Kocamdan Tokat Yedim

ben şahsım olarak gurur abidesiyim mesela.
bir aylık evliyken eşim bana anasının danasının lafıyla kötü davrandı diye (fiziki şiddet yoktu ama manevi şiddet yaptıkları) boşanmaya kalktım. eşim o günden sonra bir daha tekrarlamadı.

adam için ağlayacağız az kaldı. ha gayret.

biz tokat yedi otursun demiyoruz , yazdıklarımızı iyi okursanız anlarsınız . karşı tarafı hiç anlamaya çalışmadıkça , ben vajinismusum çekcek çekmek zorunda tarzı laflarınız bile ne kadar itici. 10 aydır adam karısına destek oluyorsa sorun yapmıyorsa benim gözümde takdir edilecek bir adamdır . evet yapmış bir hata , zaten konu sahibi tavrını koyduğunda bikaç gün konuşmadıgında oda hatasını anlayacaktır. ama yok yatagından kov yok eve sakın gitme bunlar nedir ya , ben olsam zaten kovulduğum yataga asla bidaha geri dönmem . kusura bakmayında evli bir erkeğin ve bayanın , ne kavga edilirse edilsin yataktan yada evden kovma hakkı yok . kovarsada sonuçlarına katlansın bizahmet. herkes anlamak istediği şekilde anlıyor yazılanları ben daha yorum yapmıcam bu konuda. konu sahibi inşallah eşinle aran düzelir , mutluluğunuz daimi olur.. sevgiyle kalın..

Kimse eşi için kolay olacağını söylemedi, biriyle severek evleniyorsanız cinsellik sebebiyle evlilikten hemen soğumazsınız, hele ki vajinismus gibi bir durumda kadıncağızın elinde olmayan sebeplerden ötürü olduğunda. Eşini seven saygı duyan her erkek buna anlayış gösterir. Sil ve boşa da demedim, ama siz de çok akıllıca tavsiye veriyorsunuz gerçekten "Eşin cinsellik yaşayamıyor, anlayış göster, sana vurmuş olabilir önemli değil." diye...

Konu sahibi, ilk önce eşinin gelip kendini affettirmesi gerekiyor, yaptığı anlayış gösterilecek bir şey değil. Ne yap ne et, gerçekten pişman olduğunu görene dek normal yaşantınıza dönme. Sitede de ne kadar çok tokat meraklısı üye varmış ya... Oldu kadın dövülsün ama yine de yatağını ayırmasın maazallah çok hayırlı kocası boşar onu yazık olur :))

Milletin yorumlarini begenmiuorsunuz ama sonuna kadar haklilar. Size atilan tokat gelecek olanlarin habercisidir siz bunu görmek istemiyorsunuz onun yerine adam beni bosamasin derdindesiniz. Birde vajismusta anlayisli davrandi diye adami goklere cikariyorsunuz ama siz esinizde sorun olsa ayni anlayisi gostermezmiydiniz. Oda onu yapiyor ekstra birsey yapmiyor gozunuzde buyumesin yani... suan sizin yaptiginiz adamin egosunu parlatmak olacak ki yillar sonra sabrimiz tastiginda bunu ben boyle yaptim diyeceksiniz hem sustum bu hale geldi diyeceksiniz. Insallah tersi olur esiniz ozur diler ve bir daha tekrarlanmaz. Yoksa kimse sizin kotu halinizden mutlu olmuyor. Sadece siz daha 10 aylik evlisiniz burda yillardir evli insanlar ve anne babasinin evliligine sahit olanlar var. Onlar yasadiklarindan biliyorlar ve olacaklari tahmin edip size yol gostermeye calisiyorlar sizin daha basinda oldugunuz yoldan onlar coktan gectiler bunu unutmayin. Sizin begenmediginiz bir cok yoruma katiliyorum icinde fevri olanlar var kabul ama neticede tesbitleri cok dogru.

ufff saçmasapan yorumlarını kendine sakla , senin gibiler anlamaz benim ne söylemek istediğimi , anlayanlar zaten benim gibilerdir. byes
yok yok sayenizde aydınlanma yaşadım.
adam zaten cinsellik yok diye gergin. kadına sabrını göstererek büyük bir lütufta bulunuyor. ama şiddet olmaması için de cinsel ihtiyacını gidermeli başka kadınlarla. böylece kimse gerilmez dayak yemez.

amaaaan her evlilikte oluyor zaten. evlilik kutsaldır ve her ne şartlarda yaşanırsa yaşansın korunmalıdır.

teşekkürler yuva kurtaran kadınlar.

ama şiddet olmaması için de cinsel ihtiyacını gidermeli başka kadınlarla. böylece kimse gerilmez dayak yemez.
bunu ben hiçbir yazımda yazmadım . yazıları nasıl okuyup , kendi taraflarından uydurdugun belli . sana cevap verme gereği bile duymucam artık. anlama seviyen baya yerlerde..

bunu ben hiçbir yazımda yazmadım . yazıları nasıl okuyup , kendi taraflarından uydurdugun belli . sana cevap verme gereği bile duymucam artık. anlama seviyen baya yerlerde..
lütfen yazın. çok evlilik kurtulacak sayenizde.
arada dayak yiyen olacaktır illaki.

mesaj çok derin anlayana : #$
kadın susarsa dayak yemez.

evliliğin altın kuralı bu.

thanx.

Şiddetin iyileştirmesi mi olur? Ama o da vajinismus olduğum için bana destek oldu diyip bu aşşağılık hareketi sildi mi yani ? Siz hayvan mısınız da dayak yiyorsunuz? Kaldı ki hiçbir canlı dayağı haketmez. Siz şiddet gördünüz farkında mısınız? Şerefsizlik mi yaptınız? Yatağınıza başka bir adam mı aldınız? Eşinizi mi aldattınız da hakettiniz bu şiddeti? Lütfen saçmalamayın. Okuduğum yorumlar beni hayrete düşürüyor.

Grill annenden yada babandan bir tokat yeseydin ne yapardın ?
Bu kişi sizi doğurup büyütmedi, sizin kahrınızı yıllarca çekmedi. Yalnızca on ay olmuş yanlış bir açıdan bakıyorsunuz. Çok yanlış bir açıdan bakıyorsunuz. Son mesajında Grill hanımefendi başka kadın meselesine girip biraz abartmış ama eşiniz size vajinismus sürecinde anlayış gösterince lütfetmiş olmuyor bunu bilin, bu konuda çok haklı. Anne babanızın tokadıyla eşinizin tokadını bir tutuyorsanız sanırım sizin için ilerisi de katlanılabilir olacak... Konu başında babamdan bile tokat yemedim demişsiniz, siz de işin abukluğunun farkındasınız. Burada daha farklı düşünen üç beş kişinin yorumunu görüp bunu kendiniz için normalleştirmeyin. Biliyorum canınız yanıyor, seviyorsunuz da, bu yüzden eşinizin haklı olması için sebep arıyorsunuz belki. Ama bu konuyu açarken rahatsız olduğunuz için açmışsınız, rica ediyorum razı gelmeyin, eşinizin anlayacağı dili bilirsiniz, anlayacağı dilden sen kimsin deyin ona...

Konu boyle bir soruyla hafifletilmez. Ben babamdan cok dayak yemisimdir onuna zihniyeti erkek dover karsisindaki susacaktir mantiginda. Birgun bunun dogru olmadigini soyledi hocam ve izin vermemem gerektigini. Ondan sonra babam bana ilk el kardirdiginda bana suandan sonra bir daha elini kaldiramazsin ben cocuk degilim bir daha asla kendime vurdurmam dedim. O son tokatimdi bir daha yemedim 16 yil oldu. Bu tavirdir ve kendinizi ifadedir

babamdan bırak tokatı bir kızgınlığını görmedim ve o benim için her şeydi. annem bizi arada döverdi, küçükken ben de onu üzmek için kendimi bıçaklamayı düşünürdüm ama canım acır diye korkardım. büyüdükçe restleştik. hiçbir zaman babam kadar sevmedim, her zaman yüzüne de söyledim. annem olmasaydı beni döven insanın yüzüne bakmam.
ben evlenecek, oy kullanacak, ev geçindirecek, çocuk doğurup büyütecek kadar yetişkin biriyken benimle aynı ayarda bir erkek sırf koca vasfıyla şiddet uygulayacak he. merdaneyle önce döver sonra kovarım o adamı.
insanım ben. konuşarak anlaşan bir varlığım. şiddet nedir?
neden hicbir kadın öküz kocasını şiddetle yola getirmiyor. sadece güç meselesi değil bu maalesef yerleşmiş algı yüzünden böyle.

madem güçlü güçsüze döverek söverek ders verebilir, hakkıdır madem.
hiç kimse bir bebek, çocuk, hayvan şiddete maruz kaldığında ses çıkarmasın. çünkü ders veriyor, hayat dersi deriz.

Peki cok saygideger dayakci koca savunuculari adam hemen olay sonrasi yani en cok pisman olmasi gereken zamanda tek bir ozru bile cok gormus. Buna yorumunuz ne olacak. Besbelli umurunda bile degil. Umarim biz yaniliriz da bu ilk ve son tokat olur. Ama yuzde 99 devami gelecek.
Zarariniz sadece kendinize degil gururlu bi yasam icin savas veren kadinlara da. Bi bitin artik yahu.

anası karısına tokat atsın diye mi doğurmuş terbiyesiz eli kırılasıca.
Eve gidesin yatağına giresin yoksa girme için soğuyana kocan akıllanana bir daha buna cesaret edemeyene kadar gitme
Size kesinlikle katiliyorun benim esim de once yuzume tokat sonra sirtima yumruk sonra da tekme tokat dayak sonrada aileme cevreme Ben bosuna vurmadim dediklerimi yapsaydi dayak yemezdi dedi ve herkes on yillik kocan 4 cocugunun babasi otur oturdugun yerde seninde iki lafin eksik olsun dediler ve bu olay almanyada kadinin haklarinin korundugu yerde oldu be gelirse insana es dosttan geliyor aile bile yaninda durmuyor el ne der diye hala mucadele ediyorum bakalim nereye kadar dayanirim

Ben seni cok iyi anladim canim konu sahibi de bizi anladi ama burda tokat atan adamı savunuyormusuz gibi bir algı oluştu. Altını çizmek istiyorum ASLA şiddete hoşgörüyle bakılamaz. Başta da yazdim, ilk tokatın genelde devamı gelir. Ama yine de ilk yanlışta kimse yuvasını bozmasın, olaylarını iç yüzünü tam bilmeden kimseye boşan demeye hakkımız yok. Herkes kendi ailesine, yakınına versin öyle nasihatleri. Burada psikolojisini bilmediğimiz kadınlara kötülük yapıyor olabiliriz, hakkımız yok buna.

Bi tespit vardır bilir misiniz? Derler ki ''Ama'' dan önce söylenen cümlelerin hiçbir inandırıcılığı yoktur, öylesine söylenmiştir. Sizde ama ya kadar mantıklı cümleler kurmuşsunuz sonrası ise....

Siz konu sahibine boşanmasi için baskı yapan site üyelerinden misiniz bilemiyorum. Benim lafım onlara. Burada kimse kimseyi tanımıyor. Dolayısıyla iç yüzünü bilmediğimiz, nasıl bir psikoloji içinde olduğuna dair fikrimiz olmayan mağdur kadınlara boşanmasi yönünde ısrar etmenin çok tehlikeli olduğunu anlatmak istiyorum. Size de geçmiş olsun, başınıza gelmiş kabullenmemissiniz ve kendi iradenizle hareket etmissiniz. Zaten evlilik ancak kişilerin kendi karar ve iradesiyle bitirilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…