kocamı artık gibi görüyorum

Ben şeye takıldım hadi konuştunuz diyelim eşinizinde gururlu gururlu yok arabada yok barda falan böyle ayrıntılara girmesine hiç mi hiç gerek yoktu...

Siz peki severek mi evlendiniz ? Yani ne bilim okurken böyle boşancak gibi hissettim Allah korusunda...Aranızda yaş farkı ever var ama birbirnizi sevmeseniz heralde kabul etmezdiniz diye düşündüm.Eğer siz hep geçmişi düşünürseniz evliliğiniz daha da kötüye gider ...

ilk sayfalarda ki ereksiyonla ilgili bi yorum vardi
ona tamamen katiliyorul

e$iyin salliyor olma ihtimali çok fazla

onceden ereksiyon oluyordu sen yapamiyorsun demeye getiriyor,saglikli bi erkek yatakdaki karsini çizgili pyjamayla bile arzular herhalde , suslenmekden falan vazgeçtik artik yani
e$iyin once urologa sonrada psikologa gitmesi gerekiyor galiba
anlattiklarinin gerçek olmasi aci, ereksiyon sorunu yuzunden bunlari uydurmasi acindirici gerçekten onun açisindan

bence de sallıyor

Erkekler bu konuda bire bir katıp anlatmaya bayılır.
Kendi iradesizliğini sana yıkmış bence sen surat asınca ben yapamıyorum ne demek.
Allah affetsin ama yerinde olsam o şişmiş egosunu biraz indirmek için- canım bak yediğine dikkat et daha kaç yaşındasın bu tarz sorunlar yaşıyoruz fln derim.
Emin ol ondan sonra sana birşeyleri kanıtlamak için nazı fln bırakır ya da cidden bir problemi varsa tedaviye yönelir ama en önemlisi senin gururunla oynamaz.

Ben bu konuda ne yorum yapacağıma şaşırdım ama içimden geçenleri söyleyim. Eşinizin eskileri bu kadar ayrıntılarına kadar anlatması hoş değil. Erkekler kendi aralarında bu tip şeyleri anlatmaktan hoşlanırlarmış ama eşinin bunu sana anlatması saygısızlık gibi geldi bana. Sana geçmişteki özellerini bu kadar detaylı anlatan biri sizin aranızdaki özelleri de başkasıyla paylaşabilir diye düşündüm. Eşinin çok ince fikirli olmadığını düşünüyorum.
Özür dileyerek bir şeyden daha bahsetmek isterim. Geçmişteki açtığın konulara şöyle bir baktım. Eşinin kafa yapısını biraz daha iyi anlayabilmek için. Anladığım kadarıyla eşin senin yaşam tarzına çok müdahale etmekte. Kılık kıyafetinden tut da, oruç tutmana kadar... Hatta doğacak çocuklarınızın dini eğitimlerine kadar. Senin fikirlerine pek bir ihtiyaç duymuyor sanıyorum. Yani aslında bu evlilikte biz olamamış hala, ben diyor ve kendi düşüncelerinde diretiyor, yani tek taraflı bir evlilik gibi geldi bana. Sanırım yaş farkından dolayı da seni çocuk gibi mi görüyor ve senin fikrine danışmıyor ya da kendini çok mu tecrübeli buluyor anlamadım. Allah yardımcın olsun. Böyle biriyle yaşamak bana göre çok zor çünkü sürekli onun yazdığı senaryoda sen kendi payına düşen rolü oynarsan bu ilişki yürüyecek. Yani senin fikirlerinin pek bir ehemmiyeti yok onun gözünde. Bir de tecrübelerimden yola çıkarak eşlerinin kılık kıyafetine bu kadar karışan erkekler genelde çok da masum olmayan erkekler. Dikkatli ol derim. Sevgiler...

Canım benimkide öyle önceden anlatmıştı banada igrenmiştim olmuyor insan ne kadar da olsa kafasına takıyor. dün akşam yine sordum tek tek ne yaptıklarını sordum hepsini anlattı bir çok kızla tabi yine igrendim ama ben sormadan duramıyorum onun hakkında gecmiş herşeyi ögrenmek istedigim için soruyorum. tamam ben soruyorum ama insan biraz utanır ne yapacksın der geçiştirir adam hiççç direk anlatıyor yanı bi düşün benden tiksinirmi sonuçta kocasıyım ne düşünür hakkımda dıye bu duruma canım çok sıkılıyor kafama cok takıyorum unutim diyorum gözümün önüne geliyor ve bu bir çok kızıda tanıyorum hepsini sürekli gördügüm kişiler sindiremiyorum yediremiyorum kendime biz 2 yıllıgız benden önce olanlar ama işte insan takıyor nasıl unutacagımızı bende bilmiyorum

canım sen kendini boşa üzüyorsun. Çünkü eşin sana adım gibi eminim yalan söylüyor. Bunları yaşamadı, yaşamış gibi anlatmasının nedeni senin ondan daha genç olman.Suratını asınca olmuyor falan hikaye inanma bunlara. erkekler için ereksiyon ve çok kişi ile birlikte olmak herkesin ona cinsel manada deli olması bir güç göstergesi maalesef bu ülkede. Hepsi yalan senin karşında hala güçlü olduğunu göstermeye çalışıyor emin ol aşağılık kompleksi yani.

Şunu da asla unutma tatlım son olarak bunları gerçekten yaşayan biri asla anlatmaz ama asla anlatmaz üzme kendini 23 yaşında lolitayı almış komplekse girmiş o canım benim. güven sen bana. o telefondakilerde ordan burdan öylesinedir çok takılma.

arkadaşım yazını okurken ben mi yazdım şüphesınde bıle kaldım bu kadar benzerlik olmaz yasadıklarını aynen yasadım bende 23 yasındayım esım 36 oldu ya sonunda yazmışsın cıdden erkekler 35 sınde yada sorasında cınsellık le alakaları kalmıyor mu dıye dusunmeye başladım benım esımle cınsel hayatım bıtık resmen ben yaklaştığımda asla yanaşmaz hatta kaçar ama o yanaşınca bu iş olcak yanı kurallarına gore nasıl bırseydır anlamdım bende 4 senellık evlıyım kendımı suçlu gordum olanlar karsısında cınsel yetersız olduğumu ne bılım ıstenmeyecek bırı olarak gordum kendmı ama bakıldığında güzel bır bayanım ve dıkkatlerı kesınlıkle uzerıne ceken bır bayanım ama esım bana bakmıyor resmen bende dıyorum bazen suyunu ıcmısler posası bana kalmış sanırım ınankı yurumuyor böyle boşanmayı bıle defalarca duşundum yanı cınsellık bır ılıskının temelı olmasada benım ıcın sevgı gosterısı ve cınsellık olmassa bır evlılıkte olmaz dıye düşünüyorum cınsellık ılıskı degıldır sadece cilveleşme ne bılım bunlar olmadan olmaz gıbı dusnuyrm ve kaderime ısyan edıyorum sonunda yazmıssınz dusunmedım yaş cıdden onemlı dıye dusunuyrm artık bende cunku bunların yası olgun yasamıs ve doymuşlar bızı düşünmüyorlar bence oyuzden kendı kararını sende kendn ver bence ben oyle yapıcam ama ıste bende ne yapıcam bılmıyorum ha bekarken yasadıklarını bende evlıyken sordum salaklık edıp fantezılı bır sekılde anllattı gerızekalı resmen anlattığından etkılenır derecesine ballandıra ballandıra dıyebılırım sanırım benim eşim sapık ne yapım bende sız soyleyın yaaa

yani varya iğrendim resmen:120:sen evlnemeden hiç bilmiyomuydun bu adamın tarzını:26:
bana eşim nişanlıyken bi kızla evlilik düşündüğünü ama babası kızı başkasıyla evlndirdiğini falan söyleyince onu bile unutmamamıştım uzun zaman...acaba onu öptümü neler yaptılar diye
seninde unutmaman normal arkadaşım

yaaa bu neir nasıl bir nefistirinsan eşine böyle yaparmı,senle zorlamı evlendi canım:26: sana ne tavsiye edeceğimi bilemedim çok zorrr...çocuk falan yok demi

hüsrana ugradım... yasadıklarını es gecebılırım kocanın.. ama sana bırlıkde olurken yaptıklarını naza cekmek vs yazmısın yaa hanı .. cok kırıldım ben bile suan anlattıgın o kısıma...sanki kölesın sen... ve en acııs bu hep böle surucek

erkeklere noluya anlamadım millet tür değiştirdi ben hep kadınlar nazlanır bilirdim erkekler beter çıktı korkar oldum evlilikten. allah yardımcın olsun canım ama sana şunu söylim bende eşinin geçmişini öğrenmeye çalışma psikolojin bozulur ve böyle iğrenirsin bende erkek arkadaşımın geçmişini öğrendikten sonra ona dokunmak istemedim iğrendim senin gibi kişiliksiz iğrenç mahluk gibi göründü gözüme geçmişi sorgulama

bence gecmısınden daha buyuk bı problem var. sencede öyle deılmı.......................... ya :S ?

öncekiler neden hep gördüğün insanlar canım onu anlamadım. severekmi evlendin senin eşinde konuyu açan arkadaşın eşi gibi isteksizmi öffffffff korktum evlilikten canım

benımde eşim evlenmeden önce yurtdısında yasamıs ve cok fazla hemde aşırı derecede fazla degısık milletten kadınla beraber olmus (çünkü cruise gemilerinde calışıyormus ) ben bunları bilmiyordum hatta eski kız arkadası hamıle kalmıs aldırmıs falan filan...neyse evlenmeden önce korkudan gitmiş gercekten sperm sayısını ölçtürmüş hastalık kapıp kapmadıgını araştırmıs ve eski kız arkadasının cocugu gercekten aldırıp aldırmadıgını araştırmıs ...tabiki bana bunları evlendikten sonra söledi bi kadın olarak zoruma gitmedi çünkü gecmiş geçmişte kalmıs dedim sanki kadınların önceden sevgilisi olmuyor u gezip tozmuyor mu dye...ama şimdi evine cok baglı çünkü herseyden tadını almıs artık manken gibi bi kadında olsa cekici gelmiyor...bence sende bu şekilde bak olaya çünkü ne kadar farklı düşünürsen kendine zarar veririsin sadece...tabiki bende bunlara ragmen sırtını sıvazlamadım gözünü cok korkuttum :)

hiçbir erkek karısının dırdırına magruz kalmak istemez emin ol :)

Yok yav atıyor böyle ne kadar tip erkek duyduysam gördüysem bir problemi bir şeyi çıkıyor altından hiç şaşmadı şimdiye kadar. Kadıncağız yazmış zaten adam nazlanıyormuş olmuyor şu bu diyormuş hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…