Bu konuyla alakalı boşanma sebebidir yazan arkadaşlara çok şaşırıyorum bu sitede bir çok arkadaş eşinden şiddet,aldatma vs gibi sebeplerle çok konu açmıştır, ve çoğuda eşleriyle hayatlarına hala devam etmektedir,
arkadaşlar boşanmak öyle kolay mı ? Eşi dürüst davranmış anlatmış biz boşan demeye ahkam keserken belkide kendi eşlerimizin geçmişini yeterince bile bilmiyoruz dur,evlilik çocuk oyuncağı değil bana göre geçmiş geçmişte kalmıştır,şuan ve devamı için iyi bir eşse hayatın tadını çıkar konu sahibi durup dururken yuvanı geçmişiyle alakalı yıkma sakın ,sevgiler...........
size göre öyledir bize göre de böyledir.
Herkesin kendine ait sınırları vardır.
Ve evet eşimin geçmişini biliyorum.zira 7 yıl flörtten sonra evlendik.
Geçmiş önemlidir benim için ve eşimi de ona göre seçtim.
Ayrıca bu konuda bahsi geçen eşin tek sorunu geçmişi değil.
Hadi diyelim ki evlilikleri güllük gülistanlık ,
belki bir nebze daha ılımlı yorum yapabilirdim ama o da yok maalesef...
önceki konularını okuduysanız ne demek istediğimi de anlamışsınızdır...
eşimi çok severek evlendim.evet tabi ki yaşını da biliyodum.bazı şeyler yaştan kaynaklı gibi durmasa da (mesela bu olay) aslında yaş farkıyla ilgili.insan her geçen gün yıpranıyor sonuçta o da böyle bi hayat yaşayarak olması gerekenden de çok yıpranmış.şimdi keşke genç biriyle evlenseymişim diyorum.evet bunları düşünmem hoş değil ama pişman oldum.insan kendisi yaşayınca salak gibi hissediyo eşimin eski fotolarına bakıyorum genç yakışıklı vücudu güzel şimdi bakıyorum sarkık göbek saçlar dökülmeye başlamış falan öyle görünce diyosun ki niye ben de gidip kendim gibi birini bulmadım gençliğinde her haltı yemiş sana da bu hali kaldı işte diyorum kendime aman ne bilim işte
Evrendiki ne katılıyorum ben şahsen.
Her zaman söylediğim bir cümledir bu, RABBİM bana kimsenin ahını almadan, helalleşerek gelen bir erkeği eş olarak nasip etsin.
Çok zor ama en azından yok yok değil. Bu kadar da ah alan bir adam istemezdim. Kanlı çarşaf filan.
Ne kadar üzücü ... İki tane bebek, kanlı çarşaf... Belki de birden fazla.
Bilmiyorum ya. Hem de kafası başkalarına böylesine yobaz.
Bilmiyorum. Rabbim hayırlısını versin.
Sizi anlıyorum, bende sizin gibi olduğumdan bir huyum vardır hayatıma girecek insanın geçmişini sorgularım. Bu adam ne yapmış? Nasıl yaşamış? Geçmişin geleceğin aynası olduğuna inanırım çünkü. Çok merak ettim bunları henüz evlenmeden sormuş olsaydınız bu kadar rahat anlatabilir miydi? Ailesi de nasıl dindarsa, kapının önünde kız görüyorlar, makine da kanlı çarşaf buluyorlar oğlum sen ne yapıyorsun diye sormuyorlar?
yorum yapmak için önceki konularınıza göz attım, acaba daha önce bir şey yazdınız mı diye, kocam azılı bir yobaz başlığını görünce gerçekten çok şaşırdım. bu yazdıklarınızdan ziyade orada yazdıklarınız korkunç şeyler.
sanıyor musunuz ki kızlar artık çok farklı yaşıyorlar. kulağımla duyduğum sayıları söylesem şoka girersiniz,40 ne ki, kızlar oturmuş yattıkları adamların sayısını tutmuşlar bir de. bu bahsettiklerim türkiye'nin en iyi üniversitesinde okuyorlar. açık ara en iyisi hem de.
insanlar pavyonlardan, genel evlerden kadınları çıkarıp yuva kuruyorlar. çok da mutlu oluyorlar.fakat geçmişi ile şu anı arasında bu kadar derin fark olan insandan ben kuşku duyarım. insan değişmek isteyebilir ve değişebilir. fakat bu düşüncelere(önceki konunuzu diyorum) eskiden de sahipti bence eşiniz. ama ona rağmen o şekilde yaşamaya devam etti. işte ben bunu anlamıyorum. benim erkek arkadaşımın sicili de çok kabarık, kirli. 2 senedir birlikteyiz henüz bir yanlışını görmedim. hatta kendi kendime bu kadar insan gelip geçmiş eğer kalıcı olan bensem vardır bir hikmeti diyerek gizli gizli gurur bile duyuyorum. sizi aldatmamış, hayatta hiçbir şeyin de garantisi yok. önceki hayatıyla yargılamayın insanları. herkes bir şansı hak eder. ama bunlar o eski konudaki gibi bir erkek için geçerli midir, işte o tartışmaya açık bir konu.
ALLAH korusun, hastalığı filan iyi olmamış. Kapmamış ya .
Valla yanlış anlamayın ama benim de midem bulandı. Yobaz haliyle de, hovarda haliyle de çekilmiyor.
Merakımdan soruyorum sadece, nesini sevdiniz ?
ben konuya farkli bir alandan yaklasicam, daha once yazildi mi bilmiyorum, tum sayfalari okumadim ama esiniz bu kadar cok farkli partnerle iliskiye girdi ise pek cok hastalik icin tasiyici olabilir. erkekler bu durumda hastaliklari yasamayip sadece tasiyici olabiliyor ve yalnizca birlikte olduklari kadina bulastirarak onun hastalanmasina neden olabiliyorlar. nacizane tavsiyem bir kadin dogum doktoruna gidip duzenlik smear tetkikleri yaptirmaniz ve kendi sagliginizin pesinde olmaniz..
O degilde 12 yas fark var ve esim simdiden tukendi diyorsun ve daha 23 yasindasin..
Kadinin cinsellikte kendini kesfinin tavan yaptigi 30lu yaslarinda, 10 yil sonra eşin?? Sen??
İşin zor..
Pek çok arkadaş geçmiş geçmiştir,
seni şu an aldatmadı, boşanacak bir şey yok demiş haklılar da.
Ancak adam eşine geçmişini anlatırken pişmanlık duyacağı yerde
daha da bir iştahla anlatmış.
Bu daha kötü değil mi?
Bana göre direkt boşanma sebebi.
Ayrıca bir olay anlatmışsın pıtırtay .
Hani eşinin annesine kapı açmayıp evden bir kızın çıktığı,
eşinin kanlı çarşafı makinaya attığı , o çok dindar(!) ailesinin de güldüğü olay.
Onların dininde zina ya da bir genç kızın vebalini almak diye bir şey yok sanırım.
Kendi kızları değil ya ne olursa olsun yani.
Ha bir de yapan kişi oğulları olunca gurur kaynağı tabi. (!)
Yani bir bakıma eşinin o çok dindar ailesi eşini tüm bunlara teşvik etmiş.
Dahası bunlar sana neden anlatılıyor?
Belli ki senin bilmediğin bir sorun var eşinde.
Kusur arama diye de bak oğlumuz sağlam ayağına yatıyorlar benden söylemesi...
Genç ve çalışan bir kadınsın
Gerçekten bu adama katlanma sebebin ne?
Dışarı çıkmana, kıyafetine, dini yaşama kadar kısıtlanmadık şeyini bırakmamış
Üstüne çocukları namaz kılmazsa dövermiş?
Kendi ne ki; içiyor zil zurna , 40 tane kadını götürüyor, sana hakaret ediyor sonra namazdan bahsediyor
Valla ne diyeyim böyle bir adam, -ki adam bile diyemiyorum niye çekilir ki?
Bencil, ukala.. Kaç kurtar kendini..
Tatlım, evlilikte cinsellik çok önemlidir. Sen bu konuda muzdarip olduğunu söylüyorsun. Geçmişinde yaşadıkları bugününu etkilemeseydi unut gitsin dert etme diyecektim. Lakin onun naziyla uğrasarak mutsuz bir ilişki yaşıyorsan bu gerçekten ciddi bir mesele. Çocuk yapmak için acele etme. Iyice düşün hatasini söyle. Ayy kusura bakma istersen cevap verme ama sizin ilk geceniz de bahsettiğin gibi mi geçti. Oysa kadın narindir. Naz eymek şefkat görmek ister :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?