Kocamı çok kıskanıyorum...

İçinde olan her türlü yapar fakat yoksa onun yanına 10 tane sarışın koyun yine de yapmaz.
Eşinizi az çok tanıyorsunuzdur güveniniz tamsa sorun yok diye düşünüyorum

kendinizi düşünsenize
biz severken başkasını görüyormuyuz yada herhangi bir erkeğe nasıl bakıyoruz
biz seviyoruz ve onlara sadece bakıyoruz erkek yani
eşlerimizde öyle olmalı sonuçta kadın yani diyebilmeli
cinsellik düşünerek bakmamalı

Evli değilim ama ben olsam bende kıskanırdım Yinede bu durumdan kesinlikle eşine bahsetme durup dururken aklına öyle şeyler sokma yani

kızlar benim yerimde olsanız hiç kıskanmayan bilen kıskanır ama neyse yapacak birşey yok eşim işe gitmek zorunda ve onlarda o odada olamak zorunda katlanacagız artık eşim hep şöyle der ; benim olmayan güzele güzel demem . sen benimsin benim içinde tek güzel sensin

Allah büyük sabır versiin sana cnm. Ben kafayı yerdim herhalde. Çünkü bende çoook çoook kıskanıyorum kocamı. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Ben olsam sık sık iş yerine giderim ziyaret amaçlı başka bişi için değil yani

iş yeri çok uazak benimde bebegim var yani yapamıyorum öyle birşey

elimden geldigince kendi haline bırakmaya çalışıyorum ama bazen olmuyo

amannnn evli barklı adama da bakacak değiller heralde.. ee sende eşine güveniyosan, bunu sorun etmemelisin

erkekler aslında kadınlardanda kıskanctır ve bellı etmezler pek ama kıskandıklarında ıse gözleri bızdende fena döner benm eşim soruyorum arada benı kımden kıskanmıyorsun dıye KENDIMDEN dıyor :) demekkı onların ıcındede seven bır yer kıskanan bır yer var bende kıskancım önceden sıkardım ama sıktıkca kavgalar oluyor rahat bıraktım ve anladımkı bana cok düşkün olmaya basladı işe giderken o evdeyse gıyınırken cok guzel oldu cıkar der genelde aslında gercekden seven sever yapmayan yapmaz eşine guven sev cok sıkma cok bos bırakma guvendıgını hıssederse sana kıyamaz zaten

Bazı şeytan kadınlar için olayın heyecanı evli kişileri baştan çıkarmak.
Eşinden nasıl kopup kendisiyle vakit geçirdiğini görmek büyük haz verirdi sanırsam kadın kılığındaki şeytanlara
'Evli insana bakacak değil ya' cümlesine katılmıyorum.
Peki bakan olmasaydı o kadın kılığındaki şeytanlar nasıl binlerce yuva yıkmayı becerdi?

Burdaki beğen butonu süs diye konulmadı sanırsam.
Yorumları beğenip beğenmeme katılıp katılmama
gibi bir özgürlüğümüz var diye düşünüyorum.

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kocam bu konuyu görmüş ve hepsini okumuş yorumların
yaa hiç yalan söyleyemez hemen belli eder sordum girdim mi siteye diye konuyu degiştirmeye çalıştı ve yalanı ortaya çıktı
ne düşündün okuyunca dedim okumasam da böyle düşündügünü biliyorum dedi

Okusun canım boşver.
Kıskanıldığını bilsin eşi tarafından ve ona göre davransın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…