Kocami anlayamiyorum..

Siz evde oturuyorsanız o çalışıyorsa, akşam eve geldiğinde de uyuyorsanız kendini genç biri ile evli gibi hissetmiyordur.
Ağlamak yerine karşı çıkın kendinizi ezdirmek niye? Bütün evin işini de üstlenmeyin.
Bu şekilde ezdirmeye ağlayıp sinmeye devam ederseniz yakında sizi ev temizleyen, seks ihtiyacımı gören, ütümü yapan, evde oturan işçi olarak görür. İsteyince git, isteyince gel olmaz. Saygın olun biraz. Ve adam olmamış, aileden gördüğü ataerkilliği uyguluyor galiba. Keşke bu yaşta evlenmiş olmasaydınız.

siz çalışmıyorsunuz herhalde
ağlaya ağlaya uyunacak bir durum yok bence
bir arkadaş yazmış mutfağı sabah toplayın.. gerçi kaç dakika alacak da hele bide makine v.s. varsa

hem çalışmayıp hem saat 10 da uyuklamaya başlayınca kızdı herhalde birde
ben çalışıyorum o uyukluyor gibi gerçi hakkı yok böyle birşeye ama

bence uzatmayın akşam küsmeyin ama çok sıcak da olmayın normal durun

Ya sorunda su ki ben uyuklamaya baslamadim o siralarda gayette ayaktaydim yani bunu abartmasi benim sinirimi bozuyor evet mutfagi toplamam 10 dakikami almiyor yani onun disinda da ben yanna gittgmde zaten tv bakar elinde teleofn mac takip eder ben bunlari soyleynce olay olur ama

erkeklerin çoğu böyle maalesef
bide yeni evliyiz diye çok üstüne düşüyorsanız ondan gevşiyorlar
bugün güzelce konuşun az daha sabredin
baktınız hala böyle soğuk umursamıyor gibi görünme dönemleri başlamalı demektir :)

Maç ile de ilgilense tv ye de baksa sana sarılarak yapıyor mu bunları ? Yani o esnada sana yine ilgi gösteriyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…