kocamı aldattım

Aldattığınızı öğrendiği gün size şiddet uygulasaydı bu kadar gocunurmuydunuz yoksa kendinizi suçlu hissettiğiniz için enfazla susar ağlar içinize atar bisüre somra unuturmuydunuz? Dayağı haklı bulduğumu düşünmeyin ancak Allah korusun eşim beni aldatsa erkeğe gücüm yeteceğini bilsem eşimi fena döverdim.

Hangi kadın yapmazdım diyebilir ki?

Ama üzerindem zaman geçince mağdem sindirdin bukadar zaman sonra ne siniri ne dayağı diyor insan. Değişip çok iyi davranmaya başlamasaydınız o dayağı yemezdiniz maalesef insanoğlu böyle. İçine atmış demekki siz iyi davranınca suçluluk hissettiğinizi düşünmüş içine atmış gün gelmiş patlamış nediym geçmiş olsun iki taraflı olarak bir evlilik anca böyle mahvedilir

Kusura bakmayın ben aldatmaya bahane olarak psikolojim bozuktu bahanesine inanmıyorum. Ben eşimle kötü olduğumda (ki bi dönem benimde mutsuzluklarım ruhsal sağlığımın bozulması durumları oldu) bırakın başka bi erkeğe ilgi duymayı biri bana baksa miğdem bulanıyor pis tukaka erkek diyorum içimden tabiri caizse
 
Aldatma olayindan sonra bitmistir bu is uzgunum siddet daha kotu bosansaniz iyi olur hata diye bisey kadinlar icin pek olmuyo ya malesef
 
Evliliğinizde hata üstüne hata yapılmış.

Daha fazla yüzgöz olmadan ayrılın ki,

Çocuklarınız için bir araya gelebilin.
 
Madem yolunda gitmiyor bir şeylerr ayrılsaydın. Aldatmak nedir ya? Onun da seni dövmesi falan..

Konuda normal bir şey yok.
 
Hakaret, evden kovma, aldatma, şiddet
Daha kötü ne olabilir ki? Nerden tutsanız elinizde kalır bu evlilik. Bir alttan alınır iki alttan alınır, bir taraf yine patlar.
Uzatmayın bence... Üzgünüm ama görünen bu
 
Burasi cogunlukla aldatilan kadinlarin nikahi bende diye 2. Kadini suclayip, ona telefonda hakaret edip kociskolarini affettikleri, ya da bir sure bosanacagim nidalari atip sonra bir sans daha verdikleri bir platform.
Ama nedense aldatan taraf kadin olunca dayak yiyip kapinin onune koyuluyor.
Ne yapacaksiniz, tabi ki bosanacaksiniz. Hatta bu kadar lackalasmadan ayrilsaydiniz keske.
 
hemen herkes aldatma kısmına takılıp kalmış ordan evlilik bitsin mi dursun mu yorumu yapıyor. Ya kadın dayak yemiş hem de yüzü tanınmaz hale gelesiye kadar. Bunun hiçbir mazereti olmaz olamaz. Boşan gitsin kardeşim bu adam durduğu yerde kar toplar bi gün seni öldürür bile
 
Eşimi artık eskisi gibi sevmiyorum bunun sonucunda ona bakış açım değişti. Artık her davranışı bana ters gelmeye başladı. Sonunda bir gün büyük bir tartışma yaşadık birbirimize hakaret ettik. Oda beni çocuklarımın önünde evden kovdu. Bende evden çıkıp gittim. O akşam dışarda kaldım, kimseye birşey söylemedim. Ertesi gün eşim işyerime gelip benden özür diledi. Bende ses çıkarmadım tekrar evime döndüm. Ama artık ona güvenim kalmamıştı. 12 yıllık evliyim 2 çocuğumuz var. Artık ayrılığı bile düşünür hale gelmiştim.
Bu olaydan sonra içine düştüğüm duygusal çöküntünün de etkisiyle işyerinde benim gibi eşiyle problemler yaşayan bir erkek arkadaşla dertleşmelerimiz birbirimize bakış açımızın aynı olması beni etkiledi. Sonunda zamanla ondan hoşlandım oda benden hoşlandı. Daha sık sohbet ediyor mesajlaşıyorduk. Tabi aşk dolu mesajlaşmalardı bunlar.
Sonunda bir gün eşim bu mesajlaşmalardan birine denk geldi. İlk önce bana çok güvendiğini bu saçma mesajların ne anlama geldiğini öğrenmek istedi. Bende bana takılan beni rahatsız eden biri olduğunu benimde muhabbetine onunla dalga geçtiğimi, sadece yazışma olduğunu söyleyerek onu ikna ettim. Ama bana olan güveni sarsılmıştı. Artık her gün her an gözü üzerimde idi, tlf num onun gözetiminde idi.
Ben çok pişman oldum, eşime sevgimizi tekrar yaşayalım olanları unutalım dedim bir anlık aptallığım dedim. ilk zamanlar bana karşı çok iyi davrandı, hatta hiç yapmadığı jestler çiçekler hediyeler aldı ve yaptı. Buda beni memnun ediyordu aynı zamanda çok düşündürüyordu. Bende her zamankinden fazla eşimle ilgileniyor daha fazla zaman geçiriyor daha fazla sohbet ediyorduk. Daha sonrasında psikolojik yardım dahi aldım.
Fakat aradan iki ay geçtikten sonra bir gün eşim patladı. Artık onu durduramaz hale gelmiştim. Buda beni çok yıprattı.
Eşimden hiç beklemediğim şekilde ağır hakaretler ve davranışlar gördüm düzelir bir anlık öfke geçer dedim 3 gün sabrettim.
Ama sonunda olanlar oldu ikimizde birbirimizi iyice yormuştuk. Artık dayanılmaz hale geldi ve yine bir sabah tartışıyorduk, eşimden beklemediğim şekilde beni dövdü ve darp etti yüzüm tanınmaz hale geldi.
şimdi iki ay oldu evime dönemiyorum. Ne olacak onuda bilmiyorum Karar veremedim eşimle de görüşmüyorum. Oda henüz bir dava açmadı bende ne yapmam gerektiğinide bilemiyorum.

Su an Nerede kalıyorsun
Çocuklar Nerede
Eşin ile tlf la dahi olsa görüşüyor musun
 
Esinizi hadi aldattiniz bir de evli adamla. O da evli kadinla. Esinizde de siddet var. Al birini vur otekine. Bari konuyu acmaya utansaydiniz.
 
Neden adamin dava acmasini bekliyosun kendinden acabilirsin davayi
Araya siddet girmis daha ne olsun ki , aldstma var siddet var bu evlilik bitmis cocuklarida daha fazla üzmeden ayrilin.
 
Yapıyordu ediyordu du du du:işsiz:

Konu gerçek değil ya da anlatımınız bi ilginç.
 
Back
X