Kocamdan utanıyorum

Kezbanlik nedir ya? Siz Kezbanlik uzmanimisinizda çocukluğunda yaşadığı baskılar yüzünden sıkıntı yaşayan birine ağır Kezbanlik teşhisi koyuyorsunuz? biraz empati kurun. Kadın derdini açıklıyor hemcinslerine sizin ettiğiniz yoruma bakın nasıl çocuk yaptığını detaylı anlatsa için rahatlicakmi?
Lilakelebek buradaki diğer arkadaşlar tavsiyede bulunmuşlar sana ama bi uzmandan yardım alsan sorunu daha kolay atlatırsın. Bide eşinle bu sorununu paylaş sorununu asmanda yardımcı olacaktır.

Cocugu yaparken yapip ..operken kendini cekme cabalarina giren kadina evet o teshisi koyuyorum cocugun nasil yapildigini hepimiz biliyoruz
Cidden cevre ve aile faktoruyle vajinusmus yasayan kadinlar var onlarin yaninda boyle bi durum cok ciddi birsey degil kendi asamiyorsa bi uzmanla kisa surede cokkktan cozebilecegi birseymiş 5 sene sonra buraya yaziyorsa hala ben napayim

Yorumları okumadan yazmıştım mesajımı ; bir mesajınızda " bence gereksiz birşey" demişsiniz isteksizlik bunun adı, utanmakla pek ilgisi yok.
Evlendiğiniz zaman var mıydı yoksa çocuklardan sonra mı oldu ?
Bence gerek yok mesajını şuna istanaden yazdım. Bi kişi cekinerek sıkılarak o olayı yasadıgı zaman e dogal olarak zevk de almaz.. Bişey hissetmez. Hal boyle olunca o olayın gereksiz oldugunu düşünür. Kendi açısından. Ole yani

Evet normalde de çok utangacım.. Birisi benim hakkımda bişey desin hemen yuzum kızarır. Bi soru sorulmazsa konusmam oyle pek.. Uzman destegi almadım., kv ile yan yana oturuyoruz. Akraba binası.. Amcalar fln hep aynı yer.. Duyulursa die çekindim hep bu zamana kadar. Ama artık duyulsada yapcak bilry yok.. Gidecegim
tekrar soruyorumm???:KK51:
lilaaa hala burda vakit öldürüyosun neden kocanın yanına gidip şu tabunu yenmeye çalışmıyoosun öpmek sana iyi gelicek sdc 2 dakika herşeyi kafanda durdur ve gidip kocana sarılıp öp yapabilirmisin bunu şimdi

istekli oldugunu gorunce farkli seyler dusunmesinden mi korkuyorsun?
takintili veya paranoyak degilse, hicbisey dusunmez, esini tanimis olman gerek..
iki cocuk olmus artik, ne utanmasi :KK53:

Cocugu yaparken yapip ..operken kendini cekme cabalarina giren kadina evet o teshisi koyuyorum cocugun nasil yapildigini hepimiz biliyoruz
Cidden cevre ve aile faktoruyle vajinusmus yasayan kadinlar var onlarin yaninda boyle bi durum cok ciddi birsey degil kendi asamiyorsa bi uzmanla kisa surede cokkktan cozebilecegi birseymiş 5 sene sonra buraya yaziyorsa hala ben napayim
Takmışsın bi çocuğu yaparken diye.. Algılarında bı sıkıntı varsa ben napıyım... Sana burda ayrıntılı aslında soyle oldu boyle oldu die anlatacak degilim.. Ben ilişkiye giremiyorum die konu açmadım... Hey allahım ya.. O kadar yazdım, hiiiiç

Takmışsın bi çocuğu yaparken diye.. Algılarında bı sıkıntı varsa ben napıyım... Sana burda ayrıntılı aslında soyle oldu boyle oldu die anlatacak degilim.. Ben ilişkiye giremiyorum die konu açmadım... Hey allahım ya.. O kadar yazdım, hiiiiç

Benim degil senin alginda sikinti var iliskiye giremiyorsun demedim cidden agir bi rahatsizligin olsaydi anlattigin kadar,
iliski yasamadada sikinti cekerdin .. elle tutulur birsey yok tavirlarda diyorum oyuzden :)

Neyi akıl etmissin ki zaten onu ediceksin 5 senedir
Vajinismus yasayan arkadaslar var onlari anliyorum ve zor bir durumdur muhtemelen sebebiyse aile ve cevre faktorleri genelde zor bir surecten geciyorlar

ama 2 cocuk yapmis 5 senelik evli birinin bu tavirlari "esim opuyor ben opemiyorum" komik şayet bikac seanslik birsey sorun olarak goruyorsan

canınızın istediğini anlayıp canınızın istemediğine anlamama lüksüne sahipsiniz ama konu sahibini küçümseme lüksüne sahip değilsiniz.derdini anlatan birine saldırarak neyi amaçlıyorsunuz.ayrıca 2 çocuk yapmış 5 senelik evli birinin yeni evli olupda cinsel sorunu olan birine göre bu sorunu aşması daha zordur.çünkü bu artık kronikleşmiştir.

Size gore ciddi bi sorun olup olmaması onemli degil. Konu sahibi için ciddi bi durum ki burada paylaşıp yardım istemiş. Vajinusmus yaşayan kadınlarla neden kiyasliyorsunuz? Konu sahibinden daha beter durumda olan insanlar var e şimdi konu sahibine senden beteri var kocandan utaniyorsun diye konu acmami diyelim? Kadın derdini anlatmış sizde üstüne gidip lakap takıyorsunuz.

canınızın istediğini anlayıp canınızın istemediğine anlamama lüksüne sahipsiniz ama konu sahibini küçümseme lüksüne sahip değilsiniz.derdini anlatan birine saldırarak neyi amaçlıyorsunuz.ayrıca 2 çocuk yapmış 5 senelik evli birinin yeni evli olupda cinsel sorunu olan birine göre bu sorunu aşması daha zordur.çünkü bu artık kronikleşmiştir.

Size gore ciddi bi sorun olup olmaması onemli degil. Konu sahibi için ciddi bi durum ki burada paylaşıp yardım istemiş. Vajinusmus yaşayan kadınlarla neden kiyasliyorsunuz? Konu sahibinden daha beter durumda olan insanlar var e şimdi konu sahibine senden beteri var kocandan utaniyorsun diye konu acmami diyelim? Kadın derdini anlatmış sizde üstüne gidip lakap takıyorsunuz.

Benim fikrim bu istedigim gibi dusunurum işinize bakın hesap mi vericem size konulara yorum atarken ?

İyi akşamlar... Baslıktan da anlasıldıgı gibi eşimden utanıyorum.. 5 yıllık evliyim 2 de evladım var.. Ozet gecmek gerekirse, nasıl anlatacagımı da bilemiyorum ama... Mesela o beni öpmek istediğinde karsılık vermeye utanıyorum.. Ne bilim aslında işin özü şu, beni istekli gibi görsun istemıyorum.. Onu seviyorum.. Ama sorun bende.. Hep geri çekiorum kendimi.. İstekli oldugumu düşünmesini istemiyorum.. Sanki oyle dusunurse off ne bileyim ya.. Çok acayip di mi. O bu durumdan çok şikayetci.. Bi kaç dile getirdi.. Ama ben hep geri çekiorum kendimi.. Nasıl aşabilirim bu sorunumu. Yardımcı olun lütfen...
sanki utanmak değilde, sizi istekli görmesini zayıflık gibi hissediyorsunuz gibi geldi bana:) sizi basit görür,yada şımarır gibi düşüncelerle :)

Benim fikrim bu istedigim gibi dusunurum işinize bakın hesap mi vericem size konulara yorum atarken ?
Tabikide hesap vermek zorunda değilsin. Bizde aynı şekilde yorum yapmakta øzguruz,cevap verip vermemekte sana kalmış ki verilecek cevabın olmadığı içinde hesapmi verecem? diye sert üslup kullanıyorsun.

Tabikide hesap vermek zorunda değilsin. Bizde aynı şekilde yorum yapmakta øzguruz,cevap verip vermemekte sana kalmış ki verilecek cevabın olmadığı içinde hesapmi verecem? diye sert üslup kullanıyorsun.

Hepinize yetecek cevabim var ama 2 laf etsem polemikten ban geliyor oyuzden kestirip atiyorum sen konus

3 kez yazmadim canim tikladim yazi ekranda cimayinca gondermedi sandim yanlislikla oldu yani.
Anladık arkadaşım 3 kez aynı mesajı yazmissin

Konu Sahibi seninki utanma değil en son msjinda cinselliğe gerek yok diye düşünüyorum yazmışsın bu utanma değil bizzat isteksizligin kendisi

Durumunuza gerçekten çok üzüldüm. Insan kendini geri çekerek nasıl ilişkiden zevk alirki.canı yanar.5 yıllık bir evlilikte esinizin kollarna hiç kendinizi birakmadiniz yani.ben de bi psikologla görüşün size bir uzmana yönlendirsin. Ben de kocama nasıl daha cilveli görünürüm diye düşünüyorum.:-)esiniz adına da üzüldüm.acaba ayip filmler izleseniz geçer mi :cool::KK33:

Lila bu saatten sonra tek basına aşabilecek misin ki sorunu. Yani böyle gitmez biliyorsun.
Psikologa falan mı gitsen ya da olmadı erotik film mi izlesen. En azından bazı kavramlar normalleşsin senin için.

İyi akşamlar... Baslıktan da anlasıldıgı gibi eşimden utanıyorum.. 5 yıllık evliyim 2 de evladım var.. Ozet gecmek gerekirse, nasıl anlatacagımı da bilemiyorum ama... Mesela o beni öpmek istediğinde karsılık vermeye utanıyorum.. Ne bilim aslında işin özü şu, beni istekli gibi görsun istemıyorum.. Onu seviyorum.. Ama sorun bende.. Hep geri çekiorum kendimi.. İstekli oldugumu düşünmesini istemiyorum.. Sanki oyle dusunurse off ne bileyim ya.. Çok acayip di mi. O bu durumdan çok şikayetci.. Bi kaç dile getirdi.. Ama ben hep geri çekiorum kendimi.. Nasıl aşabilirim bu sorunumu. Yardımcı olun lütfen...
Ben anliyorum seni canim bende cekinirdim eşimden yaninda uzerimi bile degistiremezdim.(ama erkekler hoslanmiyor bu tür hareketlerden hatta naz yaptigimizi dusunup sıkılıyorlar of'luyorlar o yuzden rahat ol.utangacligini bastiricak seyler dusun mesela eşinle yakinlastiginda onun senin eşin oldugunu onu opmek istemenin cok normal oldugunu düsün.guzel anılarini aklindan gecir serbest davran.benim anladigim kadariyla ustuste cocuklariniz oldu sizin pek birbirinizle doya doya gezip eglenip sevgililik.flort.ask yasayamadiniz cicim aylari gibi o yuzden utangacliginiz gecmemiş olmali.ama cocuklarin buyudukce moratonluk gectikce düzene giricektik bu senin elinde :)

Back
X