kocamı aldattım

evliyken başka bir birliktelik olmaz evlilğinizi bitirdikten sonra diğer taraf ta uygun ise düşünebilirsiniz aksi taktirde çıkmaza sürüklenirsiniz
ve bencede bu evlilik bitmiştir

Çok ciddi destek almanız lazım . çocuklarınıza yazık onları düşünmeden evliyken nasıl başka adamla böyle birşey yaşarsınız.hic sağlıklı olduğunuzu dusunmuyorum kocaniz sizi dovmus ne olacak bilmiyorum diyorsunuz ne bekliyorsunuz boşanmak icin

Her zman erkekler yapar hemde bi dgl iki dgl hep affdersn o yine yapar onca soze colk cocguna ragmen.ama kadonlr affetsede ne yapar her firstta bu olayi adamn karsisina cikarr ayni konuyu isitip iaitip adamin onune koyar unutamz yedremez bu durumu.simdide kadin yapms adamda unitmaya calstkca aklindan cikaramms.zatn birbirnze ii davransanz guzl vakt gecrsenz bike olnlr zorlamadr.onlar gercek olsa aldtmdn once olurdu.bi kadon iciin bosanmak ck ck ck zordur ama sizn isinz cikmzda yine barissaz yine ayni seyler olur esin hep sendn suphelenir sende sklirsn bi sure snra yani seni kendi eliyle yine disari iter ve sen yine hataya dusersn.hata hatayi dogurur.allah yardmcin olsn insallh.allah eslerimze ve bize bol bol sadakatli olmayi nasip etsn.

başka biriyle duygusal birşeyler yaşanmış hakaretler var ,şiddet var... zaten ortada evlilik diye bir şey kalmamış ki.

Evet aldatma hiç hoş bir durum değil ama darp daha da beter bir şey maalesef. O adamın elinde kalmayın, çocuklarınızı da alıp mümkünse yeni bir hayat kurun.

Eşimi artık eskisi gibi sevmiyorum bunun sonucunda ona bakış açım değişti. Artık her davranışı bana ters gelmeye başladı. Sonunda bir gün büyük bir tartışma yaşadık birbirimize hakaret ettik. Oda beni çocuklarımın önünde evden kovdu. Bende evden çıkıp gittim. O akşam dışarda kaldım, kimseye birşey söylemedim. Ertesi gün eşim işyerime gelip benden özür diledi. Bende ses çıkarmadım tekrar evime döndüm. Ama artık ona güvenim kalmamıştı. 12 yıllık evliyim 2 çocuğumuz var. Artık ayrılığı bile düşünür hale gelmiştim.
Bu olaydan sonra içine düştüğüm duygusal çöküntünün de etkisiyle işyerinde benim gibi eşiyle problemler yaşayan bir erkek arkadaşla dertleşmelerimiz birbirimize bakış açımızın aynı olması beni etkiledi. Sonunda zamanla ondan hoşlandım oda benden hoşlandı. Daha sık sohbet ediyor mesajlaşıyorduk. Tabi aşk dolu mesajlaşmalardı bunlar.
Sonunda bir gün eşim bu mesajlaşmalardan birine denk geldi. İlk önce bana çok güvendiğini bu saçma mesajların ne anlama geldiğini öğrenmek istedi. Bende bana takılan beni rahatsız eden biri olduğunu benimde muhabbetine onunla dalga geçtiğimi, sadece yazışma olduğunu söyleyerek onu ikna ettim. Ama bana olan güveni sarsılmıştı. Artık her gün her an gözü üzerimde idi, tlf num onun gözetiminde idi.
Ben çok pişman oldum, eşime sevgimizi tekrar yaşayalım olanları unutalım dedim bir anlık aptallığım dedim. ilk zamanlar bana karşı çok iyi davrandı, hatta hiç yapmadığı jestler çiçekler hediyeler aldı ve yaptı. Buda beni memnun ediyordu aynı zamanda çok düşündürüyordu. Bende her zamankinden fazla eşimle ilgileniyor daha fazla zaman geçiriyor daha fazla sohbet ediyorduk. Daha sonrasında psikolojik yardım dahi aldım.
Fakat aradan iki ay geçtikten sonra bir gün eşim patladı. Artık onu durduramaz hale gelmiştim. Buda beni çok yıprattı.
Eşimden hiç beklemediğim şekilde ağır hakaretler ve davranışlar gördüm düzelir bir anlık öfke geçer dedim 3 gün sabrettim.
Ama sonunda olanlar oldu ikimizde birbirimizi iyice yormuştuk. Artık dayanılmaz hale geldi ve yine bir sabah tartışıyorduk, eşimden beklemediğim şekilde beni dövdü ve darp etti yüzüm tanınmaz hale geldi.
şimdi iki ay oldu evime dönemiyorum. Ne olacak onuda bilmiyorum Karar veremedim eşimle de görüşmüyorum. Oda henüz bir dava açmadı bende ne yapmam gerektiğinide bilemiyorum.

Ya birşey smyleyeceğim canım. Herkes bu aldatma olayına takılmış. Tabi ki hoş bişey değil ve bizim toplumumuzda hemen yuhalanır kadının aldatması. Öncelikle gelecek tepkileri bildiğin halde bunu tüm cesaretinle açıkladığın için seni tebrik ediyorum.

Evet nahoş bir durum ama lütfen yuhalayanlara takılma. Eminim sen de bundan 3-5 yıl önce eşini aldatan kadınları yargılamıştın. Ama sonra ne oldu, başına geldi. Kimse birşey başına gelmeden anlayamıyor ne yazık ki. Hiç aldatma olayım olmadı benim. Gerek bile duymadım. Ama çevremde o kadar çok hikaye dinliyorum ki herşeye hak veriyorum artık.

Bir kadın kolay kolay eşini aldatmaz. Bizim erkeklerimiz malesef şevkat vermekten ,iki güzel söylemekten,eşine jestler yapmaktan yoksun. Odun gibi herifler! Kadın sanki evdeki hizmetçi,bir anne veya temizlik robotu. Bizim hiç duygularımız yok. El üstünde tutulmayı haketmiyoruz. İki güzel söz duymaya,ayda 1 kez romantik bir yemeğe çıkmaya hakkımız yok!

Bazıları diyor ki boşan öyle yap. Ne kadar kolay söylemesi.. Yıllarca kurduğun düzen,verdiğin emekler öyle pat diye sonlanamıyor ne yazık ki. Evet doğru değil aldatman. Ama bazen insanlar duygusal boşluklarından nereye sarılacağını şaşırıyorlar. Gözleri birşey görmüyor. Dilerim kimse bu duruma düşmesin ama düşeni de anlamak lazım...

Demem o ki seni anlıyorum canım. Kendini kötü hissetme. Dünyada ne pislikler dönüyor,iki kuruş para kazanacam diye masum yavruları öldürüyorlarken sen kendini iki gün mutlu etmeye çalışmışsın. Bir daha yaşamamanı dilerim ama o durumda akıl baştan gidiyor.

Umarım herşeyin en iyisi gelir başına ve çabuk atlatırsın...

Eşimi artık eskisi gibi sevmiyorum bunun sonucunda ona bakış açım değişti. Artık her davranışı bana ters gelmeye başladı. Sonunda bir gün büyük bir tartışma yaşadık birbirimize hakaret ettik. Oda beni çocuklarımın önünde evden kovdu. Bende evden çıkıp gittim. O akşam dışarda kaldım, kimseye birşey söylemedim. Ertesi gün eşim işyerime gelip benden özür diledi. Bende ses çıkarmadım tekrar evime döndüm. Ama artık ona güvenim kalmamıştı. 12 yıllık evliyim 2 çocuğumuz var. Artık ayrılığı bile düşünür hale gelmiştim.
Bu olaydan sonra içine düştüğüm duygusal çöküntünün de etkisiyle işyerinde benim gibi eşiyle problemler yaşayan bir erkek arkadaşla dertleşmelerimiz birbirimize bakış açımızın aynı olması beni etkiledi. Sonunda zamanla ondan hoşlandım oda benden hoşlandı. Daha sık sohbet ediyor mesajlaşıyorduk. Tabi aşk dolu mesajlaşmalardı bunlar.
Sonunda bir gün eşim bu mesajlaşmalardan birine denk geldi. İlk önce bana çok güvendiğini bu saçma mesajların ne anlama geldiğini öğrenmek istedi. Bende bana takılan beni rahatsız eden biri olduğunu benimde muhabbetine onunla dalga geçtiğimi, sadece yazışma olduğunu söyleyerek onu ikna ettim. Ama bana olan güveni sarsılmıştı. Artık her gün her an gözü üzerimde idi, tlf num onun gözetiminde idi.
Ben çok pişman oldum, eşime sevgimizi tekrar yaşayalım olanları unutalım dedim bir anlık aptallığım dedim. ilk zamanlar bana karşı çok iyi davrandı, hatta hiç yapmadığı jestler çiçekler hediyeler aldı ve yaptı. Buda beni memnun ediyordu aynı zamanda çok düşündürüyordu. Bende her zamankinden fazla eşimle ilgileniyor daha fazla zaman geçiriyor daha fazla
Ben çok pişman oldum, eşime sevgimizi tekrar yaşayalım olanları unutalım dedim bir anlık aptallığım dedim. ilk zamanlar bana karşı çok iyi davrandı, hatta hiç yapmadığı jestler çiçekler hediyeler aldı ve yaptı. Buda beni memnun ediyordu aynı zamanda çok düşündürüyordu. Bende her zamankinden fazla eşimle ilgileniyor daha fazla zaman geçiriyor daha fazla sohbet ediyorduk. Daha sonrasında psikolojik yardım dahi aldım.
Fakat aradan iki ay geçtikten sonra bir gün eşim patladı. Artık onu durduramaz hale gelmiştim. Buda beni çok yıprattı.
Eşimden hiç beklemediğim şekilde ağır hakaretler ve davranışlar gördüm düzelir bir anlık öfke geçer dedim 3 gün sabrettim.
Ama sonunda olanlar oldu ikimizde birbirimizi iyice yormuştuk. Artık dayanılmaz hale geldi ve yine bir sabah tartışıyorduk, eşimden beklemediğim şekilde beni dövdü ve darp etti yüzüm tanınmaz hale geldi.
şimdi iki ay oldu evime dönemiyorum. Ne olacak onuda bilmiyorum Karar veremedim eşimle de görüşmüyorum. Oda henüz bir dava açmadı bende ne yapmam gerektiğinide bilemiyorum.

Her şeyden önce çocuklarınızın menfaatlerini düşünmeniz gerekirken sizinkiler ağır basmış
Tencere kapak misali bir ciftsiniz masallah. Bence ayrılmayın böyle ikili zor bir araya gelir .

Kendıne olan saygını yıtırmışsın evlatlarının gelecekte senın namussuzlugun yuzunden utanacak sıkıntılar yasayacak aldatmanın kadını erkegı olmaz her turlu adiliktir ve anlattıkların aldatmaya sebeb degıl bence de dnme baska adamlar bulmuşsundur yalnız elalemın kcasına bulasma barı baska cocuklar uzulmesın senın yuzunden hoş kendı cocugunu dusunmeyen baskasının cpcugunu hıc dusunmez ya neyse.

Seni gecenin bir vakti çocuklarının gözü önünde sokağa attığı an boşanmalıydın eşim dediğiniz öküzden.
Fiilen bitmiş evlilik.Zerre vicdan yapmayın.Gidip o mağara adamını da şikayet edin lütfen.

çocuklardan dem vurulmuş yanlız bunuda unutmayalım biri kendine yetemiyor ise bilmiyor ise başkası için hiçbirşey yapamaz bu evlat bile olsa

Kendıne olan saygını yıtırmışsın evlatlarının gelecekte senın namussuzlugun yuzunden utanacak sıkıntılar yasayacak aldatmanın kadını erkegı olmaz her turlu adiliktir ve anlattıkların aldatmaya sebeb degıl bence de dnme baska adamlar bulmuşsundur yalnız elalemın kcasına bulasma barı baska cocuklar uzulmesın senın yuzunden hoş kendı cocugunu dusunmeyen baskasının cpcugunu hıc dusunmez ya neyse.

Çok acımasız olmuş. Yarının kimin hayatına ne katacağı belli değil. Ben yapmam ben etmem diyenleri de görüyoruz. Kimsenin ne yaşadığını bilmeden böyle yargılamayın! Yarın birgün sizin veya çocuklarınızın başına gelmeyeceği ne malum? Byük konuşmayın... Herşeyden öte bir bayanın bayana destek olması gerekir. Yaşanılan mühim değil. Kendisi hatasını zaten biliyor. Yaşadığı üzüntüyü bir de siz kamçılamayın. Herşeyden öte bir anne. Sağlıklı çocuklar yetiştirmesi adına kadınlarımıza moral vermeliyiz. Bu "yapın" şeklinde destek vermek değildir. Daha yapıcı olabilirsiniz bu zor birşey değil.

Darp raporu alin ve dava acin.
Nedeni her ne olursa olsun esinizin size vurmaya hakki yok.
Aldatmanizi tasvip ediyor degilim ancak bu durumu madem kabullenemiyordu ayrilmaliydi.
Vurmak ne demek yahu?

Sizi dayakla vs.terbiye edecegini zannedip cezalandirmaya calisiyor.
Daha once sizi kapiya koyarak da yapmaya calismis bunu ( hatta onun oldugu eve hic geri donmemeli davayi acmaliydiniz bence, hatalar o gunden basliyor)
Rica ederim su insan musveddesini hayatinizdan cikarin.

Aytica tek esli bir insansaniz bundan sonraki iliskilerinizde sadakate ozen gosterin, biten bir iliskiyi fiilen de bitirmeyi bilin ve bunu da bilecek karakterde olan ilkeli insanlari hayatiniza alin.

Çok acımasız olmuş. Yarının kimin hayatına ne katacağı belli değil. Ben yapmam ben etmem diyenleri de görüyoruz. Kimsenin ne yaşadığını bilmeden böyle yargılamayın! Yarın birgün sizin veya çocuklarınızın başına gelmeyeceği ne malum? Byük konuşmayın... Herşeyden öte bir bayanın bayana destek olması gerekir. Yaşanılan mühim değil. Kendisi hatasını zaten biliyor. Yaşadığı üzüntüyü bir de siz kamçılamayın. Herşeyden öte bir anne. Sağlıklı çocuklar yetiştirmesi adına kadınlarımıza moral vermeliyiz. Bu "yapın" şeklinde destek vermek değildir. Daha yapıcı olabilirsiniz bu zor birşey değil.

Cınsıyetcılık yapmayın aldatan bırısıne destek olmak moral vermek zor deegıl karekterıme ters ... Kaldıkı ben zordan korkmam kaçmam. Benım grusum benım yrumum sız ıstedıgınız kadar destek olabılırsınız esıme asıgım lakin sevmedıgım bır adamlanzrla evlendırılmıs dahı olsaydım esımı aldatıp kendımı kucuk dusurmezdım dıkkatlı okursanz yazıya esımı sevmıyrum dıye baslamıs sevmıyrsa bsansaydı byle daha mı ıyı oldu yasına baktım 39 cahıl denecek yas da degıl 39 yasındakı bır kadın herseyden once annelıgını unutmamalı bana gre . esını sevmıyrdu tamam cocuklarınında mı sevmıyrdu pısman olan ınsan aylarca surdurmezdı ustelık evlı bır adamla !!! Kusura bakmayın neresınden tutsam elınde kalan bı hıkaye ayrıca knu sahıbın ne pısmanım demıs nede ozledım yada bır hayıflanma cumlesı yazmıs nasıl pısman oldugu kanısına kapıldınız neyse bana cevap yazmayın polemıge dnmesın mesaJlasmalar cunku tahammulum yok bu gıbı yaklasımlara sızın yuzunuzden banlanmak ıstemıyrum

Ne yazilir ki bu konuya ?

Bir yanda : Acımadan cocuklarının annesini kapıya koyan, sokakta bırakan birde ustune doven cani bir koca

Diger yanda : Evde huzuru bulamayan, sevgi görmeyen ve kocasını bu yüzden aldatan evli cocuklu bir kadın

Hayır madem aldatiyorsunuz neden gunahi gunahla pekistiriyorsunuz ? Ikinci adamin karısına ve evliligine yazik gunah degil mi ? O kadinin sucu ne ?

Nereden tutarsan tut elinde kaliyor. Iki tarafta suclu ve olan zavalli gunahsiz o cocuklara oluyor :KK43:

Cınsıyetcılık yapmayın aldatan bırısıne destek olmak moral vermek zor deegıl karekterıme ters ... Kaldıkı ben zordan korkmam kaçmam. Benım grusum benım yrumum sız ıstedıgınız kadar destek olabılırsınız esıme asıgım lakin sevmedıgım bır adamlanzrla evlendırılmıs dahı olsaydım esımı aldatıp kendımı kucuk dusurmezdım dıkkatlı okursanz yazıya esımı sevmıyrum dıye baslamıs sevmıyrsa bsansaydı byle daha mı ıyı oldu yasına baktım 39 cahıl denecek yas da degıl 39 yasındakı bır kadın herseyden once annelıgını unutmamalı bana gre . esını sevmıyrdu tamam cocuklarınında mı sevmıyrdu pısman olan ınsan aylarca surdurmezdı ustelık evlı bır adamla !!! Kusura bakmayın neresınden tutsam elınde kalan bı hıkaye ayrıca knu sahıbın ne pısmanım demıs nede ozledım yada bır hayıflanma cumlesı yazmıs nasıl pısman oldugu kanısına kapıldınız neyse bana cevap yazmayın polemıge dnmesın mesaJlasmalar cunku tahammulum yok bu gıbı yaklasımlara sızın yuzunuzden banlanmak ıstemıyrum

Canım inşallah kocan seni aldatmıyordur. Yarın öbürgün senin veya evlatlarının başına gelmez. Bunun için dua edeceğim....

Olmasaymis keşke. Ama olmus.

Tekrar geri donmeyi dusunmek yerine dava acip bu evliligi bitirin.

Bari hayatınızın geri kalanini huzurlu ve mutlu gecirme ihtimali varken yapın bunu.

Mutsuzluk mantar gibi bisey. Her yerde olur olmadik bitiveriyor. Bazisi boyle zehirliyor insani. Pisman ediyor el uzattığına...

Bosver... Kurtar kendini bu acmazdan...

Back
X