kocamı 1 hafta bırakıp gideceğim

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
kocasını bırakıp 1 hafta annesıne gıden kadınlara kaynanam cok kızıyor sızce hatamı edıyorum

arkadaşım her sorun olduğunda annenin evine gitmek çözüm değil kafa dinlemek için gitmek istiyorum diyorsan onuda sıkı sık bırakmamalısın bence kayınvalidengilerin ağzına laf verme....

Ben de sağlık,iş gibi mecburiyet olmadıkça daha fazla ayrı kalmayı doğru bulmuyorum.Ama 1 hafta birşey değil.

Ayrıca senin bebeğin var ve annene ihtiyacın olması çok normal.
Eşin gelebiliyorsa seninle gelsin.Yoksa sen birkaç gün gitsen birşey olmaz.

Ben olsam kızdığı yere buz soksun der giderdim. Ne demek kaynanam kızıyor. Öteki tarafta yolunuzu gözleyen anneniz babanız varsa gidin tabi. Ağzına laf vermekle alakası yok. Aileniz onlar tabi gideceksiniz. Kayınvalide karışamaz hele eşiniz de razı olduktan sonra ona hiç laf düşmez.

annen uzak bir şehirde mi kalıyor?

bu ne biçim bir kelime boyle? gerçekten bunu kayınvalidenize soyleyebilir misiniz?

Ailenizi görmenize kayınvalideniz değil eşiniz bile engel olamaz ki olmamalı

ben o kadına inat 2 hafta kalırdım, kaldı ki karı koca ortak bir karar aldıysa üçüncü şahış kim olursa olsun yorum yapamaz

Son düzenleme:
Ne icin gidiyorsunuz?
Ben basliga bakinca evi terkedecek, sozum ona burnu surtulunce geri geleceksiniz diye anladim mesela... Birakip gitmek filan deyince...
Burda yorumlari okuyunca ha ziyarete miymis dedim.
Velhasili, konuyu pek cozemedim.

Merhaba annen uzak bir şehirde yaşıyorsa gidince bir hafta kalman normal ,ama yakınsa en fazla birkaç saat gibi 1-2 gün hatta günü birlik kalmanda fayda var,eşini fazla yalnız bırakma nasıl alışırsa öyle gidiyor evlilikte işler ,benim bir arkadaşım annesine sık sık ziyarete giderdi eşi istemezdi ,zamanla çoluk çocuk ses gürültü eşi arkadaşıma hadi sen git annene bir kaç hafta kal dermiş, arkadaşımda çok bozuluyordu ,e zamanında kalıyordun ya ne var bende başımı dinliyim felan dermiş tabii böyle olacak diye bir şey yok ama bunları da dikkate almalısın ,sevgiler.

kayananızın değil eşinizin düşüncelerini dikkate alın bu gibi konuları aranızda çözün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…