kocamı artık gibi görüyorum

Size göre öyledir bize göre de böyledir.
Herkesin kendine ait sınırları vardır.
Ve evet eşimin geçmişini biliyorum.Zira 7 yıl flörtten sonra evlendik.
Geçmiş önemlidir benim için ve eşimi de ona göre seçtim.

Ayrıca bu konuda bahsi geçen eşin tek sorunu geçmişi değil.
Hadi diyelim ki evlilikleri güllük gülistanlık ,
belki bir nebze daha ılımlı yorum yapabilirdim ama o da yok maalesef...
Önceki konularını okuduysanız ne demek istediğimi de anlamışsınızdır...

Son düzenleme:
Genç ve çalışan bir kadınsın

Gerçekten bu adama katlanma sebebin ne?

Dışarı çıkmana, kıyafetine, dini yaşama kadar kısıtlanmadık şeyini bırakmamış

Üstüne çocukları namaz kılmazsa dövermiş?

Kendi ne ki; içiyor zil zurna , 40 tane kadını götürüyor, sana hakaret ediyor sonra namazdan bahsediyor

Valla ne diyeyim böyle bir adam, -ki adam bile diyemiyorum niye çekilir ki?

Bencil, ukala.. Kaç kurtar kendini..

önceki konuları okuyarak yorum yapmayı sevmiyorum ,açılan yeni konuya göre yorum yapıyorum ,herkesin profiline girip eski konularına göre yorum yapsak işin içnden çıkılmaz herhalde ,tamam sorunlar vardır ,herkesin var ufak tefek sorunları,hayat güllük gülüstanlık değil zaten bana göre boşanma kelimesi hele başkasının evliliği olunca ağızdan kolay çıkmamalı ,buradaki yorumları çok ciddiye alan arkadaşlar tanıdım ben ,yorum yaparken yıkıcı değil yapıcı olmalıyız,sevgiler..........

Ben şahsım adına söylemiştim zaten.
Kendi adıma konuşmuştum.

Ayrıca pitirtayın önceki konularının hepsini bildiğim
ve yorum yaptığım için hatırlıyorum.
Yoksa şimdi girip bakmış da değilim.

Buradaki yorumları ciddiye alıp da boşanma kararı alan da hiç görmedim nedense.

Size de sevgiler...

Son düzenleme:
sen bu kocanı nerden buldun?kendine daha uygun bir eş seçebilirdin.daha 23 yaşındaymışsın üstelik,bana göre o kart bir zampara kusura bakma böyle yazdığım için ama daha önceleri tanıdığım bir modele benziyor.çok kadınla birlikte olan,kadınları bir et parçası gibi gören,kompleksli,kendini dindar sanan ama dinle uzaktan yakından alakası olmayan,aşırı kıskanç,şüpheci,kompleksli,fesat,aşırı sinirli, agresif,küfürbaz,alkolik...eski konularını da okudum kocanın hiç iyi bir yönü var mı sence?çok kadınla birlikte olması kötü ondan da kötüsü diğer bir çok özellikleri..eğer insan gibi yaşasa ilişkilerini neyse,mesele çok kadın meselesi değil.mesele ondaki zihniyet,kadına olan saygısı pardon saygısızlığı,her kadını ahlaksız sanması,eeee kişi kendinden bilir işi.

Tatlım, evlilikte cinsellik çok önemlidir. Sen bu konuda muzdarip olduğunu söylüyorsun. Geçmişinde yaşadıkları bugününu etkilemeseydi unut gitsin dert etme diyecektim. Lakin onun naziyla uğrasarak mutsuz bir ilişki yaşıyorsan bu gerçekten ciddi bir mesele. Çocuk yapmak için acele etme. Iyice düşün hatasini söyle. Ayy kusura bakma istersen cevap verme ama sizin ilk geceniz de bahsettiğin gibi mi geçti. Oysa kadın narindir. Naz eymek şefkat görmek ister :26:

Yani arkadaş;

anlatılır da bu kadar mı anlatılır .Hersey mi anlatılır hiç mi düşünmemiş bu kadar seyi anlatırsam sogur eşim benden diye.

şaşırdım doğrusu.

Evet eski konuları keske acmasaymıssınız ama acsanız bile bu kadar özel anlatılır mı ya ..Sogumanız normal.Boyle hissetmeniz de.

Eşim bilerek mi anlattı acaba sorusunu bir kendinize sorun bence sizi kendinden soğutmaya çalışıyor olabilir mi?

Hayırlı geceler.

Bu konuyla ilgili ben de fikirlerimi belirtmek isterdim müsadenizle.
Belki beni kınayanlar olacaktır,belki de benle aynı fikirde olanlar da olacaktır bilemiyorum ama, hani bşr deyim vardır "asla asla deme"
Size boşan diyenlere soruyorum...SiZ KOCALArINıZI NE KADAR İYİ TANIyOrSUNUZ?
Kocanızın yaptığı değil önemli olan,geçmiş geçmişte kalmıştır. Bu gün ve yarını düşünün siz. Bir şeyi de aklınızda çözün;her erkek kadınına bu kadar açık ve net olamaz,bu cesaretinden dolayı kutluyorum kocanızı...siz asıl bu konuyu ne amaçla açtığını düşünün ve de kendisine sorun. Madem her konuda açık sohbet ede biliyorsa sizinle,size bir konuda güvendiği anlamına geliyordur.
Size bir abla tavsiyesi de vereyim,hoşunuza gitmeyen konu olursa aranızda eğer,sizin de bunu kendisine belirtmenizde fayda vardır.

Gelecek hayatınızda mutluluklar ve başarılar dileğiyle.

Evrendiki ne katılıyorum ben şahsen.
Her zaman söylediğim bir cümledir bu, RABBİM bana kimsenin ahını almadan, helalleşerek gelen bir erkeği eş olarak nasip etsin.
Çok zor ama en azından yok yok değil. Bu kadar da ah alan bir adam istemezdim. Kanlı çarşaf filan.
Ne kadar üzücü ... İki tane bebek, kanlı çarşaf... Belki de birden fazla.
Bilmiyorum ya. Hem de kafası başkalarına böylesine yobaz.
Bilmiyorum. Rabbim hayırlısını versin.

konunu okuyunca kısmen ben ve eşim canladı gözümde
ben 25 eşim 36 yaşında
1,5 senelik evliyiz..eşimin benden önce çok ilişkisi olmuş
tabi beraber olduklarıda duygusal anlamda birlikte olduklarıda en kısa ilşkisi 2 sene sürmüş..
evlendikten sonra eşimin pcsinde eski sevgilisi ve ona ait görüntüler yakaladım silmeyi unutmuş hoş olmayan görüntülerdi tabi biz birbirimize girmiştik..
erkekler bu tarz şeyleri gururlanarak anlatmaktan hoşlanır düşüncesindeyim zira benim eşimde öyleydi bi başlasa susmak bilmezdi..
ama ben her defasında onu pişman ederdim lafı ağzına tıkar ağır sözler söylerdim..böyle böyle şimdi tek kelime etmez..hiç bir kadınla samimi olmaz mesafeyi korur..
benim eşimde gençken çok yakışıklıymış bazen bende senin gibi düşünüyorum hatta eşim bile diyor ki ;' sen benim yaşlılığıma denk geldin..'
ama yapacak bişey yok bunu biz seçtik..huzurumuz olsunda ben yinede mutluyum eşimin yaşının benden büyük olmasının bi çok avantajıda var.beni bebeği gibi görüyor koruyor,sahipleniyor..ben onun en kıymetlisiyim..
ondan genç ve güzel olmak benim için avantaj..
gözü benden başkasını görmüyor..
ayrıca eşimle cinsellik anlamında da sıkıntımız yok..
sana gelince kendimden örnek verdim ki konunun yaşla alakası yok
eşin çok şımarık ve kendini beğenmiş..

Bakın evet eşinizin anlattıkları iğrenç çarşaf olayına kadar biliyorsunuz ayrıca aynı mahalledeydik çoğu var azı yok diyorsunuz nasıl güvendiniz. Şu an yaşı da kafaya takmışsınız siz zaten bana göre aşık olarak evlenmemişsin evlenmiş olmak için evlenmişsiniz. Eski fotolarda güzel vücudu var yakışıklı ama şimdi göbekli saçlar dökülmüş diyorsunuz tamam da evlendiğinizde genç görünüp sonradan olsa anlıcam çok evlilik geçmişiniz yok nasıl beğendiniz o zaman böyle bir adamı da şimdi beğenilmez oldu anlattıkları için bir şey diyemiyorum ama siz de gönüllüsünüz zaten bitirmeye çünkü beğenilesi birşeyi kalmamış sizin için cinselliği yok göbeği var vs. Baştan enine boyuna düşünecektiniz o zaman ayrıca anlattıklarınız bana abartı geldi yani yok eve kız almışta makineye çarşafı atmış deterjan koymamış kanlı çıkmışta kim anlatır böyle birşeyi. Bence aşkta kalmamış böyle de yüz göz olunmuş ayrılın olsun bitsin.

Kim olsa sizinle aynı duyguları hissederdi eminim.
Tabi ki sizden önce ki hayatı değil sizinle birlikte olduğu sürece yaşadığı hayat sizi ilgilendirir.
Ama sizden önceki hayatını EN UÇ noktalarda yaşadıysa ve siz bunları biliyorsanız durum mide bulandırıcı olabilir.
Eskileri karıştırmaya ne gerek vardı? demeyeceğim. Zaten öyle ya da böyle bir şekilde o muhabbet muhakkak olacaktı.
Size hak veriyorum.
Bence bebek olmaması için dikkatli olun.
Çünkü siz de bu evliliğin süreceğinden emin değilsiniz anladığım kadarıyla.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Ben de özel hayatımda böyle sebepler yaşadığımdan dolayı eşimden ayrıldım.
Tabi bende başka sorunlarda vardı ama, kök sorun buydu.
Yani o kadar isteksiz o kadar beğenmez ve bencildi ki anlatamam.
Cinsel hayat yok denecek derecedeydi.
Hatta resmen ben aylarca istemesem hiç yanaşmazdı ki bende bir rus kadar güzelimdir.
Doymuş erkeklerden özellikle uzak durmak lazım.
Hele ki bu kadar yaş farkından daha bi uzak durmak lazım.
çünkü acı ama, bu tip erkekler gözü açılmış olmasın mantığıyla küçük kızlarla evlilik tercihi yapıyor.
benim şu anda cinsellik yaşamadığım ama, öpüşmek olsun sarılmak olsun bu tarz şeyler yaşadığım bir sevgilim var.
onunla da başka sorunlarım var ama, onun hiçbir zaman benden cinsellik talebi olmadı kendisi de yaşamamış zaten.
ama inan öpüşünden bile anlıyorsun aradaki farkı.
o kadar güzel bir his veriyor ki.
sen hissediyorsun o isteği o şevki.
eşimde bunu bir kere bile hissetmedim.
yaşayan biri olarak diyorum ki kendinizden büyük tabiri caizse kaşarlanmış erkeklerden uzak durun.
niye benim sevgilimin ne minneti var gidip herşeyi yaşayabilirken bana cinsel obje olarak bakabilecekken neden bazı şeyleri bi yerde kesip bırakıyor?
Neden ileri gitmiyor?
erkekliğine güvenip her haltı yaşıyorlar sonra da eşlerine psikolojik şiddet uyguluyorlar işte.
bu tarz erkeklerden uzak durmak lazım.
onlar el değmemişini ararken bizi aptal yerine koymalarına müsade etmemek lazım.

siz artık evlenmişsiniz bence üstüne düşmeyin bırakın o akıl etsin bazı şeyleri.
o istemiyorsa ya da nazlanıyorsa kesin atın, kalkın yataktan gidin yani.
ben zamanında neler neler yaptım malesef olmuyor daha çok soğuyor sen üzülüp üstüne düştükçe.
hangi erkek olursa olsun asla ve asla onu alttan alıp anlamaya çalışmayın.
ne zaman o sizi anlar, sizde o zaman empatik olun.
ilk adımı ondan bekleyin.
biliyorum zor bu ama, inanın tecrübelerimle söylüyorum ki üstüne düşmek sizi daha çok yıpratır.
soğumakta da, uzaklaşmakta da çok çok haklısınız.

ayrıca şunu da belirtmek isterim ki sevgilim dediğim insan çok çok iyi biri değil onunda sıkıntıları var elbet ama, benden önce öpüştüğünü bile bana utana sıkıla anlattı.
Yani kalkıp eşine enine boyuna yüzsüzce anlatmak neyin nesidir.
insanda biraz utanma olur.
kusura bakma ama, tam kaşar erkek tipi ve de yaşına bakınca da kart zampara dedim içimden.
gencecik kızlar lütfen uzak durun bu kdr yaş farkından.
küçük olsun büyük olmasın diyorum.
çünkü hiç bir kadın bu kadar kaşar olamaz ama, erkekler rahatlıkla oluyor işte.

Birkaç yorum okuyarak ben de cevap yazıyorum hani eskiden hep duyardım şimdilerde pek duymuyrm Davul dengi dengine çalar falan derlerdi İlk başta senin dengin olmadığını düşünüyorum ama yine de pişman olma böyle bi karar verdin diye zamanında seçim konusunda yanılmış olabilirsin ama geçim konusu sıkıntılı işte Herşeyi bilen erkekle bence herşeyi bilen kadın evlenmeli Cahil erkekle cahil kadın evlenmeli herşyi birlikte keşfetmeli herşeyi denk olmalı diye düşünüyorum. Eşinle geçimin konusunda çok da yorum yapamıyorum sonuçta sen de ailesin bi çıkar yol arayıp bulmalısın belirsizlik kötüye uçuruma götürür unutma...

Okudukça midem bulandı. İşin tuhafı adamın ailesi de, sülalesi de bir tuhaf, anne kanlı çarşafa gülüyor, kuzen bunu hem öğreniyor hem geline anlatıyor.
Şımarık adam meziyetmiş gibi pisliklerini anlatmış. Övündüğün şey ne yaa.
Çok sinirlendim.
Çok şey var yazacak da. Konu sahibi yaşın çok genç ve bu adam iflah olmaz, ağız ishali olmuş.
Cinsellik kılına kadar anlatılır mı, biraz edep yahu.

Son düzenleme:

Aynen böyle düşünüyorum bu tip bir adamı eş olarak en başta kendime seçmem çocuklarımın da babası yapmazdım açıkçası aldığı ahlar bizden çocuklarımdan çıkar diye korkardım . Geçmiş öyle sanıldığı gibi her zaman geçmişte kalmıyor bir de nedense sadece erkeklerin geçmişi geçmişte kalıyor ve yine buna çanak tutan yine kadınlar tamamen züğürt tesellisi bence böyle ahlaksız, arsız, vicdan ve merhamet yoksunu adamlar bile isteye tercih ediliyor ondan sonra geçmiş önemli değil deniyor ne yapacaklar başka çözüm üretemiyorlar.

e işlerine geldikleri sürece dindarlar çünkü.evlenmeden önce bana bunlardan hiç bahsetmedi sormuştum aslında abartılı bi hayatın oldu mu diye.

bakın söylediklerinizin bazılarında haklısınız, ama uçlarda yaşayan ahlaksız insanlar olması toplumun genel bi ahlak düzeni olduğu gerçeğini değiştirmez.verdiğiniz örnekler zaten çok ekstrem öyle bakarsanız eşimin yaptıkları kabul edilebilir olur, ama gayet edepli düzgün ilişkiler yaşayan aklı başında sağlıklı erkeklerin de olduğunu düşünürsek de direk boşanmam gerekir.

ALLAH korusun, hastalığı filan iyi olmamış. Kapmamış ya .
Valla yanlış anlamayın ama benim de midem bulandı. Yobaz haliyle de, hovarda haliyle de çekilmiyor.
Merakımdan soruyorum sadece, nesini sevdiniz ?

ya böyle şeyler olduğu gibi tabi ki iyi yönleri de var hepimizin olduğu gibi.bana düşkünlüğü sahip çıkması istediklerimi yapmaya çalışması ne biliyim saçımı bile o kurutur.

yaptırdım cnm..çok şükür hastalığım yok.

O degilde 12 yas fark var ve esim simdiden tukendi diyorsun ve daha 23 yasindasin..

Kadinin cinsellikte kendini kesfinin tavan yaptigi 30lu yaslarinda, 10 yil sonra eşin?? Sen??

İşin zor..

pek umudum ve beklentim yok.

evet ben de pişkin pişkin anlatmasına kırıldım.
aklı sıra erkeklik egosu işte.
annesi zaten zır cahil bi kadın ve işine geldiği kadar dindar.
aynen oğlumun elinin kiri mantığıyla yaklaşmış olaya zaten.
yakında eşimi de götürcem üroloğa bi sorunu var mı öğrencem.

işte insanın sahip olmadığı şeyler diline vuruyor bi süreden sonra.
bugün böyle söyler yarın söylediği şeyi hatırlamaz dengesiz.
bakalım ben son uyarılarımı yapıyorum pek çok konuda sona geldim zaten..
hayırlısı..

çocuk hiçbi şekilde düşünmüyorum.yok ilk gece bişi olmadı yattık uyuduk yorgunduk :)

tiksindim eşinizden.
sanırım ben olsam böyle bir adamdan çocuk yapmazdım.
her insanın hatası olur,pişmanda olur...
bu Allahla onun arasında ama tövbe edip,geçmişi unutacağı yerde,
ballandıra ballandıra bu kadar detaylı anlatması bana hiç samimi gelmedi.
pişman biri asla eşinizin yaptığını yapmaz.
neden anlatıyor ki?
sizde de hata var.bu kadar geçmişi kirli biri...
evlenmeden önce hiç mi araştırmadınız,sorgulamadınız?
illa yaş farkı çok olunca böyle şeyler oluyor diye bişey yok.
sizle yaşıtta olsa 20 yaş da büyük olsa,eveleneceği insanın köküne kadar inmeli kadın..

ve ayrıca...
ailesi dindarmış vs...bunada inanmıyorum ben.
tüm dini vazifeleri yerine getiripte oğlu zina yapınca gülen,umursamayan insan sahtekardır.
ben sana açıkçası ayrıl kaç kurtar bu adamdan kendini derim.
fakat sen çocuk yapmaktan,sperm kalitesinden vs bahsediyorsun...
ortada çok daha önemli sorunlar var.
hayat senin hayatın ama bi sorgula kendini?
kendini böyle bir adama layık görüyor musun?
en önemlisi bu adamı gerçekten baba yapmak istiyor musun?

benim anlayamadığım eşin nasıl oturupta sana bunları tek tek anlatıyor olan oluş yapmış bir ton hata sana anlatması çok saçma bu kadar detaya girmemeliydi eşinden şüphe et bnce senden uzaklaşmak mı istiyor diye bir erkeğin eşine söylenecek şey değil bunlar karşısındaki askerlik arkadaşı değil ya hayat arkadaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…