk aşkına yanında olması. Sonra o çocuk evlenince hanzonun biri bir tane patlatınca yuva yıkmak zor da, o çocuk nasıl yetişiyor? Yuva kurmak da geçerli sebeplerle yıkmak da bir çocuk büyütmenin yanında solda sıfır.

Bence konunuzu kapattırın. Çünkü cidden bazılarınca seviye düşürülmüş.
Durumunuza üzüldüm, fikrimi de beyan ettim. Ben asla affetmem, affedene de neden sorusunu sormaktan çekinmem. 27 yıllık evliyim. Evliliğimi 2 şeyin yıkacağını eşim bilir. Birincisi aldatma, ikincisi ise şiddettir.
Konu uzayacak ve bir çok kişi banlanacak gibi gözüküyor.
Allah size kolaylık versin. İnşallah her şey düzelir ve istediğiniz gibi olur.

Bana değil , birbirinize sarfettiğiniz bazı cümleler için aşağılayıcı dedim...

O tokat için ben zaten 2 gündür kendimle kavga ediyorum. Kimseyi affettiğimde yok , kocamdır döverde sever de dediğimde...

1 günlük evli olmadıgım için tek bir hareketine bakarak degerlendiremiyorum . Eşimin gelmiş geçmiş tüm tavırlarına bakarak biraz daha düşünerek en doğru karar vermeye çalışıyorum . Suan aynı odada kalmıyoruz konusmuyoruz . Yüzüme bakamıyor. Ben onu affetmedim , henuz buna hazır değilim ... Zaman sadece birazcık zaman diyorum kendim için.

Malesef canım güzel ülkemin güzel kadınları incelikli düşüncelerden bihaber, gayet sert ve eleştirel yaklaşırmış meğer hassas konulara. Tek yaptıkları, ezbere eğitimin bir refleksi olarak, dikteci ve baskıcı şekilde, tek bir doğruya inanmak ve kimseyi dinlememek. Bir de kendileri dışında herkesi şiddetsever sanan süper kahramanlar var malesef..

Allah yardımcınız olsun, inşallah hakkınızda en hayırlı kararı verirsiniz

Eğer eşiniz pişman olsaydı, sizden af dileseydi bütüne bakmanız mantıklı ama eşiniz pişman mı? 2 gündür af dilemediyse siz tavır aldığınız için dileyeceği özür ne kadar affedici olur?

olaydan hemen sonra gelip yalvar yakar olsaydı mı pişman sayılırdı ? Şuan yüzüme bakamıyor olması , mahcubiyeti inan bana daha anlamlı geliyor...

olaydan hemen sonra gelip yalvar yakar olsaydı mı pişman sayılırdı ? Şuan yüzüme bakamıyor olması , mahcubiyeti inan bana daha anlamlı geliyor...

Bir ayrandan çıkan bir kavga. Bir tokat. Eğer eşiniz normalde şiddet uygulayacak bir insan değilse tokattan sonra kendi kendine bile şaşırmalıydı ben bunu nasıl yaptım diye. Her türlü zaten yüzünüze bakamaması gerekiyor. Umarım bir şekil gönlünüzü alabilir. Bunu size unutturabilir. Her sesini yükseltişinde, tartışmadaki her ani hareketinde hatırlamazsınız bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…