Sız benim neler yasadıgımı bilmiyosunuz ki!! Evet hiç tasvip etmesemde sizin tabirinizle ağır kezbanlık yasadım.. 6 yasında babam benden bu kadar ne haliniz varsa gorun dedi anneme. Annemi 3 cocukla bıraktı gitti.. Koyde yasayan ve o koyden dısarı adım atmamış dedemin yanına tasındık. Anneannemi tek basına dısarı gondermemesinden ne kadar geri kafalı oldugunu anlamak çok da zor olmasa gerek... Dedem yetmedi, dayılar çıktı bi de basımıza.. Çalan kapıyı basımda yemeni olmadan actım diye dayak yediğimi bilirim ben. Neymiş o kapıyı çalan köyün bekçisine guzel gozukmek için basım açık açmışım kapıyı. Annem gidecek baska hiç bir yeri olmadıgı için sustu.. O bize kalkan ellere bişey demedi diyemedi.. Bana ve kız kardesime erkekler yıllar boyu öcü olarak öğretildi.. Daha neler neler.. O yızden insanların basına neler geldiğini bilmeden yargılamayın olur mu? Siz şu an içinde bulundugunuz veya çocukluğunuzu geçirdiğiniz zamanla, herkesin aynı ortamda veya benzeri ortamlarda yasadıgını dusunuyo olabilirsiniz ki oyle gorunuyo, işin aslı oyle degil işte. Gormediğiniz duymadıgınız bilmediğiniz yerlerde ne hayatlar, ne zorluklar var...evet yıl 2015... Ama heryer sizin tabirinizle yayla degil.. Gitseniz gorseniz o bakış açılarını, o hastalıklı düşünceleri hangi devirde yasıyoruz dersiniz. O yuzden sanki sizin yasadıgınız hayatdan baska bi dünya yok gibi, yok şole yok boyle diye bilmiş bilmiş konuşmayın.. Sadece kendinizi komik duruma düşürürsünüz...ben yaptıgımla gurur duymuyorum ki.. Nie böle bi izlenim yarattınız kafanızda anlamadım.. Ben rahstsızım.. Psikolojik olarak yardım almam gerek. Bunun da farkındayım..