- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.923
- 158
- Konu Sahibi kizilcikserbeti1212
zaten önümüz yaz diyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten önümüz yaz diyor
Demee öylee sakııınBi boşasana şunu ya.
Adresinizi yazın tesisatçıyı ben yollayımKizlar esimi anlamakta zorluk cekiyorum…
Yada sorun onda
Dus alirken musluktan sicak su gelmiyor soguk suyla aldim bin defa yapmasini söyledim yada yapabilen birisini yapmiyor.
Sadece var olan sorunu dile getiriyor ve ilgilenmiyoraglicam artik evin erkegi ben degilim milletin her isine kosar yapar bana gelince sadece iste bak soguk su gelmiyor diyip zaten önümüz yaz diyor kalp krizi gecircem yardim edin bu adam salak mi?
Bende mi sorun var ? Neden yapmiyorsun dedigimde ben böyleyim kabul ediyorsan et etmiyorsan baskasiyla evlen Ben hamileyim bide ????? Deli olcam aileme söyliyemiyorum üzülmesinler diye
Yazık komşulara bir tesisatçı bile çağıramıyorlar…Sen bu kafayla daha nelerrr nelerr yaşarsın. Google a “tesisatçı” yazmaktan aciz ama buraya gelmiş kadınlara laf ediyor. Ne istiyorsun kocanın yapmadığını biz mi yapalım? Tesisatçı mı yollayalım eve??
Bu fikir ayrılığı değilki.Adam sana git başkasıyla evlen o zaman diyebiliyor sen gelmiş burada doğruları söyleyenlere lanet olsun size diyorsun.Keşke bunu eşine söylesen.Ne diyelim sana aaa evet bizde yaşıyoruz bu tarz şeyler ne varki bunda mı diyelim.Üzgünüm bunu ancak ya komşu teyzelerden,yada kayınvalidenden duyarsın.Hatta tam olarak şöyle derler ‘’biz neler çektik idare ediver’’Sizin hic mi evde sorunlariniz olmuyor ?
Yada kocanizla ayni fikirde olmuyorsunuz benden daha tecrübellisiniz eiye sizden akil iszedim bana laf virmaniz icin degil
Aslında soğuk su ile yıkanmanın faydaları da var dinç kalıyorsun bir kere,kırış kırış kırışmıyorsun hep genç kalıyorsun fena mıGitmeden bi şey soracağım. Kendi çelik gibi soğuk suda nasıl yıkanıyor? Kocan optimus prime mi?
O fikir ayrılığı dediği şey benim evimde olsa ailem gelir alır beni, ota b.ka karısını namusunu evden atan adama bir kilo un bile emanet etmezler bizim orda.Bu fikir ayrılığı değilki.Adam sana git başkasıyla evlen o zaman diyebiliyor sen gelmiş burada doğruları söyleyenlere lanet olsun size diyorsun.Keşke bunu eşine söylesen.Ne diyelim sana aaa evet bizde yaşıyoruz bu tarz şeyler ne varki bunda mı diyelim.Üzgünüm bunu ancak ya komşu teyzelerden,yada kayınvalidenden duyarsın.Hatta tam olarak şöyle derler ‘’biz neler çektik idare ediver’’
Zatülcenp olmazsak yaza görüşürüz.Aslında soğuk su ile yıkanmanın faydaları da var dinç kalıyorsun bir kere,kırış kırış kırışmıyorsun hep genç kalıyorsun fena mı
Biz de mi denesek.
Önümüz yaz sonra güz
Sonra gışş.bakarız yani
Diğer konularını nasış üyenin okudunuz mu?Yazık komşulara bir tesisatçı bile çağıramıyorlar…
Yok hani geçen bir üye yazmıştı ya, ismi lale3 gibi bir şeydi, adam evde bağırıyordu ama ailecek bir şey yapmayıp komşudan medet umuyolardı aklıma o geldi istemsizceDiğer konularını nasış üyenin okudunuz mu?
AhahwbajwhxYok hani geçen bir üye yazmıştı ya, ismi lale3 gibi bir şeydi, adam evde bağırıyordu ama ailecek bir şey yapmayıp komşudan medet umuyolardı aklıma o geldi istemsizce![]()
Ya ben vazgeçtim katip canım tatlı gelemem üşümeye,bedenimin her yeri kıymetliZatülcenp olmazsak yaza görüşürüz.
Iyyy leş gibi kararlarınız eleştirilince de hemen beddua ediyorsunuz. Yeter be. Beni (haklı olarak) haşladılar burada zamanında, hepsine minnettarım. İyi ki yapmışlar. Az açın şu gözünüzü bedduayı bırakıp.Size dert yandigima bin pisman oldum..
Lanet olsun size,
Olumlu yorum yazanlara tesekür ederim.
Yok hani geçen bir üye yazmıştı ya, ismi lale3 gibi bir şeydi, adam evde bağırıyordu ama ailecek bir şey yapmayıp komşudan medet umuyolardı aklıma o geldi istemsizce![]()
Şuan okudum (ben Neanderthal deyince kocasına bana cevap vermemiş tabii anladı mı ne dediğimi onu da bilemiyorumYok hani geçen bir üye yazmıştı ya, ismi lale3 gibi bir şeydi, adam evde bağırıyordu ama ailecek bir şey yapmayıp komşudan medet umuyolardı aklıma o geldi istemsizce![]()
Of hamile olunca bir şey olmuyor. Benim maaile ağzıma mıçtılar afedersiniz, başıma gelmeyen kalmadı, gebeliğim de sorunluydu üstelik. Hamile kalınca üstün insan falan olmuyoruz. Kalmayaydı o zaman.Kızlar oyle yada boyle bu kadin hamile belliki zorlaniyor esiyle uzlasamiyor . Bosan yok efenim niye cocuk yaptin vs. hos degil . Burada paylastigina gore kendini sorguluyor bir yerde bir yanlislik mi var diye . Sizde ustune tuz biber ekiyorsunuz . Lutfen biraz sakin olun . Bir insani kirmak neden bu kadar kolay![]()
bence ailene söyle sana çocuğunu taşırken bile saygı göstermeyen adamla zaman harcama.eş olarak saygısı yokki cocuguna nasil davrancak insan bozuntusu..Kizlar esimi anlamakta zorluk cekiyorum…
Yada sorun onda
Dus alirken musluktan sicak su gelmiyor soguk suyla aldim bin defa yapmasini söyledim yada yapabilen birisini yapmiyor.
Sadece var olan sorunu dile getiriyor ve ilgilenmiyoraglicam artik evin erkegi ben degilim milletin her isine kosar yapar bana gelince sadece iste bak soguk su gelmiyor diyip zaten önümüz yaz diyor kalp krizi gecircem yardim edin bu adam salak mi?
Bende mi sorun var ? Neden yapmiyorsun dedigimde ben böyleyim kabul ediyorsan et etmiyorsan baskasiyla evlen Ben hamileyim bide ????? Deli olcam aileme söyliyemiyorum üzülmesinler diye