- 10 Ekim 2016
- 61
- 14
- 3
- 36
- Konu Sahibi Sorunlu1234
-
Ben 25 esim 30Yaşlar kaç acaba ?
Eşiniz yeterince olgunluğa erişememiş sanırım.
Merhaba..8 aylik evliyim..eve evlilige alisma sureci zorluydu tabiki..ama simdi rahatim alstm tam keyfm yermde mutluyum diyorum bisi cikiyo.. adetim gecikti gebelik testi yaptrdm sonuc negatif cikti bebek istiyordum haliyle ve uzuldum..esime de belli etmek istemedim durumu. Yemek yedik ortaligi topla cay su bu falan derken inanin aksam saat 9 bucukta oturdum.hersey cok guzel oturdum tv izledik falan. saat 12ye gelrken uykum geldi normal olarak koltuga uzaniverdim o arada da sakalastk biraz daha once el sakasi yaptgmzda kavga etmistik bende bana el sakasi yapma dedim o yuzden sonra bakislari degisti sen yapma dedi sacma sapan hareketler yapiyosun zaten aksam 10 dan beri de uyukluyosun git yat iceri yoksa kavga etcem senle bilmem ne demeye basladi. agzim acik kaldine yapcami bilemedm yatmicam dedim hadi git yat on defa soylettryosun biseyi bilmem ne hic bisi demeden cektim gittim iceri aglaya aglaya uyudum hic bi sebep yokken ortada neden boyle davrandi ki(
Istedigi seyi acik acik soylesin yani bunu ustu kapai belirteyim ama yaklask bir haftadr yanima bile yanasmiyo dogru duzgun ama gercekten normal degilBir beklentisi mi vardı sizden acaba ?
Ya da bir şey mi izleyecekti ? Bilemiyorum. Normal değil davranışı.
Soylede bi ayrinti var ben uyuklamiyordum ki oturup tv izliyoduk birlkte o zaman benm ona daha cok tepki gostermem lazm eve geldigi an tv aciliyor ve karsisina yatiyor elinde kumanda gece yatana kadar baska bisi yaptgi yokUyuklamanıza sınırlenmıs
Bence erkek olmak guzelSoylede bi ayrinti var ben uyuklamiyordum ki oturup tv izliyoduk birlkte o zaman benm ona daha cok tepki gostermem lazm eve geldigi an tv aciliyor ve karsisina yatiyor elinde kumanda gece yatana kadar baska bisi yaptgi yok
Yok degildi el sakasi yapma dedim sadece.. yani acikcasi cinsellkle ilgili ben bir haftadir ilimli yaklastkca yanima yaklasmadi dondu arkasini uyudu bozulma sansi yook pasaminEl şakası yapma derken tepkiniz abartı mıydı acaba belki ona bozulmuştur bir de başka bir beklentisi varsa cinsellikle ilgili falan ona bozulmuş olabilir
Bencede..Bence erkek olmak guzel
Istedigi seyi acik acik soylesin yani bunu ustu kapai belirteyim ama yaklask bir haftadr yanima bile yanasmiyo dogru duzgun ama gercekten normal degil
Bugün al karşına konuş benceY
Yok degildi el sakasi yapma dedim sadece.. yani acikcasi cinsellkle ilgili ben bir haftadir ilimli yaklastkca yanima yaklasmadi dondu arkasini uyudu bozulma sansi yook pasamin
Valla hic bisey yapmadim yani kendi bisiler yapiyo bana kaliyo sonra ben aglaya aglaya uyumaya calsrken icerde horlamaya basladi ne kadar sonra geldi bilmiyorum da.Saçma sapan hareketler yapıyorsun " neyi kast etti ?
Uyumaya gittikten sonra kendisi ne kadar sonra geldi yatağa ?
Ya hayal kırıklığına uğradı, daha fazla ilgi vakit bekliyor ya da başka planları vardı.
Aynen sabah ise gonderdim soguk yani ya soguk hareketleri farkndaymBugün al karşına konuş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?