Kocamdan utanıyorum

Tabii ki de aldatarak giderecek canim hakki adamin aldatmak. Tovbe tovbe yaaaa... Şöyle konulara aldatmayi meşru görüyor gibi yaziyorsunuz ya ne diyeyim..
Kadın zaten sizden yardim istiyor ve saglijsiz davranis ve dusunceleri oldugunu kabul ediyor ki doktora gidecegini de söylüyor ama once sizden yardim istiyorum diyor:rolleyes:
ben bu cevabını gerek görmüyorum gibi bi yorum yazmıştı konu sahibi ona istinaden yazdım meşru gördüğümden değil tek yorum okuyupta yorum yapmayalım:KK66:

Sarap konusu bizim için imkansız da diger secenekler uygulanabilir.. Tesekkur ederim önerileriniz için..
o zaman internette biraz araştırın bakalım, sizi gevşetip sinirlerinizi yatıştıracak sizin için mümkün olan seçenekler var mı. belki doktora giderseniz onun önereceği hafif bir yatıştırıcı olabilir.
ama mutlaka yatak odası = sevişme algınızı bir yıkın. orası sizin paylaşım alanınız olsun ki sevişirken de kendinizi rahat hissedin.

O sizin dalga gectiğiniz kezbanlık dediğiniz şey var ya, heh o çogu kızın isyeyerek yaptıgı bişey degil.. Sizin basınıza gelmemiş bilemezsiniz.. Aile ve cevre baskısı sonucu sürülen bi yasam tarzı..,

Benimde cevrem yayla degildi ama bu kafaya ulaşmak agir kezbanlik her nekadar bu deyişi tasvip etmiyor olsamda bazilarinin ustune cuk oturuyor her cevre ve aile baskisi goren kiz esine karsi boyle bos triplenmiyor ..
Yeni evli olsan hadi yine anlarimda
Hele kac sene olmus ki 2 cocuk sahibi bir kadin hala bunu yapiyorsa ..artik baska diyecek bisey yok
O cocuklari yaparken kendini cekmediysen operken niye cekiyorsun ???

ben bu cevabını gerek görmüyorum gibi bi yorum yazmıştı konu sahibi ona istinaden yazdım meşru gördüğümden değil tek yorum okuyupta yorum yapmayalım:KK66:
Ona yazdiginizi biliyorum. Her neyse anlatamadim ben. Neyse bosverin siz yorum yapin ben yapmayayim.

Ona yazdiginizi biliyorum. Her neyse anlatamadim ben. Neyse bosverin siz yorum yapin ben yapmayayim.
anlayamamışsınız demek ki neyse herkes düşüncesini söylemekte özgür saygı duyarım yorumlarınıza ama aldatmayı hak olarak görmediğim için o kısmını kabul etmiyorum sdc

Benimde cevrem yayla degildi ama bu kafaya ulaşmak agir kezbanlik her nekadar bu deyişi tasvip etmiyor olsamda bazilarinin ustune cuk oturuyor her cevre ve aile baskisi goren kiz esine karsi boyle bos triplenmiyor ..
Hele kac sene olmus ki 2 cocuk sahibi bir kadin hala bunu yapiyorsa ..artik baska diyecek bisey yok
Sız benim neler yasadıgımı bilmiyosunuz ki!! Evet hiç tasvip etmesemde sizin tabirinizle ağır kezbanlık yasadım.. 6 yasında babam benden bu kadar ne haliniz varsa gorun dedi anneme. Annemi 3 cocukla bıraktı gitti.. Koyde yasayan ve o koyden dısarı adım atmamış dedemin yanına tasındık. Anneannemi tek basına dısarı gondermemesinden ne kadar geri kafalı oldugunu anlamak çok da zor olmasa gerek... Dedem yetmedi, dayılar çıktı bi de basımıza.. Çalan kapıyı basımda yemeni olmadan actım diye dayak yediğimi bilirim ben. Neymiş o kapıyı çalan köyün bekçisine guzel gozukmek için basım açık açmışım kapıyı. Annem gidecek baska hiç bir yeri olmadıgı için sustu.. O bize kalkan ellere bişey demedi diyemedi.. Bana ve kız kardesime erkekler yıllar boyu öcü olarak öğretildi.. Daha neler neler.. O yızden insanların basına neler geldiğini bilmeden yargılamayın olur mu? Siz şu an içinde bulundugunuz veya çocukluğunuzu geçirdiğiniz zamanla, herkesin aynı ortamda veya benzeri ortamlarda yasadıgını dusunuyo olabilirsiniz ki oyle gorunuyo, işin aslı oyle degil işte. Gormediğiniz duymadıgınız bilmediğiniz yerlerde ne hayatlar, ne zorluklar var...evet yıl 2015... Ama heryer sizin tabirinizle yayla degil.. Gitseniz gorseniz o bakış açılarını, o hastalıklı düşünceleri hangi devirde yasıyoruz dersiniz. O yuzden sanki sizin yasadıgınız hayatdan baska bi dünya yok gibi, yok şole yok boyle diye bilmiş bilmiş konuşmayın.. Sadece kendinizi komik duruma düşürürsünüz...ben yaptıgımla gurur duymuyorum ki.. Nie böle bi izlenim yarattınız kafanızda anlamadım.. Ben rahstsızım.. Psikolojik olarak yardım almam gerek. Bunun da farkındayım.. Yoksa bnde bilirim kocamın kollarına atlamayı.. Ama işte kimi zaman soverek kimi zaman tokatlayarak beynime oyle bir yerlestirmişler ki, at atabilirsen...

Son düzenleme:
Sız benim neler yasadıgımı bilmiyosunuz ki!! Evet hiç tasvip etmesemde sizin tabirinizle ağır kezbanlık yasadım.. 6 yasında babam benden bu kadar ne haliniz varsa gorun dedi anneme. Annemi 3 cocukla bıraktı gitti.. Koyde yasayan ve o koyden dısarı adım atmamış dedemin yanına tasındık. Anneannemi tek basına dısarı gondermemesinden ne kadar geri kafalı oldugunu anlamak çok da zor olmasa gerek... Dedem yetmedi, dayılar çıktı bi de basımıza.. Çalan kapıyı basımda yemeni olmadan actım diye dayak yediğimi bilirim ben. Neymiş o kapıyı çalan köyün bekçisine guzel gozukmek için basım açık açmışım kapıyı. Annem gidecek baska hiç bir yeri olmadıgı için sustu.. O bize kalkan ellere bişey demedi diyemedi.. Bana ve kız kardesime erkekler yıllar boyu öcü olarak öğretildi.. Daha neler neler.. O yızden insanların basına neler geldiğini bilmeden yargılamayın olur mu? Siz şu an içinde bulundugunuz veya çocukluğunuzu geçirdiğiniz zamanla, herkesin aynı ortamda veya benzeri ortamlarda yasadıgını dusunuyo olabilirsiniz ki oyle gorunuyo, işin aslı oyle degil işte. Gormediğiniz duymadıgınız bilmediğiniz yerlerde ne hayatlar, ne zorluklar var...evet yıl 2015... Ama heryer sizin tabirinizle yayla degil.. Gitseniz gorseniz o bakış açılarını, o hastalıklı düşünceleri hangi devirde yasıyoruz dersiniz. O yuzden sanki sizin yasadıgınız hayatdan baska bi dünya yok gibi, yok şole yok boyle diye bilmiş bilmiş konuşmayın.. Sadece kendinizi komik duruma düşürürsünüz...ben yaptıgımla gurur duymuyorum ki.. Nie böle bi izlenim yarattınız kafanızda anlamadım.. Ben rahstsızım.. Psikolojik olarak yardım almam gerek. Bunun da farkındayım..

Hikayeni anlatmana hic gerek yok herkesin ayri hikayesi var bende hoplaya ziplaya buyumus dert sikinti nedir bilmeyen biri degilim banada sert tepkiler geliyor bazen ben sadece heryerde ayrintili anlatmiyorum "siz benim ne cektigimiii biliyyyooomusunuzz "diyeee
Cok gecmise takili kaldiysan tedavi gorursun aşamiyorsan yada kendi kendinin doktoru olursun bu sacmaliklari devam ettirmemek adina madem ki farkindasin bu durumunun

Hikayeni anlatmana hic gerek yok herkesin ayri hikayesi var bende hoplaya ziplaya buyumus dert sikinti nedir bilmeyen biri degilim banada sert tepkiler geliyor bazen ben sadece heryerde ayrintili anlatmiyorum "siz benim ne cektigimiii biliyyyooomusunuzz "diyeee
Cok gecmise takili kaldiysan tedavi gorursun aşamiyorsan yada kendi kendinin doktoru olursun bu sacmaliklari devam ettirmemek adina madem ki farkindasin bu durumunun
Bak ben bunu hiç akıl edememiştim. Ne ii oldu yazdıgın.. Ya bi git akşam akşam kime ne artislik taslıyosan.. Benim konumdan ikile..

İyi akşamlar... Baslıktan da anlasıldıgı gibi eşimden utanıyorum.. 5 yıllık evliyim 2 de evladım var.. Ozet gecmek gerekirse, nasıl anlatacagımı da bilemiyorum ama... Mesela o beni öpmek istediğinde karsılık vermeye utanıyorum.. Ne bilim aslında işin özü şu, beni istekli gibi görsun istemıyorum.. Onu seviyorum.. Ama sorun bende.. Hep geri çekiorum kendimi.. İstekli oldugumu düşünmesini istemiyorum.. Sanki oyle dusunurse off ne bileyim ya.. Çok acayip di mi. O bu durumdan çok şikayetci.. Bi kaç dile getirdi.. Ama ben hep geri çekiorum kendimi.. Nasıl aşabilirim bu sorunumu. Yardımcı olun lütfen...
Ben de bunu anlamıyorum. Kocamın hanım versiyonusunuz resmen. Bunda utanılacak ne var yahu? Kocam da bana yapıyor aynını, yok ayıp, yok günah, yok sapık. Adamı cinsellikten soğutursunuz valla kusura bakmayın. :KK11:Bi de siz kaç senedir evliymişsiniz. Yapmayın böyle şeyleri. İstekli görününce kocanız hakkınızda yanlış düşünmeyecek, aksine hoşuna gidecek.

Bak ben bunu hiç akıl edememiştim. Ne ii oldu yazdıgın.. Ya bi git akşam akşam kime ne artislik taslıyosan.. Benim konumdan ikile..
lilaaa hala burda vakit öldürüyosun neden kocanın yanına gidip şu tabunu yenmeye çalışmıyoosun öpmek sana iyi gelicek sdc 2 dakika herşeyi kafanda durdur ve gidip kocana sarılıp öp yapabilirmisin bunu şimdi

Sarap konusu bizim için imkansız da diger secenekler uygulanabilir.. Tesekkur ederim önerileriniz için..
Lilakelebek esin seni öperken ayipmis gibi çok istekli olursam olmaz gibi düşünceleri aninda sil kafandan. Her şey beynimizde baslayip beynimizde bitiyor.

Bunlari düşünerek opusemez sevisemezsin.. Sana dokunduğunda sadece o dokunuşu hissetmeye odaklan başka bir şeye değil.. Başka düşüncelere yer verme sadece öpmenin dokunmanin sevmenin ne kadar güzel olduğunu hatirlat kendine.

Kadınlarında hormonları var canım kadınlarda istekli en az erkek kadar bunda utanacak bir sey yok ki.Yani kadınların istekli olması en az erkeklerin olması kadar normal bir sey olsa gerek.Sahsen ben öyle düsünüyorum
Kötü bir sey değil yani isteğinizi belli etmek.Utanacak bir sey yokki bunda.Anladım ben sizi ama istekli kadın kadar normal bir sey yoktur yani.

Arkadaşlar olabilir, utanabilir. Çocuk yapılır ama utangaçlık da bir huy. Ben de hamileyim ama benim de eşim utangaç. Anlatsam gülmekten çatlarsınız o derece. Adamı açmak için ne gerekiyorsa yapıyorum yok olmuyo. Sonuç: Ben sapık, ben terbiyesiiiiizzz :KK70:

Bak ben bunu hiç akıl edememiştim. Ne ii oldu yazdıgın.. Ya bi git akşam akşam kime ne artislik taslıyosan..

Neyi akıl etmissin ki zaten onu ediceksin 5 senedir
Vajinismus yasayan arkadaslar var onlari anliyorum ve zor bir durumdur muhtemelen sebebiyse aile ve cevre faktorleri genelde zor bir surecten geciyorlar

ama 2 cocuk yapmis 5 senelik evli birinin bu tavirlari "esim opuyor ben opemiyorum" komik şayet bikac seanslik birsey sorun olarak goruyorsan

Bunun için hiç uzman desteği aldınız mı ?
Sosyal hayatınızda da utangaç mısınızdır ?
Şimdi kendinizi zorlayın, utansanızda istemiş gibi yapın desem mutlaka denemişsinizdir bu yolları.

Bilemedim, ne yapılabilir ki aşmak için ?

Neyi akıl etmissin ki zaten onu ediceksin 5 senedir
Vajinismus yasayan arkadaslar var onlari anliyorum ve zor bir durumdur muhtemelen sebebiyse aile ve cevre faktorleri genelde zor bir surecten geciyorlar

ama 2 cocuk yapmis 5 senelik evli birinin bu tavirlari "esim opuyor ben opemiyorum" komik şayet bikac seanslik birsey sorun olarak goruyorsan
Ne düşüncesiz, duygusuz vicdan yoksunu birisin sen ya.. Allah muhafaza senin gibilerinden

Kezbanlik nedir ya? Siz Kezbanlik uzmanimisinizda çocukluğunda yaşadığı baskılar yüzünden sıkıntı yaşayan birine ağır Kezbanlik teşhisi koyuyorsunuz? biraz empati kurun. Kadın derdini açıklıyor hemcinslerine sizin ettiğiniz yoruma bakın nasıl çocuk yaptığını detaylı anlatsa için rahatlicakmi?
Lilakelebek buradaki diğer arkadaşlar tavsiyede bulunmuşlar sana ama bi uzmandan yardım alsan sorunu daha kolay atlatırsın. Bide eşinle bu sorununu paylaş sorununu asmanda yardımcı olacaktır.

Yorumları okumadan yazmıştım mesajımı ; bir mesajınızda " bence gereksiz birşey" demişsiniz isteksizlik bunun adı, utanmakla pek ilgisi yok.
Evlendiğiniz zaman var mıydı yoksa çocuklardan sonra mı oldu ?

Bunun için hiç uzman desteği aldınız mı ?
Sosyal hayatınızda da utangaç mısınızdır ?
Şimdi kendinizi zorlayın, utansanızda istemiş gibi yapın desem mutlaka denemişsinizdir bu yolları.

Bilemedim, ne yapılabilir ki aşmak için ?
Evet normalde de çok utangacım.. Birisi benim hakkımda bişey desin hemen yuzum kızarır. Bi soru sorulmazsa konusmam oyle pek.. Uzman destegi almadım., kv ile yan yana oturuyoruz. Akraba binası.. Amcalar fln hep aynı yer.. Duyulursa die çekindim hep bu zamana kadar. Ama artık duyulsada yapcak bilry yok.. Gidecegim

Back
X