Kocami anlayamiyorum..

Sorunlu1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
61
14
3
36
Merhaba..8 aylik evliyim..eve evlilige alisma sureci zorluydu tabiki..ama simdi rahatim alstm tam keyfm yermde mutluyum diyorum bisi cikiyo.. adetim gecikti gebelik testi yaptrdm sonuc negatif cikti bebek istiyordum haliyle ve uzuldum..esime de belli etmek istemedim durumu. Yemek yedik ortaligi topla cay su bu falan derken inanin aksam saat 9 bucukta oturdum.hersey cok guzel oturdum tv izledik falan. saat 12ye gelrken uykum geldi normal olarak koltuga uzaniverdim o arada da sakalastk biraz daha once el sakasi yaptgmzda kavga etmistik bende bana el sakasi yapma dedim o yuzden sonra bakislari degisti sen yapma dedi sacma sapan hareketler yapiyosun zaten aksam 10 dan beri de uyukluyosun git yat iceri yoksa kavga etcem senle bilmem ne demeye basladi. agzim acik kaldi ne yapcami bilemedm yatmicam dedim hadi git yat on defa soylettryosun biseyi bilmem ne hic bisi demeden cektim gittim iceri aglaya aglaya uyudum hic bi sebep yokken ortada neden boyle davrandi ki(

Yaşlar kaç acaba ?
Eşiniz yeterince olgunluğa erişememiş sanırım.

bence cinsellik beklentisi vardı, senden uyarıyı yiyince karşı atağa geçti

mutfağı toparlamayo beraber yapsanız??
ya da çalışmıyorsanız sabah toparlayın mutfağı.
kaliteli zaman geçirmek açısından..

10 da uyuklamaya başladın sözünden bunu çıkardım ben. beraber vakit geçirme saatiniz olsun..

Bir beklentisi mi vardı sizden acaba ?

Ya da bir şey mi izleyecekti ? Bilemiyorum. Normal değil davranışı.

Bir beklentisi mi vardı sizden acaba ?

Ya da bir şey mi izleyecekti ? Bilemiyorum. Normal değil davranışı.
Istedigi seyi acik acik soylesin yani bunu ustu kapai belirteyim ama yaklask bir haftadr yanima bile yanasmiyo dogru duzgun ama gercekten normal degil

Uyuklamanıza sınırlenmıs
Soylede bi ayrinti var ben uyuklamiyordum ki oturup tv izliyoduk birlkte o zaman benm ona daha cok tepki gostermem lazm eve geldigi an tv aciliyor ve karsisina yatiyor elinde kumanda gece yatana kadar baska bisi yaptgi yok

El şakası yapma derken tepkiniz abartı mıydı acaba belki ona bozulmuştur bir de başka bir beklentisi varsa cinsellikle ilgili falan ona bozulmuş olabilir

Y
El şakası yapma derken tepkiniz abartı mıydı acaba belki ona bozulmuştur bir de başka bir beklentisi varsa cinsellikle ilgili falan ona bozulmuş olabilir
Yok degildi el sakasi yapma dedim sadece.. yani acikcasi cinsellkle ilgili ben bir haftadir ilimli yaklastkca yanima yaklasmadi dondu arkasini uyudu bozulma sansi yook pasamin

Istedigi seyi acik acik soylesin yani bunu ustu kapai belirteyim ama yaklask bir haftadr yanima bile yanasmiyo dogru duzgun ama gercekten normal degil

Saçma sapan hareketler yapıyorsun " neyi kast etti ?

Uyumaya gittikten sonra kendisi ne kadar sonra geldi yatağa ?

Ya hayal kırıklığına uğradı, daha fazla ilgi vakit bekliyor ya da başka planları vardı.

Saçma sapan hareketler yapıyorsun " neyi kast etti ?

Uyumaya gittikten sonra kendisi ne kadar sonra geldi yatağa ?

Ya hayal kırıklığına uğradı, daha fazla ilgi vakit bekliyor ya da başka planları vardı.
Valla hic bisey yapmadim yani kendi bisiler yapiyo bana kaliyo sonra ben aglaya aglaya uyumaya calsrken icerde horlamaya basladi ne kadar sonra geldi bilmiyorum da.

Yeni evlisiniz şimdiden böyle şeyler için birbirinizi kırmayın.
konuşabilmek ne güzel lütuf..
konuşun..
birbirinizi dinleyin konuşurken.
isteklerinize önem verin.

mesela sen eşinin elinde tv yatana dek tv izlemesinde rahatsızsın bunu dile getir. bir göz tv de ağzı laf etmesi kaliteli zaman geçirmek değil .

birbirinizden soğutmayın kendinizi.
dağ dağa küsmüş dağın haberi yok misali ...

Takma ya kafana boşver.. Uyuklamana sinir olmasını anlayabiliyorum, mesela benim eşim de akşam 21 i geçince saat uyuklamaya başlar koltukta uzanır benim de uzanıp bana sarılmak ister bende kızarım hem bu saatte uykun geliyo hem benim hareketlerimi kısıtlamaya çalışıyorsun sarılarak diye.. Erken uyumana bozulmuş olabilir diyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…