kocamı artık gibi görüyorum

bir daha asla sevismezdim oyle bi adamla. midem almazdi

Yorumların arasında hak verdiklerim de var katılmadıklarım da.
Bir erkeğin cinsel hayatını bu kadar ayrıntılı anlatmasını onaylamıyorum. "Senden önce de beraber olduklarım oldu" der, geçer. Kendimi senin yerine koydum da ben sevgilimin eski sevgililerinin adını duyduğumda deliriyorum, günü birlik ilişkilerini duymaya hele ki bu kadar kötü anılarını dinlemeye benim gücüm yetmezdi inan.
Ama bu olayda senin de hatanın olduğunu düşünüyorum. Susturmadın mı eşini? Bence fazlasıyla sabırlı davranmışsın ve dinlemeni de onayladığımı söyleyemem. Rahatsız olduğun an "duymak istemiyorum" demen gerekirdi.Tabii nacizane fikrim bu.
Senden önce tabi ki ilişkisi olmuş olabilir doğaldır. Ama yok hamile bıraktım yok barda arabada falan bunlar hoş değil.
Bu kolay hazmedilir birşey değil. Hatta hazmedilir birşey değil. Şu günden sonra hyatının eskisi gibi olmayacağını da bil. Eşini öperken sarılırken hep aklına gelecek çünkü. Çok çok iyi düşünüp bir karar vermen gerek. Sevgiyi falan bi kenara bırak bence. Bu saatten sonra mantığını devreye sok.

bence esınız sıze yetemedıgı ıcın kendını ezik hissetmıs ve bu ezıklıgını bastırmak ıcın sallamısta sallamıs

Evet arkadaşım bende sana katılıyorum ki bende 23 yaşındayım eşim 36 ilk evlendıgımızde deşmeye çalıştım geçmişi şaka yollu bana boşuna huzurumuzu bozmayalım demişti ki haklı da çok şükür bi oğlumuz var ve ikinci bebeği planlıyoruz bence konu sahibi arkadaşım eşinden soğumuşsun biliyo musun benımde eşimin saçları dökülüyor hafif ama genetik illa ki dökülecek ama ben eşimi hep en güzel haliyle görüyorum fotoğraflarımızda hiç yaş farkını göremiyorum ama dışardan görenler hemen anlıyo yaş farkını tabi ben görmedikten sonra hiç önemli değil yaş farkı eski yaşanmışlıklar önemli olan şimdi

Son düzenleme:
Bende cogu yoruma katılıyorum keşke sustursaymısınız esinizi. Gercekle yüzleşmek bazen böyle acı olabiliyor iste. Su da var ki ben insanın karakter yapısının çokta degisecegini düşünmüyorum açıkçası. Hamile kalan kız arkadaşları olduğuna göre ki bir tane olsa yine neyse demekki bencil biri zevkine bakan biri yasayacagını yasamaktan geri kalmamış. Bu kadar kızdan sonra gerçekten doydu mu onu da düşünmek lazim tabii.Böyle adamlar hep onun bununla zamanını geçirir ama en temizinin karisi olsun isterler anlamıyorum ya.Ay cok sinirlendim

bence eşin hava yapmak için anlatıyor tamam 1-2 tane olmuş olabilir ama o kadar da değil yani normalde erkeklerde kendi aralarındada bunu konuşmayı abartmayı sever şukadar kızla birlikte oldum şöyle oldu böyle oldu diye ben denin yerinde olsaydım hı hııı deyip geçerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…