ilk sayfalarda ki ereksiyonla ilgili bi yorum vardi
ona tamamen katiliyorul
e$iyin salliyor olma ihtimali çok fazla
onceden ereksiyon oluyordu sen yapamiyorsun demeye getiriyor,saglikli bi erkek yatakdaki karsini çizgili pyjamayla bile arzular herhalde , suslenmekden falan vazgeçtik artik yani
e$iyin once urologa sonrada psikologa gitmesi gerekiyor galiba
anlattiklarinin gerçek olmasi aci, ereksiyon sorunu yuzunden bunlari uydurmasi acindirici gerçekten onun açisindan
ayy çok moralim bozuk kaç gündür ruh gibiyim..
geçenlerde eşimle otururken konu eskilerden açıldı.o güne kadar birbirimize hiç eskiyi detaylı anlatmadık.ikimiz de birbirimizin sevgilileri olduğunu biliyoduk ama hepsi buydu.merak etmedik.keşke de ben etmemeye devam etseymişim.Yanlız konu biraz cinsel içerikli, okumak istemeyen bayanlar burdan sonra sayfayı kapatsınlar.
Eşimle aramızda 12 yaş fark var.Onu ilk tanıdığımda umreden dönmüş alkolü falan bırakmış efendi düzgün bi insandı.Biz evlendikten sonra alkole geri başladı..Ama umreye neden gittiğini anlıyorum şimdi.Tabi ki aklınca günahlarından arınmak için.
Benden önce nerdeyse 40'a yakın kızla birlikte olmuş.Biliyorum tamam her erkek birşeyler yaşıyor evlilikten önce, ama bununkiler o kadar iğrenç şekilde olmuş ki.Mesela birisiyle barda, birisiyle arabada buna aşık olan iki kız kardeşle birlikte,buna saldıran kızlar mı ararsın ne pislik ararsan var..Kendi ayrı eve çıkmış 3 sene boyunca 3 farklı rusla yaşamış biri hamile kalmış, belki bileniniz bilir rus kadınlar hamile olduklarını öğrendikleri an hemen kaçarlar rusyaya dönerler ve doğurup gelirler..bununki de tam öyle yapacakken bi önceki gece şans eseri çocuğu düşürmüş falan..Geçenlerde taa geçmiş yıllardan kalan sim kartını buldum.Hattaki numaralar full kız,rus ve otel ismiyle dolu bi iki erkek anca var..
Diğer hamile kalan kız da üniversite öğrencisiymiş,onun için de doğurmak isteseydi mecbur evlenicektim aldır diyemezdim dedi..Bunlar aşağı yukarı 5 sene önce olmuş olaylar..Eşim çok yakışıklı bi adam değil ama seksapalitesi yüksektir, kızların ilgisini çekiyo malesef.Kaç kere benim yanımda bile asılan kızlar oldu.Benden önce de çok peşinde koşan olmuş, bunu onu tanıyan başkalarından da duymuştum.Bunları bana anlatmış üstüne bi de ben hiç çirkin vücutlu bi kızla olmadım şu mankendi bu oyuncuydu ruslar çok güzel bilmemne diyip durdu.Ve anlamadığım bi şekilde bu konuşmanın üstüne cinsel hayatımız bitti.
Afedersiniz de bi erkek yatakta bu kadar nazlı olmaz.Yatar yatağa devamlı ilgilenilmeyi bekler.Suratım biraz asık olsa hemen yok yapamicam sen surat asınca sertleşmiyo der.Devamlı onun şartlarına kurallarına uyması gereken benim.Bunu o kadar şımartmışlar o kadar doymuş ki sürekli şımarıkça bencilce davranıyo.Eğer onun şartlarına uyuyosam işte iyi gidiyo fena değil.Ama en ufak bişeyde artık çıldırıyorum onun nazlı şeyinden.bu arada ben 23 o 35
Hele bu olayları duyduktan sonra iyice kötü oldu kendimi ikinci el mal almış gibi hissediyorum.ya sanki onca kız bunu sömürmüş bana erkekliği bitmiş bişey kalmış gibi geliyo.bişey yüzünden doktora gitti sperm kalitesi falan çok düşük çıktı.kocamı resmen artık gibi görüyorum onca kadınla aynı yatağa girdiğini onca halt yediğini düşününce ondan iğreniyorum bana dokunmasına tahammül edemiyorum.kaç gündür bunları unutmaya çalışıyorum daha beter oluyorum onca kadına onca şey yaptığı falan gözümün önüne gelince onu bırakıp gidesim geliyo.millet sömürmüş gençliğini bana da bitik hali kaldı işte çok salağım bunları tahmin etmeliydim benden bu kadar büyük biriyle evlenirken.
sizce abartıyo muyum bu olanlar gerçekten iğrenç değil mi bunları nası hazmedicem ben ondan nefret ediyorum
geçenlerde eşimle otururken konu eskilerden açıldı.o güne kadar birbirimize hiç eskiyi detaylı anlatmadık.ikimiz de birbirimizin sevgilileri olduğunu biliyoduk ama hepsi buydu.merak etmedik.keşke de ben etmemeye devam etseymişim.Yanlız konu biraz cinsel içerikli, okumak istemeyen bayanlar burdan sonra sayfayı kapatsınlar.
Eşimle aramızda 12 yaş fark var.Onu ilk tanıdığımda umreden dönmüş alkolü falan bırakmış efendi düzgün bi insandı.Biz evlendikten sonra alkole geri başladı..Ama umreye neden gittiğini anlıyorum şimdi.Tabi ki aklınca günahlarından arınmak için.
Benden önce nerdeyse 40'a yakın kızla birlikte olmuş.Biliyorum tamam her erkek birşeyler yaşıyor evlilikten önce, ama bununkiler o kadar iğrenç şekilde olmuş ki.Mesela birisiyle barda, birisiyle arabada buna aşık olan iki kız kardeşle birlikte,buna saldıran kızlar mı ararsın ne pislik ararsan var..Kendi ayrı eve çıkmış 3 sene boyunca 3 farklı rusla yaşamış biri hamile kalmış, belki bileniniz bilir rus kadınlar hamile olduklarını öğrendikleri an hemen kaçarlar rusyaya dönerler ve doğurup gelirler..bununki de tam öyle yapacakken bi önceki gece şans eseri çocuğu düşürmüş falan..Geçenlerde taa geçmiş yıllardan kalan sim kartını buldum.Hattaki numaralar full kız,rus ve otel ismiyle dolu bi iki erkek anca var..
Diğer hamile kalan kız da üniversite öğrencisiymiş,onun için de doğurmak isteseydi mecbur evlenicektim aldır diyemezdim dedi..Bunlar aşağı yukarı 5 sene önce olmuş olaylar..Eşim çok yakışıklı bi adam değil ama seksapalitesi yüksektir, kızların ilgisini çekiyo malesef.Kaç kere benim yanımda bile asılan kızlar oldu.Benden önce de çok peşinde koşan olmuş, bunu onu tanıyan başkalarından da duymuştum.Bunları bana anlatmış üstüne bi de ben hiç çirkin vücutlu bi kızla olmadım şu mankendi bu oyuncuydu ruslar çok güzel bilmemne diyip durdu.Ve anlamadığım bi şekilde bu konuşmanın üstüne cinsel hayatımız bitti.
Afedersiniz de bi erkek yatakta bu kadar nazlı olmaz.Yatar yatağa devamlı ilgilenilmeyi bekler.Suratım biraz asık olsa hemen yok yapamicam sen surat asınca sertleşmiyo der.Devamlı onun şartlarına kurallarına uyması gereken benim.Bunu o kadar şımartmışlar o kadar doymuş ki sürekli şımarıkça bencilce davranıyo.Eğer onun şartlarına uyuyosam işte iyi gidiyo fena değil.Ama en ufak bişeyde artık çıldırıyorum onun nazlı şeyinden.bu arada ben 23 o 35
Hele bu olayları duyduktan sonra iyice kötü oldu kendimi ikinci el mal almış gibi hissediyorum.ya sanki onca kız bunu sömürmüş bana erkekliği bitmiş bişey kalmış gibi geliyo.bişey yüzünden doktora gitti sperm kalitesi falan çok düşük çıktı.kocamı resmen artık gibi görüyorum onca kadınla aynı yatağa girdiğini onca halt yediğini düşününce ondan iğreniyorum bana dokunmasına tahammül edemiyorum.kaç gündür bunları unutmaya çalışıyorum daha beter oluyorum onca kadına onca şey yaptığı falan gözümün önüne gelince onu bırakıp gidesim geliyo.millet sömürmüş gençliğini bana da bitik hali kaldı işte çok salağım bunları tahmin etmeliydim benden bu kadar büyük biriyle evlenirken.
sizce abartıyo muyum bu olanlar gerçekten iğrenç değil mi bunları nası hazmedicem ben ondan nefret ediyorum
arkadaşım yazını okurken ben mi yazdım şüphesınde bıle kaldım bu kadar benzerlik olmaz yasadıklarını aynen yasadım bende 23 yasındayım esım 36 oldu ya sonunda yazmışsın cıdden erkekler 35 sınde yada sorasında cınsellık le alakaları kalmıyor mu dıye dusunmeye başladım benım esımle cınsel hayatım bıtık resmen ben yaklaştığımda asla yanaşmaz hatta kaçar ama o yanaşınca bu iş olcak yanı kurallarına gore nasıl bırseydır anlamdım bende 4 senellık evlıyım kendımı suçlu gordum olanlar karsısında cınsel yetersız olduğumu ne bılım ıstenmeyecek bırı olarak gordum kendmı ama bakıldığında güzel bır bayanım ve dıkkatlerı kesınlıkle uzerıne ceken bır bayanım ama esım bana bakmıyor resmen bende dıyorum bazensuyunu ıcmısler posası bana kalmış sanırım ınankı yurumuyor böyle boşanmayı bıle defalarca duşundum yanı cınsellık bır ılıskının temelı olmasada benım ıcın sevgı gosterısı ve cınsellık olmassa bır evlılıkte olmaz dıye düşünüyorum cınsellık ılıskı degıldır sadece cilveleşme ne bılım bunlar olmadan olmaz gıbı dusnuyrm ve kaderime ısyan edıyorum sonunda yazmıssınz dusunmedım yaş cıdden onemlı dıye dusunuyrm artık bende cunku bunların yası olgun yasamıs ve doymuşlar bızı düşünmüyorlar bence oyuzden kendı kararını sende kendn ver bence ben oyle yapıcam ama ıste bende ne yapıcam bılmıyorum ha bekarken yasadıklarını bende evlıyken sordum salaklık edıp fantezılı bır sekılde anllattı gerızekalı resmen anlattığından etkılenır derecesine ballandıra ballandıra dıyebılırım sanırım benim eşim sapık ne yapım bende sız soyleyın yaaa
bence gecmısınden daha buyuk bı problem var. sencede öyle deılmı.......................... ya :S ?erkeklere noluya anlamadım millet tür değiştirdi ben hep kadınlar nazlanır bilirdim erkekler beter çıktı korkar oldum evlilikten. allah yardımcın olsun canım ama sana şunu söylim bende eşinin geçmişini öğrenmeye çalışma psikolojin bozulur ve böyle iğrenirsin bende erkek arkadaşımın geçmişini öğrendikten sonra ona dokunmak istemedim iğrendim senin gibi kişiliksiz iğrenç mahluk gibi göründü gözüme geçmişi sorgulama
Canım benimkide öyle önceden anlatmıştı banada igrenmiştim olmuyor insan ne kadar da olsa kafasına takıyor. dün akşam yine sordum tek tek ne yaptıklarını sordum hepsini anlattı bir çok kızla tabi yine igrendim ama ben sormadan duramıyorum onun hakkında gecmiş herşeyi ögrenmek istedigim için soruyorum. tamam ben soruyorum ama insan biraz utanır ne yapacksın der geçiştirir adam hiççç direk anlatıyor yanı bi düşün benden tiksinirmi sonuçta kocasıyım ne düşünür hakkımda dıyebu duruma canım çok sıkılıyor kafama cok takıyorum unutim diyorum gözümün önüne geliyor ve bu bir çok kızıda tanıyorum hepsini sürekli gördügüm kişiler sindiremiyorum yediremiyorum kendime biz 2 yıllıgız benden önce olanlar ama işte insan takıyor nasıl unutacagımızı bende bilmiyorum
bence gecmısınden daha buyuk bı problem var. sencede öyle deılmı.......................... ya :S ?
Tek diyebilceğim bir tarafından atıyor eminim
hiçbir erkek karısının dırdırına magruz kalmak istemez emin ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?